- Konu Sahibi Girl and baby
-
Nurse harveys i ben de 4-5 gündür deniyorum ama pek faydası olmadı gibi.Arada bir metsil de veriyorum .Nasıl bir gazmış bu anlamadım gitti.Sanki hiçbirisi yaramıyo uyanıkken sürekli kucakta ve ıkınıyo.Sadece anne sütü vermeme rağmen kakasını da 3-4 günde bir yapıyo.:1no2merhaba canım doktorunuz bence de en ii ilacı vermiş biz de onu kullandık ama düzenli kullanmak gerekiyor sabah öğlen akşam 8 damla verdim ve çok rahat ettik gerçekten ama şimdi bitti, şimdi nurse harveys i deniyoruz
Canım diğer ilaçta çok rahat ettin madem niye nurse harveysi deniyosun.Ben kullanıyorum 4-5 gündür ama bir faydası olmadı sanki.Metsil de kullanıyorum.Nasıl bir gazmış bitmedi birtürlü.Sadece anne sütü vermeme rağmen kakasını da zor yapıyo.Sürekli ıkınıyo uyumadığı zamanlar hep kucakta.Şöyle kendi kendine yattığı yerde durmaz mı bir bebek ya.:1no2:Çok bunaldım artık ooooof of.merhaba canım doktorunuz bence de en ii ilacı vermiş biz de onu kullandık ama düzenli kullanmak gerekiyor sabah öğlen akşam 8 damla verdim ve çok rahat ettik gerçekten ama şimdi bitti, şimdi nurse harveys i deniyoruz
Kizlar herkes bebegini sikintilarindan bahsetmiş sizlerde ne gibi sikintilar var hala dikiş yeri aciyan varmi.ben 2-3gündür dikkat ediyorum kendime dikiş yerimin acisi azaldi gibi.ama önimde tasinma işi var herkes bayram tatili yaparken ben ev tasiyacagim bebekle nasil olcak bilemiyorum.iştahim da o kadar açildiki sabah aksam kalkip bi kase reçeli bitiriyorum bu duruma nasil dur diyecegim
aslicim bu arada bebegim nezle oldu doktora götürdük deniz spreyi verdi bize bitkisel dediğin ilaç ne en kisa zamanda yazar misin.
Odanizi havalandiriyor musunuz kizlar.ben günde yarim saat odayi havalandiriyorum.
bende de sezeryan sonrası biraz göbek keldı sarkıyor da üstelik.bu başlığı açman da iyi olmuş canım ben de okuyamadan çıkmak zorunda kalıyorum çoğu zaman.bizim oğlanın da gaz problemi devam ediyor.bir sürü şurup denedim fayda etmedi.nurse harveysi içiriyorum şimdi ama yine de ıkınmaları kesilmedi.doktor rezene çayı verdi o da pek işe yaramadı.3 aya kadar devam eder dedi doktor.siz neler yapıyorsunuz?
kızlar benim bebeğim 25 günlük oldu.ama sarılığı geçmedi dr. götürdük bize kan tahlili verdi tam 4 tane büyük tüp. o kanı verseydim çocuğum zaten kansız bayılır yada ölür giderdi.hemşireler bile yapmak istemediler. bende hastaneden aldım geldim çocuğumu. zaten 2 gün önce kan verdik sarılık değeri 10 çıktı. bitek suratının belirli kısımlarında sarılık var vücutta bişey yok.anne sütü sürekli veriyorum. başka deneyebiliceğim ne var? şerbet dediler. olmazsa rezene çayı verirken içinede 1 tane kesme şeker atıcam. başka çarem yok.
canım sarılık için sağlık ocağındaki dr. bize güneşlendir demişti unutmadan cam arkasından değil direk olarak ve kollarını ayağını sıcak tut yoksa üşütürsünn..
e ellerinde ayaklarına inmediyse merak etme.ve bol bol meme ver. 3 saati geçirme
geçmiş olsun....
kızlar benim bebeğim 25 günlük oldu.ama sarılığı geçmedi dr. götürdük bize kan tahlili verdi tam 4 tane büyük tüp. o kanı verseydim çocuğum zaten kansız bayılır yada ölür giderdi.hemşireler bile yapmak istemediler. bende hastaneden aldım geldim çocuğumu. zaten 2 gün önce kan verdik sarılık değeri 10 çıktı. bitek suratının belirli kısımlarında sarılık var vücutta bişey yok.anne sütü sürekli veriyorum. başka deneyebiliceğim ne var? şerbet dediler. olmazsa rezene çayı verirken içinede 1 tane kesme şeker atıcam. başka çarem yok.
canım sarılık için sağlık ocağındaki dr. bize güneşlendir demişti unutmadan cam arkasından değil direk olarak ve kollarını ayağını sıcak tut yoksa üşütürsünn..
e ellerinde ayaklarına inmediyse merak etme.ve bol bol meme ver. 3 saati geçirme
geçmiş olsun....
canım senin yazılarıı hep okuduk..geçmiş olsun tekrra..allah a şükr kü geçmiş aslında....ROP muayenesi ne??be işitme tesiti yaptırdım...kalça çıkığı için 1-6 ay arası yapılailiyormuş....2.aydan sonra yaptırmayı düşünüyoruz bizde doktor birşey demedi...
Kizlar herkes bebegini sikintilarindan bahsetmiş sizlerde ne gibi sikintilar var hala dikiş yeri aciyan varmi.ben 2-3gündür dikkat ediyorum kendime dikiş yerimin acisi azaldi gibi.ama önimde tasinma işi var herkes bayram tatili yaparken ben ev tasiyacagim bebekle nasil olcak bilemiyorum.iştahim da o kadar açildiki sabah aksam kalkip bi kase reçeli bitiriyorum bu duruma nasil dur diyecegim
aslicim bu arada bebegim nezle oldu doktora götürdük deniz spreyi verdi bize bitkisel dediğin ilaç ne en kisa zamanda yazar misin.
Odanizi havalandiriyor musunuz kizlar.ben günde yarim saat odayi havalandiriyorum.
arkadaslar hepiniz bebekleri hayırlı olsun allah analaı babalı büyütsün
ben daha14 haftalık hmaileyim
bu ikinci hamileliğim ilkiş karnımda öldü
suan çok korkuyorumbunada bişey olacak diye
ay banada kısmet olacakmı acaba sizin yaşadıklarınızı yaşamak
süpersiniz
kızlar merhaba
oglum dun gaz sancısından butun gece kıvrandı hıc uyutmadı bızıben dun cok sut ıctım acaba onunla alakası varmıdır dıyorum.şu sab dedıgınız ılacmı?ıyı gelıyormu?bende alayım dıyorum..
bırde benım bebegım cok kusuyor kızlar gunde 4 5 kere ustunu degıstırıyorumbutun koltuk yatak ne varsa batıyor..camasır yıkayıp utulemekten fenalık geldı
bebegı boyle kusan varmı?bır care buldunuzmu?acıl yardım...
duygucum benim kardeşimin bebeği çok kusuyordu.bazı bebekler normal olarak kusuyorlarmış.6.- 9. aya kadar sürüyormuş.onun ançak 6. ayda bitmişti kusması.o da artık üstünü değiştirmekten ,evleri temizlemekten bıkmıştı.inş.seninki erken geçer.bunun çaresi yok bildiğim kadarıyla böyle idare edilecek.canım inş.en kısa zamnda geçer.bi de uyuturken dikket et.kardeşimin bebeği az kaldı boğulacaktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?