- 19 Haziran 2007
- 943
- 69
- 98
- 43
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #16.701
Çok gecmıs olsun halimecim.. Kıyamam emırcıge..
Ateşi çıkmaz ınsallah hıc..
Bu arada resımlerınızı yenı gordum.. çok tatlısınız annesı ya Allah hıc ayırmasın 3 unuzu..
Koca adamcık olmus emır bey, cok ta şık vallahıı masallahh :)
Emire geçmiş olsun inşlh ateşi çıkmaz annesi
maşallah resimleriniz çok güzel
Tarzımız aynı demekki canım, en iyisi :)...
Ama benım rakamlar farklı sadece.. :) o da esımden kaynaklı degıl, benden ve benım tecrube ettıgım seylerden..
Allah hepimizin yuvasına huzur versın ne dıyeyım..
kızlar arkadaşlarımdan biri msn iletisi yazmış.
"HAYAT,VALLA ÇOK MERAK EDİYORUM BENDEN ALDIKLARINI NERENE SOKACAKSIN"
çok hoşuma gitti paylaşıyım dedim kaydirigubbakcemile3
emirinde bugün 3 tane aşısı vardı.hepatit,5 li karma ve pnömokok.yavrum bu sefer çok ağladı.hemşirenin eli çok ağırmış ya.eve gelirken bile ağladı hep.gitmeden önce yarım kaşık calpol vermiştim.şimdilik yok ateşi umarım çıkmaz.
maşallah deniz paşaya.benim oğluşumda 2-3 gündür desteksiz oturuyor artık.yığıyorum önüne oyuncaklarını onlarla haşır neşir oluyor.
neyse 1-2 resim ekliyeyim bari.alıntı yapmayın ama olur mu ?
-------------------------------------
6 aylık olan bebişlerinde yarı yaşı kutlu olsun.
bu da gelinlik fotolarımdan birkaçı.albümü cd yapmışlardı aynı zamanda.siz daha önce koymuştunuz ama ben daha yeni ekleyebildim.
[-----------------------------------
sileceğim ona göre.:))anladınız siz onu.
[http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/257825-acil-kan-gerekiyor-0rh-ankara-33.html#post5634287kızlar dünakşam itibari ile yaşamdestek ünitesine bağlıymış yavrucak ama kan ve trombosite çokçok ihtiyaçları varmış inceleyin ankaradaki tanıdıklarınıza yayın noolur inşallah şifası Allahtan
[----------------------------[/url]
Bugün 6. ayını dolduran kuzular nice yıllara...
Ayçam da bugün 7. aya girdi.Sağlıkla inşallah...
bu da gelinlik fotolarımdan birkaçı.albümü cd yapmışlardı aynı zamanda.siz daha önce koymuştunuz ama ben daha yeni ekleyebildim.
sileceğim ona göre.:))anladınız siz onu.
ula burdasınız ama yazan yokkkk hade ben bir konu atayım ortaya ne diyeceksiniz bakemmm okumakmı yoksa meslek için kursa gitmekmi daha önemli şu dönemde sizce okumak derken üniversiteden bahsediyorum
halime cok şeker cıkmışsnz canım allah mutluluğunuzu bozmasın emir paşayada gecmş olsun
çok güzel çıkmışsınız maşallah size
oğluşda süper allahım ömür boyu mutluluk huzur versin
Bugün 6. ayını dolduran kuzular nice yıllara...
Ayçam da bugün 7. aya girdi.Sağlıkla inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?