- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #15.601
Ben baya önce okumuştum bu yazıyı ve oturup ağlamıştım binlerce kez şükürler olsun allahıma..Allah kimseye evlat acısını göstermesin yarabbim..:çok üzgünüm:
Teyzesi çok teşekkür eder Ege paşa ellerindende öper ayrıca:)
günaydıııınnn
ay ayten sabah sbaah da içilir mi o yaaaacokacimcoooksabah sabah ne güsel tostlar poğaçalar yenirrr
Herkese Günaydın :hooray:
mervecim günaydın nassılsınn gene hüzünlü avatar seçmişisin:1shok:
aytencim gene ikimiz kalmışız valla yaaa
duygucum sana allh ne verdiyese kekinin tarifi..
3 yumurta
1,5-2 subardağı şeker (tadını ayarla sen .ben 2 ye yakın koyuyom.)
1 su bardağından daha az sıvı yağ
4- 5 tane havuç ( rendelenmiş )
bir avuç çeviz
1 çay kaşığı tarçın
çikolata parçaları ( varsa evde siz çikolataları parcalayabilirsiniz)
1 portakal suyu
bir elma rendesi
1 avuç kuş üzümü
kabartma tozu, vanilya
2,5 su bardağı un
2 yemek kaşığı süt ya da yoğurt.
bu tarifi deneyin kızlar.kime yaptıysam çook aşırı beğendi.kayınvalidem dediki ben kek yemem sevmem.hazır kek severim dedi.ben de tadına biraz bak dedim.bir yedi nerdeyse keki bitirecekti.)))delikafaduldennaniknanik
bu arada herkeşler günaydın.aytencim özellikle sana.çünkü sen sabahın köründe başlıyorsun çalışmaya..cumatresi çekilirmi yaaa.allh kolaylık versinn.
ay tunahanı babasına bıraktım bugün çabuk gel diye arayıp duruyo...anlasın biraz nasıl bebek bakılıyormuşş
duygucum sana allh ne verdiyese kekinin tarifi..
3 yumurta
1,5-2 subardağı şeker (tadını ayarla sen .ben 2 ye yakın koyuyom.)
1 su bardağından daha az sıvı yağ
4- 5 tane havuç ( rendelenmiş )
bir avuç çeviz
1 çay kaşığı tarçın
çikolata parçaları ( varsa evde siz çikolataları parcalayabilirsiniz)
1 portakal suyu
bir elma rendesi
1 avuç kuş üzümü
kabartma tozu, vanilya
2,5 su bardağı un
2 yemek kaşığı süt ya da yoğurt.
bu tarifi deneyin kızlar.kime yaptıysam çook aşırı beğendi.kayınvalidem dediki ben kek yemem sevmem.hazır kek severim dedi.ben de tadına biraz bak dedim.bir yedi nerdeyse keki bitirecekti.)))delikafaduldennaniknanik
bu arada herkeşler günaydın.aytencim özellikle sana.çünkü sen sabahın köründe başlıyorsun çalışmaya..cumatresi çekilirmi yaaa.allh kolaylık versinn.
Herkese Günaydınlarr güzel bir hafta sonu dilerim..Bende birazdan kauföre gidicem sir yaptırmaya akşama görüşürüz hepinizi öpüyorummmma.s.
Canım çok teşekkür ederim hemen denicem ama süt yada yogurt mıktarı az geldı bana ben hep 1 bardak sütle yapıyorum yanlıs degıl demı Canancım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?