- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #19.741
sağol canım... daha geçen hafta kontrolüm vardı herşry yolunda dediler... ama geçmezse gideceğim mecbur...maibeyaz dikişlerin acıyorsa pazartesi bir doktora görün bakalım, allah korusun şimdi açılmaz daha ama bir kaç ay sonra açılabilir inşallah öyle bişey olmaz anacım allah korusun senide bebişinide...
sağol canım..ay canım benım allah yardımcın olsun zor tabi bizimde öle alpberk ın üst dişleri çıkıyo çok zorluyo bu defa huysuz bi çocuk oldu bu ara
Gulsum aman haa kontrollerını ıhmal etme en kısa zamanda bır doktor bul artık..
ist demıydın eger oyleyse kendı doktorumu gozum kapalı tavsıye ederım sana..
kızlar ya benim dikişlerimin acısı iyice çoğaldı... çok korkuyorum açılacak diye... bi de haftasonu dr a da gidemiyorum... offf napsam acaba...
dahası burda teyzesi bekleriz
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/255606-iposum-gozbebegim.html
sen doktora bak gülsüm gerisi cok onemlı deil..tabı yogun bakım ımkanları olsun ...sen plates yapmıştım demıştın sanıyorum..belkı bıraz zorladın...sedanın dediği gibi sımdı cok ufak bişi olmaz..ama 6 aydan sonra daha cok dıkkat etmelı..umarım cok buyuk göbegın olmuyodur hamılelıgınde..ama sen mınyonsun sanırım..antalya sıze yakınsa antalyaya gıt dıcem ama konya buyuk bı şehir istersen bızde araştıralım..istersen deil ben bi araştırım bakalımm...allaha emanet ol..
Allah yardımcın olsun canım...bir an önce doktora göster bence. ihmal etme hem kendi sağlığın hemde bebepinin sağlığı için.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/255606-iposum-gozbebegim.html
Öyle deme canım yaa,gece emzirmek çok önemli,sonrasında da gece süt içmesi süper bişey bence,hem daha besleyici olur içip uykuya devam ettikleri için hem de belki gündüz içmez süt,hani sevmezse gece alışmış olur farketmeden içerler.Bunun nesi kötü ki alışmasınlar demişsin.Ayça gün içinde zaten çok az emiyor artık,gece de emmezse hepten kesilir,uyksuzluktan gebersem de gece 2,3 kere emziriyorum mutlaka,zaten emmeye kalkmasa bile illaki mızıklanarak uyanır,ben de uyanmışken emziriyorum.Hem süt hormonları gece emzirdiğin de artarmış,yani sütün hiç kesilmez sen isteyene kadar tabiki zaten 5 yaşına kadar emzirecek halimiz de yok:sm_confused:
gözde maşallah kuzuya ya çok tatlı çıkmış yiyesim geldi valla.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/255606-iposum-gozbebegim.html[/QUOTE
ahhhhhh bi elime geçsede ısırsam ayaklarından:) maşallah Allah nazardan saklasın
saol canım benim tüm bebişleri korusun allahım
oy tumanını yediğiminin ipekkuzusu senii...yumulmuş battanıyelere sende yumulda doyamazsınki ama anneciğii..maşalahh..bende bi kız ıstıyorum artık allah bılıyo ya :)içim gıcıklanıyo düşündükçe bile.........ipeğe bant taksana annesi:)allah dagına görekar verırmiş aslında benım kızım olsa tam zillişaziment ederdim yavruyu:) hee bu arada sözümüz söz özlemin kuzuyla forumkertmesi ettik benim ismedoyu:))yan bakmayın daa diyiverimm dedim:))anasııı sende o kırmızılı kıyafetlı fotosunu deiştir yav bosuluyos amaa:))
saol canımcım
bant bazen takıyorum sıkılıyo diye çıkarıyorum
kız annesi olmakda sana yakışır valla iki güzel oooooo
Allah nazarlardan korusun çok tatlı bebişin var, benim oğlumda durmadan çoraplarını çıkarıp ağzına almaya çalışıyo ayaklarını. çok tatlıu oluyolar ya ...
teşekkür ederim canım Şeniz
saol teyzesimaşalah maşallah yerim ben bunuuu... onura da benziyo sanki biraz...
yanlız o bacağındaki doğum lekesi mi... sonradan mı oldu...
evet canım doğum lekesi diğer ayak bileğindede var ama biraz daha silik bizde ilk başta doktor çokmu sıkı tuttu acaba morarmış sandık meğer doğum lekesiymiş. poposundada var geniş hafif silik netten baktımda mongol lekesiymiş
oyy oyyy maaşallah bu kara kuzuyaa çok tatlı yaa tombulum benim boğumlarını yemek lazım ipoşunn
saol canım benim o senin tatlılığın kalbinin güzelliği Şeniz
ipoş köftesinden benim yerime de yermisin serepcımm..özellikle de bacaklarındaki boğumlarından al.butları daha lezzetli olur bu cinslerin ))))...
derya senin yakışıklı oğlun sana benzemiyor dimi..beyaz tenli..galiba baba..allh nazarlardan saklasın maşşlh hepsine..
buğün mutfağa bir girdim 3-4 saat kaldım.heryer pırıl pırıl oldu.fırın, buzdolabı arkaları vb. ince ince temmizledik eşimle.onu da gaza getirdim..hadi bahar temizliği falan diye..perdeleri yıkadım.camları geçen hafta babamla eşime sildirmiştim zaten.))).koltukları annemle ben silmiştim onlar cam silerkene.bir mutfak kalmıştı..onu da buğün yaptık..tabii kıvanç bey den hepsi bitmedi işlerin..yarına şöle genel ev temizliği..yanlış anlamayın ha ben öle temizlik hastası değilim..en son haziran da evtaşınırken iyi bir temizlik yapmıştım.ama hijyen gerektiren tuvalet ve tezgahlara düzenli temizlik yaparım yanee.ondan sonra cuma böle işte..hayt devam ediyor.kıvanç ında bir noktacık diş göründü ne zamndır ama bir türlü çıkamıyor.arada huzursuzluğu oluyor ama okadar çok değil.oyun istiyor çok..oyun oynadığımız zamn kahkahalara boğuluyor.sonrasında da hıçkırık tutuyor.15 dk.sürüyor hıçkırığı..kıl oluyorum.karnımdaykende çok tutrdı..
kızlar ya ben öle kahvaltısına peynir yumurta falan koymuyorum..peynir ne peyniri koyuyorsunuz..tussuzdur herhalde..ben hazır tahıl mamalarının içine pekmez koyuyorum.siz kahvaltıda neler nekadr veriyorsunuz..yazarsanız sevinirim..mucuk mucuk hepinize...
ana nasıl da dikkatsizim kusura bakma canım
kızlar ya ben öle kahvaltısına peynir yumurta falan koymuyorum..peynir ne peyniri koyuyorsunuz..tussuzdur herhalde..ben hazır tahıl mamalarının içine pekmez koyuyorum.siz kahvaltıda neler nekadr veriyorsunuz..yazarsanız sevinirim..mucuk mucuk hepinize...
Günaydın herkese iyi pazarlar..Ben cumartesi akşamından beri berbatım..Bütün bademciklerim şiştiburnum akıyor dayak yemiş gibi bitkinim..Ihlamur içtim limon falan yok kar etmedi..Egeyede bulaşcak diye ödüm kopuyor...Acile gittik antibiyotik verdi 375mglık mecburen ıcıyorum..Egenın hasta olmasından daha iyidir ama br yandanda üzülüyorum sütümden geçtiği için..
Geçmişi okuyamadım..Kahvaltıdan sonra okucam hepinizi öpüyorum..Sevgiler..
günaydın canım....geçmiş olsun..375 lik dediğine göre ducid grubunda birşe vermiş..sakın korkma için rahatl olsun...ben hamiletkn de içtim ondan emzirirken mastit olduğuma da....ilaçtan birşy olmaz sen kendinden ona hastlık geçmsin diye dikkat et....gerkrse maske tak emzirirken ...
geömiş olsun duygucum ilaçlarını ihmal etme zaten dr emzirdiğin içn ona göre yazmıştır ilacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?