- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #16.681
kızlar arkadaşlarımdan biri msn iletisi yazmış.
"HAYAT,VALLA ÇOK MERAK EDİYORUM BENDEN ALDIKLARINI NERENE SOKACAKSIN"
çok hoşuma gitti paylaşıyım dedim kaydirigubbakcemile3
kızlar arkadaşlarımdan biri msn iletisi yazmış.
"HAYAT,VALLA ÇOK MERAK EDİYORUM BENDEN ALDIKLARINI NERENE SOKACAKSIN"
çok hoşuma gitti paylaşıyım dedim kaydirigubbakcemile3
kızlar yazdım burda paylaştım sizinle ama yazılan yorumları falan okuyarak
kocamın sapık olduğunu falan düşünmeyin bugüne kadar hiçbir kötü hareketini görmedim...
ama insanın eşinin yanlışlıklada olsa ne bilim işte başka bir kadın mı acaba fikri yada benden artık hoşlanmıyor mu fikri insanı delirtiyor yorum yaparkende ona göre yazın lütfen
Naime eşini en iyi tanıyan sensin sonuçta..
böyle kötü niyetle birşeyler çekmiş olsa, zaten onu telefonda bırakmaz silerdi...silmeyi unuttu diyelim, sen onu fark edip ona söylediğinde kızarır bozarır ele verirdi kendini ne bileyim... hareketler mimikler ele verir insanı ... bu olay da güveninin sarsılması için bir neden değil..ama sen telefonmuş, msn miş, facebook muş takibini yap , ben bir vukuatını yakalamadığım halde, düzenli olarak bakarım mailine, mesajlarına...güvenmediğimden değil ama tedbiri elden bırakmamak lazım :lepi:
kapalı, açık hacı hoca vs..bu söylemler, hiç karışmasaydı keşke bu mevzuya...
herkesin içini bilen bir tek Allah ' tır...tv den gördüğünüz birkaç sapık hoca müsveddesi , gerçek manada hacı hocaları karalamak için yeterli değildir.. :1closedeyes:
hiçkimseyi Allah şaşırtmasın, eşlerimizi de ve bizleri de :Saruboceq:
böyle kötü niyetle birşeyler çekmiş olsa, zaten onu telefonda bırakmaz silerdi...silmeyi unuttu diyelim, sen onu fark edip ona söylediğinde kızarır bozarır ele verirdi kendini ne bileyim... hareketler mimikler ele verir insanı ... bu olay da güveninin sarsılması için bir neden değil..ama sen telefonmuş, msn miş, facebook muş takibini yap , ben bir vukuatını yakalamadığım halde, düzenli olarak bakarım mailine, mesajlarına...güvenmediğimden değil ama tedbiri elden bırakmamak lazım :lepi:
herkesin içini bilen bir tek Allah ' tır...tv den gördüğünüz birkaç sapık hoca müsveddesi , gerçek manada hacı hocaları karalamak için yeterli değildir.. :1closedeyes:
bencede maibeyaz arkadaşımız başka birşey demek istedi aslında ama yoruma açık olduğu için farklı algılandı, ben burdaki kapalı arkadaşlarımızın çok kibar ve hanfendi insanlar oduğundan eminim, keşke başka yorumlar yazılmasaymış.:1hug:
neysee arkadaşlarr bu konular cok derin konular yok türban yok acık uzayacak bu böylee
herkes kendini biliyor böyle konulara girmeyelim...demişler ya imanla paranın kimde olduğu belli olmaz..
her koyun kendi bacandan asılr... mervecim sana katılıyorum cicim
Gülsüm ben zaten sana ithafen yazmadım ki..
senin demek istediğin yanlış anlaşıldı, dediğin gibi yanlış ifade ettin belki de..
toplumda hepimiz bi potada kaynaşıp gitmişiz..
benim bikini giyen arkadaşım da var, çarşaf giyeni de var..
ama hepsinin fikrine saygılıyım ben... kimseye neden böylesin demem.. bana da denmesinden hoşnut olmam..
dediğim gibi kalpleri Allah bilir..
Yaratılanı severim, YARADAN'dan ötürü..... :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?