Doğum yapmış olan anneler buraya....

sen de sağol ayşecim...kaçırıyorum ben seni hep...
sen de hemen kaçıyorsun galiba :smiley-cool:
görüşürüz canım a.s.

aşk olsun ben varım ya...:CüvCüv: hem de 20 haftalık...hihoyyythihoyyytcinsiyeti bile belli kız olacak Allah izin verirse...-tatlicadiarzu-

cnm ben cok az girdim bikac aydan beri girincede son birkac sayfaya bakıyorum
hayırlı olsun cnm hayırlısıyla alırsın kucagına inşallah a.s.

serapcım ipoş köftesi de esmer güzeli yani.ne güzel çıkmış resimlerde.emir'in ayaklarıda öyle tombiş tombiş.birde üstü etli.papaları olmuyor ayağına :))birde artık çoraplarını çıkarmayı öğrendi.

saol canım benim
ipekte çoraplarını çıkarıyo çekiyo çıkarıyo ayağında durdurmuyo sıpa
gecede hep üstünü açıyo ben örtüyorum o açıyo kaydirigubbakcemile2

ayyyy ipoşu çk özlemişim ya resimleri görünce bi tuhaf oldum annesi benim yerime öp ipoşu

Öyle deme canım yaa,gece emzirmek çok önemli,sonrasında da gece süt içmesi süper bişey bence,hem daha besleyici olur içip uykuya devam ettikleri için hem de belki gündüz içmez süt,hani sevmezse gece alışmış olur farketmeden içerler.Bunun nesi kötü ki alışmasınlar demişsin.Ayça gün içinde zaten çok az emiyor artık,gece de emmezse hepten kesilir,uyksuzluktan gebersem de gece 2,3 kere emziriyorum mutlaka,zaten emmeye kalkmasa bile illaki mızıklanarak uyanır,ben de uyanmışken emziriyorum.Hem süt hormonları gece emzirdiğin de artarmış,yani sütün hiç kesilmez sen isteyene kadar tabiki zaten 5 yaşına kadar emzirecek halimiz de yok:sm_confused:

Kız ben görevliyim senin sınavda
bu tarafta girsen,azcık bakmazdım senin sırana,ne yapacaksan yapardın hee:lepi:
Başarılar.

ayyyy ipoşu çk özlemişim ya resimleri görünce bi tuhaf oldum annesi benim yerime öp ipoşu
İpek,valla çok can yakacak büyüyüncee...hihoyyyt

Selam kizlar benim modem calismiyor pc de parcasini kaybettim halleder halletmez döncem araniza umarim herkes iyidir mama veriyodum ceyline cepten girdim

slm kızlar bende 2 gündür giremıyodum yağmur vardı buhafta hep internet kesıkti bugün öğleden sonra geldi ama hafta sonu oldugu için fırsat bulamadım şimdi bi bakayım dededim. geçmişi okuyamadım şimdi okuycam sonrda yatarım iyi gecelerr

GÜLLLLLLLLL nasılsınn hiç sesinn çıkmıyor arkadaşımm ne arıyorsunn nede soruyorr amann canın sağolsunnda gerirsi önemli değill öptüm

iyi sabahlar..buraya bi bakasım geldi..mert 2 gibi kalktı bide biraz önce emdi..bende imsak vaktini bekledim..hadi hoşçakalın,bi çoğunuz uykudadır şimdi..

Günaydın herkese güzel bir hafta sonu dilerim..
Dün gittik Eguşa ciciler aldık mevsimlik:dance:Lcwaikikide harika şeyler vardı gerçekten..Mervecim seninde söylediğin gibi rengarenkti hepsi hırka alt üst takımlar koton pantalon falan aldım..Bugün öğlen arkadaşım gelicek sabah erken kalktım onun için hazırlık yapayım diye..

Aynen katılıyorum canım yaaa doymayan çocuk değil anne sütü ile beslenen çocuk mutlaka geceleri uyanır..Bunun ötesi yok..Adı üstünde süt içiyor nasıl 10 saat deliksiz uyusunki...
Ama Gözdeye aynı şeyi bende dedim o artık çok az emzirdiği için öyle demiş...
Egede en az 1 yaşına kadar emsinde isterse gece 20 kere emsin...
Benimki şikayet değil sadece konuya ortak olmaktı..

Herkese Sevgiler...

günaydın duygu,yürüteç soruyordun aldınmı?egeye aldıklarının resimlerini koyda bakalım.bende yaz alışverişi için sabırsızlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…