Doğum yapmış olan anneler buraya....

Çok teşekkürler canım.Amin,hepimizinki inşallah. Hoşbulduk canım....

Tamam canım,ben bakarım buraya.Nasıl takvim ekleyeceğimiz de açıklanıyor mu orada?

benim küçük sıpa ağlıyo ona bi bakayım...
ben ikinciyi doğurdum da da azcık...
görüşürüz emetu

benim küçük sıpa ağlıyo ona bi bakayım...
ben ikinciyi doğurdum da da azcık...
görüşürüz emetu

Tamam canım,sen bak yavruna...Maaşallah ya,burada hemen 2. bebeği olanaları duydum ve çok mutlu oldum.Bizimki, birazcık daha büyüsün de ben de kardeşi olsun istiyorum.Aslında yaşım da geçiyor,Allah'ım bana da 2.yi nasip eder inşallah.Ben biraz geç sahip oldum da yavruma,Alla'ım bir daha verir mi bilemiyorum.Oğlumun kardeşi olmasını çok istiyorum. 1.si oğlan mıydı senin,2.si kaç aylık ve de kız mı? Allah bağışlasın her ikisini de.Benim ismim de Ebru Gülsümcüğüm,memnun oldum.

Sevgiler....

Gözde canım maşallah çok sevimli Deniz.Benimki de koltuğa çıkıp zıplamaya bayılıyor tabi ben de tetikte...
Bu arada tekrar teşekkürler...

Müjdecim hikayeni gözlerim dolu dolu okudum inan.Hamilelik döneminde ve sonrasında yaşamadığım duygusallığı kızım büyüdükçe daha yoğun yaşıyorum.
Rabbim bir ömür huzur versin size.Zorlu ama sonrasında çok şükredeceğin(ki sen şimdiden ediyorsun)bir hayatı yaşıyorsun.Bir kız çocuğunun ablası olması kadar güzel bişey olamaz bunu kendi hayatında yaşayan biri olarak.

Gözde canım maşallah çok sevimli Deniz.Benimki de koltuğa çıkıp zıplamaya bayılıyor tabi ben de tetikte...
Bu arada tekrar teşekkürler...

ya aslında alyanın hediyesi istediğim gibi olmadı , fazla vaktim olmadığı için internetten hallettim ,tam aradığımı bulamadım yılbaşı konseptine uysun diye kırmızılı alayım dedim
çoraplar da alakasız oldu ama çok hoşuma gitti onu da alayım dedim :)
denize de lacivertinden aldım :) umarım bedeni falan da uymuştur

Canım biz de aynene sizin gibi bütün gün yalnısız,burda birkaçakrabam var ama uzak pek gidemiyorum.Aslında gelişimidinden fazla endişe etmiyorum da sanberkin vurma hareketi beni edişe ediyor.Bu konuda bilinçli olan birisiyle danışmak istiyorum bana doğru yolu gostersin,bu durumda nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım.

canımbenim rica ederim..bende 15 eylül:))..minadexi bende kullandım..vitagile yeni geçtim..minadexde demir yok ebrucum..demiri ayrıca ferrum takvıyesıyle verebılıyoruz.ferrumun damlası ağır gelıyodu şuruba geçtim..bizde kantahlılı yaptırdık..hem demirine hemde kanın demir bağlama kapasıtesıne kadar bakıldı..şükür kanlı bi bebek..demriride iyi..ama demir eksikliği olabilir..çunkı memeci bebekler yemeği sevmıyo herzaman..ama annesütü gibiside yok o ayrı..benımkı kıyma bile yemıyo..herşeyı blendırlıyorum..demır encok kırmızet ve yumurtada varmış..birde semizotu ıspanak gibi yeşil bitkilerde..birde keçiboynuzu pekmezınde..yumurtayıda yemegıne terbıye gıbı katarak yada keklere bol mıktarda koyarak bişkilde yedırmeye çalışıyorum..bu sabah mısal hazır mama sütlü pekmezlı ve mısırlı çavdarlıyı sütle verdım yemedı..az vakıt bekledım..süt hurma ceviz kayısı az tereyağı az haşlanmış irmik blendrlayıp içirdim..sonra dogru sokaga hazır havada güzeldi..babasının okuluna gittik..çıkmadan bi salamlı peynırlı domateslı tost yaptım..babası çay söyledi..çocuklara baka baka geze geze tostu çaya batıra batıra döke saça:)eh biraz tost yedik...sonra uykumuz geldı hop eve geldık az once yatırdım..hergün yeni yemek hazırlıyorum önemli bi durumum yoksa..tüm yemekleri elektrıklı düdüklüm var onda pişirmeye başladım..hafta 3 4 kez muhakkak ıkı cevız kadar kıyma yada kuzugerdan etını yemegıne katıyorum..yemeklerınede gerdanın kemıklı suyunu..haftada 3 4 kez yemegımızde mercımek veya tarhana var..1 kerede tavuk veya balık yapıyorum..yani adım demiş hıdır elden gelen budur ebrucum:)yaşını bılmıyorum ama artık 40lı yaşlarda anne olan çok insan var..hakkında hayırlısı neyse o olsun tekrar hoşgeldin arkadaşım..

Gözdecim gerçekten tam oldu ve çok da güzel oldu.Çok şık bi kıyafet.İnş fotosunu koyacam bir ara fırsat bulduğumda..Çoraplarsa gerçekten çok güzel ve farklı. Alya da ayıcığa bayıldı ona uyacak kıyafetlerimiz var:)
Ayrıca hatırası ayrı bi güzel tekrar teşekkür ederiz.
Gülsümcüm iyi akıl etmişsin bu işi.

Pedagog SEVİL GÜMÜŞ- Parenting Skills & Counseling burdan tel ve adresine uğlaşabilirsiniz,yalnız saati 180 tl.

biz ona hiç ulaşmayalım fikriyecim:)ulaşamayızda zaten...civarında kızılay varsa psikiyatri bölümüne gidebilirsin..yada uzmantv de yada nette bu konuyla ilgili muhakkak bişiler vardır..allah allah..kımı cocugun dogasında var sanırım..kımısıde bişekilde kapıyo vurma işlerini..ama bilgilenmek lazım haklısın..

MİLYON KERE AYTEN ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Ben bir Ayten'dir tutturmuşum
Oh ne iyi
Ayten'li içkiler içip
Sarhoş oluyorum ne güzel
Hoşuma gitmiyorsa rengi denizlerin
Biraz Ayten sürüyorum güzelleşiyor
Şarkılar söylüyorum Şiirler yazıyorum
Ayten üstüne
Saatim her zaman Ayten'e beş var
Ya da Ayten'i beş geçiyor
Ne yana baksam gördüğüm o
Gözümü yumsam aklımdan Ayten geçiyor
Bana sorarsanız mevsimlerden Aytendeyiz
Günlerden Aytenertesidir
Odur gün gün beni yaşatan
Onun kokusu sarmıştır sokakları
Onun gözleridir şafakta gördüğüm
Akşam kızıllığında onun dudakları
Başka kadını övmeyin yanımda gücenirim
Ayten'i övecekseniz ne ala, oturabilirsiniz
Bir kadehte sizinle içeriz Ayten'li İki laf ederiz
Onu siz de seversiniz benim gibi
Ama yağma yok
Ayten'i size bırakmam
Alın tek kat elbisemi size vereyim
Cebimde bir on liram var
Onu da alın gerekirse
Ben Ayten'i düşünürüm, üşümem
Üç kere adını tekrarlarım, karnım doyar
Parasızlık da bir şey mi
Ölüm bile kötü değil
Aytensizlik kadar
Ona uğramayan gemiler batsın
Ondan geçmeyen trenler devrilsin
Onu sevmeyen yürek taş kesilsin
Kapansın onu görmeyen gözler
Onu övmeyen diller kurusun
İki kere iki dört elde var Ayten
Bundan böyle dünyada
Aşkın adı Ayten olsun

ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN

:))olmazmı kimin yavrusu:))bende nerde benim çikolatam diyip avuçluyorum valla:))

çok matraksın serap:))

müüjjjdee....ağladım anacım....allahım..çok güzel yazmışsın...bikaç cümlen aklıma ve ciğerime nakşetti.amin canımbenim...kalbi güzel kendi güzel yavruları güzel insan:)bir ömrü güzelliğe doyadoya yaşayın..

Canım dedğin gibi bazıların doğuşta var bu tip davranışları,Şükür bebeğimde öyle değil.Biz geçen bayramda annemle gitmiştik 1 ay kaldık çok güzel vakit geçirdik.Fakat o zamnda sanberkin diş dönemi başladı hiçbir şey yemiyordu o zamna kadar hep sütümü sağıp verdim üzüntüden sütüm ço azıldı daha da üzüldüm.Yemek yemese de bari sütüm olsaydı da yavrum içsin.Bend e nerdeyse hep süt sagmaya çalıştım sanberkle fazla ilgilenemedim braktım babanneme beraber mahaledeki çocukarla oynamaya gidiyorlarmış.Ordaki çocuklar daha büyüktü ve sanberke vururmuşlar oyuncaklarını vermiyorlarmış tabiki onlar da çocuk.Ama bizimki daha bebek evde herşey onun.O zamandan beri biz hep böyleyiz bizimki mutlu olsa ve olmasa da hep vurur ben de anlamdım artık.Zaten biraz sakıntılı günleri yaşadım ben de çok sinirli ve dengesiz oldum.Bu da çocuğma yansıyor tabi.Aslında tek bebeğim için değil kendim için bir profesyonel yardıma ihtiyacım var açıkçası.
Yakında kızılay var orda psikiya.s.atrist bölümü varmiki hiç bilmezdim.Teşekkürler canım yarın hava güzel ise bi gidip bakcam bakalım.Umarım faydalı olur bizim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…