Doğum yapmış olan anneler buraya....

Eda zeytınyagına ragmen mı cevız gıbı yaptı ?
Bugun bır daha versen zeytın yagı ?

Evt canım yaa..hemde rezenede içti az bir şey dün..Birde bir kereliğine mahsus makatın uyarim dedim kulak çöpüylee oda olmadı...
ıkınıyo ıkınıyo yapamıyor yavrum....
Ama dediğin gibi bugünde içireyim bir çay kaşığı...

aynen katııyorum betüşcüm valla o tip sitelerden bulmuştur yolluyuuu kesinnn dediğim gibi olmuştur işteee saftirik bulup yoluyorlar işte bazaen böllee neler duyuyoruz bacım yaaa

peşine düşmesin ama bende aynı şeyi dedim girsin msn ye anlatsın benim eşimin peşini bırak çocuğum var vss desin belki eşi evli olduğunu bile dememiştir haspama bence ve sonrada bu işi kapatsın eşinede pc yi yasaklasın benceee madem böle şeyler yapıyor değilmii yanii ama burnundan da fitil fitil getirsinnn tabii kendi bilirr

Son düzenleme:

yüz yüze değil hayatım msn sinden madem yazışıyorlar ya ordan girsin elbet açacak haspam ona döksün içindeki kızgınlığı kadın psikolojisi bu bunu yapmazsa eşine daha da kinlenece çünki ve syrıca belkide uzun süredir olan bişii hani öğrenir belki diye

Bız c.tesı dr. Gıttık benım kız 3,510 gr doĞmuŞtu Şu anda 65,5 cm boyu kılosuda 6,700 dr.beslenmesıyle ılgılı sorunlarımız sÖyledık hala 2 saatte bır 60 cc zorla yedırıyoruz. Dr. 5 saatte bır beslenmesı lazım dedı ama bızımkı durmuyo kendısı 2 saat oldumu yırtınıyor ıstıyor.ek besınlere baŞladıĞımızdan buyana bızımkıde kabız ama zorda olsa yapıyor sıkıntı olmuyor.bırde ben yoĞurt yedıremıyorum mıdesı bulanıyo.yoĞurta ne katıpta verıyorsunuz.(bu arada emel hanımla ılgılı konuyu daĞıtmaya ÇalıŞıyorum allah kımseye yaŞatmasın Çok ÜzÜcÜ)

geçmiş olsun canım..çorba vermeyi kestin di mi?
ılık su içirebilirsin bağırsakları yumuşasın armut püresi verebilirsin meyve seviyorsa,
bir de demir ilacı bizde başlarda kabız yapmıştı, şimdi tam tersine döndü günde 2 ye çıktı yeniden...

Martın 17 sınde karma aŞılarımız ve sarılık aŞımız var. Bıde dr. BırsÜrÜ kan ve ıdrar tahlılı ıstedıĞı bu ayda kanÖlÇÜmÜ yapılıyomuŞ ayrıca gÖz ortopedı kbb muayenesıde ıstedı.sızlerdende bunları ıstıyolarmı?

maşaAllah kızına canım benim kızım da 5 saat dayanamaz hayatta..dr.lar genelleme yapıyor da, her bünye bir değil ki ?
ben yoğurt vermiyorum henüz.. ama çay bardağının dibine mevsim meyvesinden püre yapıp, üzerine ılık sütü mayalayıp yoğurt yapmayı düşünüyorum..karıştırdığın zaman al sana meyveli yoğurt cokacimcoook .. henüz denemedim bir hocamız vermişti tarifi bize.. çok güzel oluyormuş :icecream:

edacım ek gıda vermeye başladın sanırım 1 tane yada yarım kayısıyı haşlayıp ezip yoğurduna yada kahvaltısına katabilirsin o da iyi gelir.

Canım benimkiside yoğurtu hiç sevmiyor ama geçenlerde şu hazır yoğurtan alayım bakalım beğenecekmi dedim...onu yedi muzluydu sanırım
birde yoğurtu ısıttım sıcak suyun içine koydum kabıyla..çünkü bizimkisi soğuk şeyleri sevmiyor ılık yada sıcak olacak...
Bugün yoğurt mayaladım ona muz karıştırıp vereceğim inşallah yer...

Kızlar bızımkısı Çok kabız olurda yapmazsa kansuk fıtıl kullanıyorum o rahatlatıp yaptırıyor.

Teşekkürler canım aklımda bulunsun..az önce yaptı..bayağı doldurdu ama çok katıydı..
nasıl rahat ettim ya yapınca..2 gündür kabak koymuyordum çorbasına o engelliyormuş demekki kabızlığını...sizde unutmayın kabak katın içine...

ya canım kesicektiim bugün... az önce yaptı..bugün çorba yapıcağım ama kabağını bol patetesini az koymayı düşünüyorum...yine olmasın diye...

Bu arada kızlar kendime eskiden bir öğün bile hazırlamazdım mutfağa girmemek için..
Şimdi mutfaktan çıkmıyorum..
üç öğün hazırlıyorum boraya... yese gözüme gelmez gerçi o ayrı bir konu!!!
çorbaları bir gün sonra veremezmiyiz acaba?(yeşillikli olmayan çorbaları) yoğurtlarıda..

Son düzenleme:

hayır hiçbirisini istemedi canım kalça ultrasonu 2. ay bitiminde yapılmıştı zaten bunun dışında işitme testi doğduğu hastanede yapılmıştı..kan ölçümü yapmadan, demir ilacına başladık...5. aydan sonra anne sütü demir ihtiyacını karşılamadığı için..
bunları istemesinin özel bi nedeni var mı yani enfeksiyon vs..geçirdi mi kızın ? CADIARZU

edacım ek gıda vermeye başladın sanırım 1 tane yada yarım kayısıyı haşlayıp ezip yoğurduna yada kahvaltısına katabilirsin o da iyi gelir.

kahvaltıya başlamadım biraz zaman geçsin diye bekliyorum..iki üç güne kadar geçmeyi düşünüyorum..
ama kayısı çok iyi olur saol canım..birde kuru eriği kaynatıp suyunu veriyorlarmış...

çorbaları saklama kabında 1-2 gün saklayabilirsiniz diyor bendeki listede..yeşil yapraklı sebzeler ise verileceği gün ilave edilecek cokacimcoook
yoğurdu minik kavanozlara yapmayı düşünüyorum ben, günlük..ama ertesi güne kaldığında tadında bi ekşime olabilir ve beğenmeyebilirler o nedenle...

doğduğunda hepsi yapılmıştı şimdi tekrar isteyince herkestenmi istiyolar dedim yoksa özel hastane olduğu için para tuzağımı?

DIONYSOS, aytege, duyguege+, gozde0120, gundogdus, HatiYil, karçiçek, MaVili_06, MinikAnniş+, mommy, Naime, PAPATYAM+, patik, sema_alya, zeynep_67

Görüntü var,ses yokk nerdesiniz kızlar???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…