- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #15.641
Ben en safınızım o zaman,soğuk olmasaydı ankarada gelecektim((Umutcum çok geçmiş olsun canım benim.İlaç konusunda gelince çok kötü değilsen ilaç kullanma canım bebişe azda olsa zararı olabişir.Ben ilaçtan 4 saat sonra emzirmeme rağmen her emzirdğimde inşallah bebişime birşey olmaz diyerek emziriyorum.umut sen doktora gidicektin gittnmi? ne dedi?ismeti öp benim yerime kıyamam karizmatik erkeğime.uykum geldi.toparlayamıyorum sizleri öpüyorum ve iyigeceler diliyorum.pek şiirsel oldu:):)
günayddın herkese.benim ki uyandı.emdi,kaka yaptı.tabii üst baş battı.gerekli işlemlerden sonra uyudu ama benim uyku kaçtııııı.......neyse dedim bir daha uyumayayım saçıma falan şekil veryim dedim.alışverişe gidicez sonra da arkadaşımın oğlunun doğum gününe katılaz.. sizlere de güzeel pazarlar..Umutcum bu depresyon ilaçsız atlatılmıyor..tavsiye ederim nefes aldığımı hissediyorum :)))
afiyet olsun duygucum.hele o keke soğuyunca ve hatta aradan 1 gün geçince daha lezzetli hale geliyor.ilk piştiğinde pek o kadar tat alamıyorsun..bir de içinde havuçtu,elmaydı portakaldı cevizdi üzümdü yumurtaydı vb. gibi çok yarayışlı besinler var.ileride ege tosuncuğuna yapar yidirirsin.kilolarına kilo katarcokacimcoook:dilcikar: .hem severek yer ,hem de çok yarar..
canancım eksik olma..pazartesi götürücez teyzesi..bazen olur işte kara bulutlar gezer başımızda...allah bugunumuzu aratmasın bunada şükürler olsun..dağıtırım hertürlü kara bulutu allahın izniyle..yeterki o iyi yazılar yazsın..adını dilimden,korkusunu yüreğimden eksik etmediğim rabbimin gücü sayesinde ne kem göz ne kem dil ne karabulut hepsini yokederim..sağlıkla kuzumu büyütüp güzel günler görüceğime inanıyorum..hayat işte..herşey olur...bende pskıyatrıye gdıcem kuzumu göturdugumde..versın bi ilaç bişiler yapsın..dünya çekilecek gibi biyer deil benım için çoğuzaman..ve artık alkolık yada uyuşturucu müptelası olmak gibide bi şansım yok kuzum var çünki :) dünyayı unutmak için...valla aynen canan,bende sankı hep tanıyomuşum gibi hissettim..çok rahattım..ama gül gibi benımde dilime muscan ve mami demek geldi:)ya insanlar bi tuhaf işte..burda canımcicim denir..onca içtenlikli!yazışma olur sıra buluşmaya gelince internetden tanışılan insanlar oluruz..galiba mazareti olan arkadaşlarımız hariç biz en samimi yada onların nazarında en saflarıydık:)sanada demiş ya eşin sen safsın senden başka giden olmaz diye:)bende safım canancım,gülde..ve ne mutluki eşine böyle sırtlanların çakalların tatlısukurnazlarının cirit attığı bi zamanda pürüpak bir eşi var..ben zaten havalar ısınır ısınmaz o tarflara gelicem..gülede gıdıcem ismet bı iyileşsin...
Ah canım...arzucum maşallah bebişine allah nazardan saklasın çok tatlııı
teşekkür ederim sedacıma.s. maşallahkuzuna pamuk gibi çok şeker nasıl bakmış öyle :asigim:
mama sandalyelerine bakıyordum da; portatif olanları da varmış, evdeki norma sandalyelere monte edilebilen.. kullanışlı olur mu acaba CADIARZU karar veremedim nasıl birşey alacağıma fisfisfis ..
teşekkür ederim şekerimkaydirigubbakcemile
bende düşündüm onu mervecim birde tam mama sandalyesi alsak nereye sığdıracaz bakalım bende araştırmadayımşakkıdı
kocaman ayaklı mama sandalyeleri benneyaptımki her yer büşra hanımın eşyası oyuncaklarıyla doldu zaten .. e bebek mağazasına gidip görerek alayım en iyisi..
yürütece de binermiş yakışıklıya bak sen, yalnız ilk resimde; o oturuş o gülüş tam paşa yani amaa tosun paşa kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?