Doğum yapmış olan anneler buraya....

gızz emel valla ben de ankaradan gitmiş gibi oldum.10.30 da evden çıktık.önce gaziosmanpaşaya uğradık.Dondurucudaki sütlerimin bir kısmını arkadaşıma bıraktım, trafic vardı ( yağmur çok yağdığından).sonra çamlıcaya kayınvalideme uğradık az bişey.sonra umutlara gittik.bağdat çaddesinde yoğun bir trafic.bir de o caddeyi yanlış yerden döndüğümüz için 2 kere geçmek zorunda kaldık.saat 3 küsür dü yanlış hatırlamıyorsam umutlardaydık..yani anlayacağın 6 saaaate yakın yollarda perişan olduk.yinede eşim çok dırdır yapmadı saolsun.arada sinirlendiği oldu.bak sen safsındır senden başka giden olmaz falan dedi.neyse umursamadaım.iyiki de gitmişim.çok memnun kaldım herşeyden..allh razı olsun umut ve ailesinden..

Sabahın kör saatinde kargalar daha kahvaltısını yapmadan biz kızımla kalktık...

Kapıcı beyefendinin totosunu kaldırıp bana ekmek getirmesini bekliyorum kahvaltı için...

Çay demlene demlene katran karası oldu..

Eşimin kıçında pireler uçuşuyor..

Kızım kah huysuz kah mutlu...

İşin en kötü yanı bugün kayınvaldemlere gidicez..aylardır gitmedik artık vatan borcu gibi bişey oldu...

Herkese sorunsuz pazarlar diliyorum...:))

Son düzenleme:
Umutcum bu depresyon ilaçsız atlatılmıyor..tavsiye ederim nefes aldığımı hissediyorum :)))
Demekki muz alerji yaptı seninkine...İsmetin ishali de muhtemelen antibiyotikten dolayı olmuş umut...Benimki dişçıkarıyor sandım ama o damağındaki beyazlık olurmuş öyle, daha diş çıkmasına varmış benimkinin.Ne biliyim valla, çok cins bu bebek milleti...:)

Son düzenleme:
Umutcum bu depresyon ilaçsız atlatılmıyor..tavsiye ederim nefes aldığımı hissediyorum :)))
günayddın herkese.benim ki uyandı.emdi,kaka yaptı.tabii üst baş battı.gerekli işlemlerden sonra uyudu ama benim uyku kaçtııııı.......neyse dedim bir daha uyumayayım saçıma falan şekil veryim dedim.alışverişe gidicez sonra da arkadaşımın oğlunun doğum gününe katılaz.. sizlere de güzeel pazarlar..
sedacım ben de ))). Normal bir yaşam süren sağlıklı herkes depresyona girebilir.haa belki bazıları daha yatkındır genetik olarak....bazılarımız zorluklarla mücadeledede üstesinden gelemeyeceğini düşünüp sıkıntıya düşebilir, heran mutsuz olabilir.işte ben de bebeğim olunca ona gereğince bakamayağım, yetrsiz olacağım,onunla yaşamamımı devam ettirmem çok zor olacak, neden hayatıma girdi, gibi düşünceler içine girdim.bu bir adaptasyon dönemiydi ve ve o dönemi aşamadım.kendi kendime için içinden çıkamadım.ailemin çok yoğun desteği de yetersiz geldi.benim ki artık ruhsal bozukluklardan fizyolojik bozukluğa ulaşmaya başladı.yemek yiyemedim ( bunun için serumlar takıldı), kustum günlerce,kalp çarpıntıları, nefes almada yetersizlk gereksiz ağlamalar ... derkene kendimi dr. da buldum..iyi bir terapi ve ilaçlarla ( etkisini 3 hafta sonra göstermeye başlıyor) şuan çok mutluyum.ve bebeğime çok iyi bakabiliyorum ve onu çook seviyorum..yaşamın bazı zor dönemlerinde bir uzmandan yardım almak gerekebilir.tavsiye ederim ihtiyacı olan arkadaşlara..-tatlicadiarzu-

Canımcım evet piştiği zaman bız dayanamadık hemen sıcak sıcak tadına baktık ama dedıgın gıbı bugün daha güzel olur herhaldehihoyyytBugun yıyelim yine bildiricem sana :)))Aynı şeyi dün bende düşündüm içinde ne ararsan var hepte faydalı şeyler gerçekten bu kek çocuk yiyecekleri kategorisinde kesin 1.seçilirdi:lepi:

Umutcum sen o kadar güçlü bir insansın ki eminim şuanki sıkıntılarını çok kısa zamanda atlatacaksın canım..Ben buna bütün kalbimle inanıyorum...Ben 2004 senesınde annemı kaybettıgım zaman hayatta bir daha hiç birşeyden zevk alamayacagımı ve yaşamanın gereksiz oldugu düşüncesi içindeydim...Alkolik olmak,uyuşturucu bağımlısı olmak çözüm olsaydı bende yapardım ama biliyordumkı onlar çözüm değildi..Dört elle hayata sarıldım annemın benden bekledıklerın gerçekleştirerek onun beni görceğini bu şekildede kendi kendimi mutlu etçeğimi düşündüm hep kendi kendime..Benden istediği şeyler Üniversiteyi bitirmem,iyi bir iş sahibi olmam,Gelinlike görmek ve torununu görmekti.Malesefki o öldükten sonra bunların hepsini tek tek yaptım..Önce diplomamı aldım,sonra Garanti Bankası ginbi bir kurumda (3 senenin üzerinde hamile kalınca bıraktım inşallah yine devam edicem)igelinliğimi giydim ve bir tane kar topu gibi oğlum oldu..Offf işte bende kendimi hep böyle avuttum..Çok uzattım farkındayım...
Demem oki;Hayat sevdiklerimiz yanımızda olduğu sürece ve sağlıklı oldugu sürece çekilmez değildir...Sen güçlüsün ve eminim sadece ve sadece o güzel oğlunun varlığı için bile sen daha güçlü olup hayata dört elle sarılcaksın canım arkadaşım...

Buluşmaya gelince bende senınle aynı fikirdeyim tamamen..Ben izmirde oldugum ıcın katılamadıgım ama hayalı bıle gözümdeydi Ben binmişim uçağa istabbula gelmişim valla bunu hayal ettimkaydirigubbakcemile3Neyse İzmirde olduğum halde KK den bişra kaç arkadaşımla buluşma fırsatını yakaladım...Burda canımcım denir onca içtenlik kelimesinede aynen katılıyorum çünkü burda 1 seneyı aşkındır yazışıyoruz ve mazaret yoksa sudan sebeplerle buluşmaya katılmamak tuhaf bir durum...
Ama Umutcum İzmirin yazını bilirmisin bilmem Çeşme,Foça,kuşadası,gümüldür hepsi evdeb çıkınca 1 saat mesafede:)Ben hepinizi baharda bekliyorum izmire:)İsterseniz eşlerinizle bile gelebilirsiniz,yalnızda...Nasıl isterseniz..Benim eşim bu konularda bana kesınlıkle problem çıkarmaz benım fdüşüncelerime inanır güvenir.Benim güvendiğime oda güvenir..her zaman hepinizi beklerim...
Ay Umut ya ne yazdım sana yaaa :bbo:

Kızlar Tünaydın iyi pazarlar

umut canım geçmiş olsun ismet e bi hastalıktan sıkıntıdan kurtulamadı şu eylül anneleri Allah ım daha beterinden korusun tabi sorunlarınıda anlıyorum az çok ben 17-18 yaşımdayken yaşamıştım ölmek istemek hep uyuşuk yaşamak istedim belli bir dönemdi hiç biri çözüm olmadı ailem sayesinde atlattım geldi geçti çok şükür neyse öyle işte aklıma geldi gene boşveeeeeeeeeeeeeer:1closedeyes:

..........................................

buda benim en yakın arkadaşım ...Nazlının da en iyi oyun arkadaşı...Kızım ona bayılıyor...

Son düzenleme:
Mutlu pazarlar :sm_cool:
Hava güneşli güzele benziyor gezmeye çıkaracağım kızımı ...
Yağız'a maşaAllah Allah nazarlardan saklasın çok şeker

Son düzenleyen: Moderatör:
mama sandalyelerine bakıyordum da; portatif olanları da varmış, evdeki norma sandalyelere monte edilebilen.. kullanışlı olur mu acaba CADIARZU karar veremedim nasıl birşey alacağıma fisfisfis ..

mama sandalyelerine bakıyordum da; portatif olanları da varmış, evdeki norma sandalyelere monte edilebilen.. kullanışlı olur mu acaba CADIARZU karar veremedim nasıl birşey alacağıma fisfisfis ..

teşekkür ederim şekerimkaydirigubbakcemile
bende düşündüm onu mervecim birde tam mama sandalyesi alsak nereye sığdıracaz bakalım bende araştırmadayım
şakkıdı

teşekkür ederim şekerimkaydirigubbakcemile
bende düşündüm onu mervecim birde tam mama sandalyesi alsak nereye sığdıracaz bakalım bende araştırmadayım
şakkıdı

kocaman ayaklı mama sandalyeleri benneyaptımki her yer büşra hanımın eşyası oyuncaklarıyla doldu zaten .. e bebek mağazasına gidip görerek alayım en iyisi..
yürütece de binermiş yakışıklıya bak sen, yalnız ilk resimde; o oturuş o gülüş tam paşa yani amaa tosun paşa kaydirigubbakcemile3

biz dün eşimle zayıflama kemeri aldık maşallah eşim benle bir göbeklendi halen doğuracaksengözlerimebaksanab dün akşam başladık rejimdeyik karı koca umarım faydası olur

tşkr ederim cnmkaydirigubbakcemile yerinde görde al sanırım duygu yeni almıştı sor bakalım memnunmu?????
baktıkta yürütece dün almayacağım ben ayağının ucu değiyor şimdi biraz daha bekleyince 7aylık felan olur Allah nasip ederse kendi yüreme zamanı gelir birde kira evinde onu nereye koyacan kocaman güzel olanları ben şu yürüme arkadaşı varya playsoollun ondan düşünüyorum hem daha uzun süre kullanılabilecek 9-36 aygamyoncuiremsu

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…