Doğum yapmış olan anneler buraya....

Ceyline,Egeye Maşallah çok tatlılar
bebek olmalarına rağmen yüzlerinden nasıl da anlaşılıyor birisi tam erkek birisi de tam cimcime..

Sebze çorbasını nasıl sevdirebilirim fikri olan var mı?

ayşe cok güsel çıkmış cemrecik maşallah ona..ne güsel saclarıda cici kızımızınhihoyyyt
mama sandalyeside güzelmiş canım kaca aldın kullanışlımı bende almak ,istiyorum ama...

canım sağoll evet güzell birçok fonksiyonu var alçalıp yükseliyor hem yatıra biliyorsun hemde oturta.önler sabit arkada tekerlek var tabi onları kilitleye biliyorsun. yan tarafında ufak bi sehbası var.2 kılıflı 2 side siline biliyor üstelik yumuşakk sert değil bebeklerimizin oturdugu bölme.önünde ki masası ayarlanıyor.üstelik bizle beraber masada oturabiliyor ve öndeki o mama tepsisi çıkıyor ve masaya koyabilirsin.

canım emin değilim belki çalıştığı hastanede öyle olabilir ama en taze aşı sağlık ocağında olur dedi

Evt bende katılıyorum özellerde aşı bayatlayabilir sağlık ocağındaki gibi yoğun değiller..
Bende s.ocağında yaptırıyorum hem bu nedenle hemde hemşireler dr.lardan daha iyi iğne yaptıklarını düşünüyorum..

Betül ben ikeadaki mama sandalyesini görmüştüm bir yerde ama bir kaç tane daha çeşiti var mı bilmiyorum tabii..
Sanki bana çok güvenilir gelmemişti...
Çünkü en az 1,5 yaşına kadar kullanacakları için ve çok hareketli olacakları için önemli...
Bizim tanıdığın çocuğu sandalyenin üstünde nerdeyse takla atıyor...

ahh geldimm şükürr ayy yemek yapmayıı sevmiyomm yaa yatmak uyumak istiyommmmmmmm....
ayyyy maşşalahhh kırkbin kere maşallahh yavrularınıza akadaşlarr çokk şekerlerr yaa

merci şekerim merci bende mama sandalyesi alıcam ama kapanıp açılması gerekli ahşaplara bende baktım ama yer kaplıyor kaldıramıyorsun bazıları sabit çünkii ben yine ayşe gibi chıcco almayı düşünüyorum hafta sonu bizde bakıcaz salıncakta kapanıp açılanlardan yerde kaplasa sonuçta hep açık kalmayacaklar mecburen alıcazzz

ayrıca teşekkürler ederikkk o sizin şekerliğinizzz ay bir resmi daha var gözleri yanakları aynen belli oluyor orda şimcik koyuca maşallah diyin kızımaaaaaaaaaaa

teşekkür ederim hicran.. Şeniz eksik olmayın...

balda bulunan bi bakteri türü bebişlere zararlı 2 yaşa kadar vermeyin diyolar ama mamalar yüksek sıcaklıkta üretildiği için bakteri falan kalmıyo o yüzden :lepi:
gerçi annem bize yedirirmiş küçükken bal...ama şimdi yedirilmemesi gerektiğini biliyoruz...
edacım sen de bu aralar yemekle alakalı sorular sorup sorup kaçıyosun :roflol: afiyet olsun serkan boraya... cokacimcoook

Son düzenleyen: Moderatör:
Eda 3-4 model vardı sanırım yanılmıyorsam..
Bakalım ınceleyecegım bende ona gore alacagım.. cok hareketlenırlerse devrılme olasılıgı hepsınde var muhakkak..
gecen ıkea ya gıttıgımızda bır mama sandalyesı cok ılgımı cekmıstı ayakları baya acılıydı devrılmeye musaıt degıl gıbıydı bakalım.
.

bu arada hicran sankı sana cok benzıyor hee ceylın :)

yok bacım yok nerdeeeeeeee sadece laın ve göz burun kısmı benziyorr gerisi hep babaaaaaaaaaaaaa

dediğim resmi yüklememişim pc ye ama buda güzelll

silinmiştirrrrrrrrr kaçırdınızzzzzzzzzzzzzzzzz

alıntı yapmayınız yoksam patlarrrr:roflol:

Son düzenleme:

Mama sandalyelerının katlandıgını bılmıyordum yaa ... :bbo:
Katlanıyormu cıdden ıncelıyormu yanı bır yere kaldırsak fılan sonra ?

oyyyyyyy şapkası da varmış Ceylin hanımın...salıncakda da pek rahat kurulmuş hanımefendi nazar değmesin....
Egeme de maşaAllah .. onun gözleri nazar boncuğu zaten ...
hepsine nazar :asigim:

yok bacım yok nerdeeeeeeee sadece laın ve göz burun kısmı benziyorr gerisi hep babaaaaaaaaaaaaa

dediğim resmi yüklememişim pc ye ama buda güzelll
alıntı yapmayınız yoksam patlarrrr:roflol:

ya ben sana cok benzettım nedensee...
Onu yaradana kurban olsunlarr masallahh cırkın seyy..kaydirigubbakcemile3

ilerde kızım büyüyüp evlenmeye karar verdiğinde dünürüme sorucam sen hiç kk da yazdın mı eylül annesimisin diye delikafadulden lülülülülülü

ya ben sana cok benzettım nedensee...
Onu yaradana kurban olsunlarr masallahh cırkın seyy..kaydirigubbakcemile3

herkes baba diyor malesef hep alın kısmı ve burun kısmından yakalıyorlar bana benzerliğini ama gerisi hep baba diyolar dünürüm bana benzetmişsin ya al sana kocaman bir thanks Şeniza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…