- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #16.341
sabah bi tane diyo okudum ikizmi olmus bidee
Kizlar merhaba,
Son bir haftadir sutum iyice azaldi. Ne yaptiysam artiramiyorum. Var mi aranizda boyle olan?
tünaydınlarrrrrrrhihoyyyt
ayyy gülben hamileymiş hemde ikiiiiiizzzzz
keske bende ikiz dogursam ilerdekaydirigubbakcemile2
Anladım canım,umarım bir an önce düzelir...Edacım yengem normal doğum yaptı.
paşam:teytey:
.................................[/IMG][/URL][/URL]
Canım bazı dönemler azalır ama sen sütüm gidiyo vs.. diye düşünürsen daha çok azalır...Kizlar merhaba,
Son bir haftadir sutum iyice azaldi. Ne yaptiysam artiramiyorum. Var mi aranizda boyle olan?
cnm bnm bebegim 6 aylık sadece anne sütü veriyorum bayada yetio masallah ama dusunuyorum da ozel bisey yapmıyorum bol su icmek dısında...doktorumuz moralini yuksek tutarsan sütün bol olur demisti sonra beslenme gelir demisti herhalde dogru... unutmadan kabak cok yiyorumben bence faydası oluyoo
herşeyin fazlası zarar tabii kaydirigubbakcemile3boza acaip kaloriliymiş amaa ben bi ara cok iciodum neticesini tartıda gordumm.. en guzeli bol su icmek ole yapıorum ben
Ya Mervecim sabah gördüm mailini çok kötü oldum aklımdan çıkmıyor hala..Allah sabır versin..
İnanamadım hatta internetten araştırdım doğru mu diyede doğruymuşşş...
hee ikismiş gamyoncuiremsu
nekusel
çift yumurta ıkızı dıyo bgamyoncuiremsuırı kız bırı erkekmı oluyo yoksa aynı cınsmı laelaelaelaelae
HatiYil
cnm sutunu arttırmak ıstıyorsan bol bol yemek yıyeceksın ve bol bolda sıvı tuketeceksın ama yemek derken aburcubur degıl saglıklı yemek corba sebze falan...
canım benim de azalmıştı çok sütüm.inanamıyordum çünkü benim sütüm o kadar fazlaydaı ki bebeğim boğazına fışkırdığı için emmek istemiyordu.bazen sağıp ta veriyordum.tabii bu anlattığım olay düzenli olarak 2 ay boza içmeme bağlı idi.bunu nerden anladın dersen 2 hafta falan okula başlayınca boza içmeyi bırakmıştım.sütüm nerdeyse gitti gibiydi.gögüslerim iyice foöss olmuştu.şimdilerde yine başladım.sütüm bayağı arttı.bazı arkadaşlar boza içtiklerini ancak bir yararını göemediklerini söylediler..bozayı çok düzenli içeceksiniz arkadaşlar.öyle birkaç kere içtim etki etmedi diye düşünmeyeceksiniz.valla ne still tealer, ne kompostolar bu kadar etki etmiyor bende..cokacimcoook:içelim:
ne maili edacım..konu neyy..merak ettim
Canım trafik kazası geçiren ve yanan bir kızın görüntüsü,çok feci
Allah kimseye göstermesin,düşmanıma bile...
canım benim de azalmıştı çok sütüm.inanamıyordum çünkü benim sütüm o kadar fazlaydaı ki bebeğim boğazına fışkırdığı için emmek istemiyordu.bazen sağıp ta veriyordum.tabii bu anlattığım olay düzenli olarak 2 ay boza içmeme bağlı idi.bunu nerden anladın dersen 2 hafta falan okula başlayınca boza içmeyi bırakmıştım.sütüm nerdeyse gitti gibiydi.gögüslerim iyice foöss olmuştu.şimdilerde yine başladım.sütüm bayağı arttı.bazı arkadaşlar boza içtiklerini ancak bir yararını göemediklerini söylediler..bozayı çok düzenli içeceksiniz arkadaşlar.öyle birkaç kere içtim etki etmedi diye düşünmeyeceksiniz.valla ne still tealer, ne kompostolar bu kadar etki etmiyor bende..cokacimcoook:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?