Doğum yapmış olan anneler buraya....

naimecim gerçekten senden tekrar tekrar özür diliyorum... anlattığına pişman ettim sanırım... sabahtan beri emele hep msn den yazdım burdan yazmamaya çalıştım... biliyodum biriyle çakışacağımızı... keşke ilk başta seninle msn de konuşsaydık...neyse tekrar kusura bakma...

kızlar yazdım burda paylaştım sizinle ama yazılan yorumları falan okuyarak
kocamın sapık olduğunu falan düşünmeyin bugüne kadar hiçbir kötü hareketini görmedim...
ama insanın eşinin yanlışlıklada olsa ne bilim işte başka bir kadın mı acaba fikri yada benden artık hoşlanmıyor mu fikri insanı delirtiyor yorum yaparkende ona göre yazın lütfen

Naime eşini en iyi tanıyan sensin sonuçta..
böyle kötü niyetle birşeyler çekmiş olsa, zaten onu telefonda bırakmaz silerdi...silmeyi unuttu diyelim, sen onu fark edip ona söylediğinde kızarır bozarır ele verirdi kendini ne bileyim... hareketler mimikler ele verir insanı ... bu olay da güveninin sarsılması için bir neden değil..ama sen telefonmuş, msn miş, facebook muş takibini yap , ben bir vukuatını yakalamadığım halde, düzenli olarak bakarım mailine, mesajlarına...güvenmediğimden değil ama tedbiri elden bırakmamak lazım :lepi:

kapalı, açık hacı hoca vs..bu söylemler, hiç karışmasaydı keşke bu mevzuya...
herkesin içini bilen bir tek Allah ' tır...tv den gördüğünüz birkaç sapık hoca müsveddesi , gerçek manada hacı hocaları karalamak için yeterli değildir.. :1closedeyes:
hiçkimseyi Allah şaşırtmasın, eşlerimizi de ve bizleri de :Saruboceq:

canım ben orda bambaşka bişey söylemek istedim... konuyu bambaşka yerden aldılar... sanırım yanlış kelime kullandım...

neysee arkadaşlarr bu konular cok derin konular yok türban yok acık uzayacak bu böylee
herkes kendini biliyor böyle konulara girmeyelim...demişler ya imanla paranın kimde olduğu belli olmaz..
her koyun kendi bacandan asılr... mervecim sana katılıyorum cicim

Son düzenleme:

bencede maibeyaz arkadaşımız başka birşey demek istedi aslında ama yoruma açık olduğu için farklı algılandı, ben burdaki kapalı arkadaşlarımızın çok kibar ve hanfendi insanlar oduğundan eminim, keşke başka yorumlar yazılmasaymış.:1hug:

Arkadaşlar ya, her koyun kendi bacağında asılır lafı Yahudilerin bi sözüymüş..
o nedenle ben tasvip etmiyorum, her koyun kendi bacağından asılmaz !!!
aksine bizim birbirimize yardımcı olmamız, kardeşimizin sıkıntısını kendi sıkıntımız gibi paylaşmamız, empati yapmamız bizim en güzel özelliklerimizden birisidir....
ama bu laf nasıl empoze edilmiş beyinlerimize öyle değil mi fisfisfis

Katılıyorum... a.s

Gülsüm ben zaten sana ithafen yazmadım ki..
senin demek istediğin yanlış anlaşıldı, dediğin gibi yanlış ifade ettin belki de..
toplumda hepimiz bi potada kaynaşıp gitmişiz..
benim bikini giyen arkadaşım da var, çarşaf giyeni de var..
ama hepsinin fikrine saygılıyım ben... kimseye neden böylesin demem.. bana da denmesinden hoşnut olmam..
dediğim gibi kalpleri Allah bilir..
Yaratılanı severim, YARADAN'dan ötürü..... :asigim:

Kızımın kabızlık problemi var onunla ilgileniyordum baktım bayağı yazılmış.Naimecim bence de eşini en iyi sen bilirsin ama istersen yine onunla sakince bi konuş.ıçinde kalmaması için.
Örtü meselesine gelince hakkaten uzatılmaması ve kimsenin kimseyi kırmaması gerektiğini düşünüyorum.Ben örtümü o, bu, şu istediği için takmıyorum mesela sadece ve sadece Allah istediği için bir emir olduğuna inandığım için takıyorum.Zaten umutta gerçekten bu gibi insanların günahını almak istemiyorum demiş.Bu hacı hoca sapıklığı da tamamen mervenin dediği gibi bence.Medyadan gördüğümüz para kazanmak için insanları sömüren tipler ama asla dini temsil etmeyen kişiler.
Şurası bir gerçek tabii başı örtülü de örtüsüz de bir çok kadın aldatılıyor günümüzde.Adamın dindar dinsiz olması önemli olan değil bence 'adam' olması önemli olan.

naimecim bence büyütülecek bir durum değil.ama tepkinide göster tabiki.bence uzatma.bende çok kıskanırım kocamı ama kesinlikle kıskandığımı belli etmem.o da deli olur.:))ama bu demek değildirki onu serbest bırakırım.ben bakarım tlf.nuna.zaten bilgisayardan hiç anlamaz.

Evet canım haklısın bende senın gıbı dusunuyorum...
Her tercıhten ınsanla arkadaslık kurup (tabı bana zarar vermediği sürece) saygı duyarım ama bana da duyulmasını ısterım..
ısın kotusu ben ınsanlara boyle yaklasırken bazı konularda bana saygı duyulmamasıda benı hepten uzmus ve sasırtmıstır..
Saygı onemlı bırsey gercekten.. ınsanlara, yasam tarzlarına, hayata bakıs acılarına, bırlıkte oldukları ınsanlara, aralarındakı ılıskıye herseye saygı duymak gerek..
Ayrıca bu söz de ne mumkun guzel olmasın.. :)

Son düzenleme:
emirinde bugün 3 tane aşısı vardı.hepatit,5 li karma ve pnömokok.yavrum bu sefer çok ağladı.hemşirenin eli çok ağırmış ya.eve gelirken bile ağladı hep.gitmeden önce yarım kaşık calpol vermiştim.şimdilik yok ateşi umarım çıkmaz.

maşallah deniz paşaya.benim oğluşumda 2-3 gündür desteksiz oturuyor artık.yığıyorum önüne oyuncaklarını onlarla haşır neşir oluyor.

neyse 1-2 resim ekliyeyim bari.alıntı yapmayın ama olur mu ?

6 aylık olan bebişlerinde yarı yaşı kutlu olsun.

Son düzenleme:
Çok gecmıs olsun halimecim.. Kıyamam emırcıge..
Ateşi çıkmaz ınsallah hıc..

Bu arada resımlerınızı yenı gordum.. çok tatlısınız annesı ya Allah hıc ayırmasın 3 unuzu..
Koca adamcık olmus emır bey, cok ta şık vallahıı masallahh :)

Son düzenleme:
bu da gelinlik fotolarımdan birkaçı.albümü cd yapmışlardı aynı zamanda.siz daha önce koymuştunuz ama ben daha yeni ekleyebildim.

sileceğim ona göre.:))anladınız siz onu.

Son düzenleme:
selam kızlar ben kızımla markete gittim sonra sitenin bahçesinde bi tur attık kızıma bir tulum aldım dışarı çıkarken giydiğimiz mont küçük geliyordu artık bücürükte indirim vardı bizim burdaki alışveriş merkeinde 70 tl lik tulum 35 olmuşşş bende aldım gittiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…