- Konu Sahibi Girl and baby
-
arkadaşlar Eylül anneleri kısmına yazdım ama burdada yazayım tekrar. Duygucum ve diger erkek bebek anneleri bebegin altını aldıgınızda cinsel organını nasıl yapıyorsunuz ve tuvaletinin çişinin dışarıya taştıgı oluyormu. benim birkaç kere dışına çıktı acaba baglamaktan mı ileri geliyor diye düşündüm sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.
arkadaşlar Eylül anneleri kısmına yazdım ama burdada yazayım tekrar. Duygucum ve diger erkek bebek anneleri bebegin altını aldıgınızda cinsel organını nasıl yapıyorsunuz ve tuvaletinin çişinin dışarıya taştıgı oluyormu. benim birkaç kere dışına çıktı acaba baglamaktan mı ileri geliyor diye düşündüm sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.
canım bezini yeni bagladıgım zamanlarda da oluyor aradan çok zaman geçmeden bir bakıyorum dışına çıkmış.canım güzelce temizledikten sonra yan olmasın diye ben düz koyuyorum ve bezini öyle bağlıyorum :roflol::roflol::roflol: yani bu benim fikrim
birde taşmasının birinci sebebi kullandığınız bez ve altında çok uzun kalmasıdır .
bende huggies kullanıyorum ve 4 saatten biraz fazla kalırsa anında taşırıyor bir daha almayacağım -tatlicadiarzu-
Fatmacım evt sanırım senin dedigin gibi bende pipisini aşagıya dogru yapıyorum baglarken ama sanırım bazen acele ile baglarken farketmiyorum birde gevşek bagladıgım da oluyor herhalde.bundan sonra daha dikkat etmek gerekiyor.bez olarakta prima kullanıyorum. senin dedigin dertten bende çekiyorum canım benim hem çiş hem kaka ikiside var. artık altını açtıgımda ilk yaptıgım şey pipisine tuvalet kagıdı koyuyorum yapsa bile fışkırmıyor:))aslıcım il günler tecrübesizlikten ben de çok çektim bu pipiden ama şimdi altını değiştirirken pipisini aşağıya dogru getiriyorum elimle o zaman dışarı çıkmıyor bir de bezi gevşek bağlayınca da çıkıyor dışarı....
kızlar benim bebiş sanki benim bezi açmamı bekliyormuş gibi bezini açtığım anda sağa sola fışkırtarak yapıyor çişinihertaraf battı valla...
Birde evler çok soğuk klimanın sıcağını açıyorum sürekli umarım hasta olmaz bebeklerimiz.Altını açarken korkuyorum üşütecek diye, her alt açtığımda hapşuruyor...
Birde kızlar ayakları soğuk olmasın ben 2 kat çorap giydiriyorum bebeğime.
Benim beğimde meme tembelliği var, içine çekmiyıor öyle emzik diye kullanıyor, taa başından beri bu böyle ve uyuya kalıyor, tam uyudu doydu sanıyorum yatırıyorum ağlamaya ve aranmaya başlıyor.İlk evvela 1,5 saat emzirirdim, yani öyle sanıyormuşum baktık ki bebek kilo alamıyor, kalasını yapmıyor ve her memeden sonra yine aranıyor, bende göğsümü sağıp veriiyorum.Benimkisi memede 2 kere yutkunuyor geri kalan zamanını yalancı emzik gibi kullanıyor.Bazı bebeklerde olurmuş bu.Medela nın süt pompasını aldım mükemmel birşey, zaten o markanın herşeyi müemmelmiş, evvelden bilseydim herşeyimi medela alırdım.
Doktora telefon açtım bugün bana gaz ilacı sabsipmlex verdi, düzenli kullanırsa anca 3 günde kendini gösterirmiş.Bunu kullanan varmı?
Tam adı PHYSIOLOGICA GIFRER ..............
merhaba arkadaşlar benden başka b sıkıntıyı çeken varmı acaba hamilelikle birlikte hemoroid oluştu bende bunu yaşayan varmı acaba aranızda varsa yaşayan nasıl bir tedavi uyguluyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?