- 22 Ocak 2008
- 932
- 15
- 623
- 45
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #15.581
Kızlar herkese selamlar;
dün idrar testinin sonucunu aldım ve doktora gösterdim. Fakat hala geçmemiş enfeksiyonu. Bana verdiği şurubu akşamları unuttuklarımız olmuştu. Misafir geliyodu , zamansız uyuyodu kızım derken... Ondanda olabilir dedi. Yada daha kuvvetli bi mikroptu iyi gelmedi ilaç da olabilir dedi. Ben, acaba ıslak mendilden yada altını az değiştirmekten gece olabilir mi dedim. Çok steril anne olsan bile kızlarda oluyo, onunla alakası yok dedi.
Şimdi 3 gün geçsin dedi. Sonra bi idrar kültürü yaptırıp, hangi ilacı kullanalım diye bkarız dedi. Böyle yani. Geçsin şu iltihap ya. Bide kızarık gibi vajinasının kenarı, heralde iltihaptan..
E hatun kız yaparsan öyle cevizli kekler 1000 kalorilik sonrada hangi hapı kullancam dersin işte:roflol:Kız ne hapı sakın kullanma onları zaten bu minikler bir başlasın emeklemeye biz eriyip biticez o zaman görcen bakkaydirigubbakcemile2Kızlar yaa benim iştahım arttıkça Ayçanınki gidiyor ayy tam tersi olsa ne güzel olur...Dün havuçlu cevizli kek yaptım valla yarısı bitti gidip gelip yiyorum,güzel de yaparım söylemesi ayıp.Yapmayım diyorum gene elim durmuyor hani okula da götürüyorum aralarda yiyorum iyi oluyor ama evde de var işte ordaaa masanın üstünde atayım mı yazıık...
yok ben emzirme işlerim bitsin,şu zayıflatıcı haplardan kullanacam valla fx15 diye bir ilaç varmış,gerçekten verdiriyormuş ondan kullanacam kafama koydum sonrasında da korumaya çalışırım o kiloyu inşallah....:1no2:
a.s.
arzucum sende direk ver istersen dr.da öyle söyledi...
pediatriye yazdım bakalım cvp gelince söylerim sana...
Canım benim hamilelik öncesi kiloya ulaşmama 3-4 kilo bir şey kaldı...
Tabi burda hepsini fazlasıyla verenlerde var...
Emziriyorsan şu an için düşünme bunları ve sağlıklı beslenmeye bak...
Gereksiz şeyler yememeye çalış....
Preaklamsi zannedersem tansiyonla alakalı.....senin de tansiyon sorunun var galiba dolayısıyla vücudunda şişlikte bununla alakalı olabilir....
Bol bol su ve meyva tüket hem kilo için hemde rahatsızlıkların için...
Bebeğinle sağlıklı günler dilerim ....
Kızlar bizim damağımızda daha doğrusu azı dişinin üstünde şişlik var sürme apsesi diyorlarmış sizde de böyle bir şey var mı?
1 yaşına kadar devam edebilirmiş dişler çıkarken görülebiliyormuş
Çok teşekkür ederim canım Allahta göstermesin zaten çok üzülüyor insanDuygu çok geçmiş olsun canım.Bende çok korkuyorum Mertimin düşmesinden..Allah kuzularımızı korusun.
Bende olmuyor ama belkide psikolojiktir test alıp içini rahatlat bence...yaa arzuda kıpırtılar oldugunu soyledıı acaba herkestemı oluyor bu normalmı ....
duygucum kocaman geçmişler olsun..minik şişliği nazarı olsun..rabbimkorusun..bızımkıde düştü iki saat kadar önce..babası yerde halının üstünde hoplatıyodu boş bulundu bıanda elınden fırladı yere yüzüstü düştü..alnı burnu çarptı..allahtan hem halıya hemde nıspeten az bı mesafeden vurmuş oldu..zaten heryerımız kızamık dökmüş gibi..onu oyle gördukçe fena oluyorum..bıde ıdraryolları ıltıhabı meselesı ustune ılaclar..sadece dıyet mama..bıde ıshal olduk bugun..antıbıyotık yapmış..kabızlıgın gözünü sevim ishal korkutucu bişi..işallah allahın izniyle atlatıcaz...yanii ben fenayım işte...allahım korusun..
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...ettim/254886-melek-kizim-ve-melek-ogluma.html
şükür ettim çok acı çok üzüldüm:çok üzgünüm::Saruboceq::1no2::a015:
duygucum o egenin çatık kaşıyla o işaret parmağını yirim yirim maşallah kuzuma dobişime(resmi koyunca yazcaktım unuttum kbakma)
betülcüm o hareketlerden bende de oluyordu.gece rüyalarıma girmeye başlamıştı.test yaptım.allhtan bişey çıkmadı.ne zamndır adet olmuyoruz ya bence bizim rahim duvarı falan kalınlaştı.kan damarlarının hareketi öyle hissediliyor olabilir.çünkü annem de menepoza girgi girecek.kaç aydır olmuyor adet.o da öyle hareketler yaşadığını söylüyor.bence normal.umarım bir şey yoktur.ama sen yinede için rahat etsin diye bence test yap.ya kızlar ıcıme bır kurt dustu cok kotu.. acaba hamılemıyım..
ya bana delı demeyın ama sankı bebek hareketı gıbı ufak bır hareket hıssettım dun gece ve az once.. ya acaba bagırsak hareketı mı yoksa hamılemıyım..
cok korkmaya basladım.
duygucum kocaman geçmişler olsun..minik şişliği nazarı olsun..rabbimkorusun..bızımkıde düştü iki saat kadar önce..babası yerde halının üstünde hoplatıyodu boş bulundu bıanda elınden fırladı yere yüzüstü düştü..alnı burnu çarptı..allahtan hem halıya hemde nıspeten az bı mesafeden vurmuş oldu..zaten heryerımız kızamık dökmüş gibi..onu oyle gördukçe fena oluyorum..bıde ıdraryolları ıltıhabı meselesı ustune ılaclar..sadece dıyet mama..bıde ıshal olduk bugun..antıbıyotık yapmış..kabızlıgın gözünü sevim ishal korkutucu bişi..işallah allahın izniyle atlatıcaz...yanii ben fenayım işte...allahım korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?