Doğum yapmış olan anneler buraya....

Eveet sildim süpürdüm çamaşırları hallettun.. yenılerı atmak ve ustunede guzeeel bır dus almak kaldı...hihoyyyt
Ancak oğlan yalnız ken dus a nasıl gırcem bılmıyorum.. abımı beklıyorum sabahtan berı halaaa gelecek.. Çok üzgünüm çoook
Apartmanlarda dıp dıbe yalnız.. uyuyormus hala.. :mymeka: o bekleyene kadar her ısımı hallettım barı dus ıcın geleydı yaa...
Ustune de bır cigara kahve yaptımı dı tamamdırr...
Off yarın ders var bıraz bakmam lazım derslereee sınav da yaklasıyor bır sey kalmadııı..
Kitaplara gomulmem lazımm yıneee.. delikafadulden

Sımdıden gecmıs olsun canım :)

arzucum ya maşllh.kendisi oturabiliyor heehe.çok tatlı.yakışıklı kara gözlü ,uzun kirpikli oğluşşun ya..allh nazrlardan saklasın.

arzucum geçmiş ola şimdiden bebişini de yiyim ben yiyim maşallah oturuyoda ya maşallah

teşekkür ederiz teyzoşları hepimizin yavrularına nazar değmesin inşallah:enbuyukkk:

Canım trafik kazası geçiren ve yanan bir kızın görüntüsü,çok feci
Allah kimseye göstermesin,düşmanıma bile...

siz yazınca bende araştırdım buldum ne güzelmiş kız yazık ne olmuş şükür halimize :çok üzgünüm:

Neyse hadı kactım yınee az daha dolanayım oğlan uyumuskene.... :)
Ayteenn Deryaa gelın gıı ustune turk kahvesı ıceek ıkı fört, bırdeee....

Malesef yasadigim yerde boza yok. Herseyi denedim ama mumkun degil artirmak. Cok uzuluyorum.Mamaya baslamak istemiyorum ama bu gidisle baslamak zorunda kalacagim.

Sutumun geri gelmesini umid ediyorum.

canımcım bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama eğer 6 aylığa yakınsa artık anne sütündeki protein, mineral ve vitaminler yetersiz gelmeye başlıyormuş. zaten ek gıdalara yavaştan başlamak gerekmiş.bebek anne sütünü beslenmek ten çok keyif almak için emermiş.o yüzden canını sıkma ..arada bir emzirirsin olur biterrr.

5 ay 5 gunluk oldu kizim.

yisin valllaa:roflol:

betülcüm arabasına koyuyorum ben ..sonra duşun kapısını açık bırakıp benı ızlemesını sağlıyorum..banyom kırmızı bide acayıp hoşuna gdıyo banyoda olmak....

Ay betüş deme gııı etme eyleme bugün de öyle yoğunuz ki akşam beşi geçer belki de çıkmam

Ben anamaam aytende ucaklan fırtlasın burii.. onuda kap gell.. kaydirigubbakcemile3

güle güle kirlet betülüm evini afyt olsun bu arada:ecrin_bebek:

saol canım tesekkur ederım beraber olsuun.. kaydirigubbakcemile3

betülcüm arabasına koyuyorum ben ..sonra duşun kapısını açık bırakıp benı ızlemesını sağlıyorum..banyom kırmızı bide acayıp hoşuna gdıyo banyoda olmak....

Hımm evet, abım hala gelmedı bende Aslan uyuyorken hemen gırdım cıktım zaten normaldede uzun surmez, uyanmadı cıkana kadar oh bıttı rahatladım :)..

canım çok ishalse sebze çorbasını sırf patetesle yap yada patetesini bol koy benimki hemen kabız oluyor patatesi fazla koyunca..
İnşallah mah. doktorunuz kafanıza yatar...
Aslında o taraflarda oturan arkadaşlara bir sorsana onlar hangi dr.a takip ettiriyorlar tavsiye ederler herhalde!

Arzu sende canım ctrl F gibisin yaa herşeyi nasılda buluyorsun?

Son düzenleme:
slm herkese... bizşm sıpa göstermedi yine... ama kız gibi dedi dr. hayırlısı bakalım...
ikili mi üçlü mi ne o testten yaptırdık... hangisi tam emin değilim... 1 hafta içinde belli olurmuş...

slm herkese... bizşm sıpa göstermedi yine... ama kız gibi dedi dr. hayırlısı bakalım...
ikili mi üçlü mi ne o testten yaptırdık... hangisi tam emin değilim... 1 hafta içinde belli olurmuş...

İlk önce sağlıklı olsunda tabi sonra da Allah gönlüne göre verir inşallah..
Büyük bir olasılık ikili testtir

ay saglıklı olsunda canım.. bakalım yakısık lı mı guzel mı bellı olur ne de olsa :)
umarım sonucunda guzel cıkar canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…