- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #16.501
Canım belki de bilgisayarınızdan başkası yazmıştır.Hüsn-ü zan etmeye çalışıyorum.Yok muydu evinize gelen giden.İnş öyle bişeydir canım.Aksiyse de çok zor bişey ama yavruna sana bişey olmasın.
yani okuyorumda,tamam başlangıçta zayıf mayıf sütümde yok hemen ekgıdaya geçimm diye ben baya abarttım ama veren verıyo işte ve dokunmuyo..zaten kayınvalıdem bakıyo olsaydı heralde mercimek çorbaları tarhanalar hamsiliekmek bile vermiş olabılırdı yani...olana oluyo işte nedyim..allah beterinden korusun..biz burda iki çaykaşıgı elma yedırdık ne olcak dıye bekleye duralım..beslenme ne önemli şeymiş..hayatım boyunca taştan yumuşak herşeyi yemişimdir..aşırı iştahlıda bi çocuktum..hala bile afedersınız gecenlerde elım dolu diye agzımla tuttum çokoprensi bi baktım ağzımın suları akıyo:)oy allahım....GÜL haklısın canımbenim ya..ben kafayı 47ye bağladım sanırım...gidecem gidecem doktora boyle olmicak....sen bu aralar sinirlisin evet..ama haklısın be kuzum..eşin görevde..evde kayınvalıde..okul hele ben eşimden bılıyorum zıyarete gıdınce başım şişiyo..allah yardımcın olsun..ama bu tablonunbakalımöteki yüzüne gülcüm..eşinin çok şükür daimi bi işi var..seninde öyle..istanbul gbi bi kaosta yıne allaha şükür evdi düzendi bişiler kurabildiniz..kayınvalıdene gıcık olsanda ben okuyorum bakıcılı çalışan annelerı,kimse daha iyi bakamazdı..bide gözünün arkada kaldıgını düşünsene..resmen azap içindeler..yani boşver bardagın boş tarafını..sen doluya gel..cunkı hepımızın yaşamında o bardak yarıyarıya hatta yarıdan az dolu................SEDA ne güzel ifade etmiş..biz evde oturuyoruz ama allah senı ınandırsın,benım evım anamın evı gıbı deil 90 mkare ..ve penceremden kasımpaşanın varoşları gözüküyo..bebeği bi arabayla çıkarıp gezmem nekadar zor..yollar leş..delik deşik..yanı o annemlerde gördüğünüzden cook farklı bı yaşam içindeyım..ve maalesef aile hayatımızda hiçde annemin anlattıgı gibi deil..o artık kendı kendıne bıle yalanlarına ınandırarak yaşıyo..babamın tam 3 eşi var..4 tanede üveykardeşim..bide halıhazırda moldovyalı bı manıtası........benden küçükmüş...nıkah annemde bıtek oda onun en buyuk avuntusu..benım hayatımda hiç babam olmadı..onca gücüne rağmen benı koruyamadı.......varlık içinde yokluğu gördüm..ama buna ragmen yınede eş secereken para enson baktıgım şey oldu(keşke bırazdaha maddıyat arasaymışım)yanii sevgili gül..adın gibi gülbahçesinde deiliz işte..dikenlerin arasında oynamaya çalışıyoruz hayat denen oyunu..........buyuzden sahıp olabıldıklerımızı hatırlamalıyız sık sık.. olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi den başlıyarak........
Gülüm seni o kadar iyi anlıyorumki...Aynen bende senin gibi bazen hayattan beziyorum hatta kaçıp gidesim geliyor çok uzaklara ama işte o sözdede dediği gibi benim derdim bazılarının derdi yanında neki deyip yine Allaha şükür ediyorum..Herkesin kendine göre dertleri var..Neden öyle diyorsun biz burda artık o kadar uzun zamandır yazıyoruzki birbirimize her derdimizi paylaşmadıktan sadece bebişlerden konuştuktan sonra ne anlamı var..Belki derman olamayız ama manevi destek olabiliriz en azından demi..Şunumu alsam bunumu alsamdan kastım bu işte yine söylüyorum kimse üstüne alınmasın bazı insanların hayatının toz pembe gibi gösterip ben leyla o mecnun şeklinde gezmesinden ve bu şekilde yansıtmasından dolayı burda birkaç arkadaşımın ya neden benim hayatım böyle değil neden eşim böyle değil dediğine ve bunalıma girdiğine şahit oldum(özelden konuşurken) o zaman çok üzülmüştüm işte..Demek istediğim buydu..Sen her zaman anlat dinleriz canım benim..
Herkese İyi geceler...
çok kötuyum olmek istıyorum toplam 13 yılımı verdiğim eşim benı aldatıyor.şüphelendım casus yukledım pcye ve aşk yazışmalarını okudum.olsem daha iyiydi.zaten hastayım elım kolum zor tutuyor bazen şimdide bu.depresyondan kurtuldum bılıyosunuz.10 gundur falan rahatsızlıklarımda iyiydi.ama şimdi bu yenıden depresyona gırmemem olanaksız.ben napcam şimdi.gecleer sabahlar nası geçecek.atsa kendımı aşağıya gunah.13 yıldır ilk kez bole bişey yakaladım zor yazıyorum.
Yasadıgın seylerı gercekten anlayabılıyorum ınan bana..
Allah dermansız dert vermesın gercekten.. en kotu gunlerımızı bile aratıcak kara gunler vermesın..
yazını okudum da dusundum gercekten cok haklısın..
ınsan bazen kendını oyle kaptırıyor kı bos seylere.. hanı bır laf vardır ya '' dunyalık''..
gercekten dunyalıık seylere kapılıyoruz.. ama bazende bunların ne kadar bos oldugunu dusunuyorum..
onu alayım bunu alayım bu gaflete cogumuz dusuyoruz.. ve bunun yanında tum ınsanların standardı aynı degıl evet..
herkes kesınlıkle dusunerek yasamalı, dusunerek konusmalı, dusunerek hareket etmelı..
en onemlı sukur edıp bırazda dınlenmeyı bılmelıyız gercekten.. almanın vermenın sonu yok..
bırbırımıze boyle seyler hatırlatmamız guzel..
emel ne yaptı acaba yaaa çok üzüldüm onun için keşke yanında olabilsek
birde kızlar naçizane benden tavsiye
yinede eşi ile ilgili kötü şeyler yazmayalım. çünkü insan yeri gelir eşine çocuğuna herşeyi söyler, ama başkası söyleyince kalbi kırılır, incinir, üzülür.
yinede eşi ile ilgili kötü şeyler yazmayalım. çünkü insan yeri gelir eşine çocuğuna herşeyi söyler, ama başkası söyleyince kalbi kırılır, incinir, üzülür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?