- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #40.821
adıyla yaşasın barışın inşallah...
yeniden hoşgeldin aramıza...
gülsüm enim adım canım
sitede sorun yaşandı bi ara ve takvimler silindi...
yeni takvimlerde resim koymak yasakmış...
burada ayrıntılı anlatılıyor..
html[/url]
benim küçük sıpa ağlıyo ona bi bakayım...
ben ikinciyi doğurdum da da azcık...
görüşürüz emetu
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=10456560#post10456560doğum hikayemiz kızlar :))
Gözde canım maşallah çok sevimli Deniz.Benimki de koltuğa çıkıp zıplamaya bayılıyor tabi ben de tetikte...
Bu arada tekrar teşekkürler...
güzel eda...teşekkür ederim canımbenim...ben göremedim borişin son halini ama duygucuğumun dediği gibi gözler aynı bir fok:)badem gibi fok balığı gözlü:)
bizim uyku tulumumuz yok..içi polarlı bişiler giydiriyorum..üstünüde inceden kalına örtüyorum ama eğer üstünü örtmek gerekmicekse süper olur bi uyku tlumu alayım..
mevlüdecim alp abi sanırım deişiklik istiyo..benimkide hayatta kahvaltıda tek tek bişi yemez..ben karışıtırıp veririm..babaanneside akıl verir durur..ammavelakin babaannede yedi bugün ayrı ayrı..ben bile şaşırdım..nediyim...bunlara hareket olucak sanırım bunlar sosyal ortamı seven bebekler...
fikriyecim güzel bi paylaşım olmuş ama kendi adıma şükür yürüyo şükür bi sıkıntısı yok neblim doktorumuzda herşey yolunda diyo daha fazla gıdıklamam..misal ismet tümgün benle evde yalnız..ve eminim konuşmayı bu koşuldan ötürü bıraz daha geç öğrenicek..yani bu işlerin sonu yok bence..şükür gerizekalı deil onu azçok her anne anlar..eh küçük aynştayn olmasınada hiç hacet yok..sağlıklı olsun neşesi yerinde mutlu bi yavru olsun bu yeterli..hepimiz için böyle tabiki ama ben kurcalamak istemiyorum:))
Sevgili patik arkadaşım,
İsmin "Umut"tu galiba,değil mi? Ben ismimi pek yazmıyordum;o yüzden hatırlamamış olabilirsin.İsmim Ebru.Bir tek sen cevap vermişsin mesajıma,çok teşekkür ederim bunun için.Çok moral verdin bana.Bizimki memeyi falan bırkmadı;ama belki emmeyi çok sevdiğinden yemeyi o kadar fazla sevemedi. 6. aydan sonra ek besinler konusunda bayağı sorun yaşadık.Şimdi "yiyor" dediysem,şunun şurasında 2-3 aylık mesele.Herkes Erzurum'un havası iyi gelir ve iştahı artar demişlerdi;biraz öyle oldu."İştahı arttı" dediysem kendi çapında.Hiç yemediği için şu anda "normal" yiyor,yoksa öyle hapur hupur götürmüyor herşeyi.Benim bebekliğim gibi,herşeyden yemeye çalışıyor;ama çok az.Aslında bir ara hiç beslenmediği için demir eksiklinden şüphelenmiş ve doktora götürmüştük;ama kan tahlili yapılması gerek biliyorsunuz bu eksikliğin olup olmadığını bulmaları için.Bizimkinin damarını bulamadıkları için bir türlü kan alamadılar,biz de vazgeçtik.Sonra Erzurum'a gelince burada eşimin doktor arkadaşına götürdük ve o "Minadex" diye bir şurup verdi.İçinde hem demir hem de çeşitli vitaminler var.Tadı çok güzel aslında,böyle portakallı falan;ama bizimki mode bir oğlan ya,onu da almadı.Ben de fazla üstelemedim.Bu aralar tekrar deneyeyim bakalım,belki bu sefer alır şurubu.Çok teşekkür ederim güzel önerilerin için. Benim oğlan 15 Eylül doğumlu,seninki ne zaman doğmuştu?
ya aslında alyanın hediyesi istediğim gibi olmadı , fazla vaktim olmadığı için internetten hallettim ,tam aradığımı bulamadım yılbaşı konseptine uysun diye kırmızılı alayım dedim
çoraplar da alakasız oldu ama çok hoşuma gitti onu da alayım dedim :)
denize de lacivertinden aldım :) umarım bedeni falan da uymuştur
Pedagog SEVİL GÜMÜŞ- Parenting Skills & Counseling burdan tel ve adresine uğlaşabilirsiniz,yalnız saati 180 tl.
gözdecim ben onun tipine ne diyim:))güloğlan güleçoğlan:)maşallah canımbenim...ama son fotoda iyi avuçlamışsın gözdecim:))
biz ona hiç ulaşmayalım fikriyecim:)ulaşamayızda zaten...civarında kızılay varsa psikiyatri bölümüne gidebilirsin..yada uzmantv de yada nette bu konuyla ilgili muhakkak bişiler vardır..allah allah..kımı cocugun dogasında var sanırım..kımısıde bişekilde kapıyo vurma işlerini..ama bilgilenmek lazım haklısın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?