- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #16.601
bence en büyük ceza susmak, sadece sessizliğinle ver cevabını...
bir de ailene ve eşinin ailesini daha fazla bişley söyleme... kol kırılır yen içinde kalır... bunu unutma canım... yarın iyi olursanız insanların yüzüne bakacak cesareti olsun... sonuçta sizin bi çocuğunuz var ve 13 yıllık geçmişin... kimsenin gözündeki yerini yitirmesin bence... o ne kadar büyük bi hata yapmış olursa olsun sen olgunluğunu göster kimsenin yanında utandırma...
kızlar bende bu konular üzerine bişey anlatmak istiyordum size fikrinizi almak istiyordum.
siz ne yaprdınız merak ediyorum. canınızı sıkmayacaksa anlatayım
kızlar bende bu konular üzerine bişey anlatmak istiyordum size fikrinizi almak istiyordum.
canım biz buraya dertlerimizi sevinçlerimizi kısaca herşeyimizi paylaşmak için gelşiyoruz... sıkılan varsa girmesin zorla değil ya...anlat sen ... keşke elimizden bişey gelse daha fazla yardım edebilsek...
kızlar konu dağılsın ,
deniz oturmaya başladı desteksiz c.tesi aytenle konuşuyoduk msn den ona yazdım 1-2 dakika oturuyo falan diye
sonra uzun uzun oturup oyuncaklarıyla oynamaya başladı . nası hoşuna gitti oturmak sırtını yaslamıyo artık :) bir günde değişiyorlar ya çok ilginç bir gün yapamadığı şeyi ertesi gün yapmaya başlıyolar.
----------------------------------
bu arada nezlesi geçti denizin huysuzluğu kaldıuyanıkken emmiyor,biberon istemiyor zar zor kaşıkla mamalarını yiyor akşam bende eve gittiğimde uyuduğu zamanlarda tıkıyorum ağzına memeyi ... birde geceleri uyanmayan çocuk durup durup uyanmaya başladı var bi huzursuzluğu ama allah hayra çıkarsın
haklısın canım ama böyle üst üste olunca moraller bozulmasın dedim
kaç haftadır aklımda canımı sıkıp duruyor size anlatmak istedim insan böyle durumlarda bir akıl veren olsun istiyor.
haklısın canım ama böyle üst üste olunca moraller bozulmasın dedim
kaç haftadır aklımda canımı sıkıp duruyor size anlatmak istedim insan böyle durumlarda bir akıl veren olsun istiyor.
kızlar konu dağılsın ,
deniz oturmaya başladı desteksiz c.tesi aytenle konuşuyoduk msn den ona yazdım 1-2 dakika oturuyo falan diye
sonra uzun uzun oturup oyuncaklarıyla oynamaya başladı . nası hoşuna gitti oturmak sırtını yaslamıyo artık :) bir günde değişiyorlar ya çok ilginç bir gün yapamadığı şeyi ertesi gün yapmaya başlıyolar.
bu arada nezlesi geçti denizin huysuzluğu kaldıuyanıkken emmiyor,biberon istemiyor zar zor kaşıkla mamalarını yiyor akşam bende eve gittiğimde uyuduğu zamanlarda tıkıyorum ağzına memeyi ... birde geceleri uyanmayan çocuk durup durup uyanmaya başladı var bi huzursuzluğu ama allah hayra çıkarsın
kızlar konu dağılsın ,
Gözde Akbaba's Photos | Facebook
Gözde Akbaba's Photos | Facebook
belki son zamanlarda farketmişsinizdir buraya bile çok fazla girmedim
çok canımı sıktı ben mi hata aptım diyorum bazen
eşim iş için adanaya gitti 3 gece kaldı. döndüğü günün sabahında hem kızımı emziriyorum hemde eşimin telefonundaki video kayıtlarına bakıyordum kızıma ait kayıtlara. Bu kayıtların arasında adanada çektiği bir kayıt vardı karşı masada oturan bir bayan diz altı etek giymiş çizmeler var bayanın sadece bacakları çekilmiş 5-10sn lik bir görüntü. ben bunu görünce hemen tartıştık tabi. bu görüntünün nasıl olduğunu bilmiyorum sen bana güvenmiyormusun dedi.sadece şunu söylüyorum ben seni aldatmadım dedi. bu kadar ve başka ne bir özür nede başka bişey. facebookta bir bayan eklemiş tanımadığımız bir bayan onuda yanlışlıkla ekledim tam kullanmasını bilmiyorum dedi.hep beni suçluyor huzursuzluk çıkarıcak yer arıyorsun diyor. istediğin cevabı vermedim yaa o yüzden böyle yapıyorsun diyor. ben napıyım nasıl davranıyım söylermisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?