Doğum yapmış olan anneler buraya....

betülcüm benim büyük kız şimdi yanımda aslan emrem yazmışın ya adı aslan emre 2 isimli dedim yok lakap olarak demiştir dedi hadi söylede ne olduğunu öğrensin bende rahatlıyayım bacımm

betülcüm benim büyük kız şimdi yanımda aslan emrem yazmışın ya adı aslan emre 2 isimli dedim yok lakap olarak demiştir dedi hadi söylede ne olduğunu öğrensin bende rahatlıyayım bacımm

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım benımkıne banyo yaptırıyorduk yenı bıttı sımdıde emzırıyorum anca baktım :))
ismi Aslan Emre iki isimli yanı aslan oğlum der gıbı degıl :))
bıraz o havası var ama değil isim yani.. kaydirigubbakcemile3

saol canım benim kız iki isim olsaydı arslan emre olurdu dedi dee ondan sordukk inanmadı banaaa zilliii:roflol:

2 hafta sürdü canım...inşallah iyileşir bebişin..çok geçmiş olsun

canım turkce de Arslan yok Aslan var o bakımdan Aslan koyduk hem daha guzel geldi bize.. a.s :))
bizimki de uyuyordu mecbur uyandırdık benım enerjım kalmadı 3 saatlık uykuyla duruyorum benımkının emmesı bıtsın bende kestırıcem.. mirmirmirmir

derya cım benım hamılelıkten öncede hafif bi göbeğim vardı bu gun 20 gunun sezeryandan bişey kalmadı da göbeğim hafif sarkık 45 gunum dolsun spora başlıycam kilom gitti ama 61 kilo doğuma gittim şu an 54 kiloyum rejımde yapmıyorum. bebeşim çok sakım masallah az sorunu falan da yok tek sorun emzirmek için uyandıramıyorum o ne zaman uyanırsa emıyo dr 2 saate bır uyandır dedı başka bi dr götürdum oda uyandırma dedı sen ne yapıyosun bu konuda yardımlarınızı beklıyorumm...

ya ben doğumdan beri nete giremediğim için.mama konusunu konuşup konuşmadığınızı merak ettim.ilk günden itibaren mama kullanıyorum.mecburen. sütüm hala da doyuracak kadar olamadı neler denedim arttı ama yetmedi işte..:çok üzgünüm:
aptamil kullanıyoruz.başka önerisi olan ya da farklı mama verenler vr mı arkadaşlar?
aptamil et,SMA kemik yapıyo diyolar.var mı bilgisi olan? bir de günde ne kadar veriyosunuz mamayı?

yine sizlerin yine uyuyomuş ya.benim küçük sıpam uyumuyo günde yiri saat neredeyse uyuması gereken oğlum en fazla on saat falan uyuyo.ve bu ilk günden beri böyle,ilk günden beri de gaz problemi var ben öyle uyuduğunu falan hatırlamıyorum.yani 23 gün dür bu böyle,bir haftda hamieliğin son zamanlarında uyumadığımı sayarsak bir aydır zombi gibiyim.hiçbir günün bir öncekinden farkı yok.anneliğin güzelliğini bile anlayabilmiş değilim henüz.:1no2:
umarım dedikleri gibi 40 gün sürüyodur.az da olsa düzene girse yetecek bana.

Ben artık uyurken uyandırmıyorum, çünkü uyandırdığımda yemiyor boşu boşuna uykusunu bölüyorum.Yalnız çok uzun zaman geçmişse uyandırıyorum...

Alin, bende milupa aptamil kullanıyorum arada, ama her zaman değil, genelde anne sütü alıyor...milupa en iyi yeni doğan maması, esema da iyi diyorlar. İçini rahat tut bu mamalar gayet güzel mamalar...Sütün yoksa bebeğin aç mı bırakacaksın yani...Annesi olmayan bebekler napıyor?? Yalnız mama içtiğinden dolayı su vermelisin bebeğine, her mamadan sonra 1-2 tatlı kaşığı yuvarla içsin bebeğin. Anne sütü aldığı zaman suya ihtiyaç yok ama mama alıyorsa suya ihtiyacı vardır...Doktorum bana böyle söyledi...

selam arkadaşlar uzun bir arada sonra geldim tekrar....izmire gitmiştim bayrm için bayramda biraz öce..dün gece döndük....o kadar çok şey yazmışsınız ki fırsat bılunca okuyacağım hepsini...

kızlar benim oğlum uyurken bir türlü gazını çıkarmıyo siz nasıl yapıyorsunuz?emme sırasında uyuyuveriyo ve geğirmiyo.

Bu arada betülcüm çok sık emzirirsen de gaz yapar bebekte biliyorsun değil mi?

yoo bilmiyorum.. :sm_confused: zaten duzenlı bır emmemız vardı 2-2,5 saatte bır emıyordu ama nedense 3 gundur o duzen kalktı ortadan hersey degıstı sımdı acıktıgını anladıkca verıyorum bazen 1 saate tekabul edıyor bazen 2 bazende yarım saat.. benneyaptımki
sadece sabaha karsı 4,5-5 ten sonra gaz problemı yasardık sımdı butun gun yasıyoruz sureklı.. benneyaptımki

kızlar benim oğlum uyurken bir türlü gazını çıkarmıyo siz nasıl yapıyorsunuz?emme sırasında uyuyuveriyo ve geğirmiyo.

benımkıde emme sırasında uyuyor bazende uyumuyor uyumadıgında gazını cıkarıyorum ama ozellıkle gecelerı memede uyuyakalmıssa gazını cıkarmıyorum dırek yatırıyorum uyanmasın dıye..

canım benim kızda memede uyuyor çoğu zaman ben yavaşça omuzuma doğru yaslıyorum onu sırtını sıvazlıyorum bazen uyanıyor ama geğirince gazını çıkarınca rahatlıyıp omzumda uyuyor rahatlamayınca hemen uyanıyor gaz sıkıntı verince yine uyanır o yüzden gazını çıkar bence

millet bebişlerle uğraşıyor sanırım fırsat bulamayınca siteye girilmiyor tabii benimkide şimdi uyudu bende mutfağı topladım azcık bakiim size dedimm uyanır şimdi 10-15 dk uyuyup yine uyanıyor gaz sancısı sanırım gazını çıkarıyorum ama yine bacaklarını kendine çekip ağlıyor uyku sırasında ve uyanıyor yavrucum yaa

ben uğraşıyorum canım senin gibi omzuma alıyorum 20 dk sırtına vuruyom nerdeyse ama çıkmıyo işte.uyanık ise kolay çıkarıyo

Slm.herkese benim miniğim hasta oldu sabah bi ölçtüm ateşi 39 çıktı çok panik oldum tabi hemen acile götürdük yavrumdan enfeksiyon filan varmı diye 2 tüpte kan alındı ağladım yavrumun o haline ama çok şükürler olsunki bişeysi yokmuş çok mutlu oldum Allah ım evlatlarımı korusun anne olmak ne zormuş şimdi annemin kıymetini daha iyi anlıyorum:)

kızlar sizi okumatya çalışıyorum hem geçmişi okuyorum hem e iş yapıyorum..yeni geldiim çin valizlri boşaltıyorum bir yandan yıkıyorum..bir yandan akşama yemek hazırlıyorum...şuan kucağımda kıvranıor durucum gazdan......içim yanıyor vall....

slm kızlar bende fırsat bulup sukur gırebıldım..
deryacım hosgeldın nasıldı ızmır?havalarda guzeldı gezmısındırkaydirigubbakcemile5
bu arada doktora gıttınızmı?umarım bır sorun yoktur..

bız dun oglumun mevlutunu yaptık kızlar..allaha sukur cok guzel gectı.oglusuma bır suru cicler geldisırnaşık şey.ama aksam ustu herkes gıttı benım burnum akmaya basladı ve grıp oldum:çok üzgünüm:umarım bebegıme bulastırmadan atlatırım su melet hastalıgı...oglum gunler sonra ılk olarak ezıyet yapmadı annesınehihoyyytyoksa sabahcıyız kac gundur...hep kucak ıstıyor.oyle bır aglıyorkı duyan cocugu bogazlıyoruz sanar ama kucaga aldıgın an hersey bıtıyor..bırde sabıt durmucan ılle gezıcen evın ıcınde.kabus gıbı yanı.
betuscum o guzel gunler cabuk bıttı onlar reklamlardı bılmıyormusun:roflol:canım nazardan falan degıl hepımızın bebeklerı aynı ılk haftalar 20 saat falan uyuyordu..sımdı 1 saat besıkte sallıyorum benım uykum gelıyor o hala tavana bakıp ıhh ıhhh dıye sesler cıkarıyor:jeyyar:40 cıktıktan sonra degıscek dıyorlar ama ne kadar degıscek bılmıyorum..
allah hepımızın yardımcısı olsun.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…