Doğum yapmış olan anneler buraya....

Ayy hem anne tarafından antepli hem babadan urfalı
Ay inşallah birşeyci olurda üzülmem o kadar..
bende hep bekarken çocuğumu sebzeci yetiştireceğim derdim,koyucağım önünde brokolilieri,zeytinyağlıları yesin dursun ama her şey istediğin gib olmuyormuş
ama azimliyim sevecek eninde sonunda:smiley-cool:

Amin canım,İnşallah herkes istediği gibi bir evlat yetiştirirde yüzü güler...

bendenız 4gun boyunca sızlerle olamıyacagım dsmart aldı eşim 4gunde anca nete baglanabılırmişiz..nasıl geçicek bilmıyorum ama umarım sağlıkla geçer..cümlemiz için...

senağlamasenağlama dünden beri giremedim diye sinir olmuştum neyse sende bol bol ismetle oyun oynarsın ...

Son düzenleme:
Halimecim sana da Halime Betül'e de çok teşekkür ederim..Niye ettiğimi hatırlamıyom ama ederim nolacakhihoyyyt
Bir de ben sadece meyve veya sebze püresi veriyorum sebzeleri haşlıyorum sonra bir taşım da pirinçle,bulgurla veya irmikle ne koyacaksam kaynatıyorum sonra blenderla çekiyorum,zeytinyağını çiğ verin diyorlar o yüzden yağını sonradan ekliyorum.Tuz vermeyin diyorlar ama bence tuza da ihtiyacı vardır ya bir çimdik az tuz atıyorum ben.Ama tavuk veya et suyuna başlamadım henüz.Yumurta veya tavuk,et suyu veriyor musunuz??Erken gibi sanki ağır gelmiyor mu godiklere?

Gözdecim ben de milupa veya hero baby organiklere güveniyorum.Hipp denemedim hiç.Sabah kahvaltısına milupa aptamil yapıyorum tam ölçü değil biraz daha seyrek onun içine,cici bebe,peynir,bal karıştırıyorum.Yumurta denemedim henüz.Bal vermişsin yumurta niye vermiyon derseniz ne bileyim işte yumurta ağır glir gibime geliyorCADIARZU

Ayça da doğru dürüst emmiyor malesef.Kaşıkla da istemiyor aslında genel bir iştahsızlık var.Gece güzel emiyor ama allahtan.cokacimcoook

Çok üzülüyorum yaa Emele kendi dertleirmi koydum bir kenera yatıp kalkıp ona üzülüyorum.Doğru söylüyorsun Umut,kendini bu kadar harap edip bizi de üzmeye ne hakkı var.Acilen toparlnması lazım.Allahım başa vermesin tabi şimdi bilemem ama ben kendimi apartmanlarda yerlere atmam heralde.Emelciim,oğluşuna bak,yazık kuzuya,yaşamı boyunca gözünün önünden gitmeyecek belki senin bu hallerin.Farkında olmadan ona da travma yaşatıyorsun.Kurcalayıp durma şu olayı artık,tamam,kocan bak çırpınıyormuş affet diye.Kendine zarar veriyorsun,allah ben sana ne deyim..:1hug:.Oğlunu annene veya güvendiğin birine mi bıraksan acaba İstanbula gelirken :uhm:

sende benim gibi düşünüyosun tebrik ederim a.s. dışarısı hep tehlike... kacıyım derken
sokaklarda daha kötü şeylerde var allah muhafaza...bende dedim emele herzaman kapım acık..
güldencim saol canım bu arada arif ataya da maşallah

kızlar bu sezeryan sonrası kalan bir şişikinlik varyaaaa o nasıl gidecek göbeklerimiz düz olmayacakmış sanki ufak bir top yutmuşum gibi yaaa, sizlerde durumlar nasıl bendemi bir tuhaflık var. sizlerde durumlar nasıl yaaa

gül bal koyma bence canım
bizim doktor herşeyi yedir yedi sadece yemeyecekleri diye bir liste yaptı bana toplasan 10 kalem biride bal.
pekmez koy onun yerine kan yapar hem . yumurtayıda ilk vereceğin zaman 8 de 1 ver diyolar bişey yapmazsa hergün arttırarak 1 haftanın sonunda 1 yumurta sarısı (çok iyi pişmiş olması gerekiyor)
biz birgün yumurta birgün peynirle yapıyoruz.

yaa bendede aynı sorun varr hatta alış veriş mağazalarına gidince beni hamile sanıyorlaryön gösteriyorlarr (
sarımsak çayını deneyeceği bakalım umarımişe yarar

aytege bi zamanlarr sana soru sormuştum sanırım görmedin sen antalyanın neresinde oturyon sanırım antalyadan tek sen varsınn .....

ayşe cciiiiiiiiiiiiiğimmmmmmmmm bende sana cevap verdim ama bri gelip pir gittiğin için görmedin ben fener mahaallesinmdeyim canım. antalyadan birde newlıfe var 3 kişiyiz.:içelim:

yaa demek 3 kişiyizzz o nerde oturuyoo ben etilerdee realin otaraftaa yaniii
vayy be tek değilmişimm demekk..gııı bizde buluşakk havalar ısınıncA bebişlerleee

ıyi akşamlaaar...bugün bende temizlik vardı hiç giremedim...kızımı şimdi uyuttum, birazdan yemek yapıcam..herkez iyidir inşallah...hepinizi çok öpüyorum..

Emelcim bir tek senin msjına denk geldim..o çaresiz halin gözümün önüne geldi fena oldum...üzüldüm, içim buruldu...Topla kendini, bak kocan ayaklarının altını öpmüş yaav :)))

Son düzenleme:
Bende oğlumun dün banyodan sonraki halini koyayım size teyzeleriAlıntı yapmayın lütfennn

Evet Deryacım boncuk bizim oğlan bak bu fotoğrafta net anlarsın:)[/IMG][/URL]

Maşallah oğluşuma Allah ım nazarlardan korusun

[bu da BÜŞRA hanım..az evvel çekildi [/FONT]

gelinime bak beA kızım her haliyle yakıyor bu ara fazla ilgilenemedik gelinimle yeni evimize bi taşınak şu hengame bir bitse eski günlere dönerik inşallah

ıyi akşamlar ben işlerimi bitirdim yemek yaptım yedik geldim:=)
Bu arada yine baya yazılmış.
Emel yazdıklarını okuyunca inan şok oldum..Çok üzüldüm...Nasıl birşey yaşadığını sadece tahmin ediyorum yaşamadan bilinmez kimbilir nasıl için yanmıştır ama ne olursa olsun o gül yüzlü oğlun için bunları yapmamalıydın diye düşünüyorum..Arkadaşlarında dediği gibi onun psikolojisini bozmaya yada hasta etmeye hakkınız yok diye düşünüyorum ama o daha minicik bir melek...Aklını başına topla arkadaşım herşeyden vazgeçsen bile evladın için herşeye göğüs germelisin sen çok güçlü bir kadınsın en başta...Çokta güzel akıllı bir kadınsın bence..Eşini affet ve tekrar temiz bir sayfa aç hayatında tabiki yaşanılan hiçbirşeyi unutma hep tetikte ol ama kendini daha fazla yıpratma canım..

herkese tekrar merhaba hepinize teşekkür ederim hepimizin bebişlerini rabbim korusun sonuçta hepsi melek ve hepsi birbirinden güzel.... ve çokkkkk tatlılar
umut en yakın zamanda bekliyoruz.
ayşe bende 4 aylık hamile gibim geziyorum bilmiyorum nasıl incek ama sanırım yürüyüş ve spor şart :)

Arzucum teşekkür ederiz:)Nasıl gidiyor taşınma işleri inşallah kolaylamışındır..
Umut demek senin yazılarından 4 gün mahrum kalcezÇabuk gel bekletme biziyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…