Doğum yapmış olan anneler buraya....

anladım canım...pamukçukta dili bembeyaz oluyor...anlarsın o zaman....

kızlar benimki de bazı günler özellikle akşam 8 veya 9 civarında sürekli emmek istiyor memeden ayrıldığı anda başlıyor ağlamaya tekrar veriyoum defalarca emiyor bir türlü sakinleşmiyor memedeyken de sanki memeyle kavga ediyor, ancak zar zor uyutunca sakineşiyor ve uyandığında eski haline dönmüş oluyor....

bu arada ben artık geceleri gaz çıkarmıyorum bebeğim emerken uyuyakalıyor biraz dik tutup hemen yatağına yatırıyorum gaz için uğraşırsam uykusu açılıyor böyle olunca mışıl mışıl uyuyor...
önceden gaz çıkarmadan yatırsam 5 dk uyumadan uyanırdı şimdi artık 2 aylık olduk çok şükür geceleri gazdan kurtulduk ama gündüzleri çıkartıyorum gazını

kızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var kanaması yada sürekli lekelenmesi olupta hamileliği devam edin oldumu aranızda lütfen beni bilgilendirirmisiniz 11 haftalık hamileyimm ve cok korkuyorumm (

canım teyzemin vardı böyle bir problemi ama bir süre devam etti sonra kesildi doktora göründünmü ne diyor bence yat bol bol dinlen iş yapma sana tavsiye edebileceklerim bunlar Allah bebişini sana bağışlasın

oleeyyyyyy!
evime bilgisayar geldi ve int. baglandı.
artık sizlerle birlikteyim hep
ne yazdılar ne yaptılar diye düşünmicem..kocişim sağolsun.ben demeden düşündü
tabii oğluş izin verirse..sık sık burdayım..herkese ve yavrucuklara merhabaaaaa:dance:

ben de senin gibi yapıyorum.bir de gaza ugraşırsam uyanıyo ben de öyle yatırıyorum.yoksa bu arada uyanıyo,ayılıyo ve aglıyo

Hoşgeldın alın hayırlı olsun bılgısayarın :).bugun burası baya sakın :))
herkes yavruslarıyla mesgul :)) benımkı de suan uyuyor ama bırazdan uyanır..
bırazdan yemege baslıcam bakalım yapabılcekmıyım ızın verıcekmı :))

teşekkür ederim betulcum. benimkinide yeni yuttum ama uyanır.uzun uyumuyo bizimki.ve benim oğlumda seninki gibi sık emmek istiyo.yarım saatte bir..geceleri daha insaflı 1 saatte bir.emziğe alıştırdın mı betül? doktorumuz obur bi bebek biraz demişti.emzik veriyorum.bir de hem oyalamak ve hem de gazı için rezene çayı içiriyorum.dr tavsiyesiyle yine..

duygu derya ya sizler dışarı çıkıyomusunuz?
ben doğumdan beri evdeyim dr harici çıkmadım hiç
hem üzerime bişey olmuyo moralim bozuluyo (göbek yok oldu ama popo koccamann)
hem de oğlumu nasıl gezdiririm hem hava soğuk hem de ana kucağına oturtmaya çekiniyorum henüz.evimizde soğuk.tamamen asosyal oldum
oğlum evde durmuyoki dışarı çıkarayım..
aglarsa naparım..üstü kat kat.emziremem öyle her an zaten sütümde yetmiyo
mamayı bikere versem belli olmuyo bazen tekrar istiyo.
işte böyle böyle eve kapandım en azından kırkı çıkana ,uykusu düzene binene (hadi popomu geçtim) kadar evdeyim..

canım ben bebısımı 4 gunlukken cıkardım :)bıraz erkendı ama hava cok guzeldı guzelce gıydırdım esımle arabasına koyduk gezdırdık valla:)
kendımde cıkıyorum canım hafta sonları emzırıp uyutuyorum esıme bırakıyorum 1 2 saat bazen 3 saat kendıme vakıt ayrııyorum kuafor falan gıbı..yoksa kafayı yerdımcunku ben cok hareketlı hıc evde durmayan bırıydım..bu bıle buyuk basarı benım ıcın:)

alincim hoşgeldinn. hayırlı olsun internetin. canım biz ogluşumla öyle gezenti oldukki sorma gitsin 20 kırkımız çıktı Aydına gittik ordada hep gezdik havalar güzeldi. İstla geldim burdada durmuyoruz ogluşumda halinden memnun hemen uyuyor gezmeye çıktıgımız anda.sende içini rahat tut duygunun dedigi gibi güzelce giydirirsin çıkarırsın. sorma bizede kıyafetler halen denk gelmiyor ben bazen eşofmanlarımla çıkıyorum ne yapayım birde hamileligimin başında aldıgım lastikli pantalon vardı onu giyiyorum.arada eski pantalonlarımı deniyorum belki denk gelir diye ama nerde.
arkadaşlarr ben çok yemek yiyorum kendimi durduramıyorum sizlerde öylemisiniz.ne yapacagımm.eşim kızıyor çok ekmek yiyorsun diye.
duygucumm hastaydın canım şimdi nasıl oldun. bende hasta olacak gibiyim neler yaptın iyileşebilmek için.
herkese güzel günlerr.

günaydın kızlarr gelemedim birkaçgündür yoğundum girdiğimde de diğer arkadaşlarımın olduğu yere bir iki mesaj atıp çıkabildim ancak buraya giremedim ne var ne yokkk bakalımm benim kızın ağzında pamukçuk vardı dr aramıştım bir damla verdi muskotatin di sanırım adı şimdi aklıma gelmedi günde 4 defa ağzına ver yutsun sorun yok didi bugünde kontrolümüz var aşı olcezz bakalım kızım kilo almışmı boyu uzamışmıı aşı ateş yaparmı aceppp offf aklıma gelince bile fena oluyorum nasıl dayancam ben kızımın ağlamasına inşallah çok acımazz bu arada karbonatlı suyuda göğsüme sürüyorum uçlara kızım emerken diline iyi gelsin diye inşallah işe yarar

Kızlar Allah askına 1 saatte bır yada yarım satte bır emmek ıstedıgı oluyormu bebıslerınızın ?
emzırıyormusunuz ne yapıyorsunuz.? :bbo:

aynen bizdede var canım ama reflekstende olabilir tabii sen sütün varsa emzirr benim sütüm yetmediğinden ağlıyordu da yavruşum şimdi biraz daha iyi mama ekledik 2 öğün ya doyyuyor kızım artıkk

benim minik kuşum her yemek zamanı uyanıp ağlıyor anlıyor aliba anne yemek yeme kilo alırsın diyor herhaldee zilli hiç bir öğünü kaçırmıyor nasıl hissediyor sa arık tkındığımııı:roflol:

bende 20 sinden sonra anneme gittim ilk doktora gittik 2 defa onu saymıyom araba da gittik arabada geldik eve bi hastanede dışarıda olmuş oldu kızım yanii ama dün akşam teyzemize misafirliğe gittik annem onda kalıyor gerçi onun sayesinde onu görmeye gittik bizede arabayla 10 dk mesafede olduğundan sorun olmadı iyice giydirip sarıp sarmalıyom çocuğu yün yeleği de kullanıyom tabii sıcacık oluyor kızımmm inşallah üşütmezz bugünde doktora gidicezzz bakalım çok merak ediyom nasıl olcak

benım kıde yemek yaparken uyanmıyor herseyı hazırlıyorum sofrayı kurup oturucagım zaman uyanıyor valla ıyı hos bunlar bıze kılo verdırmeye calısıyor gercekten heralde :))

aynen bizdede var canım ama reflekstende olabilir tabii sen sütün varsa emzirr benim sütüm yetmediğinden ağlıyordu da yavruşum şimdi biraz daha iyi mama ekledik 2 öğün ya doyyuyor kızım artıkk

ya Allah askına benımkı yarım saatten de dustu emzırıyorum yatırıyorum yıne aranıyor 15 dk sonra yıne emmek ıstıyor yaa :1no2: anam sutum yetmıyor doymuyor desem emerken agzından bır cekıyorum yuzune fıskırıyor fıskıye gibi ben anlamadım bu işten neden acaba yaa :uhm:
doktoruma sorucam muhakkak her ıstedıgnde emzırmelımı acaba yoksa normalde uyudugunda gercekten acıkınca uyanıyor 2 saatte bır ama uyanıkken her an meme :sm_confused:
acaba vermekle yanlısmı yapıyorum bılmıyorum yaa.. ayrıca ara sıra kakası yesıl oluyordu bende acaba usuttumu dıye netten arastırırken bızım sıtede de bır topicte alıntı yazıdan gordm gereksız fazla beslenmeden dolayı kaka yesıl olurmus..
anlamadım valla eger oyleyse vermemek mı gerek :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…