Doğum yapmış olan anneler buraya....

Kız yürüteç alanlardan tavsiye bekliyorum:))Birde indirimde olan kıyafet markalarını yazın bakimm

Günaydın herkese ...CAnım ben ferrumu düzenli veremiyorum oğluşumu çok rahatsız ediyor bazen 1-2 dmla bazen 7 damla veriyorum..Devit tide 4 damla veriyorum..

günaydın aytencimmm,
bu gece mızıklanmaları için bence yapılması gereken (eğer alışkanlık haline getirdiyse tabi,bi rahatsızlığı olduğu için yapılıyorsa ayrı ) yavaş yavaş gece emzirmelerini kesmek ...
çünkü artık gece yemek yenmeyeceğini uyumaları gerektiğini öğrenmeleri lazım...bu şekilde alışırlarsa yaşlarına bile gelseler gece uyanıp süt içmek falan isterlermiş ... mümkün olduğunca azalta azalta kesmek lazım .... biliyorum sen emmiyo diye zaten üzülüyosun ama hem onun için hemde kendin için yapmalısın bunu ... bundan sonra artık aldıkları 300-500 cc neyse artık yetecek onlara ...
sağolsun denizim bizi bu bakımdan hiç üzmedi ... kendi odasında yatıyor olması da eminim etkilidir ve karanlık ... gece mızıklansa bile çoğu zaman yanına gitmiyorum ben artık kapıdan çaktırmadan ışığı yakmadan bakıyorum bi süre sonra kendi kendine uyumaya devam ediyor... eğer beni görürse uykusu dağılıyo çünkü oynamak istiyo

Kız yürüteç alanlardan tavsiye bekliyorum:))Birde indirimde olan kıyafet markalarını yazın bakimm

kıss yürüteç alma ölü yatırımmm biz gittik 110 lira verdik cangullu cungullu ilk başlarda pek sevdi şimdi ağlıyor oturunca :dilcikar: kıyafetide 6 kilo daha vereyim çıkıcam çarşıya o zaman bilgi veririm naniknanik

ya canım bende senin gibi düşünüyorum aslında, sen benim evi gördün ben egenin odasındaki o tek kişilik yatakta yatıyorum. diyorum artık yavaş yavaş ayrı yatmaya başlıyayım, yada gece mızıklandığında emziğini vereyim. ama işte dedğim gibi gecede emzirmezsem ne bileyim, işte kafam karışık.

Ay Gözdecim maşallah valla ben üşendiğimden daha odasına koyamadım çocuğu hala beşikte yatıyor koca eşşek oldu amakaydirigubbakcemile3Ayakları tam değiyor yani biraz daha uzasa sığmıcak kereta..
Bizimki dişten yapıyor şuan sanırım yada başka birşey ama çözemedim..Normalde gece 2 kere falan kalkan çocuk şimdi 20 kere kalkıyor:bbo:
Gece emzirmesinin çok öenmli olduğunu duymuştum ben Gözdecim bir kerede olsa süt hormonları harekete geçiyormuş diye biliyorum..

Kızım Egeye kıyafet alcam kendime değil Allah allah yaalülülülülülüAslında çokta ara bir mevsim çok birşey alma diyor herkes 1 ay sonra İzmir cayır cayır yancak giyemciek diyorlar ama doğru dürüst kalmadı kıyafeti 5 6 tane takımın eline kaldık hepsi dar geliyor yada boydan kısakaydirigubbakcemile3
Ya yürüteç ucuz birşey alcam ben zaten veremem 110 ytl.Neymiş onun markası??

walla duygucum artık benim hormonlardan bi cacık olmaz herhalde :))) zaten artık topu topu günde 2 kere emiyor ... akşam uyurken saat 9-10 gibi ,bide sabah ben işe giderken saat 6 gibi
onun haricinde eğer kendisi gece uyanıp ağlamadıysa emmiyor....
ilk işe başladığımda gece ben uyanıp , o uyurken alıyodum kucağıma emsin diye hayatta ağzını bile açmıyodu sıpa ... böyle ikimizde mutluyuz napıyım artık :)
duygucum ayırsan aslında bak nası rahat edeceksiniz hepiniz ... artık sesden falan etkileniyolar çok çünkü , siz yatakta dönseniz , kıkırdaşsanız falan bile rahatsız olur derin uykuya geçemez ... hem artık ege eskisi kadar da kusmuyor sanırım havalar da güzelleşti koy yatağına çocuğu geniş geniş yatsın yavrucak ...
ayten kız sende geç artık odana sarıl kocana uyu 7 aydır adam yalnız mı yatıyoooo

Günaydın...:içelim:

Canım ben boraya baktım ama doğru düzgün bir şeyler bulamadım...Hep kısa kollular çıkmış...Lw wakiki,aziz bebede vs.. yoktu..Haftaya çarşamba pazarına gideceğim..yeşilköy sen bilmezsin gerçüü belki bulabilirmm...
Yürüteç içinde dediğin gibi pahalı bir şey alma ben 35 ytlye aldım markası bilindik bir şey değil...
Yani seçerken önündeki oyuncaklarına bak ilgisini çekicek bir şey olsun,bird yürüteçin önündeki tepsi gibi yerlerin ucuna bak keskin bir şeyse elini kesebilir bazıları öyleydi...
Bu arada eski pantolonlarıma girebiliyorummm sabah denedimm hihoyyyt

Bizimki sakıza bayılıyor,balon yapıyorum nasıl heyecanlanıyor...

Duygucum gece kalkan çocuk genelde aç olduğu için kalkar derler...
Belki ek gıdalara geçmek istiyordur..Dr.una danış istersen....çünkü kilosu iyi olsada doyurmutyordur belki kendini...

ne 7 ayı kıssss 1 senedir ayrı ayrı uyuyoruzzzzz a.s

Teşekkür ederiz kızlar.Müjde şimdiden hayırlı olsun diyelim,Allah tamamına erdirsin.Duygu bende yürüteç aldım geçen gün sunny babynin vak vak yürüteci,yeşilini aldık çook güzel,müzikli ışıklı..45 e aldık.120 liraya falanda vardı ama çok gereksiz diye düşünüyorum içinde duracakları 3-5 ay.Zaten zararlı diye mümkün olduğunca kullanmıyorum.Ayten bizimkide bi kaç gün mızıkladı sonra düzeldi..Yaa kızlar ben çok şanslıyım galiba bebek konusunda,6.5 aydır daha hiiç uykusuz kalmadım,sallamadım ve 6 ay ağlamadı yeni yeni ağlamalara başladı..Çok mazlum bi bebişim var..Maşallah kuzuma.Tabi sağlıklı olsunlarda yaramaz bile olsalar,gelip geçecek.

tunahan da gece ,iki bazen de üç kere mızıklanıyo emmek istiyo ayten dediğin gibi emzirmesem biliyorum ağlayacak bende senin gibi zaten çok fazla süt veremediğim için bari gece emsin diyorum gece de emmese ya hepten üstüm giderse diye korkuyorum ben o yüzden devam ediyorum ...

aynen walla emel ..nazarımız değmesin
bende hiç uykusuz kalmadım deniz doğduğundan beri desem yalan olmaz ilk aylar gece kalkıp emziriyodum 5-10 dakika ...artık o da yok
koca adam gibi bizimle yatıp bizimle kalkıyo akıllı kuzum ....
ben yürüteç almıycam evde gezcek yer yok çünkü ...zaten salonun ortasında hoppala var ... ama deniz çok komik yaa kollarından tutuyorum yürüsün diye 2-3 adım atıyo sonra zıplamaya başlıyo ...kendini kanguru sanıyor .. kocam diyoki bu yürüyemiyecek hoplayarak ilerleyebileceğini sanıyor :)

Maşallah kızlar..
Düzeniniz hiç bozulmasın İnşallah..
Çok şanslısınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…