Doğum yapmış olan anneler buraya....

canancım şimdi işteyim eve gider gitmez ben de yapıca bu keki bakalım...kızlar bende geçen ay 27 sinde hastalanmıştım bu ay olmadım hala benim de karnım bi şişti görseniz hamile sanırsınız

sabah sabah beni nasıl ağlattınız......Allah kimseye vermesin böyle acılar.....

günaydıııınnn

ay ayten sabah sbaah da içilir mi o yaaaacokacimcoooksabah sabah ne güsel tostlar poğaçalar yenirrr

düttt düttttttttttttt konuşmaa söylemeeee söylemeeeeeeee, ama ben bu şeyi içinde iştahım azalıyor yaaa sabah onu içtim gayet güzel tadı sonra elma yedim karalıyım ben kesin çünkü aldı başını gidiyor kilolar.:teytey:

ayyy Allahım kimseye evlat acısı tattrımasın Yarbbim sen sınama Allahım...içim yandı okurken tüylerim diken diken oldu kızlar binlerce kez şükürler edelim dualar edelim Allahım bebeişlerimize sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...senağlama

mervecim günaydın nassılsınn gene hüzünlü avatar seçmişisin:1shok:

iyiyim canım Sağol sen nasılsın diyete başlamışsın hayırlı olsun :teytey:
yook canım bu defa korkunç olmasın da Aytencim korkmasın dedim ,yağan yağmur hoşuma gitti sadece :1rolleyes:

Herkese Günaydınlarr güzel bir hafta sonu dilerim..Bende birazdan kauföre gidicem sir yaptırmaya akşama görüşürüz hepinizi öpüyorummmma.s.

Canım çok teşekkür ederim hemen denicem ama süt yada yogurt mıktarı az geldı bana ben hep 1 bardak sütle yapıyorum yanlıs degıl demı Canancım?

herkese günaydınn:sm_cool:
kız diyete başlıyorum sizden kek tarifi geliyor off off hiöde dayanamam yakaydirigubbakcemile3

hımmmm çok güzele benziyo gerçekten bende deneyeyim.

Umutcum o kızamık gibi tüm vücudu benimkide döktü 15 gün önce 3 gün sürdü geçti, elma alerji yaptı dedim 2 hafta elma vermedim, sonra gene elmaya başladım şimdi olmadı, şüpheye düştüm belkide alerjiden olmamıştı sıcaktan olmuştu???... benimki terleyince azıyordu seninkininki de öyle mi?bacakları ve kolları hariç tüm vücudunda vardı....

Duygucum allah korumuş bebeğini, çok dikkat etmek lazım bende arada bırakıp gidiyorum... her ne kadar sehpa koysam da aklım kalıyor genede.

Kız betül hamilemisin yoksa??

duygucum aslında bu tarifte süt yada yoğurt yok.ben ekledim.bu tarif tam doğru..

öncelikle çok teşekkür ederim bilgileriniz için kafam sağlıklı bir ödem oluşumu olmadıgından bu korkum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…