- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.001
Güldencim sanada teşekkür ederim senin kuzunda maşallah pamuk gibi çok tatlı allah nazardan korusun:)
ya hiçmi kıvancı düşünmüyosun..düşünmez olurmusun bılıyorum ama cok üzdün beni...o kuzunun burnu aksa içim yanar bu durumda..yazıktır ya..ben neyım ben kımım ..ne kıvancı gördüm tanırım nede seni..ama yarın öbürgün sen yıne boylebı delılık yapıp sokaklara düşer o kuzuya bişi olur da duyarsak bunu hiç tanımadıgın bana bile yaşatmaya hakkın yok biliyomusun!!!kaldıki ne kendine nede onu encok seven ıkıncı varlık olan babasına................................
ayy umutcum ya kıvanç benim oğlumun ismi..emelin oğlundan bahsetmek istemişsin herhalde canım.onun oğlunun ismi mert...senin kafa yine bulanık herhal..ismetçik nasıl bu arada..kızarıklarları geçtimi.konuşamıyoruz bu araralar pek.sen nasılsın.? çok bekletme bizi.hemencceik geliver.:mymeka:
Arzucum teşekkür ederiz:)Nasıl gidiyor taşınma işleri inşallah kolaylamışındır..
Umut demek senin yazılarından 4 gün mahrum kalcezÇabuk gel bekletme biziyerimseniben
teşekkür ederim canım benim
arzu denizlide oturuyorsun değilmi deprem oluyormu halen
kolay gelsin canım
günaydın arkadaşlar ... size bir şey danışmak istiyorum... benim 1 hafta önce doğum yapmış bir arkadaşım var... dün ziyarete gittim 2. kez... ben gittikten 10dk sora evde kıyamet koptu ... arkadaşım eşi ve anneleri arasında... kimse sakin olmadı ; kimse alttan almadı...
ben en çok arkadaşıma üzüldüm... annesi de sağolsun sürekli söylendi... kızı sakinleştirmek yerine annesiyle uğraştık... ben açıkçası çok rahatsız oldum... ben nasıl yardımcı olabilirim... hani gel dışarı çıkalım nefes aldırayım da diyemem ki ... hep aynı huzursuzluk olacak evin içinde ...daha 30 gün annesi kalacak yanlarında ama damat beyin anneanneye tahammülü yok ... sizce arkadaşıma nasıl yardım edebilirim ... siz de aynı evrelerden geçmişsinizdir ... o psikolojide ne yardımcı olur ona...
kitap filan mı alsam ; ne yapsam ? nolur bir fikir verin ...
günaydın kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?