Doğum yapmış olan anneler buraya....

iyi akşamlar herkese ne güzel konular konuşmuşsunuz bu kilolardan klava: nasıl kurtulunur bilmiyorum ama nem şimdi yazarsam aytenden fırca yerim belkim en iyisi yazmayım delikafadulden

ama kalmamaları bu kiloların seren - betüş hamişmisiniz yoksa sonucu valla merak ettim
hakkınızda hayırlısı

emel hayalet gibisin yavrum mert seni çokmu yoruyor desem değill ayy pardon unuttum kız kardeşin vardı demi :1hug: selam söle öpüldün

duygucum kocaman geçmişler olsun..minik şişliği nazarı olsun..rabbimkorusun..bızımkıde düştü iki saat kadar önce..babası yerde halının üstünde hoplatıyodu boş bulundu bıanda elınden fırladı yere yüzüstü düştü..alnı burnu çarptı..allahtan hem halıya hemde nıspeten az bı mesafeden vurmuş oldu..zaten heryerımız kızamık dökmüş gibi..onu oyle gördukçe fena oluyorum..bıde ıdraryolları ıltıhabı meselesı ustune ılaclar..sadece dıyet mama..bıde ıshal olduk bugun..antıbıyotık yapmış..kabızlıgın gözünü sevim ishal korkutucu bişi..işallah allahın izniyle atlatıcaz...yanii ben fenayım işte...allahım korusun..

Umut sıkma kendini bu kadar yaw,bebekler düşe kalka büyür..
hasta olacaklar ki bağışıklık kazanacaklar..Çakı gibi delikanlı olacak minik İsmetim merak etme annesi.Bünyesi sağlam bir çocuğa benziyor oğlun hani zayıflar dipçik gibi olur...bizim adana da öyle derler.Öp onu yerime.

duygucum o egenin çatık kaşıyla o işaret parmağını yirim yirim maşallah kuzuma dobişime(resmi koyunca yazcaktım unuttum kbakma)

Nuraycım tekrar geçmiş olsun demek hala geçmemiş kıyamam ya:çok üzgünüm:İlaçları ihmal etme anneside kuzu bir an önce iyileşsin inşallah:1hug:
E hatun kız yaparsan öyle cevizli kekler 1000 kalorilik sonrada hangi hapı kullancam dersin işte:roflol:Kız ne hapı sakın kullanma onları zaten bu minikler bir başlasın emeklemeye biz eriyip biticez o zaman görcen bakkaydirigubbakcemile2

Edacım bizimde azı dişlerinim üzerinde minik sivilce gibi birşey vardı doktora gittiğimizde gösterdik önemli birşey değil dişeti kendi kendine yapıyor kendi kendinede geçer dedi..Sizinkisi nasıl birşey bilmiyorum ama korkulcak birşey değil sanırım
Duygu çok geçmiş olsun canım.Bende çok korkuyorum Mertimin düşmesinden..Allah kuzularımızı korusun.
Çok teşekkür ederim canım Allahta göstermesin zaten çok üzülüyor insan
yaa arzuda kıpırtılar oldugunu soyledıı acaba herkestemı oluyor bu normalmı ....
Bende olmuyor ama belkide psikolojiktir test alıp içini rahatlat bence...
Umutcum bende senı merak etmeye başlamıstım bugun hiç görmedim seni.İsmet paşası kuzusu biraz daha iyidir inşallah.Sizede çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın .Antibiyotik yan etkisini göstermiş sanırım...İnşallah en kısa zamanda iyileşir kuzucuk.Allah şifa versin canım:Saruboceq:

http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...ettim/254886-melek-kizim-ve-melek-ogluma.html

şükür ettim çok acı çok üzüldüm:çok üzgünüm::Saruboceq::1no2::a015:

Ben baya önce okumuştum bu yazıyı ve oturup ağlamıştım binlerce kez şükürler olsun allahıma..Allah kimseye evlat acısını göstermesin yarabbim..:çok üzgünüm:
duygucum o egenin çatık kaşıyla o işaret parmağını yirim yirim maşallah kuzuma dobişime(resmi koyunca yazcaktım unuttum kbakma)

Teyzesi çok teşekkür eder Ege paşa ellerindende öper ayrıca:)

betülcüm o hareketlerden bende de oluyordu.gece rüyalarıma girmeye başlamıştı.test yaptım.allhtan bişey çıkmadı.ne zamndır adet olmuyoruz ya bence bizim rahim duvarı falan kalınlaştı.kan damarlarının hareketi öyle hissediliyor olabilir.çünkü annem de menepoza girgi girecek.kaç aydır olmuyor adet.o da öyle hareketler yaşadığını söylüyor.bence normal.umarım bir şey yoktur.ama sen yinede için rahat etsin diye bence test yap.

[QUOTE=mommy;5504928]Kızlar yaa benim iştahım arttıkça Ayçanınki gidiyor ayy tam tersi olsa ne güzel olur...Dün havuçlu cevizli kek yaptım valla yarısı bitti gidip gelip yiyorum,güzel de yaparım söylemesi ayıp.Yapmayım diyorum gene elim durmuyor hani okula da götürüyorum aralarda yiyorum iyi oluyor ama evde de var işte ordaaa masanın üstünde atayım mı yazıık...
gülüm cevizli, havuçlu ,çikolata parçalı, portakal sulu, tarçınlı ,( allh ne verdiyse keki)yapıyorum bende.çok lezzetli oluyor.ben bir oturuşta nerdeyse kekin yarısını yiyecem de frenliyom kendimi. gızz gel de birgün sana bu canan 'ın özel kekinden yapayım.ama tarifini isteme vermem.sırrrr.-tatlicadiarzu-
]

ay umutcum valla allh korumuş.biran önce de geçer kızarıkları yaa ismet paşanın.işte o ishal meselesi biz de hep var.kıvanç bey benim sütümün şekerini parçalayamadığı için günde 8-9 kere ishalli kak.bir de çıvık olduğu için üst baş batıyor.sızıyor arkadan falan..ama işte ilaçlarla falan muz falan da veriyom azaldı bayağııı..allh hepsine sağlık versin..

Son düzenleme:
günaydın herkeslereeeeeeeeee spğanlı limonlu suyumu içtim vallaa hiç soğan tadı yada esansı hissetmedim inşallah zayıflıycam.

Herkesee Gunaydınnlarr.. hihoyyyt

Sabah kalktık esım annesını almaya gıttı..
Ben ortalıgı topladım oglanın altını ustunu degıstırdım,doyurdum, uyuttum...
Kahvaltıyı hazırladım.. cayı da demledım.. oglanın kırlılerını makınaya attım yıkanıyor..
Aksam gelınımızzzııııınnn evını gıducuk yemege davet etmısler.. kek yapıcam gıderken goturmek ıcın.. (nesacafelı damla cıkolatalı keeekk.. cokacimcoook )
Oturdum hala gelmelrını beklıyım valla yumurtalı ekmek fılan yapmıstım buz gıbı olacak.. :bbo:
Kahvaltıyı edıp kekı de yapıp hazırlanır kursa cıkarım artııkk... vaktım varken sızı bır kolacan edeyım dedım..

duygucum sana allh ne verdiyese kekinin tarifi..

3 yumurta
1,5-2 subardağı şeker (tadını ayarla sen .ben 2 ye yakın koyuyom.)
1 su bardağından daha az sıvı yağ
4- 5 tane havuç ( rendelenmiş )
bir avuç çeviz
1 çay kaşığı tarçın
çikolata parçaları ( varsa evde siz çikolataları parcalayabilirsiniz)
1 portakal suyu
bir elma rendesi
1 avuç kuş üzümü
kabartma tozu, vanilya
2,5 su bardağı un
2 yemek kaşığı süt ya da yoğurt.
bu tarifi deneyin kızlar.kime yaptıysam çook aşırı beğendi.kayınvalidem dediki ben kek yemem sevmem.hazır kek severim dedi.ben de tadına biraz bak dedim.bir yedi nerdeyse keki bitirecekti.)))delikafaduldennaniknanik

bu arada herkeşler günaydın.aytencim özellikle sana.çünkü sen sabahın köründe başlıyorsun çalışmaya..cumatresi çekilirmi yaaa.allh kolaylık versinn.

canan sende de mı oluyoorr annende de mııı..:1shok:
vay bee toplu halde gebiş çıkmayak sonra degılız degılızz derkeenn..:roflol::roflol:
o zaman rahatladım bıraz ohh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…