- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #16.361
Sımdıden gecmıs olsun canım :)
arzucum ya maşllh.kendisi oturabiliyor heehe.çok tatlı.yakışıklı kara gözlü ,uzun kirpikli oğluşşun ya..allh nazrlardan saklasın.
hayırlı cumalarınız olsun..
arzu canımm ne garip insanlar varya cnm dedin gibi kaile alma boşver daa hastalık mı kalır ya allahım yarabbim.. bu arada minik kuşunda pek şirin çıkmış esmer güzeli..desteksiz nasıl oturtdun gı hay maş. tosunuma..
naime canım şu mübarek gündede allah akıl fikir versin ıslah etsin yengeni ya daha
göz göre göre nie hata yapar anlamış değilim..
arzucum geçmiş ola şimdiden bebişini de yiyim ben yiyim maşallah oturuyoda ya maşallah
Anladım canım,umarım bir an önce düzelir...
Maşallah canım yaa ne güzelde oturmuş...
Canım bazı dönemler azalır ama sen sütüm gidiyo vs.. diye düşünürsen daha çok azalır...
Göğsüm dinleniyor diye düşün..
Bol su iç, ayva sebze yemeye çalış...
yurt dışında bir kız kendi arabasıyla gezerken ehliyetsiz ve alkollü bi sürücünün kullandığı araçla çarpışmış..kızın aracı hurdaya dönmüş ve yangın çıkmış..kız yanarak tanınmaz bi hal almış..Allah korusun , bizlerden uzak olsun senağlama mail i silmişim yoksa merak edenlere yollardım.. yüzünü burnunu orasını burasını beğenmelere ibret, alkollü araç kullananlara ders olması için hazırlanmış bi mail di...
Canım trafik kazası geçiren ve yanan bir kızın görüntüsü,çok feci
Allah kimseye göstermesin,düşmanıma bile...
Malesef yasadigim yerde boza yok. Herseyi denedim ama mumkun degil artirmak. Cok uzuluyorum.Mamaya baslamak istemiyorum ama bu gidisle baslamak zorunda kalacagim.
Sutumun geri gelmesini umid ediyorum.
canımcım bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama eğer 6 aylığa yakınsa artık anne sütündeki protein, mineral ve vitaminler yetersiz gelmeye başlıyormuş. zaten ek gıdalara yavaştan başlamak gerekmiş.bebek anne sütünü beslenmek ten çok keyif almak için emermiş.o yüzden canını sıkma ..arada bir emzirirsin olur biterrr.
canımbenım öncelıkle sütün gitmemiştir..bazen dinlenirgöğüsler..kendını ılkın sıkma..humana varsa orda steel teade cok ıyı gelıyo..enbaşta kafan rahat olucak arkadaşım..benımkı sütüm gitti ben bile psikıyatra gitmek ıstyorum başka sebeplerdende ötürü..bi arkadaşımız psikologa gıttıkten sonra sütü arttı..ve kendısıde yazdı..hepsi biyere kadar.moral en önemlisi.............................EDA ince düşüncen ve ilgine teşekkür ederim güzelannem benim..dünki dr sünnete gerek olmadıgını,bikaç enfeksıyon geçirmedıkçeki bızımkınde enfeksıyon yokmuş,narkoz gerektırcek herhangıbır mudahale yapmak ıstemedıgını söyledi..bugunde mahallede iyi diye bahsedılen dr a gıdıce..alerjı ve beslenme durumu için..gene ishal olduk..geceleri çok sıkıntılı gazlıyız..hepsi besın alerjılerının devamında olan şeyler..ahben hele zırcahıl kafamla cocuga zaten kerevızbrokolı muz alerjı olacak herşeyı verdım..ama eşimede dedım bak kafamda saç kalmadı..sütümgitti..benım çorbasını bıle yaparken danışabılecegım bı doktorum olması lazım..gıttıgımız ozel hastanelerde 5tlye muayne oluyoruz ama 5 dkadada anca muayne edıyolar..ve ıyısıne denk gelırsen ne ala..şimdiye bana bı lıste veren bıle olmamıştı son gttgım dr humananın hazır bı kıtapcıgını verdı okadar..agzındanda penseyle laf alıyosun..yanı benım nazımın gecebılcegı ateşi çıktı yok halsız hop kapıp göturebılceım biri olması gerektı artık bugun eşimi anca ıkna edebıldım de gıdıcem bakalım mahalle druna...seninde eşin hala gelmedi sanıyorum..allah tez zamanda kavuştursu..bora yüzünü çizmiş..benımkıde hep yapıyo..yırtıyo resmen..babası en dipten kesıverıyo napalım..iyi gözlerine sokmuyolar..allah tüm yavruları korusun..mubarek gunler yüzü hürmetine kalplere huzur,iman,bedenimize sağlık,aklımıza kuvvet versin...HEEE BUARADA ARZUCUM VAY BU YAKIŞIKLIYA VAYVAY....SENİN O KOMŞUU VARYAAA YAĞIZIN PİPİLLİSİNİ YESİN:)
pazar günü milliyet ibrahim saraçoğlu 7 derde deva kitabını veriyor duyrulur
Ay betüş deme gııı etme eyleme bugün de öyle yoğunuz ki akşam beşi geçer belki de çıkmam
güle güle kirlet betülüm evini afyt olsun bu arada:ecrin_bebek:
betülcüm arabasına koyuyorum ben ..sonra duşun kapısını açık bırakıp benı ızlemesını sağlıyorum..banyom kırmızı bide acayıp hoşuna gdıyo banyoda olmak....
kız betül ben sigarayı bıraktım canım. ama kahve içmeye işten fırsat bulabilrisem geliririm.
canımbenım öncelıkle sütün gitmemiştir..bazen dinlenirgöğüsler..kendını ılkın sıkma..humana varsa orda steel teade cok ıyı gelıyo..enbaşta kafan rahat olucak arkadaşım..benımkı sütüm gitti ben bile psikıyatra gitmek ıstyorum başka sebeplerdende ötürü..bi arkadaşımız psikologa gıttıkten sonra sütü arttı..ve kendısıde yazdı..hepsi biyere kadar.moral en önemlisi.............................EDA ince düşüncen ve ilgine teşekkür ederim güzelannem benim..dünki dr sünnete gerek olmadıgını,bikaç enfeksıyon geçirmedıkçeki bızımkınde enfeksıyon yokmuş,narkoz gerektırcek herhangıbır mudahale yapmak ıstemedıgını söyledi..bugunde mahallede iyi diye bahsedılen dr a gıdıce..alerjı ve beslenme durumu için..gene ishal olduk..geceleri çok sıkıntılı gazlıyız..hepsi besın alerjılerının devamında olan şeyler..ahben hele zırcahıl kafamla cocuga zaten kerevızbrokolı muz alerjı olacak herşeyı verdım..ama eşimede dedım bak kafamda saç kalmadı..sütümgitti..benım çorbasını bıle yaparken danışabılecegım bı doktorum olması lazım..gıttıgımız ozel hastanelerde 5tlye muayne oluyoruz ama 5 dkadada anca muayne edıyolar..ve ıyısıne denk gelırsen ne ala..şimdiye bana bı lıste veren bıle olmamıştı son gttgım dr humananın hazır bı kıtapcıgını verdı okadar..agzındanda penseyle laf alıyosun..yanı benım nazımın gecebılcegı ateşi çıktı yok halsız hop kapıp göturebılceım biri olması gerektı artık bugun eşimi anca ıkna edebıldım de gıdıcem bakalım mahalle druna...seninde eşin hala gelmedi sanıyorum..allah tez zamanda kavuştursu..bora yüzünü çizmiş..benımkıde hep yapıyo..yırtıyo resmen..babası en dipten kesıverıyo napalım..iyi gözlerine sokmuyolar..allah tüm yavruları korusun..mubarek gunler yüzü hürmetine kalplere huzur,iman,bedenimize sağlık,aklımıza kuvvet versin...HEEE BUARADA ARZUCUM VAY BU YAKIŞIKLIYA VAYVAY....SENİN O KOMŞUU VARYAAA YAĞIZIN PİPİLLİSİNİ YESİN:)
slm herkese... bizşm sıpa göstermedi yine... ama kız gibi dedi dr. hayırlısı bakalım...
ikili mi üçlü mi ne o testten yaptırdık... hangisi tam emin değilim... 1 hafta içinde belli olurmuş...
slm herkese... bizşm sıpa göstermedi yine... ama kız gibi dedi dr. hayırlısı bakalım...
ikili mi üçlü mi ne o testten yaptırdık... hangisi tam emin değilim... 1 hafta içinde belli olurmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?