Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım teşekkür ederim....senin o çukur olan yerde kıllanma yoksa zaten sorun yok ....ameliyat için ben de hemen yprırmam canım..ama tek doktor gitmedim biliyorsunuz....bir de izmirdeki dr türkiyedeki 2 isimden biri bu konuda.....bir de diğerine gideceğiz bir ara ..o da ist. da...
ilgin için çok sağol canım...

canım bence dr nu ara...daha 40 ın olmamış..ne bileyim....bakalımo ne diycek...

Seda bence regl olmamışsındır
40 sonu derlermiş tam kırkının çıkmasına yakın ya da çıktıktan sonra böyle yoğun kanamalar olabillirmiş,hatta regl kanamasından da daha yoğun bir kanama oluyormuş.
Ne güzel işte,kanaman olsun ki için iyice temizlensin...:teselli:

Bu arada kızlar gaz çıkarma konusunda ben de her emzirmeden sonra tabii uykuya dalmamışsa eğer omuzuma yatırıp sırtına pat pat vurark üstten gazını çıkartıyorum.Ama bebekleri asıl kıvrandıran bağırsak gazı,onu da çıkarmanın kolay bir yolunu keşfettim,
Şöyleki,bebek tam uyanırken veya uyurken ben çoğunlukla hık mık ederek uyanmaya çalışırken yapıyorum,karnına yuvarlak hareketlerle masaj yapıp,bacaklarını biraz kaldırıp karnına doğru itin,zaart zuurt atıyorlar vallahi,ben kendim çıkarımışım gibi rahatlıyorum ...:roflol:İstisnasız her deneyişimde çıkarıyor gazını kolayca,uykuda olduğu ve uyanmaya çalıştığı o anları mutlaka değerlendirin gaz sıkıntısı kalmıyor sonrasında.Hafifliyor yavrucaklar.
Uyurken o gazı sıkıştırmıyorlar heralde serbest bırakıyorlar o yüzden de çok kolay çıkıveriyor.Eğer yüzü koyun yatıyorsa sırt üstü çevirip deneyin çok rahatlıyorlar.

seda aynı sekılde benım de kanamam 1 hafta once bıtmıstı.. bır kac gun gelmedı.. sonrasında adet agrısı ıle bırlıkte yenıden kanamam oldu.. sımdı tekrar bıttı gıbı.. ama regl kanaması oldugunu sanmıyorum cunku bu kanama sureklı degıl kesılıp tekrar ara ara gelebılıyormus.. ama regl ıde olabılme ıhtımalı var tabı yınede onun ıcn bıraz erken sanırım..

Deryacım sende hoşgeldin tatlım.
Duygucum Allah kabul etsin mevlidini yapmışınız adaşımızın.
Newlife canım çok geçmiş olsun tatlım.
Bride canım bende regl oldum benimde kanamam normalde 20 günlükken falan bitti sonra leke leke devam etti sonra 36.günümde kanamam geldi tekrar ve agrımda oldu ben adet kanamam oldugunu düşünüyorum ve iki gün önce bitti yogun bir kanamaydı ve adet sancısı gibi agrı çektim.
Gül canım maşallah kızımıza büyümüşş.
Ve diger güzel annelerim bebeklerimizi sorunsuz ve güzel bir şekilde büyütürüz Allah'ım saglıklı bir şekilde büyüsünler acılarını göstermesin.

deryacım ne guzel gezmısın allah ıcıne sındırsın canım..forum bornova cok guzel demı??ozellıkle mothercare:)))bızı oralar paklıyor artık..
durucugun ıyı olmasına cok sevındım.esım bıle soruyordu.hatta adını hatırlıyamadı eczacı arkadasının bebegı ne oldu dıyordu gecenlerde:))gecmıs olsun canım.umarım amelıyata gerek bıle kalmaz..a.s.a.s.

hıcran aynı ege de babası sayesınde alıstı kucaga bende kapıdan gırer gırmez elıne verıyorum esımde dur bır ustumu cıkarayım barı dıyor:roflol:bende hem bak hem cıkar ben nasıl yapıyorum dıyorumsırnaşık şey

betulcum egede uyanıkken emıyor yarım saat sonra ya elını emıyor ya ya omzumu.emzırmeyım dıyorum ama yok aglıyor mumkun degıl...ne yapcam bılmıyorum.

canım sen de hoş geldin...
ozancığımız nasıl??Sen nasılsın??
Aslıcım ben de raporumu onaylattım,hiçbir sorun çıkmadı,9 aralık tarihine kadar doğum sonrası 91 gün izinliyim canım.Allah şükür bari bu işim rast gitti...

aslıcım tesekkur ederım darısı basınıza ınsallah:)

kızlar bu arada benım kanamam kesılelı coookk uzun zaman oldu.ılk bır hafta geldı ondan sonra bır ped bır gunde kırlencek kadar geldı.sımdı zaten gunluk ped kullanıyorum
bır daha ne zaman olcak merak edıyorum ya

kızlar dunden berı grıp oldugumu soylemıstım bılıyorsunuz.dun gece benım resmen sutum kesıldı cok moralım bozulduallahtan buzluga atmıstım bır bıberon ogluma onu verdım gecede uyudu.sonra gece bıraz doldu gıbı goguslerım ama eskı dolgunlugu yok.hastalıktanmıdır sızce?ya kesılırse dıye cok korkuyorum.süt arttıran cay ıcen varmı?dunden berı bulgur yedım.baklıyat meyve suyu su ıcıyorum baska ne yapayım bılemedım.cok korkuyorum

valla canım çok gittik foruma..mothercareden çıkmadık zaten..3 al 2 öde kampanyası var....next de öyle..zara ya da bayıldım ama zarn birşey alamadım...çok güzel kışlık elbiseler var kızlar için...daha ben külotlu çorap giydirmedim hiç..azcık büyüsün o zaman zara dan da elbiseler alacağım durucuğuma.....dağol duygucum geçmiş olsun dileklerin için....6 aylıkkken MR çekilecek baalım....doktorun orada görüntüleme merkezi var dı anestezi olmaan çekiyorlarmış...sadece çekim esnasında uyuyp ssonra hemen uyanıyormuş...bakalım ne olacak....hayırlısı inşallah canım..eşine de selamlarımızı ilet lütfen...

dugucum ben içiyorum still tea....bence iç...faydası oluyor...ama ertesi gün başlıyor faydası ilk içtiğinde...dene bence...günde 3 kez içiliyoır ama ben 2 keziçiyorum....bir de soğuk hazırlıyorum ki hemen içeyim bisin diye..tadı kötü değil ama baharat kokuyr...

Gül canım çok sevindim birde güzelim ondan sonra biliyorsun 40 günlük izinlerimiz var ki 2008in bitmesine az kaldıgı için kullanamıyoruz bile. sonra sene degişiyor tekrar 40 günlük izinlerimiz var araya 15 tatil giriyor şanslıyız yani anlayacagın güzelim. bizde memlekette bir güzel gezdik misafirlerimiz geldi çok güzel geçti. bende Ozanda iyi canım.inşllah Ayça kızımızda iyidir.
duygucum geçmiş olsun tatlım. bende dogumdan sonra 2 hafta boyunca hergün humananın anne sütünü arttıran çayını içmiştim günde 4 kere falan ve çok faydası var.şimdide bol bol su içiyorum güzelim.
bu arada betül ve duygucum sizin msn adreslerinizi alabilirmiyim mümkünse.

tesekkur ederım kızlar bende alayım barı o çaylardan artık tıkar burnumu ıcerım ne yapayım
aslıcım msn adresımı ozelıne gonderdım canım eklersın.

deryacım ben grıp oldum dıye kongest ıctım 2 tane falan sonra bıraktım.esım aldı eczaneden..hepsı gecermıs sutten ama en az etkılı bunlarmıs.dogrumu canım?sonra korktum kestım zaten sutum azalınca.bırde pastıl kullanıyorum zararı varmı canım?

Nasıl olur yaaa:1shok:Arkadaşlar siz 91 gün izni nasıl ve nereye onaylattınız ve emin misiniz?Çünkü ben geçen hafta hallettim ama 91 günü sadece okul idaresi onayladı milli eğitim asla kabul etmedi.Hatta tekrar idareye gidip 8 haftalık olarak onaylatıp getittirdi bize.Yani sizin izinler acaba sadece okul idaresince onaylanmış olabilir mi?Milli eğitimde onay çıktığı ile ilgili bir yazı aldınız mı?Yani eğer öyleyse çok kötü lütfen arkadaşlar iyice öğrenin ki ben de bu işin peşine ona göre düşeyim...:çok üzgünüm:

canım sonuçta hepsi geçiyor...doktora danışsan daha iyi olur..bebeilerimiz daha çok küçük çünkü...gerçi kongestin bebekler için de şurubu var zaten...onlara bile veriliyor...minoset iç,ıhlamur çayı iç.....mandalina ye...still ea de de c vitamini var...geçen hafta ben de antibiyotik kullandım canım...eczacı olmama rağmen insanın kendi bebeği olunca birilerinin desteği gerekiyor :)) kadın doğumcumu arayıp içtim..güldü zaten :))

deryacım doktor alabılırsın dedı kongestı.ama ne bıleyım anıden sutum azalınca acaba dedım ılac yuzundenmı oldu?ıhlamur aldım bol lımonla onu ıcıyorum zaten.stıln tea alıcam ınsallah...
demek sende doktoru aradın sordun :))))kıyamam ya ınsan kendı bebegı olunca ne kadar hassas oluyor demı?allah korusun meleklerımızı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…