- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #16.441
sevindim canım inşasllah veririz. istediğimiz kilolara ulaşırız. ama sen benden çok iyisin ben senin resmini görmüştüm gözdeyle buluştuğunuzdaydı sanırım pek kilolu gözükmüyorsun.
sabredelim bırakmayalım canım rejimimizi
ay ben onu denedim sevemedim ama
şimdi senden heveslendim içeyim canım bende saolasın
50 kg üffff fıstık olursun artık
sen çok çalışıyosun yoruluyorsun verirsin bence
kendine haksızlık etme.yok yaa ben çıtırıdım daha evvel orda çok hantalım, benim önceki halimi görmüş olsaydın anlardın beniiiiiii çok fena hiç beğenmiiorum kendimi o yüzden salmış durmdayım kendimisenağlama bu arada mekikte çekiyorum sabah 15 akşam 15 adetdelikafadulden
oyyy duygu bon bon şekerine nazar deymesin koyma şu resmi yada çirkin çıkmış bir resmini koy
kızlar geçen hafta cumartesi diyete başlamıştım salı günüde akupunktura başladıydım.
bugün tartıldım 83 kilo olmuşum yani 1 kilo vermişim. devede kulak ama olsun ne yapalım böyle böyle gidecek artık kilolar zaten ben biraz yavaş kilo veriyorum.
neyse almayayımda kilo yavaş gitsin artık sabredicem
pes etmek yok
hedefimmmmmmmmmm 50 kg 2 ayda inşallaahhh soğan suyu iç sabahları içindeki vitaminler falan vücut için gerekliymiş.
Benimde tv karşısında bisikletim var ama ayda 1 üstüne çıkıyorum valla ne yalan söyliyim((
inşallah yakında çıtır eylül anneleri diye topik açarız, belli kilo sınırı koyarız , çıtır olmayan gelemez diyeeeee, onlarda biz niye giremiyoruz diye zayıflar belkii hepimizin ilk hedefi çıtır olmakkkkkkkkkkkkkkkk olsunnnndelikafadulden
aşkolsun o zaman ben giremem...çıtır olabilemem çoooook var...
aşkolsun o zaman ben giremem...çıtır olabilemem çoooook var...
senin boy kaç serapcım
hihoyyyt:icecream:cokacimcoook:içelim:aa aytencim ben o topiğin kesin üyesi olurum.. yerim yerim ama üyesi olmaktan ta çıkmama heheheee
Benim doktorum yumurta alerjik bir urundur dedi ve dikkatli olmami soyledi yedirirken. Ve 7.aydan sonra onerdi. 6.ayda onerdigi seyler arasindakızlar ne sorucam size yumurta veya peynir veren varmı bebişlere merak ettim 6 ay dolanlar verdimi doktorunuz
Canım ben geceleri zırt pırt uyanınca bağırıyorum artık,yani zırt pırt dediğim benimki yarım saatte bir uyanaıyor bazen,sabah 5 e kadar yarım saatte bir kalkıyoruz yani.Bazen gece 2 de pes edip yataktan kalkıyorum tv açıyorum.Ertesi sabah 6.30 da kalkacak oluyorum düşünün yani sinirlerim harab oluyor.Ama sabah,olunca veya okuldan gelince bir "ıngı" deyip gülüşü dünyalara bedel benim için.okulda derste bile aşık gibi kızımı düşünüyorum o ayrı...Dediğin gibi canım kaynanamdan şikayet ediyorum ama yardımcı olmuyor değil.Bakıyor ki ben bağırmaya başlicam hemen yetişip alıyor kızı elimden.kaydirigubbakcemile3Çok seviyor Ayçayı,okulda gözüm arkada kalmıyor en azından.Buna da şükür.Seni çok iyi anlıyorum Sedacım insan yarım saatlik uyku için neler vermezmiş anne olunca anladım.Eşin de yardımcı olamıyormuş,işin zor ama zorla onu acınmaz bu erkeklere at üstüneÇok üzgünüm çoook
Gülcüm canım sakin ol...seni o kadar iyi anlıyorum ki..bende bazen dayanamayıp bağırıyorum odada kendi kendime..nazlı uykusu olduğu halde uyumuyor, devamlı mızıklanıyor işte o zaman yani akşam saatinde benimde pilim bitmiş oluyor ve bende zivanadan çıkıyorum.Uyusun neolur diye gözünün içine bakıyorum yapmadığım numara kalmıyor uyutmak için gündüz zaten neredeyse hiç uyumuyor, gece desen 3-4 defa çığlık çığlığa uyanıyor.Sabır arkadaşım, sen birde çalışıyorsun, gündüz o gürültüye tahammül ediyorsun..sonra evde kaynana var..gerçi o olmasa daha zor olur çünkü o sen yorulduğunda alıp içerde sallıyordur ayçayı..senin pilin bittiğinde görevi devralıyordur, bende oda yok..eşim çok yorgun geliyor işten, evde çalışmaya devam ediyor, tüm gündüz ve gece nazlıya tek bakan benim..sabahları onu emzirdikten sonra allahım diyorum biri olsada nazlıyı içeri götürse bende yarım saat daha uyabilsem...Neyse şikayet etmek yok, allah eksikliklerini göstermesin...
Canım benimm kimse göründüğü gibi değil,al bir örnek daha,kimse dört başı mamur değil demişler.Annemi düşünüyorum,Refah teyzem de aynı durumdaymış çok üzüldüm,ben hergün bu konu hakkında o kadar çok konuşuyorum ve o kadar kalbim sızlıyor ki burda da bahsedip,yaramı kanatmak istemiyorum aslında.Benim babamın manitası da benden küçük ve o küçükle bizden çektiği kredilerin parasını yiyor biz de borcunu ödüyoruz çatır çatır,konuştuğumuz konuya bakkkk offf offfAllahım böyle dert vermesiiin kimselereee..,boyu devrilsin Annemi kahretti Allah onu da kahretsin...Neyse canım bak yine ellerim terledi canım sigara çekti.yani okuyorumda,tamam başlangıçta zayıf mayıf sütümde yok hemen ekgıdaya geçimm diye ben baya abarttım ama veren verıyo işte ve dokunmuyo..zaten kayınvalıdem bakıyo olsaydı heralde mercimek çorbaları tarhanalar hamsiliekmek bile vermiş olabılırdı yani...olana oluyo işte nedyim..allah beterinden korusun..biz burda iki çaykaşıgı elma yedırdık ne olcak dıye bekleye duralım..beslenme ne önemli şeymiş..hayatım boyunca taştan yumuşak herşeyi yemişimdir..aşırı iştahlıda bi çocuktum..hala bile afedersınız gecenlerde elım dolu diye agzımla tuttum çokoprensi bi baktım ağzımın suları akıyo:)oy allahım....GÜL haklısın canımbenim ya..ben kafayı 47ye bağladım sanırım...gidecem gidecem doktora boyle olmicak....sen bu aralar sinirlisin evet..ama haklısın be kuzum..eşin görevde..evde kayınvalıde..okul hele ben eşimden bılıyorum zıyarete gıdınce başım şişiyo..allah yardımcın olsun..ama bu tablonunbakalımöteki yüzüne gülcüm..eşinin çok şükür daimi bi işi var..seninde öyle..istanbul gbi bi kaosta yıne allaha şükür evdi düzendi bişiler kurabildiniz..kayınvalıdene gıcık olsanda ben okuyorum bakıcılı çalışan annelerı,kimse daha iyi bakamazdı..bide gözünün arkada kaldıgını düşünsene..resmen azap içindeler..yani boşver bardagın boş tarafını..sen doluya gel..cunkı hepımızın yaşamında o bardak yarıyarıya hatta yarıdan az dolu................SEDA ne güzel ifade etmiş..biz evde oturuyoruz ama allah senı ınandırsın,benım evım anamın evı gıbı deil 90 mkare ..ve penceremden kasımpaşanın varoşları gözüküyo..bebeği bi arabayla çıkarıp gezmem nekadar zor..yollar leş..delik deşik..yanı o annemlerde gördüğünüzden cook farklı bı yaşam içindeyım..ve maalesef aile hayatımızda hiçde annemin anlattıgı gibi deil..o artık kendı kendıne bıle yalanlarına ınandırarak yaşıyo..babamın tam 3 eşi var..4 tanede üveykardeşim..bide halıhazırda moldovyalı bı manıtası........benden küçükmüş...nıkah annemde bıtek oda onun en buyuk avuntusu..benım hayatımda hiç babam olmadı..onca gücüne rağmen benı koruyamadı.......varlık içinde yokluğu gördüm..ama buna ragmen yınede eş secereken para enson baktıgım şey oldu(keşke bırazdaha maddıyat arasaymışım)yanii sevgili gül..adın gibi gülbahçesinde deiliz işte..dikenlerin arasında oynamaya çalışıyoruz hayat denen oyunu..........buyuzden sahıp olabıldıklerımızı hatırlamalıyız sık sık.. olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi den başlıyarak........
Gülsümcüm bu arada yazdığın özlü söze bayıldım msnime hemen yazıcam..Sağol bunu bize hatırlattığın için.^^Sanmaki Dert Sadece Sende Var.. Sendeki Derdi Nimet Sayanlar Da Var.. ^^a.s.
Canım ben geceleri zırt pırt uyanınca bağırıyorum artık,yani zırt pırt dediğim benimki yarım saatte bir uyanaıyor bazen,sabah 5 e kadar yarım saatte bir kalkıyoruz yani.Bazen gece 2 de pes edip yataktan kalkıyorum tv açıyorum.Ertesi sabah 6.30 da kalkacak oluyorum düşünün yani sinirlerim harab oluyor.Ama sabah,olunca veya okuldan gelince bir "ıngı" deyip gülüşü dünyalara bedel benim için.okulda derste bile aşık gibi kızımı düşünüyorum o ayrı...Dediğin gibi canım kaynanamdan şikayet ediyorum ama yardımcı olmuyor değil.Bakıyor ki ben bağırmaya başlicam hemen yetişip alıyor kızı elimden.kaydirigubbakcemile3Çok seviyor Ayçayı,okulda gözüm arkada kalmıyor en azından.Buna da şükür.Seni çok iyi anlıyorum Sedacım insan yarım saatlik uyku için neler vermezmiş anne olunca anladım.Eşin de yardımcı olamıyormuş,işin zor ama zorla onu acınmaz bu erkeklere at üstüneÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?