Doğum yapmış olan anneler buraya....

gözdeeeeeeeeee, gözdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gözdecimmmmmmmmmmm canım arkadaşımmm kızmadın dimi banaa:1hug:

yok kızzz aşkolsun hiç kızmam ölee şeylere ben
hem allahın bildiğini kuldan mı saklıycaz şişkoyuz iştee :roflol:
bitek kocama trip yaparım bana şişko deyince o kadar :roflol::roflol:

kız senın su takvımın de ne bıcım bırsey mıs anlamadım
kaçıp gıdıp duruyor... kaydirigubbakcemile3 delikafadulden atıyorum ozelıne... sengözlerimebaksanab

saol cnm gelmedı gelır şimdi
cok sık gırmıyorum dıye mi ne atıyolar herhaldee
halbukı cok eskıyız burda bıze bıraz telorans gosterilmesi lazım caaanııııııımmm:dilcikar:

ayten yafrım ben hayalet olmusum yazım olmus cokmu bacımmmmm:roflol:
evde hayalet gıbı gezınıyorum
buarada bırden gobegım şişti:1shok: kuceye didim akşem gelırkene test al
hastalanmadımda korku sardı vallah benidelikafadulden

kım kımse tıcker mıcker atmazz tıcker ı yaptıgın sıtede sorun oluyordur ondan kalkıyordur cetvelın.. kaydirigubbakcemile3
betüş /www.ezticker.com dan yaptım http yı kopyalayıp profıle yapıstırdım takvım olmadı:uhm:

bana kopyala bakım canım.. CADIARZU

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için.Umarım bizler son oluruz:a015:
Kilo muhabbeti yine almış başını gidiyor..Off yarama parmak basıldı yine..Benimde derdim göbeğimin eskisi gibi fit olması..Vücudumun en ince yeri göbeğimdi şimdi bana göre en çirkin yeri..:çok üzgünüm:Spor yapmak istiyorum oda olmuyor..Evde yap diyorlar en sevmediğim şet tel başıma spor yapmak..İlle birisi dürtçek beni.Hadi gel yapalım diye o zaman yaparım..Şuan bacaklarım bile hamilelikten öncekinden daha ince ama göbiş aynen duruyor..Yalnız tek formül akşam yemek yememek bunu anladım..Dün akşam 17.30dan sonra hiçbirşey yemedim hemen yarım kilo vermişim..7den sonra hiçbirşey yememeyi becersem süper olacak:bbo:

ay duygucum doğru diyosun yaaa akşam yemek yemeyebilsekk ne iyi olur valla eşim de benle yarış ediyor sanki akşam bir kavanoz yeni çıkan saralleyi oturduk yedik yaaaa inanın valla o kadaryerimseniben

Bende oğluşum komik bir fotoğrafını koyayım bari gülün teyzeleri:))İşaret yok yanlış olmasın kaydirigubbakcemile3

[

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…