- Konu Sahibi Girl and baby
-
betülcüm benim büyük kız şimdi yanımda aslan emrem yazmışın ya adı aslan emre 2 isimli dedim yok lakap olarak demiştir dedi hadi söylede ne olduğunu öğrensin bende rahatlıyayım bacımm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım benımkıne banyo yaptırıyorduk yenı bıttı sımdıde emzırıyorum anca baktım :))
ismi Aslan Emre iki isimli yanı aslan oğlum der gıbı degıl :))
bıraz o havası var ama değil isim yani.. kaydirigubbakcemile3
newlife cok geçmiş olsun biran önce sağlığına kavussun bebeğin inşallah
cnm senin bebeğinin sarılığı ne kadar sürdü dün dr gittik 1 aylık oldu diye oğlum .cocuksarı dedi dr aslında ilk haftada sarılık vardı ama gecmişti yenidoğan sarılığı değil bu 1 ay sürürse sarılık baska bişey olabilir karaciğer yada tiroidle ilgili sorun olabilirve bu sarılık zeka geriliği yapabilr dedi offfffff topuk kanı da 3 kez alınmıştı Allaha sükür bi sses cıkmadı ondan şimdide sarılıkyine Allah dermansız dert vermesin hiçbirimze 20 günden beri ömrimden ömür gütti zaten topuk kanı yüzünden . yavrum elinden kan almaya calıştılar damarlar öyle inceki 3 kez deldiler elinin üstünden içim parçalandı iyi dayanmışsın valla sonda taktırırken gerci herşey onların sağlığı için ama analık işte
Bu arada betülcüm çok sık emzirirsen de gaz yapar bebekte biliyorsun değil mi?
kızlar benim oğlum uyurken bir türlü gazını çıkarmıyo siz nasıl yapıyorsunuz?emme sırasında uyuyuveriyo ve geğirmiyo.
kızlar benim oğlum uyurken bir türlü gazını çıkarmıyo siz nasıl yapıyorsunuz?emme sırasında uyuyuveriyo ve geğirmiyo.
canım benim kızda memede uyuyor çoğu zaman ben yavaşça omuzuma doğru yaslıyorum onu sırtını sıvazlıyorum bazen uyanıyor ama geğirince gazını çıkarınca rahatlıyıp omzumda uyuyor rahatlamayınca hemen uyanıyor gaz sıkıntı verince yine uyanır o yüzden gazını çıkar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?