- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #16.901
ayşe cok güsel çıkmış cemrecik maşallah ona..ne güsel saclarıda cici kızımızınhihoyyyt
mama sandalyeside güzelmiş canım kaca aldın kullanışlımı bende almak ,istiyorum ama...
Oylar sana kurban olsun dönürüümm... :lepi:
gülme kız öğrendim bak :)
“ultra high temperature” (ultra yüksek ısı)
bir çeşit pastorize yöntemi yaneeeee a.s.
canım emin değilim belki çalıştığı hastanede öyle olabilir ama en taze aşı sağlık ocağında olur dedi
Ama Ama annesiii ben bu pamuguu yeriiiimmmm yeriiimm... ŞenizŞeniz
kız ne tatlı cıkmıs oyle masallah masallah Allah nazardan korusun..
muzur muzur da bakıyor zilliiii.... kaydirigubbakcemile3
ya bu salıncaktan bende cok rahat eder dıye ıstıyordum ama evdede cok yer kaplıyorlar yaaa yurutecı bıle o yuzden kararsızım..
mama sandalyesını bıle ıkeadakı mobılya tarzı olanlardan alıcam bırde mobılyası eve uyuyor dıye sandalyelere fılan.. kaydirigubbakcemile3
Gule gule kullansıın pembiş yanaklı zilliciiikk.. :icecream:
bu arada hicran sankı sana cok benzıyor hee ceylın :)
merci şekerim merci bende mama sandalyesi alıcam ama kapanıp açılması gerekli ahşaplara bende baktım ama yer kaplıyor kaldıramıyorsun bazıları sabit çünkii ben yine ayşe gibi chıcco almayı düşünüyorum hafta sonu bizde bakıcaz salıncakta kapanıp açılanlardan yerde kaplasa sonuçta hep açık kalmayacaklar mecburen alıcazzz
ayrıca teşekkürler ederikkk o sizin şekerliğinizzz ay bir resmi daha var gözleri yanakları aynen belli oluyor orda şimcik koyuca maşallah diyin kızımaaaaaaaaaaa
yok bacım yok nerdeeeeeeee sadece laın ve göz burun kısmı benziyorr gerisi hep babaaaaaaaaaaaaa
dediğim resmi yüklememişim pc ye ama buda güzelll
alıntı yapmayınız yoksam patlarrrr:roflol:
ya ben sana cok benzettım nedensee...
Onu yaradana kurban olsunlarr masallahh cırkın seyy..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?