Doğum yapmış olan anneler buraya....

iyi akşamlar herkeze süprizzzzz

hasta olan bebişlere acil şifalar :Saruboceq:

okuyamadığım çok sayfa olmuş gözüm yemedi evle uğraşmaktan birde oğlanda artık çok yoruyor beni hep kucak istiyor yada ayakta dikelmek yada gezmek bu ara inşaat dolayısıyla çok gezdik oda gezdi tabe alıştı gezenti evde durmaya gelmiyor gözü kapıda bedenini otarafa atıyor birde oyuncak felan kar etmiyor oyun halısı felan boş benim canavara mama sandalyesindede oturmuyor yazık verilen paraya benimki, için oyun halısı yerine keşke poşetçiden bir paket poşet alsaymışım onla daha çok oynuyor nedense napacam bilemedim dişleri çıkan bebeişler hayırlı olsun biz daha göremedik hayırlısı
6.ayımızda bitti hayırlısıyla hepinizi kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın iyi akşamlar

Ben sulukla su veriyorum çok güzel içiyor
seviyor su içmeyi.Çay bardağıyla zor oluyordu,hep boğazına kaçıyordu

Baby Looney Tunes - Bahçe Maceraları
Baby Looney Tunes - Müzikli Maceralar
Günün ilk ışıklarından akşamın karanlığına kadar ve bazen dahada uzun, bebeğinizin zihni hep hareket halinde– ve Baby Looney Tunes’lardan daha iyi kim bebeğinizi öğreterek meşgul tutabilir! Baby Bugs, Baby Taz ve Baby Tweety’nin oynadığı bu eğlenceli ve eğitici filmde, gerçek yaşamdan kesitler ve sevimli kukla karakterler çocuğunuza eğitici bir müzik keyfi yaşatacak.

bebek için vcd 0-3 yaş çok güzel almanızı tavsiye ederim burda migroslarda var tanesi 3ytl içinde bebekler felan var çiçekleri müzik aletlerini sade ve öğretici bir dille anlatmışlar benim oğlan seyrediyor azda olsa

Son düzenleyen: Moderatör:

Öyle canım,zaten zevkine koyduk..değişiklik olsun..bide yarışmanın başında en mutlu anne bebek fotoğrafı yarışması dediler,herkez tek bebekleri koymuş,editörlerde kabul etmiş,saçmalık.Zaten olurda birinci olursam birgün parasını bi fakire vericem,çünkü pek adil bir birincilik olmamış oluyor.Bu arada araştırdım dinamık ıp diye bir olay varmış,telekoma başvuruyormuşsun ufak bir ücret karşılığnda oluyormuş yada ıp değiştirme programları varmış bu ikisinden birine sahip olanlar,durmadan oy atıyorlar kendilerine..pek fenalar pekk

Edacım bız ek gıdaya tam başlamadıgımız için su vermıyorum sadece yogurt verdiğim günlerde bazen veriyorum...

Ben sulukla su veriyorum çok güzel içiyor
seviyor su içmeyi.Çay bardağıyla zor oluyordu,hep boğazına kaçıyordu

a.s.a.s.

Bizimkisi de poşetle oynamayı çok seviyor..Bunların hepsi aynı:)

Canım bu cdlerin zararlı olduğunu duymuştum...Belli bir yaştan sonra cdler öneriliyor galiba...

Naime ayça da aynen senin kız gibi canım gece saat başı hatta yarım saatte bir uyanır mızıklanır.ben de yatırmadan önce muhallebi yediriyorum ama açlıkla ilgisi yok bence,dün gece sinir krizi gçirdim,ayçanın emziğini emdim sesini duymadan uyurmuyum ki diye,saat 5 ti ben hala derin uykuya geçememiştim,ayça da tabiki....[/B][/QUOTE]

bencede açlıkla ilgisi yok hata bende oldu daha tam uyanmadan aldım emzirdim uyuttum alıştı tabi memede uyumak istiyor sürekli.
gül alemsin valla ayçanın emziğini emdin hee delikafadulden
ben iki gecedir farklı bir yöntem deniyorum karnını doyuruyorum pijamalarını giydiriyorum atıyorum beşiğine birde loş ışık açıp bırakıyorum tek başına 10 dk falan ağlıyor içim parçalanıyor ama dayanıyorum napıyım benneyaptımki sonra kendi uykuya dalıyor iki gece oldu deneyeli gecede uyanınca yine uzaktan bakıyorum beni görmüyor biraz ağlıyor yine uykuya dalıyor bakalım bana değişir gibi geliyor ama inşlh kendi başına uyumayı öğrenir.

:1shok::1shok::1shok:
ne hamilemi var aramızda ooooo ben neler kacırmışım <arada bakıyom ama
müjdes benim ikinci çizgi silik çıkmıştı test yaptıgımda

aşk olsun ben varım ya...:CüvCüv: hem de 20 haftalık...hihoyyythihoyyytcinsiyeti bile belli kız olacak Allah izin verirse...-tatlicadiarzu-

Günaydın kızlarrr,bişey sorucam,şu kan ilacı varya ferrum..kaç damla veriyorsunuz?aç karınla veriyorsunuz dimi?verdikten şu kadar zaman sonra emzirmemiz gerekiyor diye bişey varmı?devit 3'ü üç damlamı veriyorsunuz?evet cevapları alalım:jeyyar:

günaydın canım
ferrum 10 damla aç karnına diye bişey yok
ama en az 1 saat önce ve sonra süt vermeyeceksin...süt ve süt ürünleri ile verilince bi yararı kalmıyor.
devit 4 damla veriyoruz.ama artık havalar güzelleşti 3 damla vermeninde bi sakıncası olmaz bence ... güneş en güzel d vitamini kaynağı

Günaydın kızlar...
Bugün Egeye yürüteç bakmaya gidicez birazda kıyafet bakalım diyoruz..tavsiyelerinizi bekliyorum..

kızlar gebelik testinde 2.cizgi silikte cıksa pozitif sayılıyomu???? korkuorumm :Ss

test yaptım sabah oyle cıktı ... daha yeni diyete baslamıstım ve serra minik dahaa bi kac gun bekliyip kan tesstımı yaptrsam???

Canım bende silikte olsa hamile olduğunu biliyorum eğer öyleyse hayırlı uğurlu olsun inşallah..
Maşallah arkadaşım tebrikler nazar değmesin bende 65.3 olmuşum:teytey:Aman 300 gr versem dünyalar benim olcakkaydirigubbakcemile3
2 3 Gündür Ege yarım saatte bir uyanıp deli gibi bağırıyor bende delirmek üzereyim yaa neden yapıyorkı dişten diye düşünüyorumsenağlamaBirde gözleri kapalı ağlıyor...
Bu arada Allah kavuştursun anneciğine
a.sAy bende gıcık oldum ona adam net fotoğraf bile çekmemiş ama 3 saniyede bır İP atan programı kurmuşlar o yetmiş:roflol: yok canım ücretsiz bile oluyor eşim baktı netten 3 saniyede bir ip değiştiren programlar varmış..Onlarla yapılıyormuş..Vakit yok anacımkaydirigubbakcemile3Bunu yapanlar 24 saat dönüşümlü çalışıyorlar bence..

ben 6 damla veriyorum aç karnına veriyorum verdikten sonra 1 saat falan bişey yedirmiyim diyorum ama bazen emzirdiğim oluyor. devit 3 damla veriyorum.
birde doktor bana kan damlasını üç ay vericeksin sonra test yapılacak gerekirse devam edilecek dedi. sizede böyle bir şey söylnedi mi?

herkesleree günaydınar olsun, benim egede geceleri çok mızıklanıyor eğer kucağıma almazsam yada emzirmezsem mızklanma ağlamaya dönüşüyor, dün gece hele 2 saatte bir uyandı. kuzum benimmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

günaydın kızlar biz onurla kahvaltı etcez şimdi
sayracım hemen kan testi yaptır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…