- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #40.841
biz ona hiç ulaşmayalım fikriyecim:)ulaşamayızda zaten...civarında kızılay varsa psikiyatri bölümüne gidebilirsin..yada uzmantv de yada nette bu konuyla ilgili muhakkak bişiler vardır..allah allah..kımı cocugun dogasında var sanırım..kımısıde bişekilde kapıyo vurma işlerini..ama bilgilenmek lazım haklısın..
Canım dedğin gibi bazıların doğuşta var bu tip davranışları,Şükür bebeğimde öyle değil.Biz geçen bayramda annemle gitmiştik 1 ay kaldık çok güzel vakit geçirdik.Fakat o zamnda sanberkin diş dönemi başladı hiçbir şey yemiyordu o zamna kadar hep sütümü sağıp verdim üzüntüden sütüm ço azıldı daha da üzüldüm.Yemek yemese de bari sütüm olsaydı da yavrum içsin.Bend e nerdeyse hep süt sagmaya çalıştım sanberkle fazla ilgilenemedim braktım babanneme beraber mahaledeki çocukarla oynamaya gidiyorlarmış.Ordaki çocuklar daha büyüktü ve sanberke vururmuşlar oyuncaklarını vermiyorlarmış tabiki onlar da çocuk.Ama bizimki daha bebek evde herşey onun.O zamandan beri biz hep böyleyiz bizimki mutlu olsa ve olmasa da hep vurur ben de anlamdım artık.Zaten biraz sakıntılı günleri yaşadım ben de çok sinirli ve dengesiz oldum.Bu da çocuğma yansıyor tabi.Aslında tek bebeğim için değil kendim için bir profesyonel yardıma ihtiyacım var açıkçası.
Yakında kızılay var orda psikiya.s.atrist bölümü varmiki hiç bilmezdim.Teşekkürler canım yarın hava güzel ise bi gidip bakcam bakalım.Umarım faydalı olur bizim için.
ben durup dururken böyle bişey yaptırmam herhalde çocuğuma
zaten yapması gereken belli şeyler var onları yapabiliyosa bunu doktora onaylatmaya lüzum yok bence , para tuzağı gibi geliyo
bir terslik görürsem akranlarından geride olduğunu hissedersem anca o zaman
bize denver 2 mi yaptırmışlar , çok kurcalamamak lazım
zaten yavrucağızlar okula başlar başlamaz yarış atı gibi testten teste koşacak bari bir yaşında bu eziyeti yapmayım yavruya
ben anlıyom zaten anası gibi çok zeki olcak ehehehehheheh
tühhh
ayten kaçmış
Ben de tepkisiz kalmaya çalışıyorum ama bazen kendimi tutamıyorum,hatta babsına da söyledim hiç tepki verme diye ama bizimki ne yaptı biliyormusunuz?Babasına vurdu tepki yok bizimki öbür odaya gitti babası uzanmış tv izlerken birden yıldızlar gördüm diyor:))))))))))) Sanberk bir sopa almış hop babasına:mymeka:
Sopayı nerden almış diye sorarsanız bir çiçek bağlamıştım ordan koparmış.laelaelaelaelae
İşte tepkisiz kalınca daha kötüsü oluyor.Bu olaydan sonra biz tapkisiz kalıp hatta etmişiz bunca zaman.Bence bizim sorunumuz yetersiz ilgiden kaynaklanıyor.Babası tv izlerken ona yuz vermeyince bizimki yolunu bulmuş vur baba beni farketsin.
Ben de böyle yerlere gidesim yok açıkçası fakat bu olaydan sonra bir pedagogla danışma ihtiyacım var.
canım bence çok fazla kafana takma bu durumu gözdenin dediği gibi dikket çekmek için yapıyolar biçok şeyi..tunahan sinirlendiğinde kendini yere atıyo bazen bende kafan acır yavaş yat diyorum anlıyo sanki kafasını yavaşça koyuyo yerine bide bazen kapıya vuruyo yine kafasını ama ilgilenmezsek bırakıyo hemen sonra saçını çekiyoo ama bence bunları yapması şu anda normal geliyo...gözdecim bu arada bilimsel olarak kanıtlanmış diye duydum bebekler zekasını anneden alırmış bilmiyorum ne kadar doğru..
ben durup dururken böyle bişey yaptırmam herhalde çocuğuma
zaten yapması gereken belli şeyler var onları yapabiliyosa bunu doktora onaylatmaya lüzum yok bence , para tuzağı gibi geliyo
bir terslik görürsem akranlarından geride olduğunu hissedersem anca o zaman
bize denver 2 mi yaptırmışlar , çok kurcalamamak lazım
zaten yavrucağızlar okula başlar başlamaz yarış atı gibi testten teste koşacak bari bir yaşında bu eziyeti yapmayım yavruya
ben anlıyom zaten anası gibi çok zeki olcak ehehehehheheh
fikriye bizde de başladı o vurma olayı
neden yapıyo anlamıyorum ben de...
bize dweğil de kardeşine vurmaya başladı...
aslında çok seviyo onunla vakit geçirmeyi ama bianda vuruveriyo..
bazen zor tutuyorum elini hemen kaldırıyorum kızı yatağına...
bi bilgi bulursa benimle de paylaşırmısın...
bu çarptıı veya düştüğü yere vurmakla ilgili üstün dökmenin bi yazısı vardı...
ben daha doğumdan önce herkese anlatmıştım şükür kimse yapmıyo...
bu çocuklar zekayını annelerden alırmış diye ben de okudum bir yerlerde.Bazna benzerse fene olmaz ama benim hayalim abim gibi zeki olur.Ama olmasa da olur. salak olmaz İnşallah.Saygılı,terbiyeli bir delikanlı olursa çok mutlu olurum.
fikriye bizde de başladı o vurma olayı
neden yapıyo anlamıyorum ben de...
bize dweğil de kardeşine vurmaya başladı...
aslında çok seviyo onunla vakit geçirmeyi ama bianda vuruveriyo..
bazen zor tutuyorum elini hemen kaldırıyorum kızı yatağına...
bi bilgi bulursa benimle de paylaşırmısın...
bu çarptıı veya düştüğü yere vurmakla ilgili üstün dökmenin bi yazısı vardı...
ben daha doğumdan önce herkese anlatmıştım şükür kimse yapmıyo...
ben tunahan olmayacak bişey isteyince ve mzımızlanarak diretince ona bakmıyrum sanki o ağlamıyomuş gibi hemen eşime yada etrafımda kim varsa onlarla önemli bişi konuşuyomuş gibi yapıyorum bu sefer o direttiği şeyden vazgeçiyor bilmiyorum doğru mu ama başka türlü olmuyr..bazen kendi yaşıtlarıyla çok güsel oynuyor severken sarılmak istiyor öpmek istiyor o zaman birbirlerini itiyorlar tabii bu vurmak anlamında değil bende bak cici tunahan cici eylül cici diyorum mesela...
valla bikere hayatta sabahçı yapmam okul çağında..enbuyuk hasletimdi okula giderken uyku..hersabah annemın ıflahı kesılırdı benı uyandırana kadar..annem benı hiçmi sevmıyo derdim:)bide küçükken kardeşim dogduktan sonra oldu sanırım,benım annem başkası bu deil tribine girmiştim..arkadaşlarıma anlatırdım kendı ınandıgım yalanımı:)hayal dünyası geniş zevzek bi çocuktum sanırım:)bide seyrettiğim fılmlerın etkısınde kalırdım acayıp..misal bi film vardı..omni diye ..bi aleti vardı çocugun..yuksek bıyerden atlayıp omnisini çevirince zamanda yolculuk yapıyodu:)eh benım omnim yoktu ama ınanrarak atlarsam boyut deiştirebilceğimi sanıp dolap tepelerınden kendımı boşluğa bırakıp azkalsın eşekcenneti boyutuna geçecektim okadar yani:))sonra en güzel oyuncaklarımı ayırıp bahceye gelen bi çingene cocuk vardı çöp toplardı..onu verırdım annemden gizli:))zevzekliğin ve ultra merhametin enayiliğe dönüştüğü numaracı bişiydim yanii:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?