- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #19.621
Kızlar bu yarışmanın şıklıkla ,şirinlikle falan alakası yok yaa
yani bebeğin çirkini olmaz tamam ama çok yamuk çocuklar birinci oluyor ben bakıyorum,kartpostal gibi bebekler varr haksızlık...Adam zahmet edip normal fotoğraf makinasıyla çekilen bir fotoğraf bile koymamış,puslu puslu cepten çekilmiş bir foto koymuş birinci olmuşşş,pessssssssss.....
Uğraşmayın bence siz de ,çevresi çok olan,farklı bilgisayarlardan oylayabilenler kazanıyor.
cnm;ben her gün gece muhallebisinden sonra veriyorum ama emir suyu sevmediği için yarım çay bardağının yarısını bile içmiyodur bile.ama ben zorla veriyorum.hatta bardağı kendisinin tutmasını sağlıyorum.o zaman ağzına götürüp kendi içmeye çalışıyor.gün içinde k.validem veriyormuş ama 1-2 yudum anca işte.
Edacım bız ek gıdaya tam başlamadıgımız için su vermıyorum sadece yogurt verdiğim günlerde bazen veriyorum...
canım ben mamasından sonra veriyorum ama pek sevmiyo ağzında bekletiyo sonra bi bakıyorum hepsi dışarda artık su içerken bile önlük takıcam sonra üst baş değiştir bana işkence yahu:) 6 ,7 kaşık veriyorum çay kaşığı ölçüsünde içse daha çok vercem ama buna da şükür
Ben sulukla su veriyorum çok güzel içiyor
seviyor su içmeyi.Çay bardağıyla zor oluyordu,hep boğazına kaçıyordu
iyi akşamlar herkeze süprizzzzz
hasta olan bebişlere acil şifalar :Saruboceq:
okuyamadığım çok sayfa olmuş gözüm yemedi evle uğraşmaktan birde oğlanda artık çok yoruyor beni hep kucak istiyor yada ayakta dikelmek yada gezmek bu ara inşaat dolayısıyla çok gezdik oda gezdi tabe alıştı gezenti evde durmaya gelmiyor gözü kapıda bedenini otarafa atıyor birde oyuncak felan kar etmiyor oyun halısı felan boş benim canavara mama sandalyesindede oturmuyor yazık verilen paraya benimki, için oyun halısı yerine keşke poşetçiden bir paket poşet alsaymışım onla daha çok oynuyor nedense napacam bilemedim dişleri çıkan bebeişler hayırlı olsun biz daha göremedik hayırlısı
6.ayımızda bitti hayırlısıyla hepinizi kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın iyi akşamlar
Baby Looney Tunes - Bahçe Maceraları
Baby Looney Tunes - Müzikli Maceralar
Günün ilk ışıklarından akşamın karanlığına kadar ve bazen dahada uzun, bebeğinizin zihni hep hareket halinde– ve Baby Looney Tunes’lardan daha iyi kim bebeğinizi öğreterek meşgul tutabilir! Baby Bugs, Baby Taz ve Baby Tweety’nin oynadığı bu eğlenceli ve eğitici filmde, gerçek yaşamdan kesitler ve sevimli kukla karakterler çocuğunuza eğitici bir müzik keyfi yaşatacak.
bebek için vcd 0-3 yaş çok güzel almanızı tavsiye ederim burda migroslarda var tanesi 3ytl içinde bebekler felan var çiçekleri müzik aletlerini sade ve öğretici bir dille anlatmışlar benim oğlan seyrediyor azda olsa
kızlar gebelik testinde 2.cizgi silikte cıksa pozitif sayılıyomu???? korkuorumm :Ss
:1shok::1shok::1shok:
ne hamilemi var aramızda ooooo ben neler kacırmışım <arada bakıyom ama
müjdes benim ikinci çizgi silik çıkmıştı test yaptıgımda
Günaydın kızlarrr,bişey sorucam,şu kan ilacı varya ferrum..kaç damla veriyorsunuz?aç karınla veriyorsunuz dimi?verdikten şu kadar zaman sonra emzirmemiz gerekiyor diye bişey varmı?devit 3'ü üç damlamı veriyorsunuz?evet cevapları alalım:jeyyar:
kızlar gebelik testinde 2.cizgi silikte cıksa pozitif sayılıyomu???? korkuorumm :Ss
test yaptım sabah oyle cıktı ... daha yeni diyete baslamıstım ve serra minik dahaa bi kac gun bekliyip kan tesstımı yaptrsam???
Maşallah arkadaşım tebrikler nazar değmesin bende 65.3 olmuşum:teytey:selamlaarrr
annemler uçuyor şu an,buraya geliyorlar kardeşimle beraber,o yüzdn çoook keyifliyimmm,bol bol uyuyacağım inşallah...
Duygu,koçuuum 68,8 i gördüm çok şükür...:lepi:Ama açım kııııcokacimcoook
bu arada Ayça daha emeklemiyor,dişleri de çıkmadı,bekliyoruzzzz.....süprizzzzz
kız Canan döktürmüşün gene valla çok güldüm haaa,o bahsettiğin pırtlardan ilköğretimde daha çok oluyor,lisede de olurmuymuş,insan utanır lan eşşek kadar çocuklarrrsengözlerimebaksanab
Naime ayça da aynen senin kız gibi canım gece saat başı hatta yarım saatte bir uyanır mızıklanır.ben de yatırmadan önce muhallebi yediriyorum ama açlıkla ilgisi yok bence,dün gece sinir krizi gçirdim,ayçanın emziğini emdim sesini duymadan uyurmuyum ki diye,saat 5 ti ben hala derin uykuya geçememiştim,ayça da tabiki....
a.sAy bende gıcık oldum ona adam net fotoğraf bile çekmemiş ama 3 saniyede bır İP atan programı kurmuşlar o yetmiş:roflol:Kızlar bu yarışmanın şıklıkla ,şirinlikle falan alakası yok yaa
yani bebeğin çirkini olmaz tamam ama çok yamuk çocuklar birinci oluyor ben bakıyorum,kartpostal gibi bebekler varr haksızlık...Adam zahmet edip normal fotoğraf makinasıyla çekilen bir fotoğraf bile koymamış,puslu puslu cepten çekilmiş bir foto koymuş birinci olmuşşş,pessssssssss.....
Uğraşmayın bence siz de ,çevresi çok olan,farklı bilgisayarlardan oylayabilenler kazanıyor.
yok canım ücretsiz bile oluyor eşim baktı netten 3 saniyede bir ip değiştiren programlar varmış..Onlarla yapılıyormuş..Vakit yok anacımkaydirigubbakcemile3Bunu yapanlar 24 saat dönüşümlü çalışıyorlar bence..Öyle canım,zaten zevkine koyduk..değişiklik olsun..bide yarışmanın başında en mutlu anne bebek fotoğrafı yarışması dediler,herkez tek bebekleri koymuş,editörlerde kabul etmiş,saçmalık.Zaten olurda birinci olursam birgün parasını bi fakire vericem,çünkü pek adil bir birincilik olmamış oluyor.Bu arada araştırdım dinamık ıp diye bir olay varmış,telekoma başvuruyormuşsun ufak bir ücret karşılığnda oluyormuş yada ıp değiştirme programları varmış bu ikisinden birine sahip olanlar,durmadan oy atıyorlar kendilerine..pek fenalar pekk
Günaydın kızlarrr,bişey sorucam,şu kan ilacı varya ferrum..kaç damla veriyorsunuz?aç karınla veriyorsunuz dimi?verdikten şu kadar zaman sonra emzirmemiz gerekiyor diye bişey varmı?devit 3'ü üç damlamı veriyorsunuz?evet cevapları alalım:jeyyar:
Günaydın kızlar...
Bugün Egeye yürüteç bakmaya gidicez birazda kıyafet bakalım diyoruz..tavsiyelerinizi bekliyorum..
ne tavsiyesi bekliyosun kısssssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?