Doğum yapmış olan anneler buraya....

nerde alıntı var kızz valla dikkat ediyom normalde ama gözden kaçmış demekki hemen bakiimm canımcımm

kızlar ne sorucam size yumurta veya peynir veren varmı bebişlere merak ettim 6 ay dolanlar verdimi doktorunuz

Hicrancım Umutada dediğim gibi ben özenip bir kere verdim çocuk resmen mahfoldu bütün boyunları poposu ciğer gibi kızardıbenneyaptımkiOysa doktorumuz 7.aya kadar hiçbirşey verme dedi bende onu dinlemedim bir daha doktor demeden asla vermicem sende verirsen dikkatli ol canımyerimseniben

slm herkese... bizşm sıpa göstermedi yine... ama kız gibi dedi dr. hayırlısı bakalım...
ikili mi üçlü mi ne o testten yaptırdık... hangisi tam emin değilim... 1 hafta içinde belli olurmuş...

hayırlıs canım sağlıklı olsunda kız erkek farketmez değilmii ay ne hoş olcak kardeşler fazla yaş farkıda olmayacak ikiz gibi büyüyecekler inşallah

ulennn sen hakikaten gazete gibi karısın heeee hatta gece haberleri gibi herşeydende haberin oluyor maşallah sağol valla sayende bazı şeyleri hemen öğreniyoruz devamını dilerim mutlaka heeea.s.

canım yaa inşallah dr yanılıyorrdur geçmiş olsun bebişine geçer inşallah bak benim kızınkiler geçiyor muzdan dı sanırım kabaktan olacağını pek sanmıyorum ama vermiyorumda dr ağır gelmiş olabilir alerjisi yoktur da o anlık bünyesinde bir farklılık oluşturmuştur bir süre verme sonra tek tek ver ayrı zamanlarda bakalım olacakmı bidaha dedi bize
eşine gelince hemen hemen çoğumuzunki aynıdır herhalde benimki de accık öle passaklıdır yemek ve özellikle et yemekleri yapmayı sever ve fırın mutfak batarr ama ben kendisine temizletiyom genedelikafadulden:jeyyar::jeyyar: sende öle yapppp

yok ben vermeyi düşünmüyorum da 17 sinde dr gidince söler zaten o verilecekse eğer sadece merak ettim ben büyük kızıma sanırım 7. ayda vermiştim oda dr sölediği için süt peynir yumurta tereyağ ve pekmez karışımı olarak veriyorduk hemde o dönem kıza alerji yapar demiştim ama allahtan olmadı fakat bu karışımı her seferinde birini ekleyerek devam ediyorduk gün aşırı yani

ben kaçar görüşürüz kılar ceylinin mama saati uyumuyorda kociş sıkıldı bunaldı sanırım getirip getirip yanıma koyuyor kızııısırnaşık şey

slm herkese... bizşm sıpa göstermedi yine... ama kız gibi dedi dr. hayırlısı bakalım...
ikili mi üçlü mi ne o testten yaptırdık... hangisi tam emin değilim... 1 hafta içinde belli olurmuş...

aa canım hadi bakalım kısmet artık..hakkınızda hayırlısı olsun önemli olan sağlığı..:1hug:
ayy ne güzel bak.. beraber büyüyüp gidecekler..iyi bak minikinine canm ...

saol duygucum..canımbenim...amin inşallah..güzel kalbinin ettiği dua kabul görsün....ya bi başka sıkılıyo insan işte..allah beterinden saklasın..eşime sarıyorum dediğin gibi....hicran saol arkadaşım..demek o anlıkmış tepkisi muza..işallah bizimkininde boyle basit bi durumu vardır.........nedyim.....güzel günler göreceğiz,güneşli günler..bebekarabalarımızı maviliklere süreceğiz:)mevla dermansız dert vermesın..bakalım..bı hafta daha rejım..allahkerim.......

Arkadaşlar geçmişi okuyamadım o yüzden Duygucum yazından alıntı yapıyorum Umutcum geçmiş olsun canım.inşllah düşündügün gibi çok alerjik bir yapısı olmaz. inan benimde korkulu rüyam allerji çünkü benim bünyemde allerjik ani hava degişimine soguk ve sıcaga karşı mevsimsel allerjim şimdi bile yüzüm sivilceler belirmeye başladı. biz zaten halen iyileşemedik drumuzda allerjik dedi dua ediyorum inşllah degildir diye. Duygu tatlımmm nasılsınızz.
kızlar ne sorucam size yumurta veya peynir veren varmı bebişlere merak ettim 6 ay dolanlar verdimi doktorunuz
hicrancım ben veriyorum yumurtanın sarısını yarım başladım önce sonraları arttırarak devam ettim çok şükür hiçbir allerji yapmadı.peyniride geceden ne kadar vereceksem suya ıslıyorum sabaha kadar tuzu gidiyor drlarda böyle öneriyor zaten.ama Ceylinin tepkisi ne olur bilmiyorum istersen deneyerek başla canım.
Umutcum çok haklısın Allah'ım dermansız dert vermesin. siz muz vermeye başladınız mı canlarım ben vermeye korkuyorum ek gıdalara geçicinde zaten kaka yapamaz oldu minnoş muzda kabızlık yapar daha diye veremedim daha. gerçi drumuz hiçbirşey ayırt etmiyorsun sen ne yiyorsan aynısını ona veriyorsun dedi hatta yogurdu bile mayalamana gerek yok dedi.

valla aslıcım bizim alerjı hıkayemız ılk muzla başladı..ama henuz bı netlık kazanmadık o ayrı..hemkabız oluyo dıyosan zaten maşallah baya bişiler yemeye başladılar..mevsım meyvesı ver bence..elma armut ..mandalına gaz yapıyomuş portakal kivi muz çilek böğürtlen ananas alerjen sınıfında..yanı tabı deneye deneye anlıcaz da..en dogrusunu yınede sen bılırsın annesi..

Umutcum,Serap,Arzu,Duygu ve ilgilenen tüm arkadaşlarım ,teşekkür ederim..Galiba benim bu aralar biraz sinirlerim bozuk..

arzu bence o kadın hani geç evlenip bebeği de geç bulmuş ya biraz buldumcuk olmuş..Herşey normal olması gereken zamanda güzel ve sağlıklı oluyor işte biraz kabalık etmiş evet ama onu da mazur görmek lazım bu saatten sonra geç bulmuş,fazla pimpirikli olmuş.Öyle de devam eder onun yetiştireceği çocuk çok fazla anne baskısı ve etkisiyle büyüyecek şimdiden belli.Yerinde olsam arama mesafe koyardım...Sıkma canını.:içelim:

yaa nasıl üzülüyorum bilsen bi ilaç olsa versek hep bebek kalsalar gamyoncuiremsuen tatlı halleri farketmeden geçiyor tadını çıkarmak istiyorum.5-6 aylık bebeklere bayılırdım zaten kızım da dünya tatlısı bir bebek allahım hiç büyümese diyorum,ama kesin kararlıyım bu büyüyünce bir tane daha yapacam ben bu işi çok sevdim.sırnaşık şey

Umut noluyor sana allah aşkına:mymeka: yemek kokusuna da alerji mi olurmuş insan tamam bebektir biraz rahatsız olmuştur belki ama abartma canım.Bu alerji olayını çok taktın sen taktıkça da devam ediyor sanki,hırsını kocişinden niye çıkarıyorsun.Ben Ayçaya muz,brokoli,kabak,ıspanak yani faydalı olabilecek aklıma ne gelirse veriyorum şükür bi yerleri kabarmıyor belki,dökülesi vardı da alerji döküyor belki yediği bişeyle alakalı bile değildir,geçici bir süreçtür belki.Bazen Ayçanın da durduk yere yüzünde kızarıklıklar oluyor bakıyorum ama vücudunda yok,biraz sonra kendiliğinden geçiyor...Ne bileyim belki doktorun dediği gibidir alerjik bir bünyesi vardır oğlunun ama canım ne olur sen de abartma.Oluruna bırak,biraz dene,dinle bakalım hem kendini hem de kuzucuğu...:1hug:

kimseler kalmamış bu gece nöbet yok galibaa herkese iyi gecelerr iyi uykular bende kızı şimdi yatırdım umarım uyanmaz birdaha da sabaha kadar derin bir uyku çeker mama saatinde uyansa bile 10-15 dk uyanık kalıyor zaten maşallah sonra uyuyor gene bende bir rahat uyku çekerim böylece dün sabaha karşı 4:30 da yattım kız uyudu saat 1:30 da ama benm uykum kaçtı yawww dengem bozuldu

Canım nerden duydun? kesin mi?

Hoşgeldin canım, ne demek çok seviniriz:1hug:

Hoşbulduk

Teşekkür ederim hoşbulduk. En kısa zamanda koyarım resimleri. Önce nasıl yapıldığını bi çözmem lazım.

Biz 4. aydan beri ek gıdalara başladık. Şu anda sabah kahvaltısı (mamanın içine peynir, cicibebe ve yumurta sarısı) öğlen çorba (sebze, yoğurt veya tarhana) öğleden sonra meyveli yoğurt ve akşam tahıllı kaşık maması. Arada her acıktığında Aptamil2 veriyorum. Yalnız 4.ayda benim sütüm kesildi malesef.senağlama Bu aralar biraz iştahsız. Galiba üst dişleri çıkıyor ve bu sıkıntı yaratıyor. Alttan iki dişimiz çıktı tam 6 aylıkken. Şimdi baya pirinç tanesi oldular...
Kısacık geçmişimiz bu şekilde.
Herkese iyi geceler, iyi uykular...

Umutcum mandilina,portakal veriyorum zaten canım şimdiye kadar birşey olmadı şükür. sürekli elma,armut veriyorum bazende havuç,portakal,mandalinlede karıştırıyorum. deneme yanılma yoluyla başlayayım olmazsa. tekrar geçmiş olsun canım.

Gül canım geçmişi okumadıgım için ne oldugunu bilmiyorum ama sanırım benim msjım üstüne oldu herhalde tatlım. canını sıkma tatlım benimde geçen hafta kayınvalidemler vardı bizde sonuçta bebegim benim nasıl bakmam gerektigini 6 ayda ögrendim herşeyime müdahele etti 2 gün kaldı.şimdi okula başlayacagım dersimin oldugu günlerde gelip 1 ay o bakacak bende senin yaşadıklarını yaşayacagım sanırım. güzel arkadaşım sinirlerini bozma boşver. birde maşallah ayçamıza ne güzel herşey yediriyormuşsun. bizde çarşamba günü dra gittigimde dr sen ne yiyorsan herşeyi ver dedi.o yüzden bende dün ilk defa pazı pişirdim verdim.Gül canım peki brokoli gaz yapar derler birşey yaptımı.bende şimdiye kadar ne verdiysem çok şükür hiçbirşey olmadı. a.s.
Hoşbulduk. Çok teşekkürler a.s.
hoşgeldin aramıza.

HERKESE GÜNAYDINNNN. GÜZEL BİR HAFTA SONU GEÇİRMENİ DİLERİM ARKADAŞLAR. BOL GEZMELİ,DİNLENMELİ,UYKULU,HUZURLU,MUTLU. :1hug:a.s.

Gülcüm canım sakin ol...seni o kadar iyi anlıyorum ki..bende bazen dayanamayıp bağırıyorum odada kendi kendime..nazlı uykusu olduğu halde uyumuyor, devamlı mızıklanıyor işte o zaman yani akşam saatinde benimde pilim bitmiş oluyor ve bende zivanadan çıkıyorum.Uyusun neolur diye gözünün içine bakıyorum yapmadığım numara kalmıyor uyutmak için gündüz zaten neredeyse hiç uyumuyor, gece desen 3-4 defa çığlık çığlığa uyanıyor.Sabır arkadaşım, sen birde çalışıyorsun, gündüz o gürültüye tahammül ediyorsun..sonra evde kaynana var..gerçi o olmasa daha zor olur çünkü o sen yorulduğunda alıp içerde sallıyordur ayçayı..senin pilin bittiğinde görevi devralıyordur, bende oda yok..eşim çok yorgun geliyor işten, evde çalışmaya devam ediyor, tüm gündüz ve gece nazlıya tek bakan benim..sabahları onu emzirdikten sonra allahım diyorum biri olsada nazlıyı içeri götürse bende yarım saat daha uyabilsem...Neyse şikayet etmek yok, allah eksikliklerini göstermesin...

Son düzenleme:
Bu arada herkese günaydııın...biz dün alışveriş merkezine gittik...geçmişi fazla okumayadım inşallah herkes iyidir...

Günaydın herkese güzel bir hafta sonu diliyorum...Ay bugün burası ne kadar sakin ya maşallah maşallah:sm_cool:

Umut canımsın sende benım allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah Aslıcım yıne cok gec gordum yazını ama bugun senı arıcam zaten konusuruz.Öptüm canım..
Bacım senle ilgilenmicez kimle ilgilencezŞenizSen güçlü bir kadınsın hepsinin üstesinden en güzel şekilde gelceksin bak gör..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…