Doğum yapmış olan anneler buraya....

sabah bi tane diyo okudum ikizmi olmus bidee

hee ikismiş gamyoncuiremsu
nekusel
çift yumurta ıkızı dıyo bgamyoncuiremsuırı kız bırı erkekmı oluyo yoksa aynı cınsmı laelaelaelaelae

HatiYil
cnm sutunu arttırmak ıstıyorsan bol bol yemek yıyeceksın ve bol bolda sıvı tuketeceksın ama yemek derken aburcubur degıl saglıklı yemek corba sebze falan...

boza acaip kaloriliymiş amaa ben bi ara cok iciodum neticesini tartıda gordumm.. en guzeli bol su icmek ole yapıorum ben

tünaydınlarrrrrrrhihoyyyt
ayyy gülben hamileymiş hemde ikiiiiiizzzzz
keske bende ikiz dogursam ilerdekaydirigubbakcemile2

tünaydıınn cnm yaa bende bugun okumuştumm aayy aynı seyi bende düşündüm yaakaydirigubbakcemile5
inşallah... ee zorluğuda olcak ama büyüürr giderler valla...benneyaptımkiee bizim sülalede de var..belkiim oluuurdelikafadulden

Edacım yengem normal doğum yaptı.
Anladım canım,umarım bir an önce düzelir...

paşam:teytey:
.................................[/IMG][/URL][/URL]

Maşallah canım yaa ne güzelde oturmuş...

Kizlar merhaba,

Son bir haftadir sutum iyice azaldi. Ne yaptiysam artiramiyorum. Var mi aranizda boyle olan?
Canım bazı dönemler azalır ama sen sütüm gidiyo vs.. diye düşünürsen daha çok azalır...
Göğsüm dinleniyor diye düşün..
Bol su iç, ayva sebze yemeye çalış...

evet düzenli beslenme moralden sonra en önemli etken bence de..
ben de yalnızca anne sütü veriyorum, sabah güzelce bi kahvaltı, akşamları sebzeli etli bi yemek ve yoğurt mutlaka yerimm... aralarda da meyve, süt veya sütlü tatlı cokacimcoook ama boza, moralim bozuk old. bir gün sütüm yok gibiyken imdadıma yetişmişti.. normal zamanda da boza içtiğim günler mutlaka ıslanıyor üstüm.. boza için cokacimcoook

kızlar o bu hıkaye sutunun artmasını ıstıyorsan dengelı besleneceksın
yemek ogunlerını kacırmıcaksın
bol sıvı tuketeceksın su meyvasuyu falan
bak ozaman nasılda bol sutun oluyo
yersen olur yemessen hıcbısey olmaz

canım benim de azalmıştı çok sütüm.inanamıyordum çünkü benim sütüm o kadar fazlaydaı ki bebeğim boğazına fışkırdığı için emmek istemiyordu.bazen sağıp ta veriyordum.tabii bu anlattığım olay düzenli olarak 2 ay boza içmeme bağlı idi.bunu nerden anladın dersen 2 hafta falan okula başlayınca boza içmeyi bırakmıştım.sütüm nerdeyse gitti gibiydi.gögüslerim iyice foöss olmuştu.şimdilerde yine başladım.sütüm bayağı arttı.bazı arkadaşlar boza içtiklerini ancak bir yararını göemediklerini söylediler..bozayı çok düzenli içeceksiniz arkadaşlar.öyle birkaç kere içtim etki etmedi diye düşünmeyeceksiniz.valla ne still tealer, ne kompostolar bu kadar etki etmiyor bende..cokacimcoook:içelim:

Ya Mervecim sabah gördüm mailini çok kötü oldum aklımdan çıkmıyor hala..Allah sabır versin..
İnanamadım hatta internetten araştırdım doğru mu diyede doğruymuşşş...

Ya Mervecim sabah gördüm mailini çok kötü oldum aklımdan çıkmıyor hala..Allah sabır versin..
İnanamadım hatta internetten araştırdım doğru mu diyede doğruymuşşş...

:çok üzgünüm: evet canım ben de görünce inanamadım çok kötü hale gelmiş kız Allah göstermesin hiç kimseye, ona da sabır versin :a015:

SEREN KIS aLLAH İYİLİĞİNİ VERSİN EMİ:1rolleyes

Kesinlikle katılıyorum..
boza, geceleri üzerimi ıslatacak kadar ferk ettiriyor bende :lepi:
ben zaten çok severdim bozayı, bahane oldu içmem için kaydirigubbakcemile3
tadı güzel değil diyen arkadaşlar öyle değişik markaları bilemem ama hakiki VEFA bozası bambaşka, beğenilmeyecek bir tadı yok bence :icecream:

yurt dışında bir kız kendi arabasıyla gezerken ehliyetsiz ve alkollü bi sürücünün kullandığı araçla çarpışmış..kızın aracı hurdaya dönmüş ve yangın çıkmış..kız yanarak tanınmaz bi hal almış..Allah korusun , bizlerden uzak olsun senağlama mail i silmişim yoksa merak edenlere yollardım.. yüzünü burnunu orasını burasını beğenmelere ibret, alkollü araç kullananlara ders olması için hazırlanmış bi mail di...

Son düzenleyen: Moderatör:

Malesef yasadigim yerde boza yok. Herseyi denedim ama mumkun degil artirmak. Cok uzuluyorum.Mamaya baslamak istemiyorum ama bu gidisle baslamak zorunda kalacagim.

Sutumun geri gelmesini umid ediyorum.

canımbenım öncelıkle sütün gitmemiştir..bazen dinlenirgöğüsler..kendını ılkın sıkma..humana varsa orda steel teade cok ıyı gelıyo..enbaşta kafan rahat olucak arkadaşım..benımkı sütüm gitti ben bile psikıyatra gitmek ıstyorum başka sebeplerdende ötürü..bi arkadaşımız psikologa gıttıkten sonra sütü arttı..ve kendısıde yazdı..hepsi biyere kadar.moral en önemlisi.............................EDA ince düşüncen ve ilgine teşekkür ederim güzelannem benim..dünki dr sünnete gerek olmadıgını,bikaç enfeksıyon geçirmedıkçeki bızımkınde enfeksıyon yokmuş,narkoz gerektırcek herhangıbır mudahale yapmak ıstemedıgını söyledi..bugunde mahallede iyi diye bahsedılen dr a gıdıce..alerjı ve beslenme durumu için..gene ishal olduk..geceleri çok sıkıntılı gazlıyız..hepsi besın alerjılerının devamında olan şeyler..ahben hele zırcahıl kafamla cocuga zaten kerevızbrokolı muz alerjı olacak herşeyı verdım..ama eşimede dedım bak kafamda saç kalmadı..sütümgitti..benım çorbasını bıle yaparken danışabılecegım bı doktorum olması lazım..gıttıgımız ozel hastanelerde 5tlye muayne oluyoruz ama 5 dkadada anca muayne edıyolar..ve ıyısıne denk gelırsen ne ala..şimdiye bana bı lıste veren bıle olmamıştı son gttgım dr humananın hazır bı kıtapcıgını verdı okadar..agzındanda penseyle laf alıyosun..yanı benım nazımın gecebılcegı ateşi çıktı yok halsız hop kapıp göturebılceım biri olması gerektı artık bugun eşimi anca ıkna edebıldım de gıdıcem bakalım mahalle druna...seninde eşin hala gelmedi sanıyorum..allah tez zamanda kavuştursu..bora yüzünü çizmiş..benımkıde hep yapıyo..yırtıyo resmen..babası en dipten kesıverıyo napalım..iyi gözlerine sokmuyolar..allah tüm yavruları korusun..mubarek gunler yüzü hürmetine kalplere huzur,iman,bedenimize sağlık,aklımıza kuvvet versin...HEEE BUARADA ARZUCUM VAY BU YAKIŞIKLIYA VAYVAY....SENİN O KOMŞUU VARYAAA YAĞIZIN PİPİLLİSİNİ YESİN:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…