Doğum yapmış olan anneler buraya....

hoşşşşşşşşşşş geldinnnnnnnnnnnnnnn kızzz arayacam senüü şimdiii

Herkse slm
hava çok kötü karanlık böyle havalarda hiçbişi yapasım gelmiyor.
Ayşe maşallah kızına çok tatlı bende kızımn saçı uzasa tokalar taksam çok merak ediyorum.
mama sandelyenizi güle güle kullanın iştahlı bir bebek olsun inşlh.
Betül aslana geçmiş olsun bende cuma günü aşı yaptırcam 2.doz zatürre aşısını
sağlık ocağında vurulan aşılar daha taze olduğu için tavsiye ediyorlar arta kalan aşılar hastanelere gönderilmiş bunu bir doktor arkadaş söylemişti.

Duygucum yeni gördüm yazını bitanem ya iyiyim canım nasıl olayım bazen iyi bazen kötü bi şekilde akıp gidiyo zaman yavrularımız iyi olsunlarda,öperim teyzesi egede iyidir umarım egenin fotosono her gördüğümde bayılıyorum ilerde çok can yakıcak valla kıvanç tatlıtuğ gibi bebek yerim onu sende benim için öp annesi:ecrin_bebek:

mervişş canımm koydumm resimlerii bi aka sayfada canımm
canım cihocco nun 260 tl dii 220 aldıkk bi de telsiz aldık artık odasında yatacak...

SAĞOL CANIM.. ben de chicco beğendim geçen hafta bakmıştım... güle güle kullanın...

çok haklısın canım ayşem ya sık sık arıyorsun eksik olma Şeniz ben de telefonla konuşma özürlüyüm biraz galiba kaydirigubbakcemile3 ama telafi edicem inşAllah, kırılma sen :1hug:

Emelcim bende dün okudum yazdıklarını canım ne desem boş ama sen yavrun için ayakta kal arkadaşım erkek milleti değilmi benimkide bazı geceler sürekli netin başında ne yapar ne eder bilmiyorum günahı boynuna böyle adamları Allah ıslah etsin...

Ayşecim çok güzelmiş cemrenin mama sandalyesi bizde alıcaz bakalım sizinki gibi güzel bişey olsun güle güle kullansın cemre hanım

Ayşecim maşallah Cemreye çok tatlı çıkmış maşallah.Bizimde chicco sandalyemiz çok memnunum::)Güle güle kullanın canım:

oyyy yerim ben seni yaa demek desende yedirriirr kaynanan aman boşver oğlunu nasıl büyütmiş bu kadın dimi, öyle bak olaylara.

hadi yaaa kız o dr un olduğu hastane öle olmasın aşıları yaparlarken pketlerin üzerine bakıyom hep ben bizim özel sağlık olduğu için vurduktan sonra paketlerin barkod ve fiyat küpürünü yapıştırıyorlar rapora sigortaya faxlamak için ordan hep tarihlerini görüyom ben amaa

Merhabalar Arkadaşlar...
Dünden beri int. arıza vardı giremedim..
Biz çorbaları hiç sevmiyoruz en kısa zamanda tavuk suyuna,et suyuna geçicem belki öyle yer...
Bu arada ayşe hoşgeldin..mama sandelyenizde hayırlı olsun canım..

Mama sandelyesi almak için bende eşimi bekliyorum bir ara vazgeçtim ama yemek zamanını öğrenmesi birey olduğunu hissetmesi için gerekli diye düşünüyorum...
konu açılmışken hazır kahvaltılıklarla ilgili de merak ettim bal bir yaşına kadar verilmiyor ama hazırlar ballı nasıl oluyor? dr.una soran bu konuda bilgisi olan var mı?

aytencim gülme kısss napim benim kaynanam böle işte yedirir valla bak almış bu havada tunahanı misafirliğe gitmiş ne edem ne diyem anacımm

canım
uht tekniğiyle üretiliyormuş bal ondan alerji yapmıyormuş . uht ne deme bilmiyorum :)))

DUYGUCUM canımbenim..tekrar teşekkürler paylaştıgın için...DERYA emin olki betüşün dediği gibi evdeki çorbalar,yemek suları hazırların yanında hiçbişi..hem kayınvalıden eskı kadın..iyi yapıyo..bunyesını kuvvetlendırıyo..benım kayınvalıdeye bıraksam oda oyle büyütürdü emınım..ama ben yapamam..kadının hali yok..bide bende ögreneyım istiyorum sonuçta..ama şunu kesin ögrendim,hazırlar içerik olarak dogal ve kuvvetlı güzel olabılır ama risk almamak adına kuzuma artık evden yapıp yedırıcem..bi işte princununu muhallebısını hazır verıyorum..

Tesekkur ederım canım.. a.s.
Yalnız bu durum her hastane ıcın gecerlı degıldır bence ya hıcranın dedıgı gıbı.. fisfisfis
Arta kalan asılar ne bıleyım sanmıyorum ama.. CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…