Doğum yapmış olan anneler buraya....

ayy bu takvimler çok şüper olmuş valla hihoyyyt
bebişler pek güzel görünüyorlar kocaman kocaman :CüvCüv:

Napısınız bakım kızlarr kontrole geldıımm... delikafadulden
Kurstan cıktım esımın sırketıne geldım..
Bıraz ısı var bıtınce cıkıcaz.. burdan eve... evden maltepeyee.. ordan camlıcayaa ve orda bır muddet kalıcaaz sonra evee.. :bbo:
ya hıcbırını yapasım yok eve gıdıp nalları dıkesım var valla.. mirmirmirmir
derslerden beynım sulandı zateenn.. istatistik di bilmem neydıı...
piifff...

OFFFFFF.............
Nazlı iyice iştahsızlaştı 2 gündür.......şimdide beni emmiyor, saat başı emen çocuk 4 saat sonra bile azıcık emiyor..ne bu şimdi...

test yapmadan önce ben de hissediyodum ve gaz diyip geçmiştim...:roflol:

Canım çok teşekkür ederim..Aman dikkatli olun valla ne yapcakları hiç belli olmuyor sonra günlerce insan vicdan azabından kurtulamıyor:1no2:
duygucum aslında bu tarifte süt yada yoğurt yok.ben ekledim.bu tarif tam doğru..
Canancım çok teşekkür ederim bu akşam hemen denicem saat 10 gıbı yapıcam inşallah.Değişik bir tarif inşallah bende başarılı olurum.Yalnız birşey sorcam canım portakal yerine limon koysam nasıl olurkı acaba?Evde şuan portakal yokCADIARZU
kızlar regl oldum:teytey:

Amanin sırayamı girdik ne arka arkaya hepimiz oluyoruz maşallah maşallah hadi hayırlısı Aytenim:1rolleyes:

sedacım,benımkıne yaklaşık 3hafta kadar önce muzlu elmalı meyva suyu vermıstım aynı gun bebebıskuısıde vermıstım kabardı akşamına ben ama bıskuıdekı yumurta yaptı sandım vermedım bıdaha bıskuı..derken 4akşamönce mılupanın muzlusütlü gece mamasını verdim ve ogün ebebekten goldengoat mamada gelmişti şu keçisütlü..onuda verdım yaklaşık 100cc içmiştir cunkı çok sevdı bende acayıp mutlu oldum..bıkac saat sonrada muzlusütlüyü verdım akabınde sabaha cocugum kızamık iyidir sanıyorum heryanı kabarmış kalktı..gecen seferkı dönkuntu azdı ama bı sırtında yoktu heryerınde vardı şimdide oyle bı sırtında yok ama özellıkle yüzü çok fena oldu..doktorun verdıgı merhemi sürüyorum ama doktorlara güvenım kalmadıgından sankı daha fena oldular yaraya dönüyolar gbıme gelıyo..birde ıdrar yolları ıltıhabı çıktı pipi ucu darmış o yaparmış başladıkmı antıbıyotıge..anında antıbıyotıkde ıshal yaptımı..garubum yavrum yenı 6500 oldu dıye sevınırken aptamıl ha ya düştük..bugunde korka korka prinçsuyu ve haşlanmış patates havuc verdım üç kaşık anca..akşamustude ıkı kaşık elma püresı..pazartesı alerjı uzmanı doktora götürücem türkıye hastanesınde..terleyınce doğal olarak açık tenli oldukları için dahada çok kızarıyolar..senınkının iştahsızlıgı dişi akla getiriyo ilk..yinede bikaçgün daha sürerse götürürsün..inşallah diştir..

umutcum naber..götürdünmü dr. a ismet çiği..yakışıklı oğluna neoldu böylee ya..inş. biranönce iyileşir.geçen hafta buğün sizdeydik.güzel geçmişti..valla yine buluşalım.çok iyi oluyor dimi..ben sizleri sanki hep tanıyormuşum gibiydi.hiç yabancılık çekmedim.annene de selam bu arada..tatlı bir kadın..öptüm seni ve ismet paşayı..

canancım eksik olma..pazartesi götürücez teyzesi..bazen olur işte kara bulutlar gezer başımızda...allah bugunumuzu aratmasın bunada şükürler olsun..dağıtırım hertürlü kara bulutu allahın izniyle..yeterki o iyi yazılar yazsın..adını dilimden,korkusunu yüreğimden eksik etmediğim rabbimin gücü sayesinde ne kem göz ne kem dil ne karabulut hepsini yokederim..sağlıkla kuzumu büyütüp güzel günler görüceğime inanıyorum..hayat işte..herşey olur...bende pskıyatrıye gdıcem kuzumu göturdugumde..versın bi ilaç bişiler yapsın..dünya çekilecek gibi biyer deil benım için çoğuzaman..ve artık alkolık yada uyuşturucu müptelası olmak gibide bi şansım yok kuzum var çünki :) dünyayı unutmak için...valla aynen canan,bende sankı hep tanıyomuşum gibi hissettim..çok rahattım..ama gül gibi benımde dilime muscan ve mami demek geldi:)ya insanlar bi tuhaf işte..burda canımcicim denir..onca içtenlikli!yazışma olur sıra buluşmaya gelince internetden tanışılan insanlar oluruz..galiba mazareti olan arkadaşlarımız hariç biz en samimi yada onların nazarında en saflarıydık:)sanada demiş ya eşin sen safsın senden başka giden olmaz diye:)bende safım canancım,gülde..ve ne mutluki eşine böyle sırtlanların çakalların tatlısukurnazlarının cirit attığı bi zamanda pürüpak bir eşi var..ben zaten havalar ısınır ısınmaz o tarflara gelicem..gülede gıdıcem ismet bı iyileşsin...

Canancım keki yaptım yalnız ceviz yerine fındık,portakal yerine limon koydum:)Birde ek olarak kuru üzüm koydum:)))Gerçekten ALLAH NE VERDİYSE keki oldu:))))Harika oldu gerçekten..Çok teşekkür ederim canım benıma.s.

Son düzenleme:
Ben en safınızım o zaman,soğuk olmasaydı ankarada gelecektim ((Umutcum çok geçmiş olsun canım benim.İlaç konusunda gelince çok kötü değilsen ilaç kullanma canım bebişe azda olsa zararı olabişir.Ben ilaçtan 4 saat sonra emzirmeme rağmen her emzirdğimde inşallah bebişime birşey olmaz diyerek emziriyorum.umut sen doktora gidicektin gittnmi? ne dedi?ismeti öp benim yerime kıyamam karizmatik erkeğime.uykum geldi.toparlayamıyorum sizleri öpüyorum ve iyigeceler diliyorum.pek şiirsel oldu:):)

afiyet olsun duygucum.hele o keke soğuyunca ve hatta aradan 1 gün geçince daha lezzetli hale geliyor.ilk piştiğinde pek o kadar tat alamıyorsun..bir de içinde havuçtu,elmaydı portakaldı cevizdi üzümdü yumurtaydı vb. gibi çok yarayışlı besinler var.ileride ege tosuncuğuna yapar yidirirsin.kilolarına kilo katarcokacimcoook:dilcikar:.hem severek yer ,hem de çok yarar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…