Doğum yapmış olan anneler buraya....

bakın kızım komşumda arkadaşının salıncağında keyif sürerken

sildim oniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
Bende oğlumun dün banyodan sonraki halini koyayım size teyzeleriAlıntı yapmayın lütfennn[/B]

Son düzenleme:
gözde sen kilolarından memnun olmayan eylül anneleri topüğine gemiycekmisin canım boyunu kilounu olmak istediğin kilonu yazmıycakmısıncokacimcoook

buda teyzemizin hediye ettiği yürüteç pek oturtmuyoruz ama arada keyiflensin diye 5-10 dk izin veriyoruz ona aynı zamanda sallanan koltuk gibi ayakları ayarlanıyor

ahanda bunu da sildimmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:

Rica ederim canım
canım
uht tekniğiyle üretiliyormuş bal ondan alerji yapmıyormuş . uht ne deme bilmiyorum :)))
:roflol::roflol::roflol:
özel msjlar görülebliiyomu:uhm: nerden bakıyosunuz :uhm:bende bakem

Saol canım, yok demem:))
o zaman kullanabiliriz...
Yok canım yaa görünmüyor ben normal profiline yazdım öyle söyledim bak düşmüş herkes tuzağımaşakkıdı:jeyyar:

Çok güzel çıkmış prenses yerim ben onuuu kuzuuu

----------

buda teyzemizin hediye ettiği yürüteç pek oturtmuyoruz ama arada keyiflensin diye 5-10 dk izin veriyoruz ona --------

Ama Ama annesiii ben bu pamuguu yeriiiimmmm yeriiimm... ŞenizŞeniz
kız ne tatlı cıkmıs oyle masallah masallah Allah nazardan korusun..
muzur muzur da bakıyor zilliiii.... kaydirigubbakcemile3

ya bu salıncaktan bende cok rahat eder dıye ıstıyordum ama evdede cok yer kaplıyorlar yaaa yurutecı bıle o yuzden kararsızım..
mama sandalyesını bıle ıkeadakı mobılya tarzı olanlardan alıcam bırde mobılyası eve uyuyor dıye sandalyelere fılan.. kaydirigubbakcemile3
Gule gule kullansıın pembiş yanaklı zilliciiikk.. :icecream:

hadi gözün aydın maşallah herşey yolunda demekkii damadıma iyi bak heeeeklava:

canım emin değilim belki çalıştığı hastanede öyle olabilir ama en taze aşı sağlık ocağında olur dedi

hadi yaaa aşıları devletmi karşılayacamışş özellerde de yaniii süpermişşşşa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…