- Konu Sahibi Girl and baby
-
deryacım çok şükür iyiyiz güzelim sizde iyisinizdir inşllah. bizde pazar günü döndük annemle birlikte geldik bizi getirdi 15 gün kalıp dönecek sonrasında yalnız kalacagız minigimle. tatil çok güzel geçti gezdik bol bol misafirlerimiz geldi.aslıcım nasılsın?tatil nasıl geçti?sen de yeni döndün sanıım canım?
duygucum aldım msjını tşkler güzelim kaydettim.tesekkur ederım kızlar bende alayım barı o çaylardan artık tıkar burnumu ıcerım ne yapayım
aslıcım msn adresımı ozelıne gonderdım canım eklersın.
KIZLAR SİZİN YAZILILARINIZ OKURKEN OKADAR İMRENDİMKİ ANLATAMAMM..İNŞALLAH BİZLERDE MAYIS ANNESİ OLARAK O GUNLERİ GÖRÜRÜZ
RABBİM BEBİŞLERİNİZİ BAĞIŞLASINN DAMATLIKLARINI GELİNLİKLERİNİ GÖSTERSİN HEPSİ BİRBİRİNDEN ŞEKER MAŞŞALLAHHHHH
DARISI BİZİM DOĞUMUMUZA İNŞALLAH AMA GÜNLER COK AĞIR GEÇİYORR SAYILI GUN ÇABUK GECER DERLER YA YOK ANAM YOK HEP YERİMİZDE SAYIYORUZZ sırnaşık şeysırnaşık şey
selam kızlarrr ben geldimmmm annem kalbindeki sorudan dolayı fenalaştığı için hastanedeydi 1 haftadır hastaneden çıktı bugün oraya gittik küçük kardeşim annemi kendi evine götürdü bu akşam 2 gün sonrada ben alıcam yanıma 3-5 gün kalcak bende annem
bu arada kızlar bugün farkettim kızımın ağzında diliniz üzerinde pamukçuk çıktı cuma günü doktora kontrolümüz var aşı olcaz hemde pamukçuk için yarın arayacağım doktoru bakalım ne diyecek sizin bebişlerde de vardı galiba ne verdi doktorunuz ne yaptınız ne kadar sürede geçti benim büyük kızda olmamıştı böyle bişii yawww off kız bugün hep emerken yüzünü ekşitiyordu bende anlam veremiyordum demekki acıyor dili yavrumun yaaa
Bu arada kızlar gaz çıkarma konusunda ben de her emzirmeden sonra tabii uykuya dalmamışsa eğer omuzuma yatırıp sırtına pat pat vurark üstten gazını çıkartıyorum.Ama bebekleri asıl kıvrandıran bağırsak gazı,onu da çıkarmanın kolay bir yolunu keşfettim,
Şöyleki,bebek tam uyanırken veya uyurken ben çoğunlukla hık mık ederek uyanmaya çalışırken yapıyorum,karnına yuvarlak hareketlerle masaj yapıp,bacaklarını biraz kaldırıp karnına doğru itin,zaart zuurt atıyorlar vallahi,ben kendim çıkarımışım gibi rahatlıyorum ...:roflol:İstisnasız her deneyişimde çıkarıyor gazını kolayca,uykuda olduğu ve uyanmaya çalıştığı o anları mutlaka değerlendirin gaz sıkıntısı kalmıyor sonrasında.Hafifliyor yavrucaklar.
Uyurken o gazı sıkıştırmıyorlar heralde serbest bırakıyorlar o yüzden de çok kolay çıkıveriyor.Eğer yüzü koyun yatıyorsa sırt üstü çevirip deneyin çok rahatlıyorlar.
dugucum ben içiyorum still tea....bence iç...faydası oluyor...ama ertesi gün başlıyor faydası ilk içtiğinde...dene bence...günde 3 kez içiliyoır ama ben 2 keziçiyorum....bir de soğuk hazırlıyorum ki hemen içeyim bisin diye..tadı kötü değil ama baharat kokuyr...
öncelikle geçmiş olsun canım... annen için acil şifa dilerimma.s.
bebişin:ecrin_bebek: içinde şifa dilerimm.. ay zordur şimdi cnm onun için emmek kıyamam ben..
benim bebişde henüz yok ama kabonatla falan siliolar ağzını sanırım ne kadar doğru bilmem tabii ama öyle duymştmbenneyaptımki yinede tabi dr a danışmak en doğusuufisfisfis
selam kızlarrr ben geldimmmm annem kalbindeki sorudan dolayı fenalaştığı için hastanedeydi 1 haftadır hastaneden çıktı bugün oraya gittik küçük kardeşim annemi kendi evine götürdü bu akşam 2 gün sonrada ben alıcam yanıma 3-5 gün kalcak bende annem
bu arada kızlar bugün farkettim kızımın ağzında diliniz üzerinde pamukçuk çıktı cuma günü doktora kontrolümüz var aşı olcaz hemde pamukçuk için yarın arayacağım doktoru bakalım ne diyecek sizin bebişlerde de vardı galiba ne verdi doktorunuz ne yaptınız ne kadar sürede geçti benim büyük kızda olmamıştı böyle bişii yawww off kız bugün hep emerken yüzünü ekşitiyordu bende anlam veremiyordum demekki acıyor dili yavrumun yaaa
Kızlar Allah askına 1 saatte bır yada yarım satte bır emmek ıstedıgı oluyormu bebıslerınızın ?
emzırıyormusunuz ne yapıyorsunuz.? :bbo:
betülcüm ben valla 15 dk.da bir emzirdiğimi biliorum:ecrin_bebek: 10 dk emio 15 dk sona bidaha istio bende şaşırdım valla ben her istediğinde veriyrm yoksa küçük beyi durduramıyorum katiyen... ancak emince susuyoo yaaa bırakmıo ki beni.. yemeğimi yapamıyorum.. vakit bulup.. bide üşütmüşüm çok fena bademciğim şiştikafamçokkarıştı havalardan mı yorgunluktan mı bilemiyorm halsiz halsiz dolanıyorm kendime zor bakıyorumsenağlama bide bebişde bugün çok huysuz...:uhm: ne yapcamı şaşırıyorum gazınıda çıkardım altıda kuru...sütümde fazlasıyla yetiyo ama bilemedim iştee....eeee senin bebiş nasıl iyi mi....???:1hug:
betülcüm ben valla 15 dk.da bir emzirdiğimi biliorum:ecrin_bebek: 10 dk emio 15 dk sona bidaha istio bende şaşırdım valla ben her istediğinde veriyrm yoksa küçük beyi durduramıyorum katiyen... ancak emince susuyoo yaaa bırakmıo ki beni.. yemeğimi yapamıyorum.. vakit bulup.. bide üşütmüşüm çok fena bademciğim şiştikafamçokkarıştı havalardan mı yorgunluktan mı bilemiyorm halsiz halsiz dolanıyorm kendime zor bakıyorumsenağlama bide bebişde bugün çok huysuz...:uhm: ne yapcamı şaşırıyorum gazınıda çıkardım altıda kuru...sütümde fazlasıyla yetiyo ama bilemedim iştee....eeee senin bebiş nasıl iyi mi....???:1hug:
canım benimi de çok huysuz bugün..havalardan mıdır nedir ben de anlamadım.....bu arada senin bebeişin başnın altında yastık mı var fotoda?
canım yaa bende verıyorum mecbur ama cok sık emzırmekte gaz yapıyormus ne yapacagımı anlamadım valla.. cok huysuz degıl ama elını agzına atıyor cork cork agzını acıp aranıyor saate bır bakıyorum daha 1 saat ya olmus ya olmamıs..
ama uyudugunda oyle degıl 2-3 saat aralıklarla uyanıyor sabaha karsı harıc.. 15-20 dk emıyor yıne uyuyor gazı yoksa..
ama uyanık oldugunda yarım saatı gecsın hemen baslıyor yıne aranmaya...
doktora kontrolumuzde soracagım bu kadar sık emzırmek normalmı dıye.. cunku saat bası emse gunde 24 kereye tekabul edıyor yanı :1shok: hadı uyudugu zamanları cıkar aradan uyanık kaldıgı her saat bası emse yıne fazla..bılmıyorum valla.. :sm_confused:
onun dısında saglıgımız ıyı cok sukur emıyoruz uyuyoruz gaz ve ....ruz afedersın kaydirigubbakcemile3
tüm bebeklerın ortak ozellıgı ıste.. kaydirigubbakcemile3
canım yaa bende verıyorum mecbur ama cok sık emzırmekte gaz yapıyormus ne yapacagımı anlamadım valla.. cok huysuz degıl ama elını agzına atıyor cork cork agzını acıp aranıyor saate bır bakıyorum daha 1 saat ya olmus ya olmamıs..
ama uyudugunda oyle degıl 2-3 saat aralıklarla uyanıyor sabaha karsı harıc.. 15-20 dk emıyor yıne uyuyor gazı yoksa..
ama uyanık oldugunda yarım saatı gecsın hemen baslıyor yıne aranmaya...
doktora kontrolumuzde soracagım bu kadar sık emzırmek normalmı dıye.. cunku saat bası emse gunde 24 kereye tekabul edıyor yanı :1shok: hadı uyudugu zamanları cıkar aradan uyanık kaldıgı her saat bası emse yıne fazla..bılmıyorum valla.. :sm_confused:
onun dısında saglıgımız ıyı cok sukur emıyoruz uyuyoruz gaz ve ....ruz afedersın kaydirigubbakcemile3
tüm bebeklerın ortak ozellıgı ıste.. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?