Doğum yapmış olan anneler buraya....

yok yaa ben çıtırıdım daha evvel orda çok hantalım, benim önceki halimi görmüş olsaydın anlardın beniiiiiii çok fena hiç beğenmiiorum kendimi o yüzden salmış durmdayım kendimisenağlama bu arada mekikte çekiyorum sabah 15 akşam 15 adetdelikafadulden

kendine haksızlık etme.
bende akşamları tv karşısında hafif koşu yapıyorum 40 dk.
acayip terletiyo.

oyyy duygu bon bon şekerine nazar deymesin koyma şu resmi yada çirkin çıkmış bir resmini koy

Sağol şekercimm
Serapcım tebrikler inşallah hedefine bir an önce ulaşırsın.
hedefimmmmmmmmmm 50 kg 2 ayda inşallaahhh soğan suyu iç sabahları içindeki vitaminler falan vücut için gerekliymiş.

Hadi bakam hepimiz diyetteyiz desenekaydirigubbakcemile3Bende şimdi ilk hdefim 65 sonra 63 küçük hedefler koyuyorumki vazcaymıyım diyeyerimseniben

Benimde tv karşısında bisikletim var ama ayda 1 üstüne çıkıyorum valla ne yalan söyliyim((

inşallah yakında çıtır eylül anneleri diye topik açarız, belli kilo sınırı koyarız , çıtır olmayan gelemez diyeeeee, onlarda biz niye giremiyoruz diye zayıflar belkii hepimizin ilk hedefi çıtır olmakkkkkkkkkkkkkkkk olsunnnndelikafadulden

aşkolsun o zaman ben giremem...çıtır olabilemem çoooook var...

fatmaaaaaaaaaaaaaaa nerelerdesin kızzzzzz başka topiklere takılıosun gördümmmmmmmm:sengözlerimebaksanab

hihoyyyt:icecream:cokacimcoook:içelim:aa aytencim ben o topiğin kesin üyesi olurum.. yerim yerim ama üyesi olmaktan ta çıkmama heheheee

Bende geliyorum çıtır anneler klubüneeehihoyyytBütün doğum kilolarımı verdim birde üstüne 5 kilo vercemmm dahada hırslandım şimdi

Gülsümcüm bu arada yazdığın özlü söze bayıldım msnime hemen yazıcam..Sağol bunu bize hatırlattığın için.^^Sanmaki Dert Sadece Sende Var.. Sendeki Derdi Nimet Sayanlar Da Var.. ^^a.s.

kızlar ne sorucam size yumurta veya peynir veren varmı bebişlere merak ettim 6 ay dolanlar verdimi doktorunuz
Benim doktorum yumurta alerjik bir urundur dedi ve dikkatli olmami soyledi yedirirken. Ve 7.aydan sonra onerdi. 6.ayda onerdigi seyler arasindairinc-unu,patates,kabak,pismis elma ve armut puresi,avoccado ve muz.

Canım ben geceleri zırt pırt uyanınca bağırıyorum artık,yani zırt pırt dediğim benimki yarım saatte bir uyanaıyor bazen,sabah 5 e kadar yarım saatte bir kalkıyoruz yani.Bazen gece 2 de pes edip yataktan kalkıyorum tv açıyorum.Ertesi sabah 6.30 da kalkacak oluyorum düşünün yani sinirlerim harab oluyor.Ama sabah,olunca veya okuldan gelince bir "ıngı" deyip gülüşü dünyalara bedel benim için.okulda derste bile aşık gibi kızımı düşünüyorum o ayrı...Dediğin gibi canım kaynanamdan şikayet ediyorum ama yardımcı olmuyor değil.Bakıyor ki ben bağırmaya başlicam hemen yetişip alıyor kızı elimden.kaydirigubbakcemile3Çok seviyor Ayçayı,okulda gözüm arkada kalmıyor en azından.Buna da şükür.Seni çok iyi anlıyorum Sedacım insan yarım saatlik uyku için neler vermezmiş anne olunca anladım.Eşin de yardımcı olamıyormuş,işin zor ama zorla onu acınmaz bu erkeklere at üstüneÇok üzgünüm çoook
Canım benimm kimse göründüğü gibi değil,al bir örnek daha,kimse dört başı mamur değil demişler.Annemi düşünüyorum,Refah teyzem de aynı durumdaymış çok üzüldüm,ben hergün bu konu hakkında o kadar çok konuşuyorum ve o kadar kalbim sızlıyor ki burda da bahsedip,yaramı kanatmak istemiyorum aslında.Benim babamın manitası da benden küçük ve o küçükle bizden çektiği kredilerin parasını yiyor biz de borcunu ödüyoruz çatır çatır,konuştuğumuz konuya bakkkk offf offfAllahım böyle dert vermesiiin kimselereee..,boyu devrilsin Annemi kahretti Allah onu da kahretsin...Neyse canım bak yine ellerim terledi canım sigara çekti.Ben neşeli,hayat dolu bir kadınım....Evet öyleyim şu ikona da bayılıyorummmdelikafadulden Konuyu değiştireyim dedim de...

Gülsümcüm bu arada yazdığın özlü söze bayıldım msnime hemen yazıcam..Sağol bunu bize hatırlattığın için.^^Sanmaki Dert Sadece Sende Var.. Sendeki Derdi Nimet Sayanlar Da Var.. ^^a.s.

Çok doğru ne diyeyim kiiii....dert var dert vaaarrr,değil şunu mu alsam bunu mu alsam Duygucum bazen Ayçayı yedirip emzirmek gelmiyor içimden ,bebeğimin en güzel günleri doyamadan geçiyor,şükür bugün de geçti diyorum yatağa girerken çok üzülüyorum çook ama yapacak bişey yok...Anlatsam roman olur,Hepimizin ayrı derdi vardır kendimize göre dert dediğimiz tabiki eminim ama boşverin yaa burda olsun düşünüp anlatmayalım bari..Bebişlerden bahsedelim sonsuza kadarr:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu

canım benim ya işin zor gerçekten bende 6.30 da kalkıyıom ama benim ipoş uyanmıyo geceleri
uykusu düzelse acayip rahat edersin her akşammı öyle çok kalkıyor gazı filanmı oluyo acaba birde gaz ilacı ver bakalım bi gece ne olacak.
birde emzik alıyomu emzikte uyumasında çok faydalı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…