- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #16.981
edacım valla hazırları ne hıkmetse cogu daha severk yıyo işte..ama yınede et sularına gecmeden once drun verdiyse az yogurt ve yıne drun verdıyse tereyağı katabılırsın bence senınkı etçi olucak boyle ot mot sevmıyo çocuk anteplı nede olsa:)ben almıştım vermek nasıp olmadı tabı ama işaallah olurda mısal mılupa sütlü karışık sebzelii...bide hazır mama olarak turkıyedekı tek organık tarımla uretılen herobabynınkılerı tavsıye ederım..
Hicran cok ogru dıyorsun.. helekı buyukler ıse karısınca cok zor oluyor..
Allah kısmet ederse tamamen anne baba otoritesınde yetıstırmek ıstıyorum oğlumu..
Bırde terzı kendı sokugunu dıkemezmıs dıye bır laf var ama oyle olmaz ınsallah..
Çocuk yetıstırmek de bır sanat gercekten bır bakıma ve sanatların en zorudur emınım..
Insallah yarın obur gun hepimizin evlatlarımızdan yana yuzu guler.. emeklerımızın karsılıgını alırız..
bendenız 4gun boyunca sızlerle olamıyacagım dsmart aldı eşim 4gunde anca nete baglanabılırmişiz..nasıl geçicek bilmıyorum ama umarım sağlıkla geçer..cümlemiz için...
Halimecim sana da Halime Betül'e de çok teşekkür ederim..Niye ettiğimi hatırlamıyom ama ederim nolacakhihoyyytgülcüm e bende isterim teşekkür aşkolsun yani.hihoyyyt
duygucum teşekkür ederim.bi ara msn'den gönderirim resimleri.yerimseniben
biraz önce kuzuma tavuk suyuyla tarhana çorbası yaptım.şapur şupur yedi.bu arada 2 gündür kaka yapamıyordu yerken onuda yaptı.edepli kuzum benim kaka yaparken kesinlikle bişey yemiyor.kaydirigubbakcemile3
edacım
denize de beğendiremiyoruz pek bişey
evde yapılanları hele hiç beğenmedi
hazır kutudaki milupanın çorbalarından alıyorum , sütlü karışık sebzeli .içinde devam sütü olduğu için biraz daha yenilebiliyor oluyor herhalde ama onda da kıyamet kopuyor bazen ....
deniz emmiyor artık beniuyurken ne kadar kaptırabilirsem artık ..işin kötüsü biberonu da kabul etmiyor . gün içinde sağdığım sütleri annem ya kahvaltısının içine katıp veriyo yada uyurken biberonla veriyor... ben büyüdüm artık kaşıkla yiycem diyo galiba :) hoş kaşıklada bayıla bayıla yemiyo ya neyse biraz uğraşcaz galiba böyle ...
canım istersen sende ya hazırlardan dene yada içine mama katıp ver 1-2 ölçek ,bakalım sevecek mi öyle
Ayça da doğru dürüst emmiyor malesef.Kaşıkla da istemiyor aslında genel bir iştahsızlık var.Gece güzel emiyor ama allahtan.cokacimcoookyok canım bizimki ben işe başladıktan sonra böyle olduyoksa emiyordu hele ilk işe başladığım zamanlar deli gibi emiyodu özlüyomuydu neyse artık .ama bıraktı artık kaşığa mı alıştı neyse bilmiyorum .süt az olduğunda zaten eskiden beri emmez deniz ama artık dolu olduğunda da emmiyor anca uyuduğunda .. bi şekilde sütü içiriyoruz işte mamaya falan katıp napıyım ...
eda hazır kutulara gelince çarşıdan pazardan aldığımız herşey hormonlu o yüzden ben bu mamalara daha çok güveniyo gibiyim özellikle organik olanları alıyorum ,hipp diye bi marka var herşeyi organik ondan da alıyorum ... ben kahvaltılarını falanda aldım içine pekmez peynir yumurta falan da koyup yedriyorum kahvaltı en sevdiği öğin sanırım bi onda fazla mızıklanmıyor.
ya hiçmi kıvancı düşünmüyosun..düşünmez olurmusun bılıyorum ama cok üzdün beni...o kuzunun burnu aksa içim yanar bu durumda..yazıktır ya..ben neyım ben kımım ..ne kıvancı gördüm tanırım nede seni..ama yarın öbürgün sen yıne boylebı delılık yapıp sokaklara düşer o kuzuya bişi olur da duyarsak bunu hiç tanımadıgın bana bile yaşatmaya hakkın yok biliyomusun!!!kaldıki ne kendine nede onu encok seven ıkıncı varlık olan babasına................................
EMEL yaa..aklını başına al canımbenim...allah sağlıktan eksik etmesin bunu en iyi sen bilirsin..bi anlık öfke işte boyle insanı şuursuz yapar....o sogukta hiç korkmadınmı bebeğinle o perişanlıgı yaşamaya...bi plan yap ona göre hareket et canım ya...vallahi içim çok kötü oldu..unutmaki henuz 6 aylık bu yavrular..annesının her hezeyanını hissediyo..ne hakkımız var onlara cefa vermeye...inkisar edemıyorum ama isyan edıyorum yani....ya o adam kötü biri olsaydı emel...ah emel..allah her daim korusun ama agzına her allahı alan birmi emelcim..ınsanları kesıyolar emel...organlarını alıyolar...atıyolar çöpe emel..bebekleri kaçırıyolar..emelll...kandine gell allah rızası güzel kardeşim..bak gidecek yerin yoksa,gidebilceğin yerlere gıtmek ıstemıyorsan yada sana herturlu bılgımı vereyım gel bende kal..eşimide gönderirim anasında kalır...vallahı samımıyım...emelcim ne kadar iyi niyetli saf biri oldugunu bılıyorum..ama güzelim etme eyleme..bi dur...ne yapıcaksan planlı yap....sen allahtan korkan insansın ya..ibadeti duayı bılen ınsansın..nasıl olurda bukadar nefsıne göre hareket edıyosun....büuük sınavdasın emelcim..............zaman akıl zamanı...hop bı taksı hop havaalaı yok adamlar yok bebekle sokakalarda.....allah gözünü açsın ne diyeyim....teklıfımdede samımıyım...
kızlar bu sezeryan sonrası kalan bir şişikinlik varyaaaa o nasıl gidecek göbeklerimiz düz olmayacakmış sanki ufak bir top yutmuşum gibi yaaa, sizlerde durumlar nasıl bendemi bir tuhaflık var. sizlerde durumlar nasıl yaaa
aytege bi zamanlarr sana soru sormuştum sanırım görmedin sen antalyanın neresinde oturyon sanırım antalyadan tek sen varsınn .....
Bende oğlumun dün banyodan sonraki halini koyayım size teyzeleriAlıntı yapmayın lütfennn
Evet Deryacım boncuk bizim oğlan bak bu fotoğrafta net anlarsın:)[/IMG][/URL]
[bu da BÜŞRA hanım..az evvel çekildi [/FONT]
işte yaptımm sonra yenilerini koyarımm
eşimm ben vee biricikk kızımızz davetten çıkarkenn
:)))
çok ufagımm demiiiii :)))[/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"]
Ayşecim hoşgeldin hadi hayırlı olsun netiniz Allah nazarlardan korusun aileni bir yastıkta hep beraber inşallah:nazar:[/FONT][/I][/B]
[quote="karçiçek, post: 5651017"][COLOR="Green"][B][I]emelcim canım benim allah sabrını artırsın öncelikle ve sana yardım etsin..
bak rabbimin bi bildiği var demek ki ki sana kimliğini almayı bile unutturdu şöyle düşünürsen ibret
alman lazım bundan minicik bi kuzun var cekip gitsen ne olcak? canım emel bence sadece 1 haftalığına git annene sadece kafanı biraz dağıtmak için..kolay değil yaşadıkların elbet ama o minik yavruyla kendini dışarı atmak.. hem seni hem bbeğini üzer o hissediyordur canım herseyi...
biraz herseyi kendi haline bırak bebeğini sütünden mahrum bırakma inan cok üzüldüm çook..
güçlü olmalısın... sabretmelisin...hersey böyle gitmiycek elbet seni tesseli etmek cok zor biliyorum ama
dayan biraz daha lütfen eger ist. hemen gitmiyceksen bana gel..biraz konuşur dertleşir kafa dağıtırz..
seni bekilyorum msnini ac konuşalım seni istediğin yerden gelip alırım arabayla..
lütfen bu kadar salma kendini sana muhtac olan bebeğini hatırına az daha güçlü ol çok kurcalama artık kurcaladıkca sen üzülceksin inan eşine 1 kez şans ver ve dinle bidaha olmuycaktır inanıyorum bu yalvarmalarından ötürü...[/I][/B][/COLOR][/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"]yazdıklarına aynen katılıyorum canım ne güzel yazmışsın a.s.emelcim bırak o çeksin sen üzülme artık ne olur canım[/FONT][/I][/B]
[quote="güldenm, post: 5652087"]
bide ben koyum beyaz tosbamın resmini[/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"]maşallah :nazar::nazar:cin gibi bakmış kuzum:nazar::nazar:[/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"]umut yazılarından mahrum olaCAz desene sen harbi dostsun ve çok iyi niyetlisin a.s.[/FONT][/I][/B]
Maşallah oğluşuma Allah ım nazarlardan korusun
yazdıklarına aynen katılıyorum canım ne güzel yazmışsın a.s.emelcim bırak o çeksin sen üzülme artık ne olur canım
saol canııımsıın:1hug:arzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?