Doğum yapmış olan anneler buraya....

Canım benım, böyle yapma kendını harab etme, sen cok guclusun bunu bılıyorum ben..
Çok pişmanmıs evet, senden korktugu ıcın sakladıgı ufak tefek seyler olabılır ama cok pişman olmus bellı..
Kendıne oğluna zarar verme canım, hersey duzelecek ınan bana.. HER SER DE BIR HAYIR VARDIR belkı de bu olay ortaya cıkarak esının daha buyuk hatalar yapmasına engel olmus oldun..
Belkı canı yandı dılı yandı bır daha yapmayacak.. ben boyle dusunuyorum.. eger senı sevmıyor yada senden bıkmıs olsaydı zaten bu kadar yalvarmazdı..
Anlık heyecanlara kapılmıs.. durum bunu gosterıyor.. Allaha sıgın herseyın hayırlısı de.. kendını yıpratma hayatım kendını gucsuz bırakma..
Sen sabırlısın ve guclusun bundan emınım.. belkı hayatınızda yenı bır sayfaya sebep olacak bu olay..
Ve daha buyuk hatalar yapılmaması ıcın cekılmıs bır fedakarlık olacak..
Tabı acı ceken sensın.. ama cok daha kotulerı var be canım.. bunlar acemıce yapılan aldatmalar..
Aldatmanın masumu olmaz ancak kaldırılabılecek olanı var kaldırılamayacak olanı var..
Sen bunu kaldırarak kaldırılamayacak olanlara set cektın sanııyorum..
Allah huzur versın yuvanıza ve saglık, sadakat..

ah emelim napıyosun sen ya... değer mi canım benim kendini rezil etmeye.. bak yarın herşey düzelecek sen o insanların yüzüne yine bakacaksın... güçlü ol tatlım... ne dertler var bu kadar bırakma kendini... bırak gitme artık üzerine... unut demiyorum unutamazsın ama bu kadar küçük düşürme bitanem kendini... güçlü ol...senin oğlun var... o insanların gözünde bi saygınlığınız var... bak gidememişsin demekki hayırlı olan buymuş de kendine... dua et tatlım allaha sığın, sabır iste... hangi geceye gün doğmamış ki bu güne kadar... kabul etmesi zor evet ama bu şekilde çare bulamazsın ki...sabırlı ol... sütüm gitti diyosun...oğlunu düşün güçlü ol... onun sana ihtiyacı var... sen olmasan napar o onu düşün...dilerim bi an evvel selamete eresin... geçer unutur gidersin bu günleri... bu mübarek günde bütün dualarım seninle...

arkadaşımm yaa çok üzüldümm inan allahımm yaa nasıll bişey buu allah sana muhtesem bi es vermişş üstüne üstlük dünyalar tatlısı bir evlat vermişş sen bunların kıymeti bilmee ayyy çokk sinirlendimm ama umarımm ilk ve son olur bi daha yapmazz.. canım sen bebeğin için iyi olmaya çalışş.. onu düşünn allahımm kötü yola sokmasınn kimselerii,
İŞTE BEN BU YÜZDEN NET E KARŞIYIMM VE EVİMDE OLMASINIDA HİÇ İSTEMEM EN KÜÇÜ Bİ HAREKETTE İPTAL ETTİRİRİMM..kötükedihüsoklava:

Emelcim lütfen kendini bu kadar yıpratma oğlunu düşün yavrum hissediyordur üzülüyordur. Eşinde pişman olmuş zaten üzülmüş betülünde dediği gibi seni sevmese bu kadar yalvarmazdı affetmen için...
bir anlık heycan nelere mal oldu eşinde öğrendi sen sağlam dur eşin sen sağlam durdukça o daha çok ezilir güçlü ol birtanem

emel canımmm allah sabır versin
bu kötü günleri en az hasarla atlat inşallah .
iyi gelir değişiklik gelin bakalım istanbula , yalnız kalın ....
emel sakin olmaya çalış yaşadıkların çok zor ama konu komşu bilmese daha iyi ,2 gün sonra sen kocanla barışırsın ama milletin ağzı torba değil büzemezsin konuşurlar ,üzülürsün yıpranırsın ...
uzaklaşın biraz oralardan ... kocan yapmış bir hata pişmanlığına inanıyorum ben anlattıklarından , yalan söylemeye devam etmesi korkusundan ,seni kaybetmekten korkuyo bırak korksunda zaten ... istanbula geldiğinizde al karşına uzun uzun sakince konuş bence , onu korkutmadan ,tehdit etmeden konuş ki sana herşeyi anlatabilsin sadece öğrenmek istiyorum de senden öğrenmek istiyorum , tek bir yalanını daha yakalarsan herşeyin biteceği izlenimini ver ki ona o zaman oturur anlatır belki herşeyi ...
emel ya olanları aklının bi kenarına saklayıp yoluna devam edeceksin yada yeni bir yol çizeceksin , kendini artık yıpratma , insanların ağzına laf verme güçlü durmaya çalış dimdik durmaya çalış ,haklıyken haksız duruma düşme ,

emelcim canım benim allah sabrını artırsın öncelikle ve sana yardım etsin..
bak rabbimin bi bildiği var demek ki ki sana kimliğini almayı bile unutturdu şöyle düşünürsen ibret
alman lazım bundan minicik bi kuzun var cekip gitsen ne olcak? canım emel bence sadece 1 haftalığına git annene sadece kafanı biraz dağıtmak için..kolay değil yaşadıkların elbet ama o minik yavruyla kendini dışarı atmak.. hem seni hem bbeğini üzer o hissediyordur canım herseyi...
biraz herseyi kendi haline bırak bebeğini sütünden mahrum bırakma inan cok üzüldüm çook..
güçlü olmalısın... sabretmelisin...hersey böyle gitmiycek elbet seni tesseli etmek cok zor biliyorum ama
dayan biraz daha lütfen eger ist. hemen gitmiyceksen bana gel..biraz konuşur dertleşir kafa dağıtırz..
seni bekilyorum msnini ac konuşalım seni istediğin yerden gelip alırım arabayla..
lütfen bu kadar salma kendini sana muhtac olan bebeğini hatırına az daha güçlü ol çok kurcalama artık kurcaladıkca sen üzülceksin inan eşine 1 kez şans ver ve dinle bidaha olmuycaktır inanıyorum bu yalvarmalarından ötürü...

Son düzenleme:
karçiçek imkanın varsa sen gtsen yanına... böyle giderse kötü bişey yapacak ondan korkuyorum..

ARKADAŞLAR BENıM PRENSESıM UYANDII ARTIK AKŞAMA GÖRŞ. YADA YARINN allaha emanet olunn öptümm emell canımm benimm yaa herşeyy düzelirr canıım allahın izniylee bebeğine iyi bak eşinn bırakk vijdan azabı çeksinn bu dünyanın öteki dünyasıda var unutma canımm bys canlarımm

Canım havuç koyuyorum ama yine de sevmiyor zaten kabız olduğu için dr. bu sıralar patetes havuç koyma dedi...
Bende görsen ne hallere giriyorum ama ne kadar dayanabilirim bilmiyorum...

Saol canım,kolay gelsin...

Eda bence kabak ve patatesli azcık tavuk sulu bır corba yapabılrısın sevıcegını sanıyorum..
ya da tavuk sulu sehrıye corbasını genelde bebekler cok sever.. yerimseniben
Banada öyle geliyor ınşallah..
Yarın kontrolde soracağım tamam derse hemen deneyeceğim...saol canım..

Ya hazır kutudaki çorbalardan burada ki bir arkadaşımda tavsiye etti..hazır yapmak istemiyordum çorbayı ama severse ondanda veririm..
Neden emmiyor acaba? dr.a sordun mu? sütün az geliyorsa ondan olabilir belki...
Ayrıca bizimkisi de biberonu sevmiyor,meyva sularını biberonla verim dedim de almadı...
Acaba farklı bir biberon denesek olurmu? belki şekli uymuyordur onlara...

karçiçek imkanın varsa sen gtsen yanına... böyle giderse kötü bişey yapacak ondan korkuyorum..

gülsüm cnm biz msn de dün konuştuk gelirim falan demişti ama elbette adresini alıyım
bede giderim ...neden olmasın imkan dediğin nedir isteyince yaratılır bi yuva kurtarmaya koşarak giderim emelde istedikten sonra...

ben chicconun kauçuk başlı biberonuyla alıştırdım şimdi normal silikon veriyorum...

slm kızlar..okuldan geldim.kıvançımı uyuttum..bir gireyim dedim.ne var ne yok

ya emelcim bu kadar kendini kahretmene değer mi yaaa.eşinin seni nekadar sevdiğini anlamadın mı.öyle geçiçi bir internet heyecanı yaşamış..sen onun kaçyıllık aşkısın.sevmeseydi bu kadar yalvarırımıydı.bırak artık şu kızı yaa..ölee ortalığı da ayağa kaldırma canım yaa..aranızda halletmeye çalışın....bu kadar da yıpranma nolur ya..öptüm seni çok..eşine bir şans daha ver...ama kolay olamsın bu..

Emelcim kendini yıpratma canım benim ya,bak eşin yeminler etmiş bence bu ona büyük bi ders olmuştur inan bundan sonra zaten yapacağı varsada yapamaz senin verdiğin tepkiyi görünce aklı başına gelmiştir mutlaka,sizin için bi tatil olur hemde kafanızı toparlarsınız eşimle bişeyler yapmayı bende o kadar çok özledimki malum bebekler hayatımıza girdiğinden beri herşeye daha az zaman ayırmaya başladık inşallah bundan sonra üçünüz hep mutlu olursunuz ve bu gezi sizin için daha güzel günlerin başlangıcı olur moralini yüksek tut bebeğin için canım,tekrar iyi tatiller herşey gönlünce olsun...

Son düzenleme:
Duygucum maşallah egeye canım boncuk gözleriyle nede güzel bakıyo..
Mervecim yerim büşrayı valla maşşallah çok tatlı nede güzel çıkmış öyle yatağında

Ay ben bugün çok yoruldum hergün olduğu gibi benim oğlan kime çektiyse böyle aşırı huysuz sürekli mızırdanıp duruyo karnını doyuruyorum,altını alıyorum,oyunlar oynuyorum yinede çocuk hiç mutlu olmuyo derdi sürekli ordan oraya kucakta taşınmak ooff napıcam ben böyle(

emel sana yazmıştım mailde attım msn de açmıyosun ist gitmen değişiklik olcaktır. Bu kadar kendini harab etme lütfen evet ne yazıkki bu erkek milleti bizim sadakatimizin onda biri yok ama bu kadar yeminler ediyorsa yalanda değildir herzaman ikinci bi şans vardır canım lütfen kendini üzme merti düşün öpüyorum kendine dikkat et :1hug:

yok canım bizimki ben işe başladıktan sonra böyle oldu yoksa emiyordu hele ilk işe başladığım zamanlar deli gibi emiyodu özlüyomuydu neyse artık .ama bıraktı artık kaşığa mı alıştı neyse bilmiyorum .süt az olduğunda zaten eskiden beri emmez deniz ama artık dolu olduğunda da emmiyor anca uyuduğunda .. bi şekilde sütü içiriyoruz işte mamaya falan katıp napıyım ...
eda hazır kutulara gelince çarşıdan pazardan aldığımız herşey hormonlu o yüzden ben bu mamalara daha çok güveniyo gibiyim özellikle organik olanları alıyorum ,hipp diye bi marka var herşeyi organik ondan da alıyorum ... ben kahvaltılarını falanda aldım içine pekmez peynir yumurta falan da koyup yedriyorum kahvaltı en sevdiği öğin sanırım bi onda fazla mızıklanmıyor.

Emel canım geçmiş olsun ama niye böyle bir şey yaptınn..
Sen güçlü biriydin okuduğum kadarla..
Kavganı etseydin.Bağırıp çağırsaydın ama niye kendine ve bebeğine zarar veriyorsun istemiyerek te olsa...
Eğer eşine bu kadar kolay affetmeyeceğini anlatmak istiyorsan bunu kendine,oğluna zarar vererek yapma...
Allah yardımcın olsun canım geçecek bunlar...

canım sen kendine dikkat et güzelim yaa bebişine sen lazımsın babas değilll sonuçtaa sen sakin ol sakinlikle yapmaya çalış bişeyleri madem kabullenmiyor diyorsun ki bu sinirle doğrularıda şaşırırsın eminim kendimi senin yerine kouyorumda ben napardım bilemiyorum ama emin ol ne yaptıysa kendine yapmıştırr senin sevgini güvenini sarstı birkere sen burnundan getir ama kendini helak etme bak gezdirsin seni hava al dolaş kendine gelirsin ama bir kaç gün ayrı duraydın keşke sakinleşebilmek adına .hem oda yaptığı hatanın farkına varırdı düşünürdü biraz kaybetme korkusunu hissederdi belkii

Son düzenleme:

gözdecim seninkidemi emmiyor, ama üzülme dönemsel bence çünkü ege beni hiç emmemeye başlamıştı sadece uyurken emiyodu 2 gündür uyanıkkende emiyor çok seviniyorum. o yüzden dert etme emer gene sanırım bizi protesto ediyolar.:ecrin_bebek:

arkadaşlar resimler çok güzel çıkmış duygu çok güzel maşallah oğluşun ayşegil çok güzel çıkmış Allah ayırmasın hicranın bebiş prenses ama söyleyim sanırım biraz babcımı olcak ne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…