Doğum yapmış olan anneler buraya....

Duygucum temmuz ayına kadar 50 kilo olmam lazım, temmuzda tatile gidicez inşallah bu halde ben ne mayo giyebilirim ne bikini...

kadınlar gününüz kutlu olsun arkadaşlar.a.s.
kandiliniz de mübarek olsun.allah hepimizin dualarını kabul etsin.:Saruboceq:

Canım benim gaz değil de gece çok terliyor gece kalkıp üst baş değişiyoruz.Ateşten dişten heralde hararet yapıyor sanki gündüz iyi bişeyi yok,gece yanıyor çocuk uyurken.Dişe bağlıyorum ben.artık 2 kat giydiriyorum üstünü de fazla bastırmıyorum belki suzazıyordur dedim çünkü ağzını şapırdatıyor resmen, su verdim gecen gece rahat uyudu.:Saruboceq:şükür.
kadınlar gününüz kutlu olsun arkadaşlar.a.s.
kandiliniz de mübarek olsun.allah hepimizin dualarını kabul etsin.:Saruboceq:
teşekkür ederiz canım..
Nasılsın?Güzel kızların nasıl??kaydirigubbakcemile5

Duygucum temmuz ayına kadar 50 kilo olmam lazım, temmuzda tatile gidicez inşallah bu halde ben ne mayo giyebilirim ne bikini...

Canım hadi hayırlısı inşallah hepimiz dilediğimiz kiloya düşeriz benimde mayıs başına kadar hedefim 60 bakalım umutluyum ama ...:Saruboceq:

çok kötuyum olmek istıyorum toplam 13 yılımı verdiğim eşim benı aldatıyor.şüphelendım casus yukledım pcye ve aşk yazışmalarını okudum.olsem daha iyiydi.zaten hastayım elım kolum zor tutuyor bazen şimdide bu.depresyondan kurtuldum bılıyosunuz.10 gundur falan rahatsızlıklarımda iyiydi.ama şimdi bu yenıden depresyona gırmemem olanaksız.ben napcam şimdi.gecleer sabahlar nası geçecek.atsa kendımı aşağıya gunah.13 yıldır ilk kez bole bişey yakaladım zor yazıyorum.

allahım ya bu nasıl bişeydir bu nasıl bir vicdandır .
allah sabır versin canım benim ne kadar zor bir durum ne denir nasıl moral verilir acın nasıl diner ? mert olmasa vur kapıyı çık ama off ya
erkek milleti en iyisinin bile köküne kibrit suyu ... sakinleş al karşına konuş da ne konuşulur ? nasıl suratına bakar ???

Hepinize ıyi Kandiller Arkadaşlar
Ben uzuuun zamandır yoktum yeni eve taşındık.Bayağı uzun sürdü herşey neyse sonunda bitti düzenimizi kurduk çok şükür.Geçmişe göz atamadan mavili06 mesajını gördüm ve hemen cevap yazmak istedim.Canım kesin emin misin?Eşinle konuştun mu?Bu durumda konuşmak zor tabii ama sonuçta itiraf edip etmemesi de önemli.Yani belki yanlış anlama falandır.Bence önce bi konuşun.Bi de kendini yıpratma lütfen tabii söylemesi kolay diyceksin ama sonuçta oğlunun sana ihtiyacı var biliyosun?

Emel şuan şok yaşıyorum inanamıyorum ya...canım eminmisin.13 yıl diorsun böyle bir durumda sen eşini çok iyi tanıdığın için anlardın canım ya.Allah sabrını versin canım sakin olup eşini karşına alıp bence herşeyi netleştirmelisin sizin dünyalar güzeli bir evladınız var umarım herşey bir yanlış anlaşılmadan ibarettir inşallah mübarek günler hürmetine allah yüzünüzü güldürsün:Saruboceq:

Canım sakin ol...Eminim eşinin bir açıklaması vardır, olcaktır...Sana bu durumu açıklasın...Ah canım ya...yemin ederim çok üzüldüm..ölmek istiyorum demişsin sakın tatlım..sakın..o bebek sana muhtaç, ona senden iyi kimse bakamaz onu annesiz bırakma...

Lütfen sakin ol, aldatıldıysanda aldatıldın dünyanın sonu değil sakın tatlım kendine bişey yapma...

Bu erkekler yokmu...neyse sen bir konuş eşinle, hallolunmayacak şey yok tatlım...

;'''''t ben burdayim laf at bana >((valla ses'n' duymak {Backspace}{Backspace}{Backspace}{Backspace}{Backspace}{Backspace}{Backspace}{Backspace}{Backspace}{Backspace}{Backspace}{Backspace}{Backspace}{Backspace}{Backspace}{Backspace}{Backspace}{Backspace}{Backspace}{Backspace}{Backspace}{Backspace}{Backspace}{Backspace}{Backspace}{Backspace}{Backspace}{Backspace}{Backspace}{Backspace}sana kar;i hep ve her konuda sam'm' olaca[im a;kim b'rb'r'm'z' onut{Backspace}rlandiraca[iz yan' >(hayir yanl'{Backspace}i; anladin 'k'm'z b'rb'r'm'ze \ok yaki;aca[iz ve b'rb'r'm'zle olmaktan onur duyaca[iz o y]zden g]ld]m bu g]sel olacak demek 'sted'modarbel' mas{Backspace}asla onurunu zedeleyecek b'r;ey ne yaparim nede s/yler'm buna em'n ol sen' seev{Backspace}{Backspace}v'yorum ;'md' evs{Backspace}den \im{Backspace}kiyorum bys muckkododarbel' matkap
o

darbel' matkap
g/zler'n g/zler'mde eller'n eller'mdea;kin '\'mde ve ruhun beden'mde oldu[u s]rece sen' \ok sevmeye devam edece['m a;kim
Sen' \{Backspace}\ok Sev'yorumhayir onlari almakla b'tm'yor od{Backspace}rada b'na kurulacak ve sev'ye 100 e get'r'lecek ondan si{Backspace}onra b'ter oyunama{Backspace}{Backspace} ama bu daha en az4-5 ay s[{Backspace}]rer sanirimeve geld'm ;'md' a;kim bu \ok kolay b'r '; oldu 1 saat sonra;'md' eve geld'm 1 saat si{Backspace}onra tekrar \ikicam n{Backspace}bu '; \ok kalt{Backspace}y oldu {Backspace}.a;kim ses'n' duyunca \ok{Backspace}{Backspace}{Backspace}sana b'rkez daha a;ik oldum valla bana ses'n ba;ka geld' ama etk'ley'c' 'd' kalb'm' durduracaksu{Backspace}in b'rg]n.sen' sev'yor bu adam >((kont/r \abuk b'tt' br{Backspace}eklem'yordum ayriv{Backspace}ca tekrar /z]r d'ler'm o kom{Backspace}nu '\'n affett'nm' ben sevg'l'm...orhan \el'k
dod

işte bu yazışmalar şimdilik...

gercekten ıcıme bır karanlık coktu..
Lutfen kendını bırakma olurmu.. hıcbırsey cözum degıl... guclu olmalısın konustuk...
Sana dua edıyorum demınden berı.. boğazım dugumlendı.. ıcım buruldu..
Allahım once guc sonra sabır versın.

EMELcim lütfen şu anki öfkenle ani hareket etme. hele hele kendine zarar vemeyi aklına bile getirme...mert in sana ihtiyacı var her koşulda... bunu aklından çıkartma lütfen...
eşinle konuş .. bildiğini söyle, bakalım ne diyecek ? açıklamasına izin ver..
kendine sinirlerine mukayyet ol.. her ne kadar bu çok zor olsa da , lütfen salim kafayla eşinle bi konuş..inşAllah yanılıyorsundur..

MEVLİD kandilimiz mübarek olsun..
Bu gece, Gül Peygamberimiz'in Doğduğu Gece..
Allah; ettiğimiz duaları, Sevgili Peygamberimiz'in hürmetine kabul etsin inşAllah..

Amin Mervecim Amin...Bugün hepimiz ayrıca Emel e de dua edelim.Rabbim ona sabır versin.Bu arada Mervecim tekrar teşekkür ederim..

MEVLİD kandilimiz mübarek olsun..
Bu gece, Gül Peygamberimiz'in Doğduğu Gece..
Allah; ettiğimiz duaları, Sevgili Peygamberimiz'in hürmetine kabul etsin inşAllah..

Aminnn Mervecim..
Bu mübarek gecede bütün dualarım Emel için...Allah yardım etsin inşallah canım yanılıyorsundur ve herşey düzelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…