- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
- Konu Sahibi Girl and baby
-
ya cnm sanırım hava değişimindendir bebeğim dün fena değildi bugün bi garip ya sürekli mız mız artık ayağımda sallamaya alıştırdım bi tek ondan hoşlanıyo :bbo:ve duruyo inan yoruldm takatim kalmadı sabah 6 dan beri ayaktayım 15dk bi uyanıyo emerkende ağlamaya başladı şimdi... :çok üzgünümamukçuk var desemm.... bi belitiside yok .. nasıl anlaşılıyo ki bu pamukçuk...fisfisfis
deryacım normalde bebişe yastık kullanmıyorm ayağımda sallamıştım... ve öylecede babası fotarafını çekti yoksa yastık kullanmak iyi değil diolar...:1no2:
bu arada ben artık geceleri gaz çıkarmıyorum bebeğim emerken uyuyakalıyor biraz dik tutup hemen yatağına yatırıyorum gaz için uğraşırsam uykusu açılıyor böyle olunca mışıl mışıl uyuyor...
önceden gaz çıkarmadan yatırsam 5 dk uyumadan uyanırdı şimdi artık 2 aylık olduk çok şükür geceleri gazdan kurtulduk ama gündüzleri çıkartıyorum gazını
Hoşgeldın alın hayırlı olsun bılgısayarın :).bugun burası baya sakın :))
herkes yavruslarıyla mesgul :)) benımkı de suan uyuyor ama bırazdan uyanır..
bırazdan yemege baslıcam bakalım yapabılcekmıyım ızın verıcekmı :))
duygu derya ya sizler dışarı çıkıyomusunuz?
ben doğumdan beri evdeyim dr harici çıkmadım hiç
hem üzerime bişey olmuyo moralim bozuluyo (göbek yok oldu ama popo koccamann)
hem de oğlumu nasıl gezdiririm hem hava soğuk hem de ana kucağına oturtmaya çekiniyorum henüz.evimizde soğuk.tamamen asosyal oldum
oğlum evde durmuyoki dışarı çıkarayım..
aglarsa naparım..üstü kat kat.emziremem öyle her an zaten sütümde yetmiyo
mamayı bikere versem belli olmuyo bazen tekrar istiyo.
işte böyle böyle eve kapandım en azından kırkı çıkana ,uykusu düzene binene (hadi popomu geçtim) kadar evdeyim..
duygu derya ya sizler dışarı çıkıyomusunuz?
ben doğumdan beri evdeyim dr harici çıkmadım hiç
hem üzerime bişey olmuyo moralim bozuluyo (göbek yok oldu ama popo koccamann)
hem de oğlumu nasıl gezdiririm hem hava soğuk hem de ana kucağına oturtmaya çekiniyorum henüz.evimizde soğuk.tamamen asosyal oldum
oğlum evde durmuyoki dışarı çıkarayım..
aglarsa naparım..üstü kat kat.emziremem öyle her an zaten sütümde yetmiyo
mamayı bikere versem belli olmuyo bazen tekrar istiyo.
işte böyle böyle eve kapandım en azından kırkı çıkana ,uykusu düzene binene (hadi popomu geçtim) kadar evdeyim..
hicrancı ben mikostatin kullanıyorum günde 4 defa 10 damla...
Kızlar Allah askına 1 saatte bır yada yarım satte bır emmek ıstedıgı oluyormu bebıslerınızın ?
emzırıyormusunuz ne yapıyorsunuz.? :bbo:
Hoşgeldın alın hayırlı olsun bılgısayarın :).bugun burası baya sakın :))
herkes yavruslarıyla mesgul :)) benımkı de suan uyuyor ama bırazdan uyanır..
bırazdan yemege baslıcam bakalım yapabılcekmıyım ızın verıcekmı :))
alincim hoşgeldinn. hayırlı olsun internetin. canım biz ogluşumla öyle gezenti oldukki sorma gitsin 20 kırkımız çıktı Aydına gittik ordada hep gezdik havalar güzeldi. İstla geldim burdada durmuyoruz ogluşumda halinden memnun hemen uyuyor gezmeye çıktıgımız anda.sende içini rahat tut duygunun dedigi gibi güzelce giydirirsin çıkarırsın. sorma bizede kıyafetler halen denk gelmiyor ben bazen eşofmanlarımla çıkıyorum ne yapayım birde hamileligimin başında aldıgım lastikli pantalon vardı onu giyiyorum.arada eski pantalonlarımı deniyorum belki denk gelir diye ama nerde.
arkadaşlarr ben çok yemek yiyorum kendimi durduramıyorum sizlerde öylemisiniz.ne yapacagımm.eşim kızıyor çok ekmek yiyorsun diye.
duygucumm hastaydın canım şimdi nasıl oldun. bende hasta olacak gibiyim neler yaptın iyileşebilmek için.
herkese güzel günlerr.
benim minik kuşum her yemek zamanı uyanıp ağlıyor anlıyor aliba anne yemek yeme kilo alırsın diyor herhaldee zilli hiç bir öğünü kaçırmıyor nasıl hissediyor sa arık tkındığımııı:roflol:
aynen bizdede var canım ama reflekstende olabilir tabii sen sütün varsa emzirr benim sütüm yetmediğinden ağlıyordu da yavruşum şimdi biraz daha iyi mama ekledik 2 öğün ya doyyuyor kızım artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?