Doğum yapmış olan anneler buraya....

teşekkür ederiz cnm.sağol.Allahım kimsenin yuvasını bozmasın inş.

Emire geçmiş olsun inşlh ateşi çıkmaz annesi
maşallah resimleriniz çok güzel

sağol cnm.bu 2008 eylül annelerininde,babalarınında,bebişlerininde hepsi güzel maşallah be.sırnaşık şey:jeyyar::smiley-cool:

AMİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq:

maşallah çok tatlısınızzzzzzzzzzzzzz

allah mutluluğunuzu daim etsin pek hoşsunuzz yakışmışsınızzzzzzzz ve hala çıtırsınnnn

allah yardımcıları olsun zor hastalık uğraştırıyorr bizim milletimizde kan vermeyi bile düşünmez ama böle bir olayda inşallah yardımlar esirgenmez ankaradaki arkadaşlar bir ilgilenirse çok iyi olur allah rızası için

[----------------------------[/url]

Bugün 6. ayını dolduran kuzular nice yıllara...
Ayçam da bugün 7. aya girdi.Sağlıkla inşallah...

oyyyy oyyy oyyy yerim ben onuuuuu maşallah büyümüş valla 7. aya da girmiş ölemiii rabbim nice aylar yıllar nasip etsin sağlıkla huzur ve mutlulukla inşallahh

ula burdasınız ama yazan yokkkk hade ben bir konu atayım ortaya ne diyeceksiniz bakemmm okumakmı yoksa meslek için kursa gitmekmi daha önemli şu dönemde sizce okumak derken üniversiteden bahsediyorum

ula burdasınız ama yazan yokkkk hade ben bir konu atayım ortaya ne diyeceksiniz bakemmm okumakmı yoksa meslek için kursa gitmekmi daha önemli şu dönemde sizce okumak derken üniversiteden bahsediyorum

üniverste derim ama gittiğin bölüme bağlı bazısında iş çok zor bulunuyo bazısında havada kapılıyorsun.
tabibazı bölümler için üniversitenin adıda çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…