Doğum yapmış olan anneler buraya....

maşallah eda tosuncuğun pilotmu oldu kızzzz maşallah maşallaaahhh

Evt çok ciddi bir pilot olacak benim oğlum... yalnız bir sorunumuz var... kirpikleri kumral olduğu için güneş ışıklarını nasıl süzecek oğlum bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
Saol canım senin kuzunuda Maşallaha.s.

eda maşallah oğluna
avatardaki resimde senin oğlan mı :)
benim kızında var ekmek yerken çekilen fotosu oburixler cokacimcoook

kaydirigubbakcemile3demek hormonlarından cacık olmaz alemsin yaa...
haklısın canım ayırmam lazım artık demi:a015:

edacım maşallah Boramıza çok tatlı çıkmış yerim ben onuu

buarada bende eski kıyafetlerimşn hepsine giriyorum 1.5 aydır falan çok şükür
canım ben aynı fikirde değilim seninle bu konuda öyle olsa doktoa gittiğinde çocuk kilo almadıysa ek gıda yada mamaya geçin aldıysada emzirmeye devam edin denmezdi...burda bütün gün ek gıda alıpta gece emmeye kalkan bir sürü bebek var..hepsinin aç olduğunu sanmıyorum benkaydirigubbakcemile3gerçi tabiki aç neden çünkü sadece anne sütüyle besleniyor..Ege 10 kg olduğu için canımcım ek gıdaya ayın 10.da doktor kontrolunden sona başlıcaz..doktor bu kadar yarayan bir anne sütü varken çocuğu ek gıdaya başlatıp hazineden mahrum bırakmak hata olur dedi bende katılıyoruma.s.

41 kere Egede öyleydi dişten beri 1 haftadır mahfetti beni..:çok üzgünüm:

Tabi ki bir çok çocuk gece emmek için kalkar...
Ama seninki önceden bu kadar sık kalkmadığını söylediğin için söyledim..
Benimkisi de gece kalkıyor, doğduğundan berii 2-3-4 kere ama ege gibi birden bire 20 kere filan kalkmaya başlasa bora için aynı şeyi düşünürdüm.Ne kadar kilosu iyi olsada..
Tabiki kimse sana anne sütü kes mahrum bırak demiyor...Kendimce olabilecek olasılıkları söyledim...
Dr.lar bile hemen hemen her konuda bir doğrusu yokken bizlerin hem fikir olmaması çok normal yerimseniben

Haberin yok sanırım geçmişi okumadın Egenin dişi geliyor hemde iki tane birden ...20 kere kalkmasıda ondan.Çok çok normal yani....20 kere kalkıp 20 kere emmiyor..Zaten kimse kes diyemez anne sütünü ne doktor ne başkası..Dünya bağırıyor anne sütü diye..
Ben aç olduğunu düşünmüyorum..Bir bebek sadece aç olduğu için uyanmaz geceleri..Ağrısı vardır gazı vardır..Neyse yinede teşekkürler fikrin için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…