- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #16.381
slm kızlar.. nabersiniz.
naime ya üzüldüm bebişe yaa.büyük ihtimalle yengenin sigara içmesinden bebeğin nefes alma problemi var..allh biran önce akıl fikir versin yengene..hiçç vicdanı sızlamıyormu.tamam bebek sağlıklı olsun arada içsin ama yazık yaa.
ben de dr. uma gittim.iyiym ama korumak amacıyla ( yani tekrar delirmemem için ) ilaca bir süre daha devam dedi..başka nasılsınız..
aytencimm sen fazala takılmıyorsun herhalde..gıız özletme kendini..
Kizlar merhaba,
Son bir haftadir sutum iyice azaldi. Ne yaptiysam artiramiyorum. Var mi aranizda boyle olan?
slm herkese... bizşm sıpa göstermedi yine... ama kız gibi dedi dr. hayırlısı bakalım...
ikili mi üçlü mi ne o testten yaptırdık... hangisi tam emin değilim... 1 hafta içinde belli olurmuş...
sağolun arkadaşlar... tabi önce sağlıklı ve hayırlısı olsun...
bu arada farkında mısınız bütün israil mallları yavaş yavaş ucuzluyo... yada sürekli kampanyaya giriyo...
Herkese merhaba,
Foruma yeni kayıt oldum. Aslında bir eylül annesi olacaktım ama oğlum erken gelmek istedi:) bu nedenle 14 Ağustos’ta doğum yaptım. İsmim Gamze. Oğlumun ismi de Eren. Eğer bir sakıncası yoksa ben de burada paylaşımda bulunmak isterim.
Bedelli Askerliikk yooook.. acıklandı bosuna umıtlenmeyelıımm.. :çok üzgünüm:
Herkese merhaba,
Foruma yeni kayıt oldum. Aslında bir eylül annesi olacaktım ama oğlum erken gelmek istedi:) bu nedenle 14 Ağustos’ta doğum yaptım. İsmim Gamze. Oğlumun ismi de Eren. Eğer bir sakıncası yoksa ben de burada paylaşımda bulunmak isterim.
seninde bilmediğin yok arsuuuuuu senin sayende herşeyden haberimiz oluyor şekera.s.
Arzu sende canım ctrl F gibisin yaa herşeyi nasılda buluyorsun?
sağolun arkadaşlar... tabi önce sağlıklı ve hayırlısı olsun...
bu arada farkında mısınız bütün israil mallları yavaş yavaş ucuzluyo... yada sürekli kampanyaya giriyo...
Herkese merhaba,
Off betül yaa...
Neyse hayırlısı olsun....Eşime söyledim az önce çıkacak diyorr,çok emin....
Kendisi Genel Kurmay Başkanı olurda azcukk
çok sağolun kızlar umut,betül,duygu,ayten,eda,canan,halime derya unuttuğum varsa kusura bakmayın rep verebildiklerime verdim hee bu arada biz bişi yazıyoruz paylaşıyoruz ben onlara teşekkür yada rep veremicek olduktan sonra ne anlamı var değilmi çok teşekkür ederim:enbuyukkk:
aman sallladım onu benim kalbimi Allah biliyor napalım o anlamadı birde benim evime yağızdan 1 ay küçük bebek dün geldi gelmicek olsa o gelmez ki eşi dr ve bulaşıcı hastalıklar bölümü bir sorun olsa o yollamaz eşini deme işte aman kaleye almayam canımı sıkmayam değmez
Ya Mervecim sabah gördüm mailini çok kötü oldum aklımdan çıkmıyor hala..Allah sabır versin..
İnanamadım hatta internetten araştırdım doğru mu diyede doğruymuşşş...
Canım hıc bosuna emın olmasın esın.. :)
Tabı ınsallah ben yanılırım da :) az once detaylı bır haberde verdı bunu..
Bosuna umıtlenmesın ler bedellıyı bekleyenler dendı.. boyle bır dedıkodu her krız donemınde yayılıyormus..
Ama aslı yokmus.. genelkurmaydan acıklama gelmıs.. daha once soylendıgı ve cıkmadıgı gıbı sımdı yıne aynı sekılde boyle bır kararımız uygulamamız yoktur demıs..
uzgunum canım.. :1no2:
Neymiş o ya bende merak ettim valla:bbo:
mahalle doktoru gayet ılgılı ve tecrubelıydı...döküntülerinin tipini inek sütü alerjisine benzetti..kımı bebeklerde daha uzun sürecte ve farklı tepkıler vererek kendını gösterebılırmiş..bu hafta mama harıç nerdeyse bişi yemıyeceğinden haftaya bakıcak tekrar..allah dermansız dert vermesın nedıyeyım...bı haftaya varalımda hayırlısı..ve cok alerjık bünyelı buldu..kim var dedı alerjık..benım sedefım var..sıkıntılı dönemlerımde azar,denıze girince kaybolur..saçım dökülür az sıkılsam..bide eşimin soguk alerjısı var..astımlı gibi oluyo cok sogukta kalınca..eşim bıde açık tenlı..kuzumda öyle..yanii korkularım artıyo..bide eşim iki akşamdır fırında tavuk yapıyo ama yaglarını sıcratmış fırının içine tüm ev koktu..ben nefret ederım yemek kokusundan ve bebeklere iyi gelmediğine emınım..nasıl başım tuttu iştahım kaçtı resmen..sağı solu havalandırmya kalkıyorum dısardakı hava mis gibi sankı ama korka korka cereyan olucak bide üşütcem kuzuyu dıye..yav ben dedım balkona koy şu zıkkımıı pişir..yemek kokusundanda alerjı olucaksa olsunmuşş...yanı içi öyle demıyo ama benı sınır edıyo..boyle luzumsuz şeylere takılmamalıymışım..içtiğim sıgara kokmuyomuymuş sanki..ben sıgarayı camın yanında içip hemen ardından havalandırıyoum..dumanına hiçbi şekılde maruz bırakmıyorum..ama bu tavuğu yaktı ne koktu ev duman altı oldu..yani allah yardımcım olsun..cümlemizin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?