Doğum yapmış olan anneler buraya....

canımmmm kendine dikkat ettt sakin olmak çok zor belki ama yakın bir arkadaşına git 1-2 gün araya sakinlik girsin düşünün biraz sağlam kafa ile böle kendini yıpratmaktansa ah canım gerçekten yanında olmak isterdim şimdi yaa

Emel canım yeni girdim ve yeni okudum maalesef erkekler bi anlık boşluktan yararlanıyorlar...Ama şimdi hissi değil mantıklı düşünmek lazım galiba.Dijitürk te selin karacehennemin prgramı var sabahları hep böyle eşlr arıyorlar ve mantıklı izahlar yapıyor kadın istersen siteside var özeline yazarım...En doğru kararı sen vereceksin biz ne dersek boş mantığınla ve oğlunu düşünerek uygun yolu bulursun inşaallah..

emelim, artık inanmicaksın tabiki....enazından uzunca bir süre.....güven bir dağmış..bir taşı oynasa yıkılıveren........hepimizin başından irili ufaklı şüpheler,olaylar geçmiştir...beşerdir şaşar demişler........artık sen sadece kendine inanıcaksın........ihanetten köte ne olabilir diceksin...........söyliyeyim ........eşinin seni paylaşabilmesi,kıskanmaması,gözden çıkarmış olması...........bir erkeğin ihanetinden daha acı ve çook daha kötü olanı budur......ben hiç sanmıyorum eşinin seni gözden çıkarıcağına.hatta farzı mahal aynı şeyi sen yapmış olsaydın allah muhafaza dala elim sonuçları olabilirdi bu durumun...ben doktor doktor gezerken demişsin,evet,haklısın çok sıkıntılar yaşadın ama belkı işte kilit nokta sen dr dr gezerken o ilgisiz kaldı..belkı sen bisüredir zaten tüm vaktını yavruna ayırmak zorundasın bırde rahatsızlar ustuste gelınce eşin boşluga düştü.........oda bir insan ve oda bir çeşit travma yaşıyo olabilir.......bu boşluktada ilk iş kendını avutabılmek adına heyecan aradı..bi anlık gaflet dedikleri..............şimdi sen bundan sonrasına bak...bu adam evine eşine bakıyomu,bu adam eşine cocuguna sahıp çıkıyomu,bu adam senın isteklerini yerıne getırmeye gayret edıyormu......................ölç biç tart...kim derseki aman boşa gitsin,gençsin güzelsin bilki düşmanlık yapıyodur...bu saatden sonra kurulucak yeni bir yaşamda bile maalesef kimse eşinin sevdiği kadar yavrusunu ve bence senide sevemez...........hakkında herşeyin hayırlısını cenabı mevladan dilerim.

herkese Günaydın ..

EMEL ; eşin düşmüş bi gaflete, internetten bilmem kaç erkekle böyle aşk yazışmaları yapan bir kadına kapılmış işte.. gönül eğlendirmiş aklınca..
Sen bebeğinin hatırına, bir şans ver ama onu böyle bi hata yaptığına pişman et..anasından emdiği sütü burnundan getiririm ben olsam.. Allah sabrını arttırsın...bebeğinin yanında ağlayıp üzülme nolur onlar herşeyi algılıyorlar..
Allah yardımcın olsun..

sen getirirsin,benim hiç şüphem yok:)minnoşanniş seniii..

canım belliki biraz daha ötesi var bu işin msn şifresini al eşinin ve gir o pislik karıda girecektir mutlaka ve dök içindekileri en azından rahatlarsın evli olduğunu bebeğini evliliğinin 13 yıllık olduğunu belkide eşin gizlemiştir bazı şeyleri eğer allahtan korkan biriyse eşinden uzak durur en azından inşallah diyebiliyorum en azından sen sakin ol ve eşini de madem böle bişii de var sen kendini yıpratmadan madem ailesi ile konuşmuşsun aile büyükleri yardım etsin size konuşsunlşar eşinle sende bu olayı kendini yıpratmadan halletmeye çalış trabii zordur sölemesi ama kendini düşün bu tarz olaylarda sakinlik çok işe yarar kızgınlıkla haklı iken haksız duruma düşürme kendini sölemeye çalıştığım bu yanii eşin için ne desem boşş yapmış yapacağını birkere güvenmekte zor belki ama senin güvenini kazanmak içinde çokı yol alması gerek artıkk gerçekten dediği gibi görüşme vss yoksa inşallah tabii allah yardımcın olsun

Ben sunu dusunuyorum.. bu kız hakıkaten yollu..
Bır kere nıckın den bellı.. demekkı zaafından yaklasmıs adama..
Onlarda bu tongaya dusmeye cok musaıt zaten.. cıddı bır ılıskı degıl kı sen öğrenince sana yalvarmaya baslasmıs.. gitme demiş..
Çok hatta gerektıgınden daha da basit bır yasanmıs bırsey bence.. yoksa bu nıckı aklı basına kım kullanır..
''Darbeli matkap''.............

Son düzenleme:
Günaydınlar..
Emel dün okudum msjını cvp yazamadım..umarım şimdi biraz daha iyisindir..
Eğer günü birlik bir ilişkiyse yuvanı yıkmayı değmez...
Gerçi hep aldatma konusu geçtiğinde eğer birincisi affedilirse ikincisinin olmayacağının garantisi olmadığını düşünürüm...Yani bir rahatlık kazanabilir eşin...

Dolayısıyla senin yapman gereken burnundan fitil fitil getirmen...
affetmiyecekmişsin gibi davran çok uzun bir süre..ümitleri yok olsun...
Ailenin yanına git eğer gidemiyorsan onu 1 haftalığına gönder yüzünü görmek istemediğini söyle biraz düşüneceğini söyle korksun....Bırakabileceğini düşünsün..

Ayrıca bazı arkadaşlar öğrenme filan demişler ama bana göre öğrenmelisin...
Madalyanın öteki yüzüde var..
Ya uzun süreli bir ilişkiyse,duygusal bir bağ varsa aralarında affetmeden önce kafanda soru işaretlerin olmamalı,tam anlamıyla bitrmiş olduğuna emin olmalısın..

Canım birde oğlunu düşün gelip geçicek İnşallah ama oğlun etkilendiğiyle kalacak..
Sen üzme kendini güçlü ol eşin üzülsün bırak..

Allah sabır versin canım...

Ve boyle basıt bır kızla da hıc bosuna konusmamalı bence hicran.. konusmalı demıssın ya hani..
Basta bende oyle dusundum ama kızın kalitesini anlayınca bence bunu yapması buyuk hata olur..
Öyle pislik bır kadın ıle emel neden yuzyuze gelsın degıl mı .. bılmıyorum ben boyle dusunuyorum..

emelin bileceği iş tabi ama
kendimi onun yerine koyuyorum
o kızla konuşup içimdekileri kusmazsam hep aklımda bir şüphe kalır . acaba kimdi nasıl bir ilişki yaşadılar , kız evli olduğunu biliyor mu ? basitlikse basitlik olsun adı ama kendi adıma konuşayım kesinlikle o kızla konuşmadan bu işin peşini bırakmazdım

ya o kısmıda var tabı .. belkı ben olsam bende oyle yapardım ama ..
ya daha uzucu sonuclar cıkarsa... sonra ne yapacak.. bunun ıcın emele bunu soylemıyorum..
ama yıne de basıt bır ılıskıymıs dıye dusunuyorum.. tabı ne kadar basıt olursa olsun aldatma aldatmadır..
emel ne yapıyor acaba sımdı ...

iyi şükür canımbenim..sen nasıl oldun sürmelikuzun nasıl

bizde iyiyiz umutcum.sürmeli kuzu iyi allaha şükür ama biraz ilgi manyağı oldu kızımlaelaelaelaelae.bi saniye bırakmıyo beni.yapışık ikiz gibi geziyoruzkaydirigubbakcemile.uykudan kalkınca bile özlemiş kalkıyo.kucağıma alır almaz ,öpücem diye yanağıma bi atılışı varŞeniz.hep yanında olayım istiyo.zaten adı gibi nazlı bi kızdı şimdi 2 kat arttı nazı:1rolleyes:.senin yakışıklı kuzun nasıl.geçtimi alerjisi biraz

bencede konuşmaması iyi olur çünkü bazı piskopatlar evli erkeklere daha çok ilgi duyuyor ve emel tel. açarsa, daha çok gaza gelebilir zevk duyabilir inada binebilir..
Allah korkusu olsa bu işe zaten kalkışmazdı..

Umut ne kadar samimisin..Zor dönemler yaşamışsın..bundan sonra İnşallah herşey gönlüne göre olur,Allah evladından güldürsün seni...

Kızlar bizimkisi kabız oldu ya...çorba yüzünden sanırım..
zeytin yağı içirdim...sabah ceviz büyüklüğünde yapmıştı ve çok katıydı..
Ne yapsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…