Doğum yapmış olan anneler buraya....

öyle deme kız kocaman suratım oldu alışık değilim ben sen kaç kilosun merve boyun kaçCADIARZU

benim yanaklar bayağı tombiştir de, o yüzden sen zayıf yüzlü geldin bana :sm_cool: 160 kilom 53-54 .. orta halliyim yani :dance:
Merveee avatar nereye gitti canım değiştirmişsin

herkes korkmuş, güzelim canııım gelin kızdan şikayet geldi ben de değiştirdim canım şutarafagitti

Son düzenleyen: Moderatör:
benim yanaklar bayağı tombiştir de, o yüzden sen zayıf yüzlü geldin bana :sm_cool: 160 kilom 53-54 .. orta halliyim yani :dance:

herkes korkmuş güzelim gelin kızdan değiştirdim canım şutarafagitti

ayy sen süpermişsin merve yaa naptın kilo vermek için anlatsana çok yemiyosun sanırım. foto koysana bir yol sencokacimcoook

şimdi aytencim bende 1,57 felanım kısayım yani minyonum ve 57 kg.yum hamile kalmadan önce 50 kg.dum düşün halimi çıtır bi kızcağızdım tabii 70 kg.ile doğum yaptığımı düşünrsekkkkkaydirigubbakcemile3

orta hal miiii
bildiğin zayıfsın işte
hamilelikten önceki halim benim senağlama

orta hal miiii
bildiğin zayıfsın işte
hamilelikten önceki halim benim senağlama

bende boy olmadığı için normal görünüyorum, öyle çöp gibi değilim yani a.s

Aytencim özel birşey yapmadım zaten öyle aşırı kilo almamıştım 13- 14 kg... onun da 10 kg su bebiş dersek ki büşra 4100 doğdu .. gerisi de 1,5 ay içinde gitti anlamadan.. ama ilk günlerdeki uykusuzluk yorgunluk eritti beni, bir de büşra çok çok emiyor doğduğundan beri, bana kalorileri yaktırdı sağ olsun tombişim benim :ecrin_bebek:

kızlar bana kilo aldırma yöntemlerini yazarmısınız.neler yapıyorsunuz?delikafaduldenlülülülülülü-tatlicadiarzu-muhhhaaaa yaşasın kötülük

şimdi gözdecim sende şişkosun lülülülülülü benden söylemesi sende zayıfla bak ben başladım soğan suyu ve ekmeksiz hayata vericemmmm 11 kg vardelikafadulden

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
şişkoyum ama sevimliyim
ben ekmek yemem zaten soğan suyu mu içsem .niyeyse hiç öyle şeylerle zayıflancağına inanmam bide ben üşengecim bi adam lazım bana soğan suyunu yapcak getircek ben içcem lülülülülülü
offff offff ayten bana şişkoo dediiii :çok üzgünüm:

avatarın hayırlı olsun deryacım sende benim gibisin baksana oranlar aynıııı vallaa sende başla bacım yoksa yapışacak bu kilolarbenneyaptımki

bak şimdi ben senin güzel olduğunu gördüm zaten maaşallhh yüzün su gibi ama şimdi sana gerçekleri söylemem şartki önlemini alasın bak ben betülede şişkosun dedim o da çok güzel maaşşallhhh ama kilo ayrı bir konu zayıflayalım anacım üzme kendini ya kabul edip şişko şişko yaşıyacaksın ya da üşenmeyip soğan sularını içeceksin sabahları ılık limonlu sumu içeceksin sporamı gideceksin yap yani bişey yaaaaaaaa:hooray:

kızlar bana kilo aldırma yöntemlerini yazarmısınız.neler yapıyorsunuz?delikafaduldenlülülülülülü-tatlicadiarzu-muhhhaaaa yaşasın kötülük

banaa baaak senı lınc ederıık haa burdaaa... Çok üzgünüm çoook
fazla gezınme ortalıklardaaa çöp gıbınn... klava:
tenha da sıkıstırırz haberın olaa.. şakkıdı

kızlar teşekkür ederiz a.s.sağolun canumm arkedeşlerim benim çok tatlısınızkaydirigubbakcemilegamyoncuiremsu

eeeee ben napayım... verdiğim kiloların tadını çıkaramadan yeniden alacağım... bu yine karnım burnumda gezeceğim... millet dicek bana sen daha doğuramadın mı... :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…