- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #16.881
canım
uht tekniğiyle üretiliyormuş bal ondan alerji yapmıyormuş . uht ne deme bilmiyorum :)))
Tek sen değilsin canım üzülme,başka meraklılarda var:roflol::roflol:
canım
uht tekniğiyle üretiliyormuş bal ondan alerji yapmıyormuş . uht ne deme bilmiyorum :)))
:roflol::roflol::roflol::mymeka:
gözde sen kilolarından memnun olmayan eylül anneleri topüğine gemiycekmisin canım boyunu kilounu olmak istediğin kilonu yazmıycakmısıncokacimcoook
DUYGUCUM canımbenim..tekrar teşekkürler paylaştıgın için...DERYA emin olki betüşün dediği gibi evdeki çorbalar,yemek suları hazırların yanında hiçbişi..hem kayınvalıden eskı kadın..iyi yapıyo..bunyesını kuvvetlendırıyo..benım kayınvalıdeye bıraksam oda oyle büyütürdü emınım..ama ben yapamam..kadının hali yok..bide bende ögreneyım istiyorum sonuçta..ama şunu kesin ögrendim,hazırlar içerik olarak dogal ve kuvvetlı güzel olabılır ama risk almamak adına kuzuma artık evden yapıp yedırıcem..bi işte princununu muhallebısını hazır verıyorum..
:roflol::roflol::roflol:canım
Yok canım yaa görünmüyor ben normal profiline yazdım öyle söyledim bak düşmüş herkes tuzağımaşakkıdı:jeyyar:özel msjlar görülebliiyomu:uhm: nerden bakıyosunuz :uhm:bende bakem
Saol canım, yok demem:))
o zaman kullanabiliriz...
bakın kızım komşumda arkadaşının salıncağında keyif sürerken
Bende oğlumun dün banyodan sonraki halini koyayım size teyzeleri[URLI]Alıntı yapmayın lütfennn[/I][/B]
bakın kızım komşumda arkadaşının salıncağında keyif sürerken
----------
buda teyzemizin hediye ettiği yürüteç pek oturtmuyoruz ama arada keyiflensin diye 5-10 dk izin veriyoruz ona --------
Gunaydın...
Burada hava aksam olmus gıbı karanlık ve yagmurlu...
Az önce doktordan geldık... boyumuz kılomuz saglıgımız cok ıyı masallahhh..
Meyve püreleri ve yoğurda baslayabılcegımı soyledı doktorumuz.. yıne pastorize yogurttan kendın mayalarsın dedı.. meyvelı vs ... 2 nısanda bır lıste cıkarıp verıcek ek gıda ıcın..
Rota asımızı olduk.. agrı ates yapmazmıs Allahtan.. bızım boyle.. :)
Hepiniz de ıyısınızdır umarım arkadaslar..
hadi yaaa kız o dr un olduğu hastane öle olmasın aşıları yaparlarken pketlerin üzerine bakıyom hep ben bizim özel sağlık olduğu için vurduktan sonra paketlerin barkod ve fiyat küpürünü yapıştırıyorlar rapora sigortaya faxlamak için ordan hep tarihlerini görüyom ben amaa
Tesekkur ederız canım.. bızımkı 5 ay 15 gunluk bıraz gec kaldık kontrolune..
ası olunacagından da haberımız yoktu nasıl olduysa atlamısız sanırım..
doktor rotasının oldugunu soyledı oyle yaptırdık yanı canım..
Bu arada bılgınıze;
Artık muayene oldugumuz hastanelerde de ucretsız asımızı olabılıyormusuz ayrıten saglık ocagına gıtmemıze gerek yokmus.. devlet verıyormus asıları haberınız olsun..
Doktorumuz boyle bılgılendırdı..
tesekkur ederız canım Şenizdoktor yapmayacagını soyledı bakalım..
Bende 3 gundur fılan bebelac ın ırmıklı ballı kahvaltısı ve ılk meyveler mamasından verdım 1 er kere denedım cok sevdı... ama duzenlı vermedım..
sımdı meyve püreleri ve yogurtla baslar onlardan da arada bır verırım.. doktor ek gıda lıstesı verene kadar..
sarımsak cayını hıc duymadım ya.. verırsen cok sevınrım canım bakalım o nasıl bırseymıs kaydirigubbakcemile3
Diyet fena degıl canım şimdilik pek bır kaybımız yok.. cok da duzenlı yaptıgım soylenemez ama yapmaya calısıyorum bakalım...
yurumeye de baslayacagım.. benneyaptımki
Tesekkur ederız canım.. a.s.
O haberı 2 gun once ızledım.. ve dayanmayıp aglamıstım annesıne de lanet okudum..
içim nasıl acıdı anlatamam.. helekı haberde o yavruyu gorunce.. çok kötü çoookkk.... Allah boylelerıne evlat nasip etmesın ınsallah !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?