- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #16.841
kızlar itiraf ediyorum kayınvalidem varya tunahana herşeyi yediriyor bazen deli oluyorum yedirme diyorum ama bazen de ii oluyor herşeyi tadıyor diye düşünüyorum...mesela karadenizin meşhur lahana yemeğinin suyu,turşu suyu,çorba suyu,etli patates yemeğinin patetesini suyuyla püre edip veriyor...valla ne bilim çok şükür maşallah şimdiye kadar hiçbişi dokunmadı ya belkide ben çalışıyorum Allah bana yardım ediyor diye düşünüyorum yani çünkü ben evde olsam bebeğime ben baksam asla böle şeyleri yedirmem ne bileyim...her bebek de farklı bünye taşıyor emsela o da var...sağlıklı olsunlar da en önemlisi hepimizin bebğini korusun Rabbim...
hicran ben bahsettiğin olayı kızkardeşimde yaşadım..önce uni bitti..ardından master..derken doktora..ingilterede dil kursu..maltada da...ama başvurdugu yerlerde ya konuma göre fazla eğitimli kalıyodu yada tecrübesiz diye geri çevriliyodu..ben çocugumun baktimki okulla ilgisi yok veririm meslek lisesine...ama senin düşündüğün formül süper valla..sen neden siyasete girmiyosun..bunu samımıyetle soyluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?