- 22 Ocak 2008
- 932
- 15
- 623
- 45
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #16.961
gözdecim seninkidemi emmiyor, ama üzülme dönemsel bence çünkü ege beni hiç emmemeye başlamıştı sadece uyurken emiyodu 2 gündür uyanıkkende emiyor çok seviniyorum. o yüzden dert etme emer gene sanırım bizi protesto ediyolar.:ecrin_bebek:
[
-----------------------------------------
bide ben koyum beyaz tosbamın resmini
emmiyor eşşek sıpası
kaç gündür ne yaptıysam ıhhh emmiyor beni emmiyosun bari biberonu al yook o da yok..
walla inşallah denizde emmeye başlar gene , özlüyorum kız emmesini bide uyurken bile emince nası mutlu oluyorum annelik böyle bişeymiş demekki senağlama
maşallah maşallah pek zekii ve yaramaz bakıyor söliim bacım sen çok çekersin bu çapkının elindennn:roflol:
emmiyor eşşek sıpası
kaç gündür ne yaptıysam ıhhh emmiyor beni emmiyosun bari biberonu al yook o da yok..
walla inşallah denizde emmeye başlar gene , özlüyorum kız emmesini bide uyurken bile emince nası mutlu oluyorum annelik böyle bişeymiş demekki senağlama
emmiyor eşşek sıpası
EMEL yaa..aklını başına al canımbenim...allah sağlıktan eksik etmesin bunu en iyi sen bilirsin..bi anlık öfke işte boyle insanı şuursuz yapar....o sogukta hiç korkmadınmı bebeğinle o perişanlıgı yaşamaya...bi plan yap ona göre hareket et canım ya...vallahi içim çok kötü oldu..unutmaki henuz 6 aylık bu yavrular..annesının her hezeyanını hissediyo..ne hakkımız var onlara cefa vermeye...inkisar edemıyorum ama isyan edıyorum yani....ya o adam kötü biri olsaydı emel...ah emel..allah her daim korusun ama agzına her allahı alan birmi emelcim..ınsanları kesıyolar emel...organlarını alıyolar...atıyolar çöpe emel..bebekleri kaçırıyolar..emelll...kandine gell allah rızası güzel kardeşim..bak gidecek yerin yoksa,gidebilceğin yerlere gıtmek ıstemıyorsan yada sana herturlu bılgımı vereyım gel bende kal..eşimide gönderirim anasında kalır...vallahı samımıyım...emelcim ne kadar iyi niyetli saf biri oldugunu bılıyorum..ama güzelim etme eyleme..bi dur...ne yapıcaksan planlı yap....sen allahtan korkan insansın ya..ibadeti duayı bılen ınsansın..nasıl olurda bukadar nefsıne göre hareket edıyosun....büuük sınavdasın emelcim..............zaman akıl zamanı...hop bı taksı hop havaalaı yok adamlar yok bebekle sokakalarda.....allah gözünü açsın ne diyeyim....teklıfımdede samımıyım...
valla sorma bu konuda babaya çekerse eyvahh ki ne eyvahhh CADIARZU
eda hazır kutulara gelince çarşıdan pazardan aldığımız herşey hormonlu o yüzden ben bu mamalara daha çok güveniyo gibiyim özellikle organik olanları alıyorum ,hipp diye bi marka var herşeyi organik ondan da alıyorum ... ben kahvaltılarını falanda aldım içine pekmez peynir yumurta falan da koyup yedriyorum kahvaltı en sevdiği öğin sanırım bi onda fazla mızıklanmıyor.
Allah gönlüne göre versin salihacımda öle
burda forma yazmaya başladığımda hiç böyle olcağını tahmin etmemiştim hepinizden Allah razı olsun... buda sanaldan arkadaşmı olur diyenlere iibret olsun
emel şüphen olmasın bende ank oturuyorum eşimde genelde nöbette oluyor zaten elimden geleni yapmaya hazırım canım evimin kapısı sanada burda güzel insanlarada her zaman açık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?