- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #16.541
hala uyumadım ve ağlıyorum,evı yıktım,sinir krızı geçirdim,bazı yerlerim kan ve çizik oldu.eşimse görüşmedığını 10 gundur yazıştığını soyluyor ve senı sevıyorum pişmanınm
dıyor.yarın grşrz uyuyabılırsem uyucam.gozumun onune msjlar gelıyor sıçrıyorum
:1shok::1shok:emelde mi hamile...
emelcim msne gelince haber ver..
bu arada hepinize günaydın arkadaşlarım.görüşmeyeli hepinizde iyisinizdir inşallah.emele üzüntümden size günaydın demeyi unutmuşum.
herkese Günaydın ..
EMEL ; eşin düşmüş bi gaflete, internetten bilmem kaç erkekle böyle aşk yazışmaları yapan bir kadına kapılmış işte.. gönül eğlendirmiş aklınca..
Sen bebeğinin hatırına, bir şans ver ama onu böyle bi hata yaptığına pişman et..anasından emdiği sütü burnundan getiririm ben olsam.. Allah sabrını arttırsın...bebeğinin yanında ağlayıp üzülme nolur onlar herşeyi algılıyorlar..
Allah yardımcın olsun..
bir kaç saat uyudum kabuslar gördüm tabi..eşim bılmıyorum nıye yapmtığımı diyor..ve yemınler edıyor daha önce asla olmadı diye.dün ilk kez aramış zaten onu ondada ben yakaladım.bu tur şeyleri Allah bana hemen gözteriyor zaten.10 gun oldu tanışalı diyor.şeytan işi,pcye oturunca oluyor şeytan yazdırıyor dıyor.çook pişmanın dıyor,geçen bebeğime bakarken utandım dıyor.gerçekten iş dışında sureklı evde olan bir insan.hala inanamıyorum.kızın ismini istiyorum vermem dıyor,sen kötu şeyler yaparsın iş dallanıp budaklanmasın diyor.antalyadaymış sözde..hi. bi lafına inanasım yokkı.nası guveneyım.dun itiraf et herşeyı bılıyorum kayıtlı dediğimde bıle hiç bişey yapmadım ben dıye gözumun içine baka baka yemın etti.kurana el basarmısın dedım getir basayım dedi.yalannn...bunları yazdın dıyorum ispatı var bana baştan anlat dıyorum bişey yapmadım dedı bastıra bastıra.ailesini arayınca sınır krizi geçirince işin ciddiyetini anladı,kabul etmek zorunda kaldı.göz göre göre yapmadım dıye yalan söyleyen insanın ben diğer anlattıklarına nasıl inanayım şimdi.bundan sonra nasıl güvenirim.gidicem diyorum gidemessin diyor.ya bana o kızın ismini nasıl vermez anlamıyorum.numarası yok dedı ankesorluden aradım onu dedi,nasıl inanayım.galiba kızla konuşunca başka gerçeklerin çıkacağından korkuyor.arkadaşlar inanaın çook acı,içim yanıyo,bacaklarıma vurmaktan bacaklarım morarmış.gözümü bi açtım ağlayarak,rüya değilmiş dedim.gözumun önunden yazdıkları gitmiyor.10 günde aşk olurmu yalan yazdım diyor,bense durmadan durmadan konuşuyorum,nasıl yaptın?bu kadarmı aşka ihtiyacın varmı?utanmadınmı?bebeğini düşünmedinmi?ben sana nasıl güvenirim?10 günde seni bu kadarmı etkiledi?etkilemediyse niye yaptın heyecan istediysen yine istersin,ben dokotr dokotr gezerken gönlün nasıl elverdi?boğuşuyorum bunlarla..........
iyi şükür canımbenim..sen nasıl oldun sürmelikuzun nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?