Doğum yapmış olan anneler buraya....

Duygu ege beyin yarı yaşı kutlu olsun bizde dün doldurduk Allah nice güzel sağlıklı huzurlu ve mutlu yıllar nasip etsin ufak bi kutlama yapalım dedik ama kaldı

Sizinde yarı yaşınız kutlu olsun canım teşekkür ederim..

Umutcum bugun doktora gıtcektım hatırladıgın ıcın sagol ama gıdemedım cunku esımın cok onemlı bır işi çıktı ben kaldımsenağlamaGüzel dileklerin için teşekkürler..
Arkadaşlar türbanlı türbansız konularını kapatalım bunun sonu kötü yerlere gelir..Herkes kendi hayatından sorumludur..Onun ıcın bırakalım bunları farklı şeylerden konuşalım..

duygucum ,
egenin yarı yaşı kutlu olsunnnn allah anneciğiyle babacığıyla nice 6 aylar 6 yıllar göstersin tosunumuza .

başı örtülü ise namuslu dur diyen dangalaklarda namusu nereleriyle gördüklerini gayet net ifade ediyolar zaten..amanın kapatalım bu konuyu...kimde ne var allah bilir......inancıyla örtünmüş arkadaşlarımızada saygısızlık oluyo ister istemez.............yav geçen facebook ta baktım bi türbanlı hanım bana yazmış..bi baktım bizim kızlisesinin en fırlama kızı...kımsenın erkek arkadaşı yokken onun hıkayelerını dınlerdık..artık açık geze geze fazla gezdıde işe yaramadı bari böyle deneyeyım belkı bı koca bulurum dıyemı kapandı yada inancı gereğimi allah bilir...yani beni çarşaflıyım dıye alıyosa bı adam çarşafı alsın koynuna:)mesela yanii...............

Aaa ben Emelde kalmışım pardon...
Naime,ben de Edaya katılıyorum,Hicran da çok tatlı yazmış o da denenbilir :jeyyar:ama sen yine de mantıklı bir açıklama getirene kadar eşine tavır yap bence.

duygucum güzel haberlerini beklıyoruz..bişicik yoktur işallah..git yakında baride senınde için rahat olsun..bende benımkının alerjısı duzelsın psıkıyatra gıdıcem..bu yaza sağlıkla,neşeyle girelım inşallah kuzularımızla hepberaber..........

Arkadaslar tartısmaya donusmesıne gerek yok Gulsum de bu nıyetle soylemedı zaten..
Kapalı acık meselesı dıye ayırmaya gerek yok.. onemlı olan ınsanlık meselesi.. yok yere bır baska mesele cıkmasın :)
Böyle tartısmaların sonu yok ve ınsanı yoruyor zaten nıyette bu degıldı..

naimecim bencede eşinin söyledi gibidir. yani dizaltı etek çizmeli birini niye çeksinki ohooooo nette ne videolar dolu. hem sonra demşsin ya özür dilemedi gönlümü almadı diye canım benim her insan bir değildir bazı erkekler canım cicim gülüm der haklı haksız farketmez özürünü diler bazılarıda suçlu değlimki niye özür dliyim der güzel şeyler söylemeyi gönül almayı beceremez. hatta birde karşıdan özür bekler. bu arada gözünü tamamen yum demiyorum farkettirmeden huzur bozmadan hep tetikte ol.
bu hepimiz için geçerli mesela ben eşime çok güvenirim ama güvenim %99.9 dur. o %0.01 lik kısım beni hep uyanık tutar.
valla erkeklere asla vazgeçilmeyeceklerini hissettirmeyeceksin kendilerini vazgeçilmez sanmayacaklar ben yeri geldimi hep eşime valla ne benim ne ipeğin yüzünü göremezsin derim. kolayca vazgeçebileceğimi hissettiririm. aslında böyle bişey başıma gelse ne yaparım bilemiyorum ama eşime bu konu hakkında sert konuşurum tavrımı belli ederim.

Umut sana hasta olduğumu daha önce söylemişmiydim,bayılıyorum senin yazılarına yaaa:)Senindemı adın pat küt olsa acaba:)):roflol:delikafadulden

:roflol::roflol:
adam olan anlar umutcumm,kimde ne var kimde ne yok diye...
mesela ben, eşimle tanışma dönemlerimizde ne akılsa ( eşimin tutucu olduğunu bile bile) çok rahat,deneyimli,sanki daha önce çıkmışım birileriyle vs.. gibi gözükmeye çalışırdım..sanki bana rutbe takacaknaniknanik
şimdilerde konuşuyoruzda bana söylüyordu her şeyinle ele veriyordun kendini diye...
o kızda ne kadarda saklasa patlak verecektir sonunda...

Tarzımız aynı demekki canım, en iyisi :)...
Ama benım rakamlar farklı sadece.. :) o da esımden kaynaklı degıl, benden ve benım tecrube ettıgım seylerden..
Allah hepimizin yuvasına huzur versın ne dıyeyım..

Son düzenleme:
Umut sana hasta olduğumu daha önce söylemişmiydim,bayılıyorum senin yazılarına yaaa:)Senindemı adın pat küt olsa acaba:)):roflol:delikafadulden

bende bayılıyorum walla
umut bak bi hayran kütlesi oluşturuyosun yazılarınla :)
senin yazılarını okurken aklımdan hep şöyle geçiriyorum "bu kız roman falan yazmalı"
çok akıcı , sürükleyici :içelim:

Allah ıyılıgını versın emi kaydirigubbakcemile3
Allahtan anlamıs o zaman numara cektıgınıı :))

abooo konu nerelere gelmiş... amanın da amanın ben ne yazmışım öyle neler çıkmış... pes doğrusu...bu dangalaklar lafını üzerime alayım mı.. ben öyle bişey demedim gerçi almama gerek yok... ben dedim zaten betüle... ben bişey derim hiç alakası olmayan yerden anlaşılır diye... en iyisi susmak... sen de sus ben de susayım... bu arada kimin ne zaman imana geleceği belli olmaz... her koyun kendi bacağından asılır... amellerde niyetlere göredir... ben sustum artık... anlayan anlar beni... naimecim anlamış kırılmamış ya yeter... kim ne anlarsa anlasın...

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar arkadaşlarımdan biri msn iletisi yazmış.

"HAYAT,VALLA ÇOK MERAK EDıYORUM BENDEN ALDIKLARINI NERENE SOKACAKSIN"

çok hoşuma gitti paylaşıyım dedim kaydirigubbakcemile3

evet yaa roman yazmalı bızde facebookta umut fun club acarız:roflol::roflol:sonra Umut yasemının penceresı gıbı bır programa cıkar bızı tanımaz orda:roflol::roflol::roflol:

canım eşim benim tavrımı bilirbu konularda asla affetmeyeceğimi kızımıda göstermeyeceğimi yeri gelir söylemişimdir. Bilmiyorum belki bilerek belkide yanlışlıkla böyle bişey yaptı bundan önce güvenim tamdı %100 şimdi %99 ...

amanın amma kaynatmışsınız naimecim bence sen eşinin günahını alıyosun yazık adama yaaaa, sanki çekmişte ne çekmiş uzun etekli çizmeli birini çekmiş, belliki yanlışlıkla çekilmiş bir resim, tavukkk arkasına dönmüş çıban var çıbannnnnnımmm çıkmışş diye koşmaya başlamış seninki ı misal olmuş şeker yaaa, bence senin eşin iyi bir adam ben taa burdan hissettim bak.

.............................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…