Doğum yapmış olan anneler buraya....

Canım benimde göğüs ucum yok, sadece bir tanesine var bende sağıp veriyorum sütümü, sağmazsan sütün hepten gider bebek ememediği için süt oluşumu duruyor.Başıma geldi o yüzden söylüyorum.Birde bebeğim çok gazlı demişsin halbuki bebeklerin ilk 2 hafta gazı olmuor,açlıktan ağlıyordur bebeğin.Beni kimse uyarmadı bebeğim ememediği için kilo kaybetti ve sütüm azadı, tek çarem sağıp vermek arada gün içinde mama takviyesi de yapıyorum.Medela dışına bir süt pompası önermiyorum bi önce bebedorun manuelini aldık göğsümü çekerken kanattı, yara yaptı, şimdi medelanın elektiklisini adım aynen bebek gibi emiyor çok iyi bir ürün zaten hastanede de bu kullanılıyor biraz zor bulunuyor belki eczane getirtir rica etsen...

Benim bebeğim hem iştahsız hemde uyumuyor..o yemeyince yüzüm düşüyor moralim bozuluyor umarım iştahı açılır...

benim annem sütü yarayacak annenin bebeği kabız olur derdi.yani içinde tutar hemen atmaz diye.ne kadar doğru bilemem.benim bebeğim de günde 6defa altına yapardı,çok fazla kilo almamıştı,sürekli emzirdiğim halde.ama ben yine de herzaman emzirmeye çalıştım,belki de bünye meselesi.bu arada iyi bayramlar:roflol:,bebeğinizi güle güle büyütün.

benim bildiğim bebek biraz kiloluysa göbekbağı kalın oluyor ve daha geç kuruyup düşüyor.benim bebeğim düşük kilolu doğmuştu,göbekbağı inceydi 4 günde düşmüştü.iyi bayramlar canım,güle güle büyüt bebeğinia.sa.sa.s.nedense sizleri okuyunca eski günlerim aklıma geldi.bu heyecanlarınızı doya doya yaşarsınız,umarım.

kızlar kanamalarınız kaçıncı günler kesildi.benim 14. gün falan artık gelmiyor.daha da gelir mi bilmem.normal doğumda uzun sürüyor.ama sezaryende daha kısa olduğunu biliyorum.ben sezaryen yaptım.acaba normal mi bu kadar erken olması? siz ne durumdasınız.?

cyıldız tatlım ben zinco diye bi bitkisel damla kullandım çok faydasını gördüm,doktor verdi...sancısı var isede aktarlarda eğir kökü var ben kullandım çok rahattım..ne varsa bitkilerde tabiki bilinçli olarak...

tatlım sütün zaten emerek almıyosa bide sağarak vermeye çalışıp zorlama bide yaramıyomuş okuduğuma göre ..bide kaç aylık bilmiyorum ama mamasını değiştir kaşıkmı biberonmu veriyosun.moralini bozma tatlım..

tatlım korkma benim kızın erken doğudu 3 ay sürdü geçti..bende çok korktum ama geçer bol anne sütü...bence sağıp verme tatlım alışırsa almaz göğsünü belki,silikon meme ucu kullan zoorla alır o acıkınca.çenesi kuvvetlenincede memeni alır biraz çaba bence alır merak etme..kolay gelsin bakalım

canım zinco benim bebeğime iyi gelmedi hiç rahatlatmadı ben de onu bıraktım nurse harveys denen şuruba başladım o da bitkisel fakat işe yaramadı.doktor metsili verdi bir gün kullandım çocuk ıkınmaktan helak oldu.o ıkındıkça ben agladım onu da bıraktım.en son gittiğim diğer bi doktor neo baby denen şurubu önerdi hadi bi de bunu deneyeyim dedim ama yine işe yaramadı.sabaha karşı çok sancısı oluyor.zeytinyağ ile karnını ovuyorum bi de sıcak havlu koyuyorum biraz rahatlıyor.umarım en kısa zamanda atlatırız bu gaz sancılarını.

canım en iisi rezene walla suruplar fayda etmıor bn goremedım faydasını gercı bnm bebegım gazlı bı beebk deıldı ama arada oluodu tabi

Kızlar bugün bayram ziyaretcilerimden biri nezleydi, gerçi ben anlamadım sesi falan düzgündü ama hapşurunca kendi söyledi nezleyim diye.Bende bozuldum tabi, nezle insanın ne işi var yeni doğmuş bebeğin evinde, aynı odadayık, hatta yanında oturdu bir ara...Of yaa bişey olur mu kızlar?

umarım olmaz ama dr a danış itersen herangibir gribal enfeksıyonda napıcaz diye..ama ben insanların afedesiniz hayvanlıgını anlayamıyorum..el kadar yavrunun yanına ne gelırsın ..olmadı kapıdan tebrık et durumunu bıldır git..ben bu tıp düşüncesizleri o an uyarmaktan yanayım artık..benımde kayınvalıdem saollsun bebeğimin göğüslerini ovuyordu..anne neyapıyosun dedim erkek bebeklerde süt tutar gibisinden tuhaf bişiler söyledi..dr a gittiğimizde dr da bu bebğin göğüslerinle kım oynadı enfekte olabılır oynamayın dedi..beynimden aşağı kaynarsular ındı..eşim allahtan yanımdaydıu duydu..yoksa ben oyle bişi desem ben kötü olucam..annesine drun dediklerini deyıncede kadın bozuldu..kapris yaptı aman ben elıme almiim mıkrop kapar dıye:1no2:yanii cahil melekde olsa cahil ve uğraşamıyosun..sende kımseye bozulacak deme kımseye dokundurtma..ama biyandanda sakınan gözede hep çöp batıyo..bende hastanede fazla sıra bekledık mıkrop kapıcak dıye korkmuştum ama bıraz mıkropda bağışıklık için gerekli imiş..allah korusun...

aynen valla dr verdiği ilaçlar işe yaramıyor bebeğim ayaklarını kendine çekiyor kıpkırmızı oluyor ve canı yanıyorki meleğimin çığlık atıyor birden ben zencefil içmeye başladım oda gaz için faydalı zaten gripte olduk kızıma da bulaştı burun fena tıslıyor yanii rezene de aldım aktardan onuda çicem kızıma şifa olur inşallah

şu gaz sancısına bır cozum bulabılmıs olan var mı acaba arkadaslar ?? bulan varsa banada soylesın..
bızımkının de gaz sıkıntıları yavastan baslıyor (

http://www.50mucizebitki.com/zencefil.html

kızlar zencefil çayı mtlaka için hem grip için engelleyici hem anne sütü arttırıcı özelliği var

şu gaz sancısına bır cozum bulabılmıs olan var mı acaba arkadaslar ?? bulan varsa banada soylesın..
bızımkının de gaz sıkıntıları yavastan baslıyor (

betülcüm zencefili mutlaka iç gaz içinde işe yarıyormuşş sen içince sütünden bebişine de faydası olurrr ben içmeye başladım dünden beri kızım zaten grip oldu benden bulaştıı ama dün akşam daha iyi uyudu sancısı azaldı gibi sanırım faydasını görüyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…