- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #15.541
aaaaaaaaa nereye gittiniz yaaawwww:1shok:
Mrblar Arkadaşlara.s.
Kızlar devit damlayı nasıl veriyorsunuz? ben sütle karşıtırıp veriyordum bu zamana kadar..
Dr bana öyle verme dedi..
eee arzuu derya baykaldaki dr.u dinledin miiii?anlatsana
hoşgeldin canım Şeniz
evet çok korkuttum delikafadulden dalga mı geçiyosun benle yaw çıtırım işte nolmuş :lepi:kıskanma lülülülülülü
seeerrreeennn bravoooohihoyyyt
BEN DINLEDİİMMM:lepi:
KAYNANALARA SOYLUYO KARISMAYIN GELINLERE DIYORLAR
PIRINCLI SU YAPILIYO YA MUHALLEBI GIBI OLE BISEY YOK ARTIK ESKILERDE KALDI YAPMAYIN DIYOR
TMM KILO ALDIRIYORMUS AMA KOF BIR KILO DEMEKMİŞ SAGLIKLI DEGILMIS
ANNE SUTU 6 AY EMZIRILECEK VE 6 AYDAN SONRADA EK GIDALARA GECIN DIYOR
HER BEBEK AYNI KILO ALACAK DIYE BŞEY YOK DIYO KADIN HER BEBEK FARKLI KILO ALIRMIS
YANI BEN EMZIRIYORUM AA KILO ALMIYO DEMICEKMISIZ KISACASI BIZIM BILGILERIMIZ DOGRU BACIM :lepi:
ARTIK INTERNET VAR TV VAR HERSEYI ORADAN BILGI EDINEBILIRSINIZ YENI ANALAR DIYO:)))))))))))))))))
:teytey:
sırnaşık şeysırnaşık şey KABİLİYAT AKIYOR BENDEN ÇUK BECERİKLİYİM CAAAAANIIIMM:roflol:
BETÜŞ SAOLSUN VALLA a.s.
yok arkadaslar kokmuyor.. sadece kaynatırken bıraz kokusu var.. tadında sogan tadı yok..
bır soğanı 8 e bolup bır tencerede 2 su bardagı su ıle kaynatın.. 15. dk kaynadıktan sonra soganları ayırıp suyunu buyuk bır bardaga bosaltın..
ıcıne yarım lımona yakın lımon sıkın.. agız yakmayacak sıcaklıkta ıcın..
her seferınde taze yapın.. ozellıkle sabah ac karnına ama olmuyorsa sonrasında da olur..
:roflol::roflol::roflol: çok hoşsun yaa tam serence bir özet süper vallahi, bu arada takvim süper ama oraya ege paşanın rankli resmini koysan daha hoş olcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?