Doğum yapmış olan anneler buraya....

Arkadasim,

Eger eminsen seni aldattigina, asla degmez kendi kendini uzdugun. Ne guzelki canin bebecigin var. Asla uzme kendini derim. Cunku hicbirsey degmez kendi kendini yiprattigin. Bebegin de hisseder mutsuz oldugunu.

Kızlar İNANMIYORUM...ne kadarda iyi anlamışsınız beni...sanki yanımdaydınız ve yaşamışsısnız..olaylara bakış açınız..söyledikleriniz..hayretler içindetim şu anda..Allah razı olsun..Aslında senı aldattıysa terket onu falan yazarsınız diye düşündüm ama o kadar güzel girmişsinizki konuların içine..o kadar güzel tavsiyelerde bulunup,o kadar iyi anlamışsınızki eşimin ve benim ruh halimi..şu an uykusuzluktan bitkinim,sinir krizleri geçirdim,kızın ismin aldım ve oyun sitesinden yazdım ona,eşimmiş gibi konuştum,10 gündür yazışıyorlarmış sözde ne yazıştıklarını bilmiyorum 10 gündür ama yinede dünkü yazdıklarına bakarak güzel sözler yazdım ve verdiği cevaplar karşısında aklım karıştı.eşime başka kışının isminimi verdin dedim yemin ediyor,bu seferde ama bana güzel birşey yazmadı zaten diyor.eşim çıkmak zorunda olduğu için gitti..yoksa onu yazıştırırdım,yazarmıydı bilmem.

_____Ne diyosun yaa sen ?Delimisin nesin ?Kafana bişi düştü sanırım..?İyimisiniz.
anlamadım ben bir şey bundan Bana yazdıgına emin misin .. ????

Msn felan Yok tmm. mı.Sanırım konuşma şeklin Hoşuma gitmedi.
sanırım siz bu gün çok laubali oldunuz
Yok dogru kişide bu ısrarcılık neden onu anlamadım.?
Bana yazmasan iyi olucak sanırım.

sonra eşi olduğumu söyledim,

____________Bence yazılardan bir anlam çıkartmaya çalışacagınıza.
Saglıklı düşünmeye çalışın. Olan bir şey yok. İçiniz rahat olsun.İki satır bir yazının bence bir hükmü yok. Kimsenin Ailesinde asla.. Beddua ise etmek yersiz.. Sahibini bulmazsa geri döner derler.. Bebeginiz varmış.. Allah bagışlasın...
Emin olabilirsiniz bir daha tek kelam yazmayacagımm.Sizde yazmazsanız sevinirim.
Bu son yazım . Diger yazdıklarınıza yada yazacaklarınıza cevap vermeyecegim.

Bence eşinize sıkı sarılın. Ve bebeginizede

eşim Allah iyiki gösrermiş diyor,niye yaptım bilmiyorum şeytan diyor,sevgi falan yok diyor,gerçekte olsa yapmazdım emin ol yapmadımda diyor.çook pişman.ama sizinde yazdığınız gibi nası güvenicem bilmiyorum,yazıları gözümün önüne geliyor ve daha söylemediği şeyler olduğunu düşünüyorum.ailesi bana destek,görümcem özellikle orhan için herkez orhan asla yapmaz diyordu,insan sarrafıyım diyen kişiler bile...ablam bu ona ders olmuştur bi daha yapmaz diyor ben onunla konuşacağım bir daha aynı şey olursa defolsun gitsin kardeşim sensin diyor.ama o sözler ..hani aylarca yazışmış olsa kendını alamasa aşka dönüşse nefsiyle mücadele etse anlarım,ama bu kadar kısa zamanda bu sözleri söyleme ve yazma cesareti bulduğuma inanamıyorum,hiçmi değer vermedi bana diyorum.bu konuda herkez hassa ama benım ne kadar hassa olduğumu bilir.ben pcde açık siteye girdiğini gördüğüm zaman kıyamaet kopmuştu,daha öncede okey sitesinde bir kıza orti olalımmı yazmıştı ve ben acillik olmuştum ortaya çıktığında.bu kadar şiddetli olmasada yine büyük kavga etmiştik şimdi yine yaptı ben nasıl güvenicem bilmiyorum.güçlü olmayı beceremiyorum zaten.bu adam 1 hafta evde durursa kapı dışarı çıkmaz,gezmeyi sevmez her yere benimle gider,ne fırsatlar geçti ama mübarek günün üzerine yemin ederimki yapmadım diyor..kafam hep ama hep sorularla dolu..o kızı bulup dövmeyi öyle isterdimki,dün ses kayıt cihazını ve bebeğin telsizini koyup dışarı gittim.şüphelendi hemen arkadaşını aradı casus varsa nasıl görebilirim diye bütün konuşmalarını kaydettim keşke dişimi sıkıp birkaç gün daha izleseydim o zaman herşey daha net çıkardı meydana ama ben mahfolurdum eminim.

.

allahım ayırmasın..ne ballar ne canlar dimi..sabah babası işe giderken yanıma yataga bırakıyo..oy allahım yaa..ömrrümm ömmrümmm...ya malesef alerjımız devam edıyo..bu hafta patates,havuç,prinç,muhallebi,elma ve devam amamsı harıc bişi yemıyoruz..ıneksütü alerjısınden şüphelendıler..bılmyorumişte..allah dermansız dert vermesın dıyıp duruyorum.senınde yaşadıgın o üç haftayı çok iyi anlayabılıyorum...buyuzden sağlık olsunda gerisi boş işte...

Emel canım ben tam anlayamadım bunları yazan o kız mı..
eger oyleyse esın telefondan onu uyarmıs olabılrmı durumu anlatıp boyle boyle soyle dıye..
bilmiyorum ınsan herseyı dusunuyor.. aşk konusmaları yapan bırı neden bır anda cıddılesmıs anlamamazlıktan gelmeye baslamıs anlamadım...
Ama eşin belli ki pişman.. daha da pişman etmelısın.. ıyıce akıllansın..
Acemıce bır kacamakmıs sanıyorum gozdenın de dedıgı gıbı.. ınsallah oyledır de ...

Emelcim yaptıysa da nasıl pişman görüyorsun.Hani sürünsün diyoruz ya hepimiz sürünüyor sürünecekte uzun bi süre eminim.Sen sözlerinle onu zaten hep ezeceksin ama sonra rayına girecek inş herşey.Bence bir daha böyle bişey olursa en ufak birşey sezinlersen ardına bakmadan oğlunla beraber gidebileceğini ver ona.
Hepimiz çocuğumuzdan sonra fazla saldık kendimizi bence.Tabi bu eşlerimizin başkalarına kaymalarını normal kılmıyor ama umutun da dediği gibi beşeriz sonuçta.Anlık bişeydi yaptı bi hata ve bedelini kendisi çok daha fazla yıpranarak ödiycek...

Bence o kizla gorusmeye gecip de onuin seviyesine dusmesine hic gerek yok. Bence Emel'in sorunu(eger olay ciddiyse) esiyle.

Eger yogurdu tek basina yemiyorsa pekmez ile denesene. Onu yiyebilir. Bana doktorumuzun soyledigi bu yaslarda gunde 6 kez emmesi yeterli.

Günaydın...Edacım ancak okudum geçmişi..Dün gece hiç uyuyamadım 11 de ancak kalkabildim..Hep benimde aklımda Emel vardı.Ama bu konuda artık konuşmak istemiyorum çünkü benim düşüncem burda her konuşulduğunda Emelin yarası daha çok deşilcek.Ovarken konuşmak daha doğru olur sanırım..Allah yüzüne gülsün ,hayırlısı neyse hakkında onu versin inşallah...

evt canım ben ona canım cicim yazdım,böyle cvplar verdi.eşim onu arayıp uyarmış olamaz çünkü sabaha kadar uyumadım..çekıp gitmek istiyorum şu an annemin yanına,bir süreliğine..burnu sürtsün diye..ama onsuz uyuyamıyourm bile..hem bebekle yolcuk nasıl olur bilmem.içim titriyo..düşünmemeye çalışıyorum.aklıma getirdikçe oynatacak gibi oluyorum

Ben yazana kadar Emel yazmış zaten..Benim içime gün doğdu bu yazıdan sonra..ıçimden gerçekten sadece msn arkadaşlığı geçti..Bence Emeli eşi çok seviyor oda bir buhran yaşamış herşey düzelcek..Bir hata yapmışş.Güven kolay gelmez ama Mertin hatrına analı babalı öksüz yaşatmamak adına herşey düzelir inşallah...

canım benım dusunme.. bır hata yapmıs bak.. pişman olsun ve bır daha yapmasın ınsallah..
Ilk ve sondur umarım bır daha boyle bır maceraya atılmaz.. hakkında hayırlısı Allahtan.. bıraz sen gıtme eşin gıtsın.. kafa dınlemen ıyı olur dıyorum ama buna sen karar verırsın tabı..

DIONYSOS, aytege, duyguege+, gozde0120, gundogdus, HatiYil, karçiçek, MaVili_06, MinikAnniş+, mommy, Naime, PAPATYAM+, patik, sema_alya, zeynep_67

Görüntü var,ses yokk nerdesiniz kızlar???

benim kız durmuyordu mamasını yedirdim şimdi uyudu ancak bende az biraz ortalığı toplayayımda uyanınca dışarı çıkarıcam onu hava güzel azcık sitenin bahçesinde dolaştırayım araba ile sonrada markete gideriz bez mama vs alıcam biraz şimdi bakiim biraz size dedim

Son düzenleme:
emelcim bence de sen gitme söyle eşine o gitsin...biraz burnu sürtsün pğişman olsun yalvarsın öyle kolay değil bu işler anlasın...bi daha cesareti olmasın...

Bence o kizla gorusmeye gecip de onuin seviyesine dusmesine hic gerek yok. Bence Emel'in sorunu(eger olay ciddiyse) esiyle.

bencede o karıyla konuşmamak mantıklı ama bu durumda mantık devre dışı oluyor kişilerce ben kendimi onun yerine koyarak bir tavsiyede bulundum ama zaten konuşmuşta artık doğrumu yalanmı ama az da olsa içi rhatlamıştır belki bilemem artk tabii asıl iş eşiyle ilgili karşısındaki kadın kim olursa olsun iyi veya kötü niyetli olsada asıl suçlu eşidir tabiiki allah kimseye böyle olaylar yaşatmasınn ben nişanlıyken eşimle buna benzer bişii yaşamıştım ama bizim olayda eşimnde suç yoktu kız eşimin peşine düşüyordu eski bir tanıdıktı iş dolayısı ile eşimle tanışmışlığı olan bir bankacı kız ve eşime karşı ilgisini eskiden beri bilirdim eşimde o aradığında tersleyemiyor açıp konuşuyordu birgün yakaladım ve ben o kızı aradım alenen ve resmen nişanlımın peşini bırak kızım sana erkek mi yok ha yok benden ayrılsın diye bekliyorsan zor ben bırakırsam ancak benden ayrılır dedim beni seviyor sen başka kapıya dedim birdaha ararsan ailene ulaşırım dedim kız o an pırrrrrrrrrrr ve telefonunu bile değiştirmişti aradım gizliden birkaç defa servis dışı diyordu hepp ama eşimede kızmıştım ben o dönem çok hemde nerdeyse ayrılacaktım ama o haspaya bunu dermiyim tabiiki ben nişanlımdan ayrılmam demiştim artık delilikse delilikk yapmıştım ve içimde soğumuşt azcık hani ordan dem vurum söledim ben ama olan olmuş zaten neyseki iş daha ileri derece değilmişş

bence en büyük ceza susmak, sadece sessizliğinle ver cevabını...
bir de ailene ve eşinin ailesini daha fazla bişley söyleme... kol kırılır yen içinde kalır... bunu unutma canım... yarın iyi olursanız insanların yüzüne bakacak cesareti olsun... sonuçta sizin bi çocuğunuz var ve 13 yıllık geçmişin... kimsenin gözündeki yerini yitirmesin bence... o ne kadar büyük bi hata yapmış olursa olsun sen olgunluğunu göster kimsenin yanında utandırma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…