Doğum yapmış olan anneler buraya....

ayy yaa hiç antalya yaşayan yok mu yaaa havalar süper dışarı çıkar gezerdikk hep istanbull ohh valla yaz gelince tatile gelinn buraya yaaa

Ayşe maşaAllah nazar değmesin saçları bizim de bayağı uzadı gözüne girmek üzere..toka takmaya başlarız biz de yakında :sm_cool:
mama sandalyenizi güzel günlerde kullanın..bol iştahla mamalarını yesin sandalyesinde cokacimcoook

mervişş canımm koydumm resimlerii bi aka sayfada canımm
canım cihocco nun 260 tl dii 220 aldıkk bi de telsiz aldık artık odasında yatacak...

Hey masallah canım.. :))
Bundan sonrasında artık bunyelerı daha kuvvetlenıyor corba suyu yada patatesın dokunacagını sanmıyorum..
Aslına bakarsan bence dısarıdan aldıgımız yoğurt yada kavanoz mamalarından daha masumdur belkı de..
Aman dokunmuyorsa masallah.. yınede doktorunuza gıınce bır soyle ıstersen kayınvalıdem boyle yedırıyor sakıncası olurmu dıye.. :)

Aslına bakarsanız yurutec ıyı olur gıbıme gelııyor bızımkı bayılıyor ayakta durmaya ama doktorlar tavsıye etmıyor..
Tuh ya keske sorsaydım nıye sormadım kı bugun..:mymeka:

bacılar ben su yemekleri yapayımmm yine gelirimm öptümmm.....
HAA BU ARADA İÇİMDE KALMASINN VALLA BENDE NUMARASI OLAN ARKADAŞLAR SİZLERE SESLENİYORUMM HEP BEN ARAYIP SORUMM SİZZ HİÇ ARAMIYORSUNN KIRILDIMM SİZLEREE AMA EBRUNUN HAKKINI YEMEM SAĞOLSUNN ARADA OO ARIYOOO ((

selam kızlarrrr ne var ne yokk dün gece uykum kaçtı gene uyuyamadım 4 te yattım sabahta kızı yedirip altını temizleyip yatırdım gene yattım sonrada eşim baktı biraz ben daha 1 saat oldu uyanalı ay dengem bozuldu valla artık kız erken yatsada uyuyamıyorum kız 1 de yattı ama ben uyuyamadım işte offfffffffffffff

ooooooooooooo herkeslerde buradaymışş

aslında doğru yesinler de işte ne bilim...yoğurdu da biz kendimiz yapcaz doğal inek sütünden valla önceden biz nasıl büyümüşüz..bardaklara mayalıycaz gerçek has inek sütünden ...ya ben engel olamam zaten kaynanaö ne kadar yedirme desem de yedirir biliyorum...

EVET YAA BAYILIYOO benimm kızımdaaa almak istiyorumm yaa bakalım artıkk bide salıncak almak isitiyorumm yazda geliyorr balkonda sallanırr durur olurr dimi yaa

ayşe cok güsel çıkmış cemrecik maşallah ona..ne güsel saclarıda cici kızımızınhihoyyyt
mama sandalyeside güzelmiş canım kaca aldın kullanışlımı bende almak ,istiyorum ama...

bana oyyy verirseniz hemen girerimmm :lepi: bende fikir çokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…