- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #16.481
gülcüm bebeğinin geceleri çok sık kalktığını yazmışssın.benimki de öyleydi..10 gün falan yaptı bu davranışı.dr. götürdümüzde anlattım.memede uyuyor,sonra yine kalkıyor ise doymuyordur dedi.ee tabii artık büyüdüler.mideleri katı şeyler istiyor..gece tahıllarına başlayabilirsiniz dedi..hakketen başladığımdan beri gece 3-4 hatta bezen 2 kere kalkıyor..dün gece yatmadan önce vermedim üşendim emzireyim dedim.iyide emdi.sütüm de fena değildi.ama işte artık eskisi gibi doyurucu değil..her saattt başı kalktı..uykum çok bölündü.tabii uykunun yetersiz alınması da insanı sinirli yapıyor.bu gece verdim.12 de uyudu 5 dk.sonra uyandı kıvranarak..gazı varmış anladım..iyice hani sen anlatmıştın ya o pozisyonda tutttum.karnını sıvazladım.biraz kaka yaptı ve iyice de gaz çıkardı..rahttladı..sonra uyudu.hala da uyuyor..sanırım bu gece çok sık kalkmaz. arkadaşlar bebeğiniz gece çok sık kalkıyorsa ya aç ya da gazı vardır.eğer başka bir sorunu yoksa..
hayyde hepinizi çok öpüyorum..iyi geceler diliyorum ve kandilinizi kutluyorum..bol bol dualar edelim ki allahım bu önemli günde dualarımızı kabul etsin..yarın kısmet olursa düzenli namaz kılıp bol bol dua edicemm..tabiii hepimiz için..
teşekkür ederiz canım..kadınlar gününüz kutlu olsun arkadaşlar.a.s.
kandiliniz de mübarek olsun.allah hepimizin dualarını kabul etsin.:Saruboceq:
Duygucum temmuz ayına kadar 50 kilo olmam lazım, temmuzda tatile gidicez inşallah bu halde ben ne mayo giyebilirim ne bikini...
çok kötuyum olmek istıyorum toplam 13 yılımı verdiğim eşim benı aldatıyor.şüphelendım casus yukledım pcye ve aşk yazışmalarını okudum.olsem daha iyiydi.zaten hastayım elım kolum zor tutuyor bazen şimdide bu.depresyondan kurtuldum bılıyosunuz.10 gundur falan rahatsızlıklarımda iyiydi.ama şimdi bu yenıden depresyona gırmemem olanaksız.ben napcam şimdi.gecleer sabahlar nası geçecek.atsa kendımı aşağıya gunah.13 yıldır ilk kez bole bişey yakaladım zor yazıyorum.
çok kötuyum olmek istıyorum toplam 13 yılımı verdiğim eşim benı aldatıyor.şüphelendım casus yukledım pcye ve aşk yazışmalarını okudum.olsem daha iyiydi.zaten hastayım elım kolum zor tutuyor bazen şimdide bu.depresyondan kurtuldum bılıyosunuz.10 gundur falan rahatsızlıklarımda iyiydi.ama şimdi bu yenıden depresyona gırmemem olanaksız.ben napcam şimdi.gecleer sabahlar nası geçecek.atsa kendımı aşağıya gunah.13 yıldır ilk kez bole bişey yakaladım zor yazıyorum.
MEVLİD kandilimiz mübarek olsun..
Bu gece, Gül Peygamberimiz'in Doğduğu Gece..
Allah; ettiğimiz duaları, Sevgili Peygamberimiz'in hürmetine kabul etsin inşAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?