- 3 Şubat 2009
- 115
- 6
- 296
- 47
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #15.621
ben sitede yeniyim yazdıgım mesajı nasıl silebilirim
ya kızlar ıcıme bır kurt dustu cok kotu.. acaba hamılemıyım..
ya bana delı demeyın ama sankı bebek hareketı gıbı ufak bır hareket hıssettım dun gece ve az once.. ya acaba bagırsak hareketı mı yoksa hamılemıyım..
cok korkmaya basladım.
Umutcum o kızamık gibi tüm vücudu benimkide döktü 15 gün önce 3 gün sürdü geçti, elma alerji yaptı dedim 2 hafta elma vermedim, sonra gene elmaya başladım şimdi olmadı, şüpheye düştüm belkide alerjiden olmamıştı sıcaktan olmuştu???... benimki terleyince azıyordu seninkininki de öyle mi?bacakları ve kolları hariç tüm vücudunda vardı....
Duygucum allah korumuş bebeğini, çok dikkat etmek lazım bende arada bırakıp gidiyorum... her ne kadar sehpa koysam da aklım kalıyor genede.
Kız betül hamilemisin yoksa??
Canancım çok teşekkür ederim bu akşam hemen denicem saat 10 gıbı yapıcam inşallah.Değişik bir tarif inşallah bende başarılı olurum.Yalnız birşey sorcam canım portakal yerine limon koysam nasıl olurkı acaba?Evde şuan portakal yokCADIARZUduygucum aslında bu tarifte süt yada yoğurt yok.ben ekledim.bu tarif tam doğru..
kızlar regl oldum:teytey:
Canancım keki yaptım yalnız ceviz yerine fındık,portakal yerine limon koydum:)Birde ek olarak kuru üzüm koydum:)))Gerçekten ALLAH NE VERDİYSE keki oldu:))))Harika oldu gerçekten..Çok teşekkür ederim canım benıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?