- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #19.661
maşallah eda tosuncuğun pilotmu oldu kızzzz maşallah maşallaaahhh
Evt çok ciddi bir pilot olacak benim oğlum... yalnız bir sorunumuz var... kirpikleri kumral olduğu için güneş ışıklarını nasıl süzecek oğlum bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
Saol canım senin kuzunuda Maşallaha.s.
kaydirigubbakcemile3demek hormonlarından cacık olmaz alemsin yaa...walla duygucum artık benim hormonlardan bi cacık olmaz herhalde :))) zaten artık topu topu günde 2 kere emiyor ... akşam uyurken saat 9-10 gibi ,bide sabah ben işe giderken saat 6 gibi
onun haricinde eğer kendisi gece uyanıp ağlamadıysa emmiyor....
ilk işe başladığımda gece ben uyanıp , o uyurken alıyodum kucağıma emsin diye hayatta ağzını bile açmıyodu sıpa ... böyle ikimizde mutluyuz napıyım artık :)
duygucum ayırsan aslında bak nası rahat edeceksiniz hepiniz ... artık sesden falan etkileniyolar çok çünkü , siz yatakta dönseniz , kıkırdaşsanız falan bile rahatsız olur derin uykuya geçemez ... hem artık ege eskisi kadar da kusmuyor sanırım havalar da güzelleşti koy yatağına çocuğu geniş geniş yatsın yavrucak ...
ayten kız sende geç artık odana sarıl kocana uyu 7 aydır adam yalnız mı yatıyoooo
Günaydın...:içelim:
Canım ben boraya baktım ama doğru düzgün bir şeyler bulamadım...Hep kısa kollular çıkmış...Lw wakiki,aziz bebede vs.. yoktu..Haftaya çarşamba pazarına gideceğim..yeşilköy sen bilmezsin gerçüü belki bulabilirmm...
Yürüteç içinde dediğin gibi pahalı bir şey alma ben 35 ytlye aldım markası bilindik bir şey değil...
Yani seçerken önündeki oyuncaklarına bak ilgisini çekicek bir şey olsun,bird yürüteçin önündeki tepsi gibi yerlerin ucuna bak keskin bir şeyse elini kesebilir bazıları öyleydi...
Bu arada eski pantolonlarıma girebiliyorummm sabah denedimm hihoyyyt
Bizimki sakıza bayılıyor,balon yapıyorum nasıl heyecanlanıyor...
Duygucum gece kalkan çocuk genelde aç olduğu için kalkar derler...
Belki ek gıdalara geçmek istiyordur..Dr.una danış istersen....çünkü kilosu iyi olsada doyurmutyordur belki kendini...
aynen walla emel ..nazarımız değmesin
bende hiç uykusuz kalmadım deniz doğduğundan beri desem yalan olmaz ilk aylar gece kalkıp emziriyodum 5-10 dakika ...artık o da yok
koca adam gibi bizimle yatıp bizimle kalkıyo akıllı kuzum ....
ben yürüteç almıycam evde gezcek yer yok çünkü ...zaten salonun ortasında hoppala var ... ama deniz çok komik yaa kollarından tutuyorum yürüsün diye 2-3 adım atıyo sonra zıplamaya başlıyo ...kendini kanguru sanıyor .. kocam diyoki bu yürüyemiyecek hoplayarak ilerleyebileceğini sanıyor :)
buda benim tontiş
......................url]
naime sizede maşallah hepside ekmek yemeye başlamış bu kuzuların yaakaydirigubbakcemile3
sağol canım
annemler bakalım napıyor diye vermişler eline işte ...
naptı hemen ağzına götürmüştür zatenkaydirigubbakcemile3
Eda avatarın süper yaa bayıldım maşallahkaydirigubbakcemile3
ee yanii delikafadulden dişimizde yok yalamış durmuş ekmeği ama baya oyalanmış ekmekle cokacimcoook
Saol canım,seninkine maşallah...
Ya hemen silmişsin ben görmedim
Tabi ki bir çok çocuk gece emmek için kalkar...
Ama seninki önceden bu kadar sık kalkmadığını söylediğin için söyledim..
Benimkisi de gece kalkıyor, doğduğundan berii 2-3-4 kere ama ege gibi birden bire 20 kere filan kalkmaya başlasa bora için aynı şeyi düşünürdüm.Ne kadar kilosu iyi olsada..
Tabiki kimse sana anne sütü kes mahrum bırak demiyor...Kendimce olabilecek olasılıkları söyledim...
Dr.lar bile hemen hemen her konuda bir doğrusu yokken bizlerin hem fikir olmaması çok normal yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?