- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #16.561
Eda zeytınyagına ragmen mı cevız gıbı yaptı ?
Bugun bır daha versen zeytın yagı ?
Ben sunu dusunuyorum.. bu kız hakıkaten yollu..
Bır kere nıckın den bellı.. demekkı zaafından yaklasmıs adama..
Onlarda bu tongaya dusmeye cok musaıt zaten.. cıddı bır ılıskı degıl kı sen öğrenince sana yalvarmaya baslasmıs.. gitme demiş..
Çok hatta gerektıgınden daha da basit bır yasanmıs bırsey bence.. yoksa bu nıckı aklı basına kım kullanır..
''Darbeli matkap''.............
Günaydınlar..
Emel dün okudum msjını cvp yazamadım..umarım şimdi biraz daha iyisindir..
Eğer günü birlik bir ilişkiyse yuvanı yıkmayı değmez...
Gerçi hep aldatma konusu geçtiğinde eğer birincisi affedilirse ikincisinin olmayacağının garantisi olmadığını düşünürüm...Yani bir rahatlık kazanabilir eşin...
Dolayısıyla senin yapman gereken burnundan fitil fitil getirmen...
affetmiyecekmişsin gibi davran çok uzun bir süre..ümitleri yok olsun...
Ailenin yanına git eğer gidemiyorsan onu 1 haftalığına gönder yüzünü görmek istemediğini söyle biraz düşüneceğini söyle korksun....Bırakabileceğini düşünsün..
Ayrıca bazı arkadaşlar öğrenme filan demişler ama bana göre öğrenmelisin...
Madalyanın öteki yüzüde var..
Ya uzun süreli bir ilişkiyse,duygusal bir bağ varsa aralarında affetmeden önce kafanda soru işaretlerin olmamalı,tam anlamıyla bitrmiş olduğuna emin olmalısın..
Canım birde oğlunu düşün gelip geçicek ınşallah ama oğlun etkilendiğiyle kalacak..
Sen üzme kendini güçlü ol eşin üzülsün bırak..
Allah sabır versin canım...
Ve boyle basıt bır kızla da hıc bosuna konusmamalı bence hicran.. konusmalı demıssın ya hani..
Basta bende oyle dusundum ama kızın kalitesini anlayınca bence bunu yapması buyuk hata olur..
Öyle pislik bır kadın ıle emel neden yuzyuze gelsın degıl mı .. bılmıyorum ben boyle dusunuyorum..
:1shok::1shok:emelde mi hamile...
emelcim msne gelince haber ver..
Evt canım yaa..hemde rezenede içti az bir şey dün..Birde bir kereliğine mahsus makatın uyarim dedim kulak çöpüylee oda olmadı...
ıkınıyo ıkınıyo yapamıyor yavrum....
Ama dediğin gibi bugünde içireyim bir çay kaşığı...
Bİz c.tesİ dr. Gİttİk benİm kız 3,510 gr doĞmuŞtu Şu anda 65,5 cm boyu kİlosuda 6,700 dr.beslenmesİyle İlgİlİ sorunlarımız sÖyledİk hala 2 saatte bİr 60 cc zorla yedİrİyoruz. Dr. 5 saatte bİr beslenmesİ lazım dedİ ama bİzİmkİ durmuyo kendİsİ 2 saat oldumu yırtınıyor İstİyor.ek besİnlere baŞladıĞımızdan buyana bİzİmkİde kabız ama zorda olsa yapıyor sıkıntı olmuyor.bİrde ben yoĞurt yedİremİyorum mİdesİ bulanıyo.yoĞurta ne katıpta verİyorsunuz.(bu arada emel hanımla İlgİlİ konuyu daĞıtmaya ÇalıŞıyorum allah kİmseye yaŞatmasın Çok ÜzÜcÜ)
Evt canım yaa..hemde rezenede içti az bir şey dün..Birde bir kereliğine mahsus makatın uyarim dedim kulak çöpüylee oda olmadı...
ıkınıyo ıkınıyo yapamıyor yavrum....
Ama dediğin gibi bugünde içireyim bir çay kaşığı...
Kız hıcran karıstırdın hamıle olan maibeyaz yanı gulsum.. mavılı emel oluyoor..
Bız c.tesı dr. Gıttık benım kız 3,510 gr doĞmuŞtu Şu anda 65,5 cm boyu kılosuda 6,700 dr.beslenmesıyle ılgılı sorunlarımız sÖyledık hala 2 saatte bır 60 cc zorla yedırıyoruz. Dr. 5 saatte bır beslenmesı lazım dedı ama bızımkı durmuyo kendısı 2 saat oldumu yırtınıyor ıstıyor.ek besınlere baŞladıĞımızdan buyana bızımkıde kabız ama zorda olsa yapıyor sıkıntı olmuyor.bırde ben yoĞurt yedıremıyorum mıdesı bulanıyo.yoĞurta ne katıpta verıyorsunuz.(bu arada emel hanımla ılgılı konuyu daĞıtmaya ÇalıŞıyorum allah kımseye yaŞatmasın Çok ÜzÜcÜ)
Kızlar bızımkısı Çok kabız olurda yapmazsa kansuk fıtıl kullanıyorum o rahatlatıp yaptırıyor.
geçmiş olsun canım..çorba vermeyi kestin di mi?
ılık su içirebilirsin bağırsakları yumuşasın armut püresi verebilirsin meyve seviyorsa,
bir de demir ilacı bizde başlarda kabız yapmıştı, şimdi tam tersine döndü günde 2 ye çıktı yeniden...
Martın 17 sİnde karma aŞılarımız ve sarılık aŞımız var. Bİde dr. BİrsÜrÜ kan ve İdrar tahlİlİ İstedİĞİ bu ayda kanÖlÇÜmÜ yapılıyomuŞ ayrıca gÖz ortopedİ kbb muayenesİde İstedİ.sİzlerdende bunları İstİyolarmı?
edacım ek gıda vermeye başladın sanırım 1 tane yada yarım kayısıyı haşlayıp ezip yoğurduna yada kahvaltısına katabilirsin o da iyi gelir.
Canım benimkiside yoğurtu hiç sevmiyor ama geçenlerde şu hazır yoğurtan alayım bakalım beğenecekmi dedim...onu yedi muzluydu sanırım
birde yoğurtu ısıttım sıcak suyun içine koydum kabıyla..çünkü bizimkisi soğuk şeyleri sevmiyor ılık yada sıcak olacak...
Bugün yoğurt mayaladım ona muz karıştırıp vereceğim inşallah yer...
Teşekkürler canım aklımda bulunsun..az önce yaptı..bayağı doldurdu ama çok katıydı..
nasıl rahat ettim ya yapınca..2 gündür kabak koymuyordum çorbasına o engelliyormuş demekki kabızlığını...sizde unutmayın kabak katın içine...
ya canım kesicektiim bugünde az önce yaptı..bugün çorba yapıcağım ama kabağını bol patetesini az koymayı düşünüyorum...yine olmasın diye...
Bu arada kızlar kendime eskiden bir öğün bile hazırlamazdım mutfağa girmemek için..
Şimdi mutfaktan çıkmıyorum..
üç öğün hazırlıyorum boraya... yese gözüme gelmez gerçi o ayrı bir konu!!!
çorbaları bir gün sonra veremezmiyiz acaba?(yeşillikli olmayan çorbaları) yoğurtlarıda..
hayır hiçbirisini istemedi canım kalça ultrasonu 2. Ay bitiminde yapılmıştı zaten bunun dışında işitme testi doğduğu hastanede yapılmıştı..kan ölçümü yapmadan, demir ilacına başladık...5. Aydan sonra anne sütü demir ihtiyacını karşılamadığı için..
Bunları istemesinin özel bi nedeni var mı yani enfeksiyon vs..geçirdi mi kızın ? Cadıarzu
ah anacım sorma valla mesajı okuyunca mavili mavibeyaz görmedi gözüm sadece destek olmaktı aklımdaki onedenle kişilere takılmadımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?