E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #19.701
slm arkadaşlar nasılsınız biz iyiz mervecim ilgin için sağoll ayrıca dünkü mesajın için sağol arkadaşım kontor yoktu arayamadımm ama bu akşam ararrım inşallah canımherkesi öpüyorumm canlarımm..
oyyy bu oğlan yokmu bu oğlan baLLL maşallah
aşk olsun ben varım ya...:CüvCüv: hem de 20 haftalık...hihoyyythihoyyytcinsiyeti bile belli kız olacak Allah izin verirse...-tatlicadiarzu-
günaydın kızlar biz onurla kahvaltı etcez şimdi
sayracım hemen kan testi yaptır bence
serapcım ipoş köftesi de esmer güzeli yani.ne güzel çıkmış resimlerde.emir'in ayaklarıda öyle tombiş tombiş.birde üstü etli.papaları olmuyor ayağına :))birde artık çoraplarını çıkarmayı öğrendi.
Öyle deme canım yaa,gece emzirmek çok önemli,sonrasında da gece süt içmesi süper bişey bence,hem daha besleyici olur içip uykuya devam ettikleri için hem de belki gündüz içmez süt,hani sevmezse gece alışmış olur farketmeden içerler.Bunun nesi kötü ki alışmasınlar demişsin.Ayça gün içinde zaten çok az emiyor artık,gece de emmezse hepten kesilir,uyksuzluktan gebersem de gece 2,3 kere emziriyorum mutlaka,zaten emmeye kalkmasa bile illaki mızıklanarak uyanır,ben de uyanmışken emziriyorum.Hem süt hormonları gece emzirdiğin de artarmış,yani sütün hiç kesilmez sen isteyene kadar tabiki zaten 5 yaşına kadar emzirecek halimiz de yok:sm_confused:günaydın aytencimmm,
bu gece mızıklanmaları için bence yapılması gereken (eğer alışkanlık haline getirdiyse tabi,bi rahatsızlığı olduğu için yapılıyorsa ayrı ) yavaş yavaş gece emzirmelerini kesmek ...
çünkü artık gece yemek yenmeyeceğini uyumaları gerektiğini öğrenmeleri lazım...bu şekilde alışırlarsa yaşlarına bile gelseler gece uyanıp süt içmek falan isterlermiş ... mümkün olduğunca azalta azalta kesmek lazım .... biliyorum sen emmiyo diye zaten üzülüyosun ama hem onun için hemde kendin için yapmalısın bunu ... bundan sonra artık aldıkları 300-500 cc neyse artık yetecek onlara ...
sağolsun denizim bizi bu bakımdan hiç üzmedi ... kendi odasında yatıyor olması da eminim etkilidir ve karanlık ... gece mızıklansa bile çoğu zaman yanına gitmiyorum ben artık kapıdan çaktırmadan ışığı yakmadan bakıyorum bi süre sonra kendi kendine uyumaya devam ediyor... eğer beni görürse uykusu dağılıyo çünkü oynamak istiyo
Kız ben görevliyim senin sınavdaNaime canım eh işte.. fırsat buldukca calısmaya calısıyorum ama yoruldum gercekten..
Pazar gunu sınavım.. ınsallah sınava gıren herkes guzel sonuclar alır.. çocukla calısmak daha da zor tahmın edersınız..
Ama mecbur napalım :)
İpek,valla çok can yakacak büyüyüncee...hihoyyytayyyy ipoşu çk özlemişim ya resimleri görünce bi tuhaf oldum annesi benim yerime öp ipoşu
Öyle deme canım yaa,gece emzirmek çok önemli,sonrasında da gece süt içmesi süper bişey bence,hem daha besleyici olur içip uykuya devam ettikleri için hem de belki gündüz içmez süt,hani sevmezse gece alışmış olur farketmeden içerler.Bunun nesi kötü ki alışmasınlar demişsin.Ayça gün içinde zaten çok az emiyor artık,gece de emmezse hepten kesilir,uyksuzluktan gebersem de gece 2,3 kere emziriyorum mutlaka,zaten emmeye kalkmasa bile illaki mızıklanarak uyanır,ben de uyanmışken emziriyorum.Hem süt hormonları gece emzirdiğin de artarmış,yani sütün hiç kesilmez sen isteyene kadar tabiki zaten 5 yaşına kadar emzirecek halimiz de yok:sm_confused:
Kız ben görevliyim senin sınavda
bu tarafta girsen,azcık bakmazdım senin sırana,ne yapacaksan yapardın hee:lepi:
Başarılar.
ıpek,valla çok can yakacak büyüyüncee...hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?