- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #15.501
gözdecim kendine haksızlık ediyosun bence Aytenle resimlerinizi görmüştük hiç de öyle şişko görünmüyodunuz :hooray:
selam kızlar bende dün giremedim temizliğim vardı..
duygucum egeciğie geçmiş olsun..bizikide düştü bi kez öyle kanepeden seni çok ii anlıyorum..
ben de mahvolmuştum kendimi suclamıştım..ama şükr ki bişiciği olmadı..tekrar gecmiş olsn cicim::1hug:
arzu cnm daha nice yılları olsun eşinin ailece güzl bi doğumgünü dilerim..:asigim::1hug:
mervecim cnm avatarını ben kacırdım cok mu korkuttun kıs herkesi..cıtır anne:):uhm:
fatmacım sende tekrar hoş geldin canıma.s.
benimde 4kilo fazlam var kızlar şuan 65 im 1 kilo almışım 64 düm..ee boyda olmasa kurtaramayız daha 4 kilo vermekle..:hooray:
hepinize hayırlı mutlu huzurlu cumalar olsun inşallah:hooray:
eeeee ben napayım... verdiğim kiloların tadını çıkaramadan yeniden alacağım... bu yine karnım burnumda gezeceğim... millet dicek bana sen daha doğuramadın mı... :roflol:
mervecim benim kibar ince düşünceli arkadaşım yaa sen hep böyle pozitifsin yaa içim eriyor yazılarını okurken canımmmmmmmmmm yaaaaaaaaaa:teselli:
bak şimdi ben senin güzel olduğunu gördüm zaten maaşallhh yüzün su gibi ama şimdi sana gerçekleri söylemem şartki önlemini alasın bak ben betülede şişkosun dedim o da çok güzel maaşşallhhh ama kilo ayrı bir konu zayıflayalım anacım üzme kendini ya kabul edip şişko şişko yaşıyacaksın ya da üşenmeyip soğan sularını içeceksin sabahları ılık limonlu sumu içeceksin sporamı gideceksin yap yani bişey yaaaaaaaa:hooray:
selam kızlar bende dün giremedim temizliğim vardı..
duygucum egeciğie geçmiş olsun..bizikide düştü bi kez öyle kanepeden seni çok ii anlıyorum..
ben de mahvolmuştum kendimi suclamıştım..ama şükr ki bişiciği olmadı..tekrar gecmiş olsn cicim::1hug:
arzu cnm daha nice yılları olsun eşinin ailece güzl bi doğumgünü dilerim..:asigim::1hug:
mervecim cnm avatarını ben kacırdım cok mu korkuttun kıs herkesi..cıtır anne:):uhm:
fatmacım sende tekrar hoş geldin canıma.s.
benimde 4kilo fazlam var kızlar şuan 65 im 1 kilo almışım 64 düm..ee boyda olmasa kurtaramayız daha 4 kilo vermekle..:hooray:
hepinize hayırlı mutlu huzurlu cumalar olsun inşallah:hooray:
ayy:roflol: bu arada ben kotlara giriyom hihoyyytzar zorda olsa aslında kotlar yüksek bel olsa bu kadar göbek dışarda olmaz düşük bel zor oluyor ben bölgesel zayıflamak için uğraşacağım:dilcikar::dilcikar::dilcikar::teytey:
uğraş bacım uğraş hiçbir güzeelliik emeksiz kazanılmıyor dünyanın kanunu bu:enbuyukkk:
eeeee ben napayım... verdiğim kiloların tadını çıkaramadan yeniden alacağım... bu yine karnım burnumda gezeceğim... millet dicek bana sen daha doğuramadın mı... :roflol:
YAA GEEEET
sen hiç de şişko durmuyodun o kadar
ben çook şişkoyummm içimde bir ayı saklı
slm herkeseehihoyyyt
takvimim getmişşşşşş
off yapamıyorumda bana takvim sitesi verirmisiniz kızlarra.s.
slm herkeseehihoyyyt
takvimim getmişşşşşş
off yapamıyorumda bana takvim sitesi verirmisiniz kızlarra.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?