Doğum yapmış olan anneler buraya....

:çok üzgünüm:ahh emelcim ah canım arkadaşım okuyunca şok oldum cok şaşırdım...ve kendimi tutamadım:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
senin gibii sevgi dolu senin gibi güsel bi hanıma allahım inanamadım bitanem..:teselli:
canım sana ne denebiir inan yazamıyorum bile nolur hele ki ölmek demişssin aslaa böyle seyler getirme aklına senin gibi inanclı bi kadına bu ölmek kelimesi yakışmıyo..bitanem canım sen şuan cok büyük bi imtihan yaşıyorsun..rabbim şu mübarek günlerin hatırına senin yar ve yardımcın olsun..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
dualarımda artık hep aklımdasın unutma..
bi türlü fırsat olup bir araya gelemedik..güzel arkadaşım eşin senin rahatsızlığından dolayı biraz ilgisiz kaldığı için bir boşluğa düşmüş canım..inşallah bir daha yaşnmaz seni sevmediğinden değildir bence bi
boşlukta olmak işte..oda pişmanmış..e güsel bi yavrun var onun için eşine bir şans daha vermelisin.:1hug:.
emelcim..inan üzüntümden aklım karıştıı yanında olup elini sıkıca tutup sana destek vermeyi okadar cok isterdim ki..Şeniz
ama arkadaşım biliyosun telim var sende bir alo demen yeter...sen güçlüü hastalığını atlatacak kadar
azimli fedakar bi kadınsın..senağlamabunlarıda atlatıp daha güzel günler gecirceğinize inanıyorum sakın kendini salma emelim sana inanıyorum :teselli:bu günleride atlatacaksınız..bol dua et ve yaradana sığın..:Saruboceq:

kızlar konu dağılsın ,
deniz oturmaya başladı desteksiz c.tesi aytenle konuşuyoduk msn den ona yazdım 1-2 dakika oturuyo falan diye
sonra uzun uzun oturup oyuncaklarıyla oynamaya başladı . nası hoşuna gitti oturmak sırtını yaslamıyo artık :) bir günde değişiyorlar ya çok ilginç bir gün yapamadığı şeyi ertesi gün yapmaya başlıyolar.
Gözde Akbaba's Photos | Facebook
Gözde Akbaba's Photos | Facebook
bu arada nezlesi geçti denizin huysuzluğu kaldı uyanıkken emmiyor,biberon istemiyor zar zor kaşıkla mamalarını yiyor akşam bende eve gittiğimde uyuduğu zamanlarda tıkıyorum ağzına memeyi ... birde geceleri uyanmayan çocuk durup durup uyanmaya başladı var bi huzursuzluğu ama allah hayra çıkarsın

gülsüm cnm ne güsel ifade etmişsin cnm ya tam benim demek isteyipde üzüntümden ifade edemediğm cümleleri kurmuşşsn katılıyorum sana..emelde inanın bunları yapacak kadar olgun bir insan.l1hug:

kızlar bende bu konular üzerine bişey anlatmak istiyordum size fikrinizi almak istiyordum.
siz ne yaprdınız merak ediyorum. canınızı sıkmayacaksa anlatayım

kızlar bende bu konular üzerine bişey anlatmak istiyordum size fikrinizi almak istiyordum.

canım biz buraya dertlerimizi sevinçlerimizi kısaca herşeyimizi paylaşmak için gelşiyoruz... sıkılan varsa girmesin zorla değil ya...anlat sen ... keşke elimizden bişey gelse daha fazla yardım edebilsek...

canım biz buraya dertlerimizi sevinçlerimizi kısaca herşeyimizi paylaşmak için gelşiyoruz... sıkılan varsa girmesin zorla değil ya...anlat sen ... keşke elimizden bişey gelse daha fazla yardım edebilsek...

haklısın canım ama böyle üst üste olunca moraller bozulmasın dedim
kaç haftadır aklımda canımı sıkıp duruyor size anlatmak istedim insan böyle durumlarda bir akıl veren olsun istiyor.

maşallah canım maşallahhh benimkide hep oturmak istiyor ama deriliyor fazla oturtmuyorum kemikler daha incecik çünkii yastıklarla destekliyorum yada oto koltuğunda oturtuyorum genelde birde benimki hala sırt üzeri yatarken sağa sola dönemiyor hala tembel zilli benimkii sadece kafayı kaldırımoturmaya çalışıyor sanki görsen aniden kalkıverecekmiş gibi :roflol:

kaç haftadır aklımda canımı sıkıp duruyor size anlatmak istedim insan böyle durumlarda bir akıl veren olsun istiyor.

anlat canım anlat yapabileceğimiz bişey olmasada destek oluruz ancak belki yinede faydamız olursa ne ala

anlat canım
akıl veremesekde derdini paylaş , paylaş ki büyümesin yemesin içini

Allahım Gözdeee yerim kız ben onun oturuşuna gurbaann olurum.41 kere maşallah:)Egede oturuyor ama nedense ayakları ilgisini çok çekiyor direk ayaklarını tutuyor balerinmi olcak nee

belki son zamanlarda farketmişsinizdir buraya bile çok fazla girmedim
çok canımı sıktı ben mi hata aptım diyorum bazen
eşim iş için adanaya gitti 3 gece kaldı. döndüğü günün sabahında hem kızımı emziriyorum hemde eşimin telefonundaki video kayıtlarına bakıyordum kızıma ait kayıtlara. Bu kayıtların arasında adanada çektiği bir kayıt vardı karşı masada oturan bir bayan diz altı etek giymiş çizmeler var bayanın sadece bacakları çekilmiş 5-10sn lik bir görüntü. ben bunu görünce hemen tartıştık tabi. bu görüntünün nasıl olduğunu bilmiyorum sen bana güvenmiyormusun dedi.sadece şunu söylüyorum ben seni aldatmadım dedi. bu kadar ve başka ne bir özür nede başka bişey. facebookta bir bayan eklemiş tanımadığımız bir bayan onuda yanlışlıkla ekledim tam kullanmasını bilmiyorum dedi.hep beni suçluyor huzursuzluk çıkarıcak yer arıyorsun diyor. istediğin cevabı vermedim yaa o yüzden böyle yapıyorsun diyor. ben napıyım nasıl davranıyım söylermisiniz.

Maşaallah deniz e annesi ne kadar tatlı çıkmış resimlerinde ..Benim oğlumda oturmaya çalışıyor ama Hicran ın söylediği gibi bende kıyamıyorum bişey olacak diye endişe ediyorum..
Bizimde bir gecemiz huzurlu ise diğeri mutlaka huzursuz geçiyor bende anlam veremiyorum

tabı canım anlatabılırsın..
Rahatsız olacak bırının oldugunu sanmıyorum.
ben kendı adıma hıcbır zaman rahatsız olmam sıkılmam canım.. ama tabı anlatmak senı daha uzmeyecekse..
ıstersen ozelden yada msn de anlatabılırsın ıstersen buradan..

Benim kzimda henuz tik yok oturma adina.

maşallah gözdecim...
ya ben sizin bu fotoğraflı takvimlerinizi sevmedim bebişler kaç aylık belli olmuyo...

Ben ne diceğimi bilmiyorum bu konuda bende olsam aynı tepkiyi verirdim...Tepki vermekte haklısın canım..Facebookta yanlışlıkla eklenmiş olabilir diye düşünüyorum çünkü bende ilk üye olduğum zaman gelen tekliflere okumadan evet evet deyip geçiyordum sonra bir baktım listemde hiç tanımadığım kişiler var:1closedeyes:Sonra sildim..Eşini en iyi tanıyan sensin doğru söyleyip söylemediğine sen rahatlıkla karar verebilirsin canım..Ben mesela eşimin mimiklerinden hemen anlarım..Kızarır hemen üste çıkmaya çalışır hatta güler:mymeka:Bence sen yine takip et sıkı tut ama bu yaşananlar çokta büyük birşey değil allah beterinden saklasın beklemede kalmanı tavsiye ederim naçizane...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…