E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #15.481
öyle deme kız kocaman suratım oldu alışık değilim ben sen kaç kilosun merve boyun kaçCADIARZU
Merveee avatar nereye gitti canım değiştirmişsin
öyle canım hem kısa hem şişko olunca pikme oluyor insan kaydirigubbakcemile3
benim yanaklar bayağı tombiştir de, o yüzden sen zayıf yüzlü geldin bana :sm_cool: 160 kilom 53-54 .. orta halliyim yani :dance:
herkes korkmuş güzelim gelin kızdan değiştirdim canım şutarafagitti
benim yanaklar bayağı tombiştir de, o yüzden sen zayıf yüzlü geldin bana :sm_cool: 160 kilom 53-54 .. orta halliyim yani :dance:
herkes korkmuş, güzelim canııım gelin kızdan şikayet geldi ben de değiştirdim canım şutarafagitti
orta hal miiii
bildiğin zayıfsın işte
hamilelikten önceki halim benim senağlama
YAA GEEEET
sen hiç de şişko durmuyodun o kadar
ben çook şişkoyummm içimde bir ayı saklı
kızlar bana kilo aldırma yöntemlerini yazarmısınız.neler yapıyorsunuz?delikafaduldenlülülülülülü-tatlicadiarzu-muhhhaaaa yaşasın kötülük
şimdi gözdecim sende şişkosun lülülülülülü benden söylemesi sende zayıfla bak ben başladım soğan suyu ve ekmeksiz hayata vericemmmm 11 kg vardelikafadulden
şimdi aytencim bende 1,57 felanım kısayım yani minyonumve 57 kg.yum hamile kalmadan önce 50 kg.dum düşün halimi çıtır bi kızcağızdım tabii 70 kg.ile doğum yaptığımı düşünrsekkkkkaydirigubbakcemile3
YAA GEEEET
sen hiç de şişko durmuyodun o kadar
ben çook şişkoyummm içimde bir ayı saklı
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
şişkoyum ama sevimliyim
ben ekmek yemem zaten soğan suyu mu içsem .niyeyse hiç öyle şeylerle zayıflancağına inanmam bide ben üşengecim bi adam lazım bana soğan suyunu yapcak getircek ben içcem lülülülülülü
offff offff ayten bana şişkoo dediiii :çok üzgünüm:
kızlar bana kilo aldırma yöntemlerini yazarmısınız.neler yapıyorsunuz?delikafaduldenlülülülülülü-tatlicadiarzu-muhhhaaaa yaşasın kötülük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?