- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
Betül aynen anlattığın gibi canım
uyanıkken her an aranır vaziyette emmek istiyor sonra da gazıyla uğraşıyoruz...
ne saat başısı ben günde belki 100 kere göğsümü açıp kapatıyorum iki fırt çekiyor ya dalıyor ya da ağlayarak geri çekiliyor,çok huysuzlaştı yaa,uyuyor,uyanıyor,altını değiştiriyorum emziriyorum,bu aktiviteler dışında hep kucakta edepsiz,uyanıkken sizinkiler kendi kendilerine oyalanıyorlar mı?*
Off offf,tükendim valla..
annemdeydik bizde yeni evimize geldik..olmuyo hiçbiyer ev gibisi yok..bizimkide durmayan bi bebek..yarımsaat uyur kalkar ondakka yatar kalkar hele gece..bikaçkez ölümden döndük..benim uykum gece cok ağır..emzirirken uyumuşum allahtan annem almış bebişi...bide ben çok sıkıntılıyım şusıra içim daralıyo..sigaraya saldırıyorum..yemek yıyemıyorum...illa ağzıma üçbeş ceviz atıp sütiçip atıştırıyorum..bizimki günde belki birkez deliksiz uyuyo..sigaradan dolayı memeyi kesip mamamı versem dedim gene başladı benim balli :) sütaş vakti :)
Slm arkadaşlar bugün 43.günümüz 40ımızı atlattık mevlüdümüzü okuttuk çok güzel geçti şükür hihoyyyt gerçi bebeği salona götürmediğim için alınanlar oldu ama umrumda değil :dilcikar:
size sorum olacak kanaması 40 ı geçtikten sonra devam eden varmı? benim ediyor normalmi acaba? kontrol için dr.uma gitmem gerekiyor ama alttan muayene edeceği için bi türlü gitmek istemiyorumm utanıyorum
hımm birde yarışmaya katılmayı düşünenler varmı aranızda? şu bebek odası yarışmasına görmüşsünüzdür umarımm...
Kelimesi kelimesine aynı durumdayım ben de canım.Ya uyuyor ya ağlıyorkafamçokkarıştı.Öyle kendi kendine oyalanmayan bir tek benim bebeiş sanıyodum ben de.Benimki kucakta bile uslu durmuyo keşke dursa artık ben ona da razıyım.Kucakta bile huysuz sürekli gezip konuşacaksın onunla artık hiç bir iş yapamaz oldum ve çok gerginim.Ne yapıcam bilmiyorum...:1no2:Betül aynen anlattığın gibi canım
uyanıkken her an aranır vaziyette emmek istiyor sonra da gazıyla uğraşıyoruz...
ne saat başısı ben günde belki 100 kere göğsümü açıp kapatıyorum iki fırt çekiyor ya dalıyor ya da ağlayarak geri çekiliyor,çok huysuzlaştı yaa,uyuyor,uyanıyor,altını değiştiriyorum emziriyorum,bu aktiviteler dışında hep kucakta edepsiz,uyanıkken sizinkiler kendi kendilerine oyalanıyorlar mı?*
Off offf,tükendim valla..
Dugucum seninki tv ye mi bakıyor ne güzel ya benimki de baksa atıcam valla karşısına zararlı mararlı ama napalım oyalayacak bişey olsun yeterki.Benim bebiş artık bilinçli bi şekilde gülüyo kızlar çok şeker oluyo.slm kızlar ancak yazabılıyorum benımkı televızyona bakıyor:)
kızlar 2.ayda bebıslerımız bızlerı tanımaya baslıyormus vede gulucukler atmaya baslıcakmıshihoyyytsuper yaaa
aslıcım sanada gecmıs olsun canım.ben daha ıyıyım ıhlamur cok ıyı geldı bana.for you magazasında organık ıhlamur vardı 4 ytl.cok guzel gercekten.lımonla onu ıctım bol bol canım
BETÜL ben dr brown un biberonunu kullanıyorum bebeğim için.sütün yanında mama da veriyorumya.bu biberon anne göğsü ile aynı işlevde.sen de bir tane al sütünü biberona sağ ve içine gaz ilacı,vitamin koyöyle içir.hem ilacı içmiş olur hem de olur ya tadını begenmezse göğsünden uzaklaşmamış olur.ama ilaçtan hemen sonra emzirme agzındaki tadı memeden geliyo sanıyolar.ben kaşıkla veriyorum ilaçları ama mamayı bu biberonla.
betulcum hıc dıkkat etmedım bır etkısı oldumu dıye valla hastalıkla bogusmaktan...oluyormuymus etkısı gaz mı yapıyormus yoksa?
bırde saglık ocagından bana d vıtamınını verırken bunu ıcınce kusarsa telaslanma o alcagını alır dedı doktor.onun ıcın bunu takma kafana..benımkı zaten kusuyor ılacıda ıcınce tam oluyor:)))))))
duygu derya ya sizler dışarı çıkıyomusunuz?
ben doğumdan beri evdeyim dr harici çıkmadım hiç
hem üzerime bişey olmuyo moralim bozuluyo (göbek yok oldu ama popo koccamann)
hem de oğlumu nasıl gezdiririm hem hava soğuk hem de ana kucağına oturtmaya çekiniyorum henüz.evimizde soğuk.tamamen asosyal oldum
oğlum evde durmuyoki dışarı çıkarayım..
aglarsa naparım..üstü kat kat.emziremem öyle her an zaten sütümde yetmiyo
mamayı bikere versem belli olmuyo bazen tekrar istiyo.
işte böyle böyle eve kapandım en azından kırkı çıkana ,uykusu düzene binene (hadi popomu geçtim) kadar evdeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?