- Konu Sahibi Girl and baby
-
Slm.kızlar uzun zamandır giremedim,benimde derdim büyük göğüs uçlarım hiç olmadığı için bebeğim göğsümü emmiyor,elektrikli pompayla sağıyorum ama çok zor bişey,gündüzleri uyuyo geceleri hep ayakta,bugün 4.gün ve ben harap olmuş durumdayım,çok gazı var uyandığı zaman çok ağlıyo yavrum Allah ım hayırlısını versin ama psikolojim çok iyi değil,bide sarılığı var şükürler olsun yavaş seyrediyo ama yinede yarın tekrar topuğundan kan alınacak içim parçalanıyo artık umarım daha kötüsü olmaz:çok üzgünüm:
Canım diğer ilaçta çok rahat ettin madem niye nurse harveysi deniyosun.Ben kullanıyorum 4-5 gündür ama bir faydası olmadı sanki.Metsil de kullanıyorum.Nasıl bir gazmış bitmedi birtürlü.Sadece anne sütü vermeme rağmen kakasını da zor yapıyo.Sürekli ıkınıyo uyumadığı zamanlar hep kucakta.Şöyle kendi kendine yattığı yerde durmaz mı bir bebek ya.:1no2:Çok bunaldım artık ooooof of.
merhaba anneler
benim bebeğim 12 günlük oldu göbeği düştü düşecek ama biraz geç mi oldu? şimdiye kadar düşmesi mi gerekiyordu? Karnı doymayan bebeğin göbeği geç düşermiş, öyle dediler, 1 haftalıkken kontrole gittiğimizde 200 gr. almış oğlum, karnı doymayan bebek hiç kilo alır mı? Göbek düşmesi ve karnının doymaması arasında bir bağlantı var mı ki?
Doktor bekle dediysen bekle, üzülme ciltleri çok hassas 1 dk önce bişey yokken 1 dk sonra yüzünde bir kabartı olabiliyor.O minicik sivilceler bendede var doktor büyürse getirin demişti.
Bu arada benim bebeğim kimi zaman 3 satte bir yemeyi reddediyor, onu boşu boşuna uyandırıyorum, boşu boşuna süt sağıyorum , zaten az olan sütüm ziyan oluyor.Azıcık içiyor benim zorumla, bu sefer azda olsa içti diye gazını çıkart, sonra 10 dk hıckırık faslı...Ne o ben beeği acıkmadığı halde 3 saatte bir beslicem!!!Çok sinirliyim şu doktorlara, boşu boşuna uyandırıyorum onada yazık banada,o yemeyince yüzüm düşüyor moralim bozuluyor!!!!!!
Slm.kızlar uzun zamandır giremedim,benimde derdim büyük göğüs uçlarım hiç olmadığı için bebeğim göğsümü emmiyor,elektrikli pompayla sağıyorum ama çok zor bişey,gündüzleri uyuyo geceleri hep ayakta,bugün 4.gün ve ben harap olmuş durumdayım,çok gazı var uyandığı zaman çok ağlıyo yavrum Allah ım hayırlısını versin ama psikolojim çok iyi değil,bide sarılığı var şükürler olsun yavaş seyrediyo ama yinede yarın tekrar topuğundan kan alınacak içim parçalanıyo artık umarım daha kötüsü olmaz:çok üzgünüm:
cyıldız tatlım ben zinco diye bi bitkisel damla kullandım çok faydasını gördüm,doktor verdi...sancısı var isede aktarlarda eğir kökü var ben kullandım çok rahattım..ne varsa bitkilerde tabiki bilinçli olarak...
Kızlar bugün bayram ziyaretcilerimden biri nezleydi, gerçi ben anlamadım sesi falan düzgündü ama hapşurunca kendi söyledi nezleyim diye.Bende bozuldum tabi, nezle insanın ne işi var yeni doğmuş bebeğin evinde, aynı odadayık, hatta yanında oturdu bir ara...Of yaa bişey olur mu kızlar?
canım zinco benim bebeğime iyi gelmedi hiç rahatlatmadı ben de onu bıraktım nurse harveys denen şuruba başladım o da bitkisel fakat işe yaramadı.doktor metsili verdi bir gün kullandım çocuk ıkınmaktan helak oldu.o ıkındıkça ben agladım onu da bıraktım.en son gittiğim diğer bi doktor neo baby denen şurubu önerdi hadi bi de bunu deneyeyim dedim ama yine işe yaramadı.sabaha karşı çok sancısı oluyor.zeytinyağ ile karnını ovuyorum bi de sıcak havlu koyuyorum biraz rahatlıyor.umarım en kısa zamanda atlatırız bu gaz sancılarını.
http://www.50mucizebitki.com/zencefil.html
kızlar zencefil çayı mtlaka için hem grip için engelleyici hem anne sütü arttırıcı özelliği var
şu gaz sancısına bır cozum bulabılmıs olan var mı acaba arkadaslar ?? bulan varsa banada soylesın..
bızımkının de gaz sıkıntıları yavastan baslıyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?