Doğum yapmış olan anneler buraya....

Güldencim sanada teşekkür ederim senin kuzunda maşallah pamuk gibi çok tatlı allah nazardan korusun:)

ayy umutcum ya kıvanç benim oğlumun ismi..emelin oğlundan bahsetmek istemişsin herhalde canım.onun oğlunun ismi mert...senin kafa yine bulanık herhal..ismetçik nasıl bu arada..kızarıklarları geçtimi.konuşamıyoruz bu araralar pek.sen nasılsın.? çok bekletme bizi.hemencceik geliver.:mymeka:

Bende farkettim ama ben yanlış biliyorum herhalde falan dedim:bbo:

herkese iyi akşamlar.

duygu maşallah kuzuna cnm.

ayşe tekrar hoşgeldin aramıza geceli gündüzlü :))

e gülcüm kızın için rep verdim ya.:jeyyar:"Allah bağışlasın"diye.valla ben dün ilk defa verdim tavuk sulu çorba ama biraz çıkardı akşama.ağır geldi galiba.

Emelcim hadi bakalım bi İst.'a gidip gelinde inş.toparlanmış olarak gelirsiniz.

Umut ikimiz kalmışız bitek...
sobeledin beni haa,ben de Aytene davet gönderdim..
Şimdi Ayçayı uyutmaya gidiyorum.ısmet uyudu heralde yoksa babasında mı??

Bir daha gelemezsem şimdiden iyi geceler.
a.s

Arzucum teşekkür ederiz:)Nasıl gidiyor taşınma işleri inşallah kolaylamışındır..
Umut demek senin yazılarından 4 gün mahrum kalcezÇabuk gel bekletme biziyerimseniben

teşekkür ederim canım benim

arzu denizlide oturuyorsun değilmi deprem oluyormu halen
kolay gelsin canım

kızlar sağolun azar azar toplanıyoruz ama daha kiralık ev bulamadık heheehhehehehhehehe ercan toplan dedi bende toplanıyorum demekki taşıncaz kaydirigubbakcemile2

güldencim bu ara olmuyor deprem Allah a emanet artık sağol düşündüğün içina.s.

ahh canım emelcim
eşine bir şans daha ver arkadaşım. evet biraz süründür ama bir şans daha ver. 13 yılın için bebişiniz için.
kendinede mukayet ol arkadaşım öfkeyle kalkma. yazıştığı kız ismini verdiği kişiyle aynı değil demişsin belliki şuan öfkeli olduğun için eşin anlatamıyor herşey daha kötüye gitmesin diye. evinde kız bağır kimseye birşey belli etme canım. kimseyede birşey deme sonra herşey geçer sen unutursun onlar unutmazlar bir ortamda söyleyiverirler yine sen üzülürsün.
canım allah yardımcın olsun. bebişine sıkı sıkı sarıl ne onu nede kendini bu kadar yıpratma lütfen. bebişin yanında bağırıp çağırmayın korkmasın o herşeyi hissediyordur.
belki söylemesi bize kolay geliyor sen kimbilir nasıl kalbin kırıldı dünyan yıkıldı ama bizlerinde sana bunları hatırlatması gerek.

günaydın arkadaşlar ... size bir şey danışmak istiyorum... benim 1 hafta önce doğum yapmış bir arkadaşım var... dün ziyarete gittim 2. kez... ben gittikten 10dk sora evde kıyamet koptu ... arkadaşım eşi ve anneleri arasında... kimse sakin olmadı ; kimse alttan almadı...

ben en çok arkadaşıma üzüldüm... annesi de sağolsun sürekli söylendi... kızı sakinleştirmek yerine annesiyle uğraştık... ben açıkçası çok rahatsız oldum... ben nasıl yardımcı olabilirim... hani gel dışarı çıkalım nefes aldırayım da diyemem ki ... hep aynı huzursuzluk olacak evin içinde ...daha 30 gün annesi kalacak yanlarında ama damat beyin anneanneye tahammülü yok ... sizce arkadaşıma nasıl yardım edebilirim ... siz de aynı evrelerden geçmişsinizdir ... o psikolojide ne yardımcı olur ona...

kitap filan mı alsam ; ne yapsam ? nolur bir fikir verin ...

üfff çok sıkıcı bir durum
anneler arasında bu durum genelde oluyor. annenin en çok dinleneceği huzur istediği yardım istediği zamanda maşallah büyükler herşeyi mahvediveriyorlar. şimdi biri der yıkayalım diğeri der daha yıkanmaz, biri der emzir diğeri der doymuyo mama verelim bir sürü sürtüşme.
bence huzur vermeyeceklerse birbirlerine tahammülleri yoksa 2 anneden biri gitsin diycem ama hemen niye ben gidiyim derler.
bence sen hepsiyle konuş annenin en hassas dönemi olduğunu anlat da biraz huzur versinler kıza canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…