- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
- Konu Sahibi Girl and baby
-
Yaa derya bişey farkettim bendede o senin tarif ettiğin değikten var, kuyruk sokumumda, baya çukur var ...Acaba benimkini bebekken farketmemişlermiydi??Ben sen yazınca o aklıma geldi, bitek bende mi var acaba,sizde yokmu kızlar kuyruk sokumunuzun üstünde çukur?Hay allah yaa 28 sene sonra öğrendiğim olaya bak :)))gamyoncuiremsu
Çok geçmiş olsun inşallah birşey olmaz, bence ameliyat ettirmeden önce birde istanbula getir, çapada baksınlar derim ben.Belki ameliyata gerek bile yoktur.Bir kaç hocadan fikir almalı ameliyat olmadan önce...
Bu arada kızlar benim kızım günde 2 saat mutlaka ağlama krizine giriyor, aynı tarif ettiğiniz gibi, yere koyunca başlıyor ağlamaya, kucaktayken ses yok...Ama nasıl ağlamak bir görseniz sanki etinden et kopartılıyor...Sinirlerim çok bozuluyor o esnada, O ağlıyor ben de ağlıyorum...eşimede veremiyorum bebeği, eşim grip çünkü,o gripli diye işten gelince biz yatak odasında hapis kalıyoruz...Bebeğimi çıkartmıyorum onun yanına...Maske taktı bir iki ama sonra gözlük camına buhar yapıyor diye attı maskeyi :)) İnşallah satmaz bize gribini...şakkıdı
Kızlar ben sanırım regl oldum ...Bu kadar erken olması normal mi??? Kanamam 15 gün önce kesilmişti dün baya regl gibi yoğun bir şekilde gelmeye başladı..Regl ağrısı nile çektim..Bana erken gibi geldi????
Seda bence regl olmamışsındırKızlar ben sanırım regl oldum ...Bu kadar erken olması normal mi??? Kanamam 15 gün önce kesilmişti dün baya regl gibi yoğun bir şekilde gelmeye başladı..Regl ağrısı nile çektim..Bana erken gibi geldi????
Kızlar ben sanırım regl oldum ...Bu kadar erken olması normal mi??? Kanamam 15 gün önce kesilmişti dün baya regl gibi yoğun bir şekilde gelmeye başladı..Regl ağrısı nile çektim..Bana erken gibi geldi????
deryacım ne guzel gezmısın allah ıcıne sındırsın canım..forum bornova cok guzel demı??ozellıkle mothercare:)))bızı oralar paklıyor artık..
durucugun ıyı olmasına cok sevındım.esım bıle soruyordu.hatta adını hatırlıyamadı eczacı arkadasının bebegı ne oldu dıyordu gecenlerde:))gecmıs olsun canım.umarım amelıyata gerek bıle kalmaz..a.s.a.s.
hıcran aynı ege de babası sayesınde alıstı kucaga bende kapıdan gırer gırmez elıne verıyorum esımde dur bır ustumu cıkarayım barı dıyor:roflol:bende hem bak hem cıkar ben nasıl yapıyorum dıyorumsırnaşık şey
betulcum egede uyanıkken emıyor yarım saat sonra ya elını emıyor ya ya omzumu.emzırmeyım dıyorum ama yok aglıyor mumkun degıl...ne yapcam bılmıyorum.
kızlar dunden berı grıp oldugumu soylemıstım bılıyorsunuz.dun gece benım resmen sutum kesıldı cok moralım bozulduallahtan buzluga atmıstım bır bıberon ogluma onu verdım gecede uyudu.sonra gece bıraz doldu gıbı goguslerım ama eskı dolgunlugu yok.hastalıktanmıdır sızce?ya kesılırse dıye cok korkuyorum.süt arttıran cay ıcen varmı?dunden berı bulgur yedım.baklıyat meyve suyu su ıcıyorum baska ne yapayım bılemedım.cok korkuyorum
Gül canım çok sevindim birde güzelim ondan sonra biliyorsun 40 günlük izinlerimiz var ki 2008in bitmesine az kaldıgı için kullanamıyoruz bile. sonra sene degişiyor tekrar 40 günlük izinlerimiz var araya 15 tatil giriyor şanslıyız yani anlayacagın güzelim. bizde memlekette bir güzel gezdik misafirlerimiz geldi çok güzel geçti. bende Ozanda iyi canım.inşllah Ayça kızımızda iyidir.canım sen de hoş geldin...
ozancığımız nasıl??Sen nasılsın??
Aslıcım ben de raporumu onaylattım,hiçbir sorun çıkmadı,9 aralık tarihine kadar doğum sonrası 91 gün izinliyim canım.Allah şükür bari bu işim rast gitti...
duygucum geçmiş olsun tatlım. bende dogumdan sonra 2 hafta boyunca hergün humananın anne sütünü arttıran çayını içmiştim günde 4 kere falan ve çok faydası var.şimdide bol bol su içiyorum güzelim.kızlar dunden berı grıp oldugumu soylemıstım bılıyorsunuz.dun gece benım resmen sutum kesıldı cok moralım bozulduallahtan buzluga atmıstım bır bıberon ogluma onu verdım gecede uyudu.sonra gece bıraz doldu gıbı goguslerım ama eskı dolgunlugu yok.hastalıktanmıdır sızce?ya kesılırse dıye cok korkuyorum.süt arttıran cay ıcen varmı?dunden berı bulgur yedım.baklıyat meyve suyu su ıcıyorum baska ne yapayım bılemedım.cok korkuyorum
Nasıl olur yaaa:1shok:Arkadaşlar siz 91 gün izni nasıl ve nereye onaylattınız ve emin misiniz?Çünkü ben geçen hafta hallettim ama 91 günü sadece okul idaresi onayladı milli eğitim asla kabul etmedi.Hatta tekrar idareye gidip 8 haftalık olarak onaylatıp getittirdi bize.Yani sizin izinler acaba sadece okul idaresince onaylanmış olabilir mi?Milli eğitimde onay çıktığı ile ilgili bir yazı aldınız mı?Yani eğer öyleyse çok kötü lütfen arkadaşlar iyice öğrenin ki ben de bu işin peşine ona göre düşeyim...:çok üzgünüm:canım sen de hoş geldin...
ozancığımız nasıl??Sen nasılsın??
Aslıcım ben de raporumu onaylattım,hiçbir sorun çıkmadı,9 aralık tarihine kadar doğum sonrası 91 gün izinliyim canım.Allah şükür bari bu işim rast gitti...
deryacım ben grıp oldum dıye kongest ıctım 2 tane falan sonra bıraktım.esım aldı eczaneden..hepsı gecermıs sutten ama en az etkılı bunlarmıs.dogrumu canım?sonra korktum kestım zaten sutum azalınca.bırde pastıl kullanıyorum zararı varmı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?