Doğum yapmış olan anneler buraya....

.................................................................................................

Son düzenleme:

emmiyor eşşek sıpası
kaç gündür ne yaptıysam ıhhh emmiyor beni emmiyosun bari biberonu al yook o da yok..
walla inşallah denizde emmeye başlar gene , özlüyorum kız emmesini bide uyurken bile emince nası mutlu oluyorum annelik böyle bişeymiş demekki senağlama

.....................................................................
bide ben koyum beyaz tosbamın resmini

Son düzenleme:
EMEL yaa..aklını başına al canımbenim...allah sağlıktan eksik etmesin bunu en iyi sen bilirsin..bi anlık öfke işte boyle insanı şuursuz yapar....o sogukta hiç korkmadınmı bebeğinle o perişanlıgı yaşamaya...bi plan yap ona göre hareket et canım ya...vallahi içim çok kötü oldu..unutmaki henuz 6 aylık bu yavrular..annesının her hezeyanını hissediyo..ne hakkımız var onlara cefa vermeye...inkisar edemıyorum ama isyan edıyorum yani....ya o adam kötü biri olsaydı emel...ah emel..allah her daim korusun ama agzına her allahı alan birmi emelcim..ınsanları kesıyolar emel...organlarını alıyolar...atıyolar çöpe emel..bebekleri kaçırıyolar..emelll...kandine gell allah rızası güzel kardeşim..bak gidecek yerin yoksa,gidebilceğin yerlere gıtmek ıstemıyorsan yada sana herturlu bılgımı vereyım gel bende kal..eşimide gönderirim anasında kalır...vallahı samımıyım...emelcim ne kadar iyi niyetli saf biri oldugunu bılıyorum..ama güzelim etme eyleme..bi dur...ne yapıcaksan planlı yap....sen allahtan korkan insansın ya..ibadeti duayı bılen ınsansın..nasıl olurda bukadar nefsıne göre hareket edıyosun....büuük sınavdasın emelcim..............zaman akıl zamanı...hop bı taksı hop havaalaı yok adamlar yok bebekle sokakalarda.....allah gözünü açsın ne diyeyim....teklıfımdede samımıyım...

ya hem nasıl mutlu oluyor insan dimi, ben geceleri emziriken onu izliyorum annelik çok güzel birşey miş. keşke 7 gün 24 saat birlikte olabilme inkanımız olsa.

aaaaaaaaaahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh dokunmayın yarama valla aklıma geldikçe ağlayasım geliyor emziremedim doğru dürüst yavrumu bir zamanlar anneciğini emen bir ceylincik vardı şimdi silikom emzikleri emiyor yavruşummm ahhhh ahhh ne yapıyorsa bu stres yapıyor zatennnn

emellllllllllllllllllllllllllll kızım allah sana sabır ihsan eylesin bacımm kendine gel bebeğin için güçlü ol gerçekten belkide daha ileri gidebilirdi eşin ama belkide sadece geçici bir heyecan yaşamaktı niyeti şeytan işte dürtüyor insanı sen yuvana sahip çıkk ha eşinin burnundan getir tabii o allahın emri ama yıpratma kendini bak sütünde hepten giderse yavruluna yazık bacımmm

ya hiçmi kıvancı düşünmüyosun..düşünmez olurmusun bılıyorum ama cok üzdün beni...o kuzunun burnu aksa içim yanar bu durumda..yazıktır ya..ben neyım ben kımım ..ne kıvancı gördüm tanırım nede seni..ama yarın öbürgün sen yıne boylebı delılık yapıp sokaklara düşer o kuzuya bişi olur da duyarsak bunu hiç tanımadıgın bana bile yaşatmaya hakkın yok biliyomusun!!!kaldıki ne kendine nede onu encok seven ıkıncı varlık olan babasına................................

Benimkide bi emiyo bi emmiyo sabahtan beri doğru düzgün emmedi emdiği süre 2 dk.ile 5 dk.arası ama bugün 5 dk.bile emmedi hadi sen çalışıyosun benimkine ne demeli ben bu çocuğu hiç anlayamıyorum umarım seninkide bi an önce düzelir gözdecim

Allah gönlüne göre versin salihacımda öle
burda forma yazmaya başladığımda hiç böyle olcağını tahmin etmemiştim hepinizden Allah razı olsun... buda sanaldan arkadaşmı olur diyenlere iibret olsun
emel şüphen olmasın bende ank oturuyorum eşimde genelde nöbette oluyor zaten elimden geleni yapmaya hazırım canım evimin kapısı sanada burda güzel insanlarada her zaman açık..

valla sorma bu konuda babaya çekerse eyvahh ki ne eyvahhh CADIARZU

:roflol::roflol:

şaka bir yana
sen onu güzel ytiştirirsen bacım fazla hırçın olmaz belki herşey annede işte annelerin çocuklarını yetiştirme biçimlerinde onlara ayırdıkları vakitle alakalı e genetikte işin içinde tabi bazı şeyler ister istemez değiştirilemiyor ama elimizden geldği kadarı yapıp çocuklarımızı iyi yetiştirmek lazım allah hepimize yardım etsinn bak benim kız ben çalışırken hep anamın elindeydi kızkardeşlerim etrafında idi bir huyu bir teyzesine bir huyu bir teyzesine diğer huyu öz babaya çekmiş çekmez olaydııı anamında huylarını almışş benden de almış tabii birkaç huy ama iyileri değilll evladından ayrı durmak zaten yeterince zor çalışırken birde bu gibi sonuçları oluyor insan hem geçinme derdine hem evlat yetiştirme derdine düşünce bazı şeyleri aksatabiliyor dikkatli olun kızlarr çalışan arkadaşlara sesleniyorum kreş anne kayınvalde kardeş kim bakıyorsa çocuklarınıza kendi otoritenizi ve planlarınızı yetiştirme şeklinizi koruyun mutlaka asla bozdurmayınn sonra düzeltemiyorsunuz bazı şeyleriii ben yaşadı bunu ve size şiddetle tavsiyem kendi kurallarınızı koyun bebeğiniz büyyecek yememesi gereken şeyi isteyince gizliden verilmesin kızmanız gerektiğinde bebeğinizin yanında size uyarı aman küçüktür bişey olmaz gibi laf sölenmesin sonra benim başıma gelen gibi şeyler gelir başınıza benim kız ben kızınca ceza verince seni ananeme sölicem derdi heppkaydirigubbakcemile3 komikti ama iyi bişii değildi senin otoriteni yıkan var demek istiyordu aslında çocuk aklınca ve haklıydı annem benm kurallarımı çiğner ve bana kızardı kızımın yanında bazen zorlama çocuğu diye ama noldu hırçın istediği yapılmayınca kendini kapatan bir kızım oldu ve herşeye sahip olduğundan birazda nankörlük eklendi allah hayırlı evlatlar yetiştirmemizi nasip etsin hepimize

Son düzenleme:
Emel hakıkaten umutun dedıklerı cok dogru.. bu konuda soylenecek cok söz var ama soylemedım dırek gırdım ben konuya..
Ama dısarısı tehlıke yuvası.. bu hengamenın arasında ya bırde cocuguna bırsey olsaydı ne yapardın kendını affedermıydın..
Bıraz mantıklı olmaya calıs lutfen.. anı hareketlerde anı kararlarda bulunma.. Allah korumus senı ancak bunu soyleyebılıyorum..
Yoksa sen dısarda avlanmayı bekleyen canavarların elıne havadan duserdın o halınle..
Bunlara fırsat verme sen annesın.. herseyden once oglunu dusunmek zorundasın.. o nu bu yasananların ortasında bırakma..
Guclu ol, sakın ve sabırlı ol.. bunları yapmak zor olsada oğlun ıcın yapmak zorundasın..
Lütfen bak salıhaya gıt yakınmıs sana.. o gelsın yandasın olsun.. bırı dagıtsın kafanı.. lütfen canım mantıklı ol..

Evt hiip'i duymuştum..
bende asla hazır vermem vs.. demiyorum arada hazırda vereceğim ama elimden geldiği kadar evde yapmaya çalışıyorum bu dönemler hem hazır olan şu kavonozlarıda zaten beğenmiyor bizim sıpa ama şu kutulardaki çorbayı deneyeceğim mutlakayerimseniben.....

edacım valla hazırları ne hıkmetse cogu daha severk yıyo işte..ama yınede et sularına gecmeden once drun verdiyse az yogurt ve yıne drun verdıyse tereyağı katabılırsın bence senınkı etçi olucak boyle ot mot sevmıyo çocuk anteplı nede olsa:)ben almıştım vermek nasıp olmadı tabı ama işaallah olurda mısal mılupa sütlü karışık sebzelii...bide hazır mama olarak turkıyedekı tek organık tarımla uretılen herobabynınkılerı tavsıye ederım..

Hicran cok ogru dıyorsun.. helekı buyukler ıse karısınca cok zor oluyor..
Allah kısmet ederse tamamen anne baba otoritesınde yetıstırmek ıstıyorum oğlumu..
Bırde terzı kendı sokugunu dıkemezmıs dıye bır laf var ama oyle olmaz ınsallah..
Çocuk yetıstırmek de bır sanat gercekten bır bakıma ve sanatların en zorudur emınım..
Insallah yarın obur gun hepimizin evlatlarımızdan yana yuzu guler.. emeklerımızın karsılıgını alırız..

canım arkadaşım..amin cümlemizin mevlam gönlüne göre versin...sanal manal arkadaşım..içimden geçeni yazan bu el benim deilmi...budamı sanal...ben bilmıyorum işte..ibret olsun tabi..bilmukabele....

bendenız 4gun boyunca sızlerle olamıyacagım dsmart aldı eşim 4gunde anca nete baglanabılırmişiz..nasıl geçicek bilmıyorum ama umarım sağlıkla geçer..cümlemiz için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…