- Konu Sahibi Girl and baby
-
burun için ben de bundan kullanıyorum
Bu topik çok güzel olmuş eline sağlık derya, nereye gireceğimi bilemiyordum neyseki burayı buldum.
Benim karnım yavaş yavaş iniyor ama benim karın bölgemdeki ten rengim baya koyulaştı.Ben normalde esmer değilim, buğdayımdır ama karnım baya baya esmer, doktır lahusalıkta olabilir dedi.Sizde de varmı bu problem, bir de sizler kaç cc anne sütü veriyorsunuz?Sütünüzü hiç sağdınız mı ne kadar geliyor diye? Benim 60-70 cc anca geliyor doktor 70 vermelisin dedi, bazen 80 de içtiği oluyor, ben sütümü sağıp veriyorum çünkü böylece ne kadar içtiğini görüyorum eğer az ise hemen mama hazırlıyorum.70-80 e tamamlıyorum.
sedacım merhaba;
ben ılk olarak yenı dogan bebege yan yatırma dıyen bır doktor duyuyorum:1shok:valla cok sasırdım..ben guvenlı yatıs yastıgı kullanıyorum canım dolayısıyla hep yan yatıyor gecelerı.bır tek gunduz yanımda uyurken sırt ustu yatırıyorum.
kusmaya gelınce yukardada yazmıstım gormusundur benım bebegım sureklı kusuyor.bende tetıkte uyuyorum ama yan yattıgı ıcın ıcım daha rahat acıkcası.kustugu zaman yana dogru kusuyor ve komple ustu batıyoryerimseniben
sutumu sagıp oyle verıyorum demısın.kendın memeden versen daha ıyı degılmı canım?bebısın zaten doyunca kendı bırakacaktır memeyı.kılo alımıda duzgun gıdıyorsa sorun yok.ben hıc sagmadım sutumu.sadece grıp yada nezle olursam dıye buzluga atmayı dusunuyorum bırde dısarı cıkmak zorunda kalırsam dıye...a.s.
bence sende endıselenme..
Benim beğimde meme tembelliği var, içine çekmiyıor öyle emzik diye kullanıyor, taa başından beri bu böyle ve uyuya kalıyor, tam uyudu doydu sanıyorum yatırıyorum ağlamaya ve aranmaya başlıyor.İlk evvela 1,5 saat emzirirdim, yani öyle sanıyormuşum baktık ki bebek kilo alamıyor, kalasını yapmıyor ve her memeden sonra yine aranıyor, bende göğsümü sağıp veriiyorum.Benimkisi memede 2 kere yutkunuyor geri kalan zamanını yalancı emzik gibi kullanıyor.Bazı bebeklerde olurmuş bu.Medela nın süt pompasını aldım mükemmel birşey, zaten o markanın herşeyi müemmelmiş, evvelden bilseydim herşeyimi medela alırdım.
Doktora telefon açtım bugün bana gaz ilacı sabsipmlex verdi, düzenli kullanırsa anca 3 günde kendini gösterirmiş.Bunu kullanan varmı?
merhaba anneler
benim bebeğim 12 günlük oldu göbeği düştü düşecek ama biraz geç mi oldu? şimdiye kadar düşmesi mi gerekiyordu? Karnı doymayan bebeğin göbeği geç düşermiş, öyle dediler, 1 haftalıkken kontrole gittiğimizde 200 gr. almış oğlum, karnı doymayan bebek hiç kilo alır mı? Göbek düşmesi ve karnının doymaması arasında bir bağlantı var mı ki?
merhaba anneler
benim bebeğim 12 günlük oldu göbeği düştü düşecek ama biraz geç mi oldu? şimdiye kadar düşmesi mi gerekiyordu? Karnı doymayan bebeğin göbeği geç düşermiş, öyle dediler, 1 haftalıkken kontrole gittiğimizde 200 gr. almış oğlum, karnı doymayan bebek hiç kilo alır mı? Göbek düşmesi ve karnının doymaması arasında bir bağlantı var mı ki?
Arkadaşım yanılmıyorsam büyük wc sini değil,küçük wc sini sık yapmazsa doymuyor demektir.Çünkü büyük wc sini çok sık yapmayabiliyor bazı bebekler ve doktorlar da bunu normal karşılıyor.Mesela 3 -4 gün yapmasa da normal müdahele etmeyin bağırsakları tembelleşir diyorlar.Ama 3-4 gün çiş yapmazsa bu normal değil bence.Benim kız kakasını bazen iki günde bir yapıyor ama ben doyduğuna eminim.Kilo alışı da gayet iyi.mamayı biberonlamı veriyorsun ama biberona alışıpta göğsünü bidaha almazsa ne yapacaksınn emzirmek daha iyi be canım çocuk ağlar veya büyük wc sini sık yapmazsa doymuyor demekmişş zaten ordan anlaşılıyorrr anne sütünü sağıp biberondan vermekte zor iş
arkadaşlar
bebeğimin vücudunda içi su dolu kabarcıklar çıkıyor mercimek büyüklüğünde,daha sonra patlıyorlar. sarı sarı su var içinde
doktora götürdük kan testi yaptı birşey çıkmadı , olabilir böyle şeyler bekleyelim dedi.
böyle birşey yaşayan ya da duyan var mı ? nedir bu kabartılar ?
Slm.kızlar uzun zamandır giremedim,benimde derdim büyük göğüs uçlarım hiç olmadığı için bebeğim göğsümü emmiyor,elektrikli pompayla sağıyorum ama çok zor bişey,gündüzleri uyuyo geceleri hep ayakta,bugün 4.gün ve ben harap olmuş durumdayım,çok gazı var uyandığı zaman çok ağlıyo yavrum Allah ım hayırlısını versin ama psikolojim çok iyi değil,bide sarılığı var şükürler olsun yavaş seyrediyo ama yinede yarın tekrar topuğundan kan alınacak içim parçalanıyo artık umarım daha kötüsü olmaz:çok üzgünüm:
arkadaşlar
bebeğimin vücudunda içi su dolu kabarcıklar çıkıyor mercimek büyüklüğünde,daha sonra patlıyorlar. sarı sarı su var içinde
doktora götürdük kan testi yaptı birşey çıkmadı , olabilir böyle şeyler bekleyelim dedi.
böyle birşey yaşayan ya da duyan var mı ? nedir bu kabartılar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?