E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #16.581
çok kötuyum olmek istıyorum toplam 13 yılımı verdiğim eşim benı aldatıyor.şüphelendım casus yukledım pcye ve aşk yazışmalarını okudum.olsem daha iyiydi.zaten hastayım elım kolum zor tutuyor bazen şimdide bu.depresyondan kurtuldum bılıyosunuz.10 gundur falan rahatsızlıklarımda iyiydi.ama şimdi bu yenıden depresyona gırmemem olanaksız.ben napcam şimdi.gecleer sabahlar nası geçecek.atsa kendımı aşağıya gunah.13 yıldır ilk kez bole bişey yakaladım zor yazıyorum.
doğduğunda hepsi yapılmıştı şimdi tekrar isteyince herkestenmi istiyolar dedim yoksa özel hastane olduğu için para tuzağımı?
bizde iyiyiz umutcum.sürmeli kuzu iyi allaha şükürama biraz ilgi manyağı oldu kızımlaelaelaelaelae .bi saniye bırakmıyo beni.yapışık ikiz gibi geziyoruzkaydirigubbakcemile.uykudan kalkınca bile özlemiş kalkıyo.kucağıma alır almaz ,öpücem diye yanağıma bi atılışı varŞeniz.hep yanında olayım istiyo.zaten adı gibi nazlı bi kızdı şimdi 2 kat arttı nazı:1rolleyes:.senin yakışıklı kuzun nasıl .geçtimi alerjisi biraz
Umut ne kadar samimisin..Zor dönemler yaşamışsın..bundan sonra İnşallah herşey gönlüne göre olur,Allah evladından güldürsün seni...
doğduğunda hepsi yapılmıştı şimdi tekrar isteyince herkestenmi istiyolar dedim yoksa özel hastane olduğu için para tuzağımı?
peşine düşmesin ama bende aynı şeyi dedim girsin msn ye anlatsın benim eşimin peşini bırak çocuğum var vss desin belki eşi evli olduğunu bile dememiştir haspama bence ve sonrada bu işi kapatsın eşinede pc yi yasaklasın benceee madem böle şeyler yapıyor değilmii yanii ama burnundan da fitil fitil getirsinnn tabii kendi bilirr
Bİz c.tesİ dr. Gİttİk benİm kız 3,510 gr doĞmuŞtu Şu anda 65,5 cm boyu kİlosuda 6,700 dr.beslenmesİyle İlgİlİ sorunlarımız sÖyledİk hala 2 saatte bİr 60 cc zorla yedİrİyoruz. Dr. 5 saatte bİr beslenmesİ lazım dedİ ama bİzİmkİ durmuyo kendİsİ 2 saat oldumu yırtınıyor İstİyor.ek besİnlere baŞladıĞımızdan buyana bİzİmkİde kabız ama zorda olsa yapıyor sıkıntı olmuyor.bİrde ben yoĞurt yedİremİyorum mİdesİ bulanıyo.yoĞurta ne katıpta verİyorsunuz.(bu arada emel hanımla İlgİlİ konuyu daĞıtmaya ÇalıŞıyorum allah kİmseye yaŞatmasın Çok ÜzÜcÜ)
Emel canım ben tam anlayamadım bunları yazan o kız mı..
eger oyleyse esın telefondan onu uyarmıs olabılrmı durumu anlatıp boyle boyle soyle dıye..
bilmiyorum ınsan herseyı dusunuyor.. aşk konusmaları yapan bırı neden bır anda cıddılesmıs anlamamazlıktan gelmeye baslamıs anlamadım...
Ama eşin belli ki pişman.. daha da pişman etmelısın.. ıyıce akıllansın..
Acemıce bır kacamakmıs sanıyorum gozdenın de dedıgı gıbı.. ınsallah oyledır de ...
evt canım ben ona canım cicim yazdım,böyle cvplar verdi.eşim onu arayıp uyarmış olamaz çünkü sabaha kadar uyumadım..çekıp gitmek istiyorum şu an annemin yanına,bir süreliğine..burnu sürtsün diye..ama onsuz uyuyamıyourm bile..hem bebekle yolcuk nasıl olur bilmem.içim titriyo..düşünmemeye çalışıyorum.aklıma getirdikçe oynatacak gibi oluyorum
DIONYSOS, aytege, duyguege+, gozde0120, gundogdus, HatiYil, karçiçek, MaVili_06, MinikAnniş+, mommy, Naime, PAPATYAM+, patik, sema_alya, zeynep_67
Görüntü var,ses yokk nerdesiniz kızlar???
Bence o kizla gorusmeye gecip de onuin seviyesine dusmesine hic gerek yok. Bence Emel'in sorunu(eger olay ciddiyse) esiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?