Doğum yapmış olan anneler buraya....

mamayı biberonlamı veriyorsun ama biberona alışıpta göğsünü bidaha almazsa ne yapacaksınn emzirmek daha iyi be canım çocuk ağlar veya büyük wc sini sık yapmazsa doymuyor demekmişş zaten ordan anlaşılıyorrr anne sütünü sağıp biberondan vermekte zor iş

beni dr da yan yatırma fazla dediii allah allahhh hani debelenirde düşer diye falan sanırımmm istemiyorlar çünki benim kızım gözümün önünde yatırdığım kırlentten yan yatar pozisyondayken devrildi yakaladım

senin bebiş tembelö çıktı vakumlamak istemiyor hazır işstiyor ağzına mamayı demekkişi neyse annesi altını pisletmiyor kilo almıyorsa devam et bence de

yaa allahım çok tatlısınız yaaa
be daha mat-rt annesi olacam allah kısmet eder se ay allahım ogünlere varmak nasip olacakmı acaba
zaman hiç geçmiyorki
allah bebişlerinizi sizlere bağışlasın

merhaba anneler
benim bebeğim 12 günlük oldu göbeği düştü düşecek ama biraz geç mi oldu? şimdiye kadar düşmesi mi gerekiyordu? Karnı doymayan bebeğin göbeği geç düşermiş, öyle dediler, 1 haftalıkken kontrole gittiğimizde 200 gr. almış oğlum, karnı doymayan bebek hiç kilo alır mı? Göbek düşmesi ve karnının doymaması arasında bir bağlantı var mı ki?

bence ilisi yok canım o bölgeyi mümkün olduğunca çok kuru tutman gerekiyor bizimki de 15. günde düştü çünkü acemilik işte bezi aşağıdan bağlanması gerekiyormuş bilmediğimden normal bağlamıştım o da çişten ıslanmış biraz geç düştü

Benimki de 200 gr almış, doktor demekki ayda 800 gr alacak dedi.En az ne kadar olmasını beklersiniz diye sordum,1 ayda 600 gr kesin almalı dedi.
Göbeğin 15. güne kadar dümesi normal sayılıyor, eğer bu zamanı geçerse bağışıklık sisteminde bir problemden şüphe edilir.

kızlar ben beğimi korka korka yıkıyorum, daha doğrusu haftada 1gelen bir yardımcım var ona yıkatıyorum, o tecrübeli anc ona yardım ediyorum, evler soğuk o yüzden anca haftada 1 yıkıyorum.mirmirmirmirSizler napıyorsunuz?

biz hergün yıkıyoruz canım annem gelip yıkıyo bende ona yardım ediyorum ama bayramda ikigün dinlendiricem 3.günü tekrar yıkıcaz allah nasip ederse derisi değişiyo yıkandıkça saçlarıda uzadı meleğimin gazına da iyi geliyo sıcak su olduğu için midesini dinlendiriyo banyodan sonra da emziriyorum sonra çok daha rahat uyuyo

ben en son doktora gıttıgımde havalar serın oldugu ıcın artık haftada 1 yada 2 kezden fazla yıkamayın dedı doktor.onun ıcın 2 kere yıkıyoruz.

Arkadaşım yanılmıyorsam büyük wc sini değil,küçük wc sini sık yapmazsa doymuyor demektir.Çünkü büyük wc sini çok sık yapmayabiliyor bazı bebekler ve doktorlar da bunu normal karşılıyor.Mesela 3 -4 gün yapmasa da normal müdahele etmeyin bağırsakları tembelleşir diyorlar.Ama 3-4 gün çiş yapmazsa bu normal değil bence.Benim kız kakasını bazen iki günde bir yapıyor ama ben doyduğuna eminim.Kilo alışı da gayet iyi.
Banyoya gelince ben de haftada iki kere yaptırıyorum.Havalar soğudu bence hergün yaptırmaya gerek yok.Hepinizin bebişlerini öpüyorum.kaydirigubbakcemile3

Büyük tuvaletini yapmaması da doymadığının göstergesidir.Benimki hem kilo almayıp hemde 3 gün kaka yapmayınca doktor mamaya başlayalım bu doymadığını gösteriyor dedi.Ama aynı zamanda anne sütü alan bebekler daha az yapar kakasını diye biliyorum.Yani baştan günde 3 defa yapıyorsa ve bir anda kesilir 2 gün yapmaz ise ya kabızlıktan ya da doymadığından şüphe edilir.Ama zaten başından beri çocok 3-4 günde bir yapıyorsa problem yoktur bence..

arkadaşlar
bebeğimin vücudunda içi su dolu kabarcıklar çıkıyor mercimek büyüklüğünde,daha sonra patlıyorlar. sarı sarı su var içinde
doktora götürdük kan testi yaptı birşey çıkmadı , olabilir böyle şeyler bekleyelim dedi.
böyle birşey yaşayan ya da duyan var mı ? nedir bu kabartılar ?

Doktor bekle dediysen bekle, üzülme ciltleri çok hassas 1 dk önce bişey yokken 1 dk sonra yüzünde bir kabartı olabiliyor.O minicik sivilceler bendede var doktor büyürse getirin demişti.

Bu arada benim bebeğim kimi zaman 3 satte bir yemeyi reddediyor, onu boşu boşuna uyandırıyorum, boşu boşuna süt sağıyorum , zaten az olan sütüm ziyan oluyor.Azıcık içiyor benim zorumla, bu sefer azda olsa içti diye gazını çıkart, sonra 10 dk hıckırık faslı...Ne o ben beeği acıkmadığı halde 3 saatte bir beslicem!!!Çok sinirliyim şu doktorlara, boşu boşuna uyandırıyorum onada yazık banada,o yemeyince yüzüm düşüyor moralim bozuluyor!!!!!!

Slm.kızlar uzun zamandır giremedim,benimde derdim büyük göğüs uçlarım hiç olmadığı için bebeğim göğsümü emmiyor,elektrikli pompayla sağıyorum ama çok zor bişey,gündüzleri uyuyo geceleri hep ayakta,bugün 4.gün ve ben harap olmuş durumdayım,çok gazı var uyandığı zaman çok ağlıyo yavrum Allah ım hayırlısını versin ama psikolojim çok iyi değil,bide sarılığı var şükürler olsun yavaş seyrediyo ama yinede yarın tekrar topuğundan kan alınacak içim parçalanıyo artık umarım daha kötüsü olmaz:çok üzgünüm:

hoşgeldin canım çok geçmiş olsun göğüs ucu problemi bende de var o yüzdende çok yara oldu göğüslerim ama yeni yeni rahatlıyorum acısı hafifledi benim kızda hep ucunu tutmaya çalışıyor hala göğüs ucu almıştım chıcconun onuda diliyle iteliyor almıyor pompada canımı yaktığı için kullanamadım ben .benim kızda geceleri hç uyumuyor desem yeridir 10 dk uyuyor sonra kalkıyor yine yedir iir alt değiştirr bu kısır döngü böle gidiyor ama 1 ayı doldurduktan sonra düzelmeye başlarlar sanırım ancak dış hayata alışıyorlarrr

canım alerjik bişii olmasın yawww çok geçmiş olsunnn bebeğine sürdüün bir bebe yğı veya losyon varmı belki oda alerji apıyordur bebişineee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…