- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #16.461
canım benim ya işin zor gerçekten bende 6.30 da kalkıyıom ama benim ipoş uyanmıyo geceleri
uykusu düzelse acayip rahat edersin her akşammı öyle çok kalkıyor gazı filanmı oluyo acaba birde gaz ilacı ver bakalım bi gece ne olacak.
birde emzik alıyomu emzikte uyumasında çok faydalı oluyo
Canım ben geceleri zırt pırt uyanınca bağırıyorum artık,yani zırt pırt dediğim benimki yarım saatte bir uyanaıyor bazen,sabah 5 e kadar yarım saatte bir kalkıyoruz yani.Bazen gece 2 de pes edip yataktan kalkıyorum tv açıyorum.Ertesi sabah 6.30 da kalkacak oluyorum düşünün yani sinirlerim harab oluyor.Ama sabah,olunca veya okuldan gelince bir "ıngı" deyip gülüşü dünyalara bedel benim için.okulda derste bile aşık gibi kızımı düşünüyorum o ayrı...Dediğin gibi canım kaynanamdan şikayet ediyorum ama yardımcı olmuyor değil.Bakıyor ki ben bağırmaya başlicam hemen yetişip alıyor kızı elimden.kaydirigubbakcemile3Çok seviyor Ayçayı,okulda gözüm arkada kalmıyor en azından.Buna da şükür.Seni çok iyi anlıyorum Sedacım insan yarım saatlik uyku için neler vermezmiş anne olunca anladım.Eşin de yardımcı olamıyormuş,işin zor ama zorla onu acınmaz bu erkeklere at üstüneÇok üzgünüm çoook
Canım benimm kimse göründüğü gibi değil,al bir örnek daha,kimse dört başı mamur değil demişler.Annemi düşünüyorum,Refah teyzem de aynı durumdaymış çok üzüldüm,ben hergün bu konu hakkında o kadar çok konuşuyorum ve o kadar kalbim sızlıyor ki burda da bahsedip,yaramı kanatmak istemiyorum aslında.Benim babamın manitası da benden küçük ve o küçükle bizden çektiği kredilerin parasını yiyor biz de borcunu ödüyoruz çatır çatır,konuştuğumuz konuya bakkkk offf offfAllahım böyle dert vermesiiin kimselereee..,boyu devrilsin Annemi kahretti Allah onu da kahretsin...Neyse canım bak yine ellerim terledi canım sigara çekti.Ben neşeli,hayat dolu bir kadınım....Evet öyleyim şu ikona da bayılıyorummmdelikafadulden Konuyu değiştireyim dedim de...
Çok doğru ne diyeyim kiiii....dert var dert vaaarrr,değil şunu mu alsam bunu mu alsam Duygucum bazen Ayçayı yedirip emzirmek gelmiyor içimden ,bebeğimin en güzel günleri doyamadan geçiyor,şükür bugün de geçti diyorum yatağa girerken çok üzülüyorum çook ama yapacak bişey yok...Anlatsam roman olur,Hepimizin ayrı derdi vardır kendimize göre dert dediğimiz tabiki eminim ama boşverin yaa burda olsun düşünüp anlatmayalım bari..Bebişlerden bahsedelim sonsuza kadarr:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu
Serapcım nasılsın?Diyetin nasıl gidiyor?
saol canım benim cumartesi keni kendime diyete başlamıştım 84.3 düm bu cumartesi tartıldım 83.3 olmuşum 1 kilo vermişim bakalım.
salı günüde akupunltura başlamıştım doktor liste verdi onu uyguluyom
bakalım artık canım ya inş veririm
anneciğim hayatı boyunca bana ençok çenemin düşüklüğünden kızdı..aman kızım bişiyini anlatma kımseye der durur hala..eskı kadın,hayatı biliyo..insanlardan zarar görmemeizi istemediği için naapsın..ilkokulda falandım tembıhlerdi aman kızım sakın babam alevi deme..alevinin ne demek oldugnu bilmememe rağmen bı ayrıcalık sanıp herkeze söylerrdimdelikafaduldenaman kızım babam banker deme..aman kızım babanın başka karısı oldugunu söyleme..aman aman amaann..anamdan sonra dost edındıgı hanım kanserden verfat etti geçen ayların birinde..ve babam bi vefa örneği olarak hastalıgı boyunca kadının evıne ugramadı..hepsine o bakıyo..halbukı senelerdır biz alışmıştık babamın bi gece evde olup bı gece olmamasına..buyuzden gunduz bılesokağa sıkarmayan babacığım sayesınde gelmediği gecelerde sokaga cıkardık..sinemadan önce bara gitmişimdir buyuzden e gece 10 dan sonra nere gıdılır ne yapıylırkibızı kadınbaşımızayız dıye guvenemeyıp uvey aslında öz oluyolarmış baba birçünki yazlıga gönderirdi abilerimizle.........henuz 12 13 yaşında olmama ragmen bana iyi niyetli olmayan davranışlarını sezinlerdim..bişi diyemezdim.............................netekım bakıyorumki baya ağır travmalardan geçmişim..ama bunlar aslında son derece şımarık ve sorunlu biri olmama ragmen belkıde benı hayata karşı güçlü kıldı....yıllarca babamı affetmedım..cehaletı ve ılgısızlıgınden..amanezaman anne oldum bana bi olgunluk geldi..hatalarıyla onuda affettım daha dogrusu affetmek denemezde içimdeki kin yükünü denize bıraktım..yaptıklarının sonucunda oda hayatını mahvetmişti aslında...acıdım ona...ama hafıfledım ve kafamdakı korkulu baba yerını zavallı bı adamcağıza bıraktı...kin taşıyana bin ton yükmüş.......içinden çıkamadığımız durumlarda kişileri ve olanları değiştiremiyeceğimiz zaman bunu kabullenmekten ve kendı yolumuza bakmaktan başka çaremiz yok...arkamıza bakarak harcadığımız günlere yanmamak için................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?