Doğum yapmış olan anneler buraya....

Hadise Düm Tek Tek

hadi kızlarr yandan ohhhhhhhhhh keyfiniz yerine gelsinnn dertleri tasaları bir kenara koyun ruhunuzun ilacını verinnnn stresi atınnnn azda olsa biraz keyifleninnnhihoyyyt:teytey::dance:

Son düzenleme:
Hicran sen temizlik yapmayacakmıydın ne geziyon:)

((kaynana gibi oldum..kaydirigubbakcemile3))

Duygucum nice nice aylara yıllara inşallah....

bende karıştırmam msn falan telefonda ama ben sadece kızımın videolarını izlemek için aldım (benim tel. videolu değil) o görüntüde denk geldi. aslında benim msn telf. karıştıran eşimdir bütün erkek arkadaşlarımın telf. nolarını sildirdi rehberden.aslında beni teşvik edende kendisi oldu.

ben kaçtımmm işler beni bekliyorr fazla değil ortalığı toplayıp 2 de gömlek ütülicem sonra kız uyanır çıkıcaz işte görüşmek üzreeeeeeeeeee

kusura bakma canım... naime türbanlı bi arkadaşımız benim bildiğim... böyle şeylere ilgi duyacak insan seçimlerinden belli olur diye düşündüm... neyse kusura bakma naimecim... kırdıysam özür dilerim...ben bilerek yaptığına ihtimal vermediğim için öyle demiştim... açık arkadaşlarımız da alınmasın... zaten beni tanıyan ne dediğimi de bilir... :çok üzgünüm:

sağolun kızlar iyi geldi valla
düşüne düşüne büyütüyor insan aklına bin türlü şey geliyor insanın
iyi varsınız a.s.

ne alaka kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
sen yazılanı yanlış algılamışsın galiba...
eşin böyle şeylere ilgisi olabilir mi diyorum sen naimenin ilgisinden söz ediyorsun ....

aşağıda da dip not yazıyorum ki aramızda olan bazı arkadaşların eşlerinin böyle ilgisi varsa ve bu ona normal gözüküyorsa bana demesinler ki bu alışkanlıklar normaldir vs.. diye..

Bu konunun türbanla ne alakası var!!

Naime canım senın yerınde olsam bende bunlardan süphelenir rahatsız olurdum doğruya doğru..
Zaten kıskanc ve süpheci bır yapım var.. ama arkadaslar bılırler benım face book la alakam yok.. ama tahmın edebılyorum yanlıslıkla eklenebılcek durumlar olabılır..
kamera mevzusu ıse.. hadı mını eteklı fılan olsa anlayacagım bır art nıyet arayacagım ama oyle de degılmıs..
Sen yıne sureklı kuskucu olarak yaklasma tabı ama yınede tetıkte ol derım yanı.. herkesın gorusu kendıne..
Ama bunları dusunupte kendını yıpratma.. ınsallah kuskulanacagın seyler olmaz bundan sonra..
Allah hepimizin yuvasına, once sadakat, sonra sevgi ve mutluluk versın..
Benım ıcın sadakat sevgıden bıle onemlı bunu her zaman soylemısımdır esıme de..
Ve zaten bır halt ıslıyorlarsa bugun yarın cıkar ortaya.. cekırge bır sıcrar ıkı sıcrar.......

canım herkes kendini fikrini yazıyor konu türban değil tabiki türbanla ilgisi yok
gülsüm sadece benim için böyle şeylere ilgisi olsa naime onu eş olarak seçmezdi demek istedi.

canım herkes kendini fikrini yazıyor konu türban değil tabiki türbanla ilgisi yok
gülsüm sadece benim için böyle şeylere ilgisi olsa naime onu eş olarak seçmezdi demek istedi.

bu açıklamaya göre; eş türbanlıysa aldatma yada buna benzer şeylere ilgi duyması söz konusu olamaz öylemi çok ilginç bir istatistik olmuş..
türbanlıların içi rahat olsun o zaman:)) biz derdimize düşelim...

naimecim üzülürsün diye,senin konun olduğu için uzatmıyorum

Son düzenleme:

ben naimenin ilgisinden bahsetmedimki.. öyle sapık birisi eş seçiminden belli olur demek istedim... yani adamın öyle ilgisi olsa ona göre bi kadınla evlenir... türbanlı derken onu dedim... ha bu da demek değilki açık insanlarla evlenen sapıktır...yani ne bileyim... bana öyle gibi geliyo... belki haksızım, yanlış düşünüyorum...

naime cnm bence de arkadaşların dediği gibi bi yanlışlık olabilir eşinde bnları yapacak
biri değilse kendini üzme derim arkadaşım...ee bide video kaydını cekip bi artniyet varsa niye versin telefonu eline buda var..yanlışş anlaşılmalar olmuş göründüğü kadar..sıkma canını boşu boşuna naimecim..:1hug:

duygucum rabbim uzun ömür versin inş..egeciğe yarı yası kutlu olsn bonbonun:hooray:

Bencede NAime canım arkadaşlara katılıyorum dik dur ezilme ama olayıda çok büyütmeye gerek yok diye düşündüm sen bilirsin ama...

naimecim senin eşin gayet zeki birine benziyo..verdiği cevaplar hiç altta kalıcakda cinsten deil...ama işte beşer şaşar dedik ya..allah beterinden saklasın..bunlar hiçbişi deil naimecim..benim eşim müdüryardımcısı..ve bulundugumuz muhıtde oldukça muhafazakar (guya) tesetturlu hanımlar cogunlukta...arkadaşlarından biri demiş,bu hanımların okula girmeyi bukadar istemelerının sebebi seni görmek hocam demiş...zevzek eşimde agzından kaçırıverdi boyle aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık bi lafı...yani burnumun dibindede olsa ben takip edemem tüm bu olanlar..ben yinede eşinin kötü niyetli oldugunuda hiç sanmıyorum..unutma ..ama unuttur bu olayı............DUYGU çok teşekkür ederim canımbenim...allah tamamına erdirsin,nice yıllara,sağlıkla,huzurla inşallah..lokum bacakların nasıl oldu:)doktora gidebildinmi?........GÖZDE maşallah suphanallah..kuzun balbalbal...sok koynuna kokla bizim içinde annesi..........biz yıne uyku krızı yaşadık..sabah 6 da kalktık bı 10 gıbı yarımsaat uyuduk uyandık uykumuzuda alamayınca ne yedıgımızı bıldık ne ıctıgımızı..delı dıvane mucadele dolu saatler....şükür uyudu..üst baş battı..ev bu arada yemek yapmaya çalıştım batttıı..üstümdede bi uyuslukk...bi duş alayımda kendıme geleyım..aslında hava güzel hakketen bende bı cıkarsammı...iyi gelıyo açık hava bencede kuzulara.....sahıle gıtmek baya bı yol..arabayı alsam.....sahılde baya bı esıyodur ama..haybeden üşütmeyelim...ben eniyisi balkona çıkarayım:)

Çok teşekkür ederim arkadaşlar:)Allah bebeklerimize mutlu sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

canım gülsüm ya..bu konu süper bi konu..uzayııp giderde kimse dibini bulamaz:)ama bensana bişi diyimmi bu hacı hocalar artı evlenırken illada başını örtsün diyenlerden daha cok çıkıyo bu uç olaylar..valla ben iyi gözlemciyimdir:)

Duygu ege beyin yarı yaşı kutlu olsun bizde dün doldurduk Allah nice güzel sağlıklı huzurlu ve mutlu yıllar nasip etsin ufak bi kutlama yapalım dedik ama kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…