Doğum yapmış olan anneler buraya....

Canım belki de bilgisayarınızdan başkası yazmıştır.Hüsn-ü zan etmeye çalışıyorum.Yok muydu evinize gelen giden.ınş öyle bişeydir canım.Aksiyse de çok zor bişey ama yavruna sana bişey olmasın.

Canım belki de bilgisayarınızdan başkası yazmıştır.Hüsn-ü zan etmeye çalışıyorum.Yok muydu evinize gelen giden.İnş öyle bişeydir canım.Aksiyse de çok zor bişey ama yavruna sana bişey olmasın.

Arkadaslar bana düşmez tabı ama emel şüphelenmıs casus prog yuklemıs..
evden cıkmıs komsuya gıtmıs o sırada evde yalnızmıs esı kullanmıs bılgısayarı..
sonra emel gelmıs esı cıkmıs evden.. bılgısayarı arastrmıs ve bu yazılarla karsılasmıs..
yanlıslık vardır ıns dıyecegım ama olmasının ımkanı yok esı evde yalnız ve pc yı tek kullanan o..
ne dıyecegımı bılmıyorum gercekten cok uzuldum emel gercekten guclu ol lutfen kendını salma..
dunyanın sonu değil, mert de etkılenır.. Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:

ben de böyle düşündüm ilk önce.. inşAllah bi başkasının yazşmalarıdır gördükleri...

ben büşrayı uyutmaya gidiyorum,
herkese iyi geceler :teselli:

Yasadıgın seylerı gercekten anlayabılıyorum ınan bana..
Allah dermansız dert vermesın gercekten.. en kotu gunlerımızı bile aratıcak kara gunler vermesın..

yazını okudum da dusundum gercekten cok haklısın..
ınsan bazen kendını oyle kaptırıyor kı bos seylere.. hanı bır laf vardır ya '' dunyalık''..
gercekten dunyalıık seylere kapılıyoruz.. ama bazende bunların ne kadar bos oldugunu dusunuyorum..
onu alayım bunu alayım bu gaflete cogumuz dusuyoruz.. ve bunun yanında tum ınsanların standardı aynı degıl evet..
herkes kesınlıkle dusunerek yasamalı, dusunerek konusmalı, dusunerek hareket etmelı..
en onemlı sukur edıp bırazda dınlenmeyı bılmelıyız gercekten.. almanın vermenın sonu yok..
bırbırımıze boyle seyler hatırlatmamız guzel..

ayyyy
allahım ya
burada yazışa yazışa kardeş gibi olmuşuz. içim yandı resmen gözlerim doldu. kimbilir sen ne haldesin. allahdan duam inşallah öyle birşey yoktur.
sakin ol canım. bebişin yanında filan tartışma sakın. kafanı topla biraz.
inanamıyorum yaaa.

Allahtan inançlı insanlarız.Sonuçta herşeyin bizim için bir imtihan olduğunu biliyoruz.Sonuçta geçici bir hayatı yaşıyoruz burada.
Ve en kötü anımda hep 'Allah kişiye kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş' ayeti geliyoraklıma.Emelcim bunu düşün eğer böylesine zor bi yük yüklemişse Allah sana belki de bunda da senin için bir hayır vardır.

Aman allahım yaa..mesajları okudum da..yarabbim evli bir adam nasıl olur da bunları yazar??? Allahım evde başka biriyle mesajlaşan biri var..üstelik sen ona yemek hazırlarken..ütüsünü yaparken..yatağına alırken..o ise başka biriyle aşk yaşıyor beyefendi..Ben çok kötü oldum kızlar yaa..mavili çok canın yanıyor şuanda biliyorum, ağlamak bile gelmiyordur içinden..acının tarifi imkansız..allah annene babana bebeğine sağlık uzun ömür versin..eşler gün gelir en yakının olur, gün gelir en büyük kazığı yine sana o atar.Aldatımak..hemde daha lohusayken..yeni bebek olmuşken..kocana ihtiyacın varken...nasıl bir gaddarlık yarabbi...Ne yazacağımı bilmiyorum..aldatılmak çok acı..ölüm acısı gibi birşey..ona yakın yani..çünkü eşin ölüyor senin için..neyse ben daha fazla yazmayayım..allah sana sabır versin mavili...

Son düzenleme:
canım benim emelcim geçmiş olsun canım biliyorum yıllarını verdin eşine duyunca sanki kendi başıma gelmiş kadar üzüldüm tatlım ne desem boş kalır biliyorum üzüleceksin çok hassas bir insansın sen şu an şoktayım seni aradım ama ulaşamadım kandil diye hatlar yoğun herhalde ulaşılamıyordu teline

Aynen senin dediğin gibi onuda alayım bunuda alayım derken karşımızdakinide düşünmemiz lazım..Onun hayat standartını ve bunu söylerken onu üzüp üzmeyeceğimizi düşünmemiz lazım..Huzurunu kaçırmamak lazım..
Dediğim gibi gerek dışarda olsun gerek burda bir kaç arkadaşımın Ya Duygu o böyleymiş bunu yapmış ....benim hayatım niye böyle yada neden benimki eksik dediğine şahit oldum Gül'e söylediğim gibi..Bu kıskançlık değil sadece benim hayat standartım niye böyle değil dediği içindi..İşte dediğimiz gibi insanız...
Alakasız ama bugün bir söz öğrendim çok hoşuma gitti sizlede paylaşmak isterim...
Yaradılanı hoşgör,yaradandan ötürü....
Hepimize örnek olması diliyorum bu sözün...
Bizde çok bunaldık burda.Salı günü bütün eşyalarımızı toplayıp Kuşadasına gidiyoruz 10 gun falan kalcaz sanırım..Küçük bir tatil diyelim..Çok sıkıldım çok bunaldım..İnşallah iyi gelir...Kafam sağlam dönerim..

1-emelım gÜzel annem...Önce bı ılık duŞ yap Önce ılk kendını sakınleŞtırıp olayı daha net ÇÖzÜmleyebılmen ıÇın kendıne Şans ver 2-sakınleŞtıkten sonra unutmakı Şuanda dÜnyaları yıkmak arzusu ıÇınde olsanda azıcık yÜksek sesten bıle yavrunun nekadar hırpalanabılecıĞını unutma 3-bu saatten sonra kendıne vereceĞın her zarar yavruna mıslı mıslı yansıcaktır.artık ıntıhargıbı bı lÜksın olduguna ınanmıyorum.zaman akıl zamanı..Öfkeyle kalkıp haklı oldugun yerde yalnıŞ ve anı bı hareket senı eksıye gÖtÜrÜr. 4-ısyanın nekadar haklı olsanda maalesef ben bıle bunları yazarken belkıde baŞıma gelen bıÇok Şeyın farkında deĞılım.yanı maalesef aldatıldıysan ne ılk nede son sen olmıcaksın. 5-dedıĞım gıbı ısyanını ve Öfkenı Şımdılık yut.gÖm.namaz kıl.abdest al.bı dur..tÜm bu olanlar dogru ıse sen alnın ak,Şerefınle yavrunu alır,onunla yargı ÖnÜnde hesaplaŞır,yenı bır hayata baŞlarsın.emın olkı aldatan Önce kendını aldatmıŞ oluyor..hesabı neyse Öder sen hıÇ merak etme. 6-bu delıllerı muhakkak sakla.mumkun mertebe en kÖtÜ gÜnler ıÇın sabıt delıller elınde olsun.gÖnÜl ısterkı allah eŞıne belkı bır Şans daha verır de elındekılerın kıymetını anlayarak tÜm bunlara gerek kalmaz. 7-ve tÜm samımıyetımle vallahı vede bıllahı ben ınanıyorumkı bu olay olmuŞ olsa bıle bu adam senden baŞkasını aslında sevmıyodur.ben buna ınanıyorum.ama gel gÖrkı bır yalnıŞ bu durumda yÜz doĞruyu gÖtÜrÜyor. 8-unutmakı bunları yazmak kolay.herkez yarın kendı hayatına bakıcak.hatta maalesef senın mutsuzlugunla mutlu olucak bıle vardır.buyuzden dÜŞmanınıda sevındırme.aklını baŞına al.Öfkenı yavrundan uzak bır konumda kus.ve unutmakı sen saĞlıklı,dÜnyalar gÜzelı bır yavrunun Şereflı,ımanlı bırıcık annesısın.mÜbarek dogumgÜnlerı hÜrmetıne canı gÖnÜlden rabbım yardımcın olsun.[/COLOR]

Son düzenleme:
emeelllllllll kendine geellllllllll öfkeyle kalkıp ziyanla oturma sakııınn düşmanını güldüüüürmee sen inanan güçlü bi insanssııııın heleki yavrunun yanınndaa öfkeye kapılmaaaaaaaa neolur........allah rızası için.......

"Darbeli matkap" erotik bir nik, acaba sadece cinsellik amaçla mı yazışıyorlardı???Bu nike cevap veren kadın yolludur zaten...Gerçi sadece cinsellik de olsa aldatma aldatmadır tabi..hiçbir affedilir yanı yok... ama belki emel eşin seni hala seviyordur diye söylüyorum.Hani ne bileyim sadece sex arzuzyla yazışmıştır...

emel ne yaptı acaba yaaa çok üzüldüm onun için keşke yanında olabilsek
birde kızlar naçizane benden tavsiye
yinede eşi ile ilgili kötü şeyler yazmayalım. çünkü insan yeri gelir eşine çocuğuna herşeyi söyler, ama başkası söyleyince kalbi kırılır, incinir, üzülür.

Evet canım katılıyorum sana..

Ewt canım hepimiz öfkeliyiz ama dikkat etmemiz gerekir çok haklısın.

Seraba aynen katılıyorum..Çünkü daha neyin ne olduğu belli değil son kararı vercek olan yinede Emel..İnşallah Allah yüzünü güldürsün herşey bir yanlış anlaşıma olsun...
13 sene azmı?Bende eminimki eşi Emeli çokkk seviyordur...

emelcim ya okududumda yazdıklarını çok üzüldüm.arkadaşlarımın da dedği gibi önce sakin ol.sana ihtiyacı olan biricik ve tek gerçek aşkın bebeğin var.önce onu düşün.eşinle otur düzgün bir şekilde konuş.kendini hiç yıpratma...umarım herşey yanlış anlamadır ya da eşinin öyle sanla alemde kendini eğlendirdiği bir şeydir diyeyim...eminim ki eşin seni çok seviyor.bundan hep bahsederdin canım..
allhım önce sana ve bebğine beden ve ruh sağlığı versin..allh inancı olan bir insansın..bırakma sakın.o yazdığın kelimeyi de nolur çıkar aklından..dertler hepimiz için ..allh sana dayanma gücü versin.eminim eşinin de sana açıklaması gereken şeyler v ar.onu dinle önce..sonra karar ver.inan hayat çok kısa ve hiç birşey için canını sıkmaya değmez..hemen yargısız infaz yapma.....herzamn yanındayız..seni seven ve destek veren arkadaşların var....

umarım yarın eşinle iyi haberlerini almak nasip olur..insanlar hata yapabilirler..belki eşinde hata yaptı...ama affetmek te insanlar için....kararlarında sakın aceleci davranma..sabırlı ve sakin ol canım..öptüm seni ve merti..

hala uyumadım ve ağlıyorum,evı yıktım,sinir krızı geçirdim,bazı yerlerim kan ve çizik oldu.eşimse görüşmedığını 10 gundur yazıştığını soyluyor ve senı sevıyorum pişmanınm
dıyor.yarın grşrz uyuyabılırsem uyucam.gozumun onune msjlar gelıyor sıçrıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…