Doğum yapmış olan anneler buraya....

:1shok::1shok::1shok:
ne hamilemi var aramızda ooooo ben neler kacırmışım <arada bakıyom ama
müjdes benim ikinci çizgi silik çıkmıştı test yaptıgımda

:1shok::1shok::1shok:
ne hamilemi var aramızda ooooo ben neler kacırmışım <arada bakıyom ama
müjdes benim ikinci çizgi silik çıkmıştı test yaptıgımda

ya benim ilkinde oyle olmamıstı o yusden bu sefer suphe ettim biraz
ama bilmiorum tabi

SELAM KIZLAR NASILSINIZ GÖRÜŞMEYELİ.BİZDE GELİŞMELER VAR.KIZIMIN DİŞLERİ ÇIKTI. BENDE GEÇEN AY ADET OLMADIM VE ÇOK KORKUYORUM HAMİLEMİYİM DİYE.TEST ALIP YAPTIM ORDA NEGATİF AMA BENİMDE BU YAŞIMA KADAR(KIZIMA HAMİLE OLDUĞUM ZAMAN DIŞINDA) BİR AY BİLE OLMADIĞI OLMADI HİÇ.YA TESTİN YANILMA ŞANSI OLABİLİRMİ.ÇOK KORKUYORUM ÇOOOOOOOOOOK.:1no2:

Kızlar aynı yarışmada ben de varım eğer Özleme oy vermek için üye olduysanız bana da verirseniz sevinirim ERGENEKON diye aratınca çıkıyor. Şimdiden çok teşekkürler

selamlaarrr
annemler uçuyor şu an,buraya geliyorlar kardeşimle beraber,o yüzdn çoook keyifliyimmm,bol bol uyuyacağım inşallah...
Duygu,koçuuum 68,8 i gördüm çok şükür...:lepi:Ama açım kııııcokacimcoook

bu arada Ayça daha emeklemiyor,dişleri de çıkmadı,bekliyoruzzzz.....süprizzzzz

kız Canan döktürmüşün gene valla çok güldüm haaa,o bahsettiğin pırtlardan ilköğretimde daha çok oluyor,lisede de olurmuymuş,insan utanır lan eşşek kadar çocuklarrrsengözlerimebaksanab

Naime ayça da aynen senin kız gibi canım gece saat başı hatta yarım saatte bir uyanır mızıklanır.ben de yatırmadan önce muhallebi yediriyorum ama açlıkla ilgisi yok bence,dün gece sinir krizi gçirdim,ayçanın emziğini emdim sesini duymadan uyurmuyum ki diye,saat 5 ti ben hala derin uykuya geçememiştim,ayça da tabiki....

selam herkese tüm bebişlere ben de oyumu kullandım kızlar inşallah aramızdan biri seçilir

Kızlar bu yarışmanın şıklıkla ,şirinlikle falan alakası yok yaa
yani bebeğin çirkini olmaz tamam ama çok yamuk çocuklar birinci oluyor ben bakıyorum,kartpostal gibi bebekler varr haksızlık...Adam zahmet edip normal fotoğraf makinasıyla çekilen bir fotoğraf bile koymamış,puslu puslu cepten çekilmiş bir foto koymuş birinci olmuşşş,pessssssssss.....

Uğraşmayın bence siz de ,çevresi çok olan,farklı bilgisayarlardan oylayabilenler kazanıyor.

canım ben mamasından sonra veriyorum ama pek sevmiyo ağzında bekletiyo sonra bi bakıyorum hepsi dışarda artık su içerken bile önlük takıcam sonra üst baş değiştir bana işkence yahu:) 6 ,7 kaşık veriyorum çay kaşığı ölçüsünde içse daha çok vercem ama buna da şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…