- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #16.861
slm iyi geceeler arkadaşla uzun süredir giremiyordumm .. umarım herkes ve bebişlerde iyidir.. bizi sorarsanız iyiz şükür
sizinle konşmayı özlemişimm tabii ki sizleride..
biliyorum su anda kimse yokturr herkess yatıyordur.. bende şimdi aldım pc elime eşimden anca sıra geldi..
neyse artık yARIN GÖRÜŞÜRÜZZ
HERKESE İYİ GECELER TATLI RUYALAR.
hicraaaaaaaannnn hoşgeldinn canımmm nasılsınnn bakalımmmmmmm
Günaydınlarrrr İzmirde bugün bahar havası var bütün camlarımızı açtık havalanıyoruz:teytey:Uykudan yeni kalktım daha inşallah birazdan kahvaltı yapıcaz,herkes öğlen yemeği yiyor biz kahvaltı yapıyoruz:bbo:
Canım hoşgeldin iklim kuzum napıyor resimlerini gördüm çok güzel maşallah öptüm ikinizide oylarımız sizeŞeniz
Ben gazetede gördüm okumadım bile tüylerim diken diken oldu dediğin gibi Allah akıl sağlığımızı korusun :Saruboceq:
Gülşah canım hoşgeldin umarım iyisindir yakışıklı oğlun nasıl onuda öp benim içina.s.
mervişş canımm koydumm resimlerii bi aka sayfada canımm
canım cihocco nun 260 tl dii 220 aldıkk bi de telsiz aldık artık odasında yatacak...
bacılar ben su yemekleri yapayımmm yine gelirimm öptümmm.....
HAA BU ARADA İÇİMDE KALMASINN VALLA BENDE NUMARASI OLAN ARKADAŞLAR SİZLERE SESLENİYORUMM HEP BEN ARAYIP SORUMM SİZZ HİÇ ARAMIYORSUNN KIRILDIMM SİZLEREE AMA EBRUNUN HAKKINI YEMEM SAĞOLSUNN ARADA OO ARIYOOO((
Tek sen değilsin canım üzülme,başka meraklılarda var:roflol::roflol:ben de baktım, itiraf ediyorum :roflol:
ne kadar meraklıymışım yaw kaydirigubbakcemile3
Amin canım cümlemizin ölmüşleri inşAllah.....
aslında doğru yesinler de işte ne bilim...yoğurdu da biz kendimiz yapcaz doğal inek sütünden valla önceden biz nasıl büyümüşüz..bardaklara mayalıycaz gerçek has inek sütünden ...ya ben engel olamam zaten kaynanaö ne kadar yedirme desem de yedirir biliyorum...
Herkse slm
hava çok kötü karanlık böyle havalarda hiçbişi yapasım gelmiyor.
Ayşe maşallah kızınaçok tatlı bende kızımn saçı uzasa tokalar taksam çok merak ediyorum.
mama sandelyenizi güle güle kullanın iştahlı bir bebek olsun inşlh.
Betül aslana geçmiş olsun bende cuma günü aşı yaptırcam 2.doz zatürre aşısını
sağlık ocağında vurulan aşılar daha taze olduğu için tavsiye ediyorlar arta kalan aşılar hastanelere gönderilmiş bunu bir doktor arkadaş söylemişti.
bana oyyy verirseniz hemen girerimmm :lepi: bende fikir çokkkk
Merhabalar Arkadaşlar...
Dünden beri int. arıza vardı giremedim..
Biz çorbaları hiç sevmiyoruz en kısa zamanda tavuk suyuna,et suyuna geçicem belki öyle yer...
Bu arada ayşe hoşgeldin..mama sandelyenizde hayırlı olsun canım..
Mama sandelyesi almak için bende eşimi bekliyorum bir ara vazgeçtim ama yemek zamanını öğrenmesi birey olduğunu hissetmesi için gerekli diye düşünüyorum...
konu açılmışken hazır kahvaltılıklarla ilgili de merak ettim bal bir yaşına kadar verilmiyor ama hazırlar ballı nasıl oluyor? dr.una soran bu konuda bilgisi olan var mı?
Herkse slm
hava çok kötü karanlık böyle havalarda hiçbişi yapasım gelmiyor.
Ayşe maşallah kızınaçok tatlı bende kızımn saçı uzasa tokalar taksam çok merak ediyorum.
mama sandelyenizi güle güle kullanın iştahlı bir bebek olsun inşlh.
Betül aslana geçmiş olsun bende cuma günü aşı yaptırcam 2.doz zatürre aşısını
sağlık ocağında vurulan aşılar daha taze olduğu için tavsiye ediyorlar arta kalan aşılar hastanelere gönderilmiş bunu bir doktor arkadaş söylemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?