Doğum yapmış olan anneler buraya....

günaydınlarrr ben bu cumartesi çalışmıyorum oğluşumla evimizdeyiz öğleden sonra anneme geçerim belki gezmeye gideriz...hava biraz daha güneşli olsaydı keşkee...anacım duruyonuz duruyonuz gece ikilerde yazıyonuz vallaa heee

günaydın kızlar ben nazlıya buğday maması vermeye başladım, sadece buğday ve pekmez var içinde malesef yumurta peynir gibişeyler koyamıyorum içine, olsun sağlık olsun buğday alerji yapmasın da en önemlisi bu...herkez iyi mi? benimkinin dişleri henüz çıkmadı ama felaket huysuz...dişi çıkan var mı? Benim kız gündüz emmeyi bıraktı cadı...gece uykuda emiyor ancak, ne garip valla şu bebek milleti insan annesinin memesini emmez mi ya :))

sedacım hoşgeldin...olsun buna da şükür inşallah alerji yapmaz deddiğin gibi...bizimkinin dişleri d henüz çıkmadı ama çıkan bebişler varr...hayıurlısı sağlıklı günler inşallah

[B]günaydın kızlarr deryacım maşallah tunahana allah nazarlardan korusun..
kızlar sabah bi kalktım alpin yuzu çok fena sinek yeniş görseniz boncuk boncuk gece yatagının tülünu geçiriyorum. pirizede sinek ilacını takıyorum genede yemişler burda çok sinek varyaa bide kuçuk küçük görünmüyolarda canım oğlum ergenoldu erkenden:roflol:bugun hafta bası eşim aksam üstü erken çıkacak musait olursa bizde alpberk e alışverise gitcez eşim yuruteç falan alalım diyo ama eger işe başlayammazlarsa nisan sonu türkıyeye döneceğiz oyuzden istemıyorum zaten çok valizim var bakalım önummuzdekı hafta türkıyeden şirketin sahibi gelıyo bakanla görüşüp projeye başlamak için yanı 10 gün içinde belli olacak hersey bakalımmm hakkımızda hayırlısı olsunnn....
[/B]

allahım nazarlardan korusun kıss çook paşaa olmuşş,elmayanaklı paşa..nasıl ağızdolusu gülmek o öyle..allahım hep güldür kuzuları..yana yatık saçlar aynı benım paşam gibi..amasyaelması gbi bişi bu be...kocaman olmuş annesi..yaza tak koluna gez:)........hoşgeldın seda..bızımde dişimiz çıkmadı..eh benımkının huysuzlugu kendınden mütevvellıt..ayrıcalıklı bı drumumuz yok şükür:)hep bi huysuzlugumuz var..ellerımı ısırıyo ama..sanırım yavaş yavaş artık 8ncıaya surmez bıtane cıkarırlar...diş çıkaran baya var...bızden 5 6 kişi....

sedacım benimkide ancak geceleri uyurken emiyor. uyanıkken 40 yılda bir emiyor.

kızlar ya benim dikişlerimin acısı iyice çoğaldı... çok korkuyorum açılacak diye... bi de haftasonu dr a da gidemiyorum... offf napsam acaba...

kızlar ya benim dikişlerimin acısı iyice çoğaldı... çok korkuyorum açılacak diye... bi de haftasonu dr a da gidemiyorum... offf napsam acaba...

yaaaaaaaaaaaa :1shok: şimdiden acıyoırmu canım yaaa allah korusun yaaa doktorunun telefonu yokmu arasan, inşallah öyle bişey olmazzz canım

maibeyaz nasılsın nasıl gidiyo hamişlik?

çok zor yaaa... dikişlerim çok acıyo.. mustinin de üstten dişleri çıkıyo sanırım çok huzursuz... alttakilerde zorlanmadık ama bunlar zor olacak sanırım...

yaaaaaaaaaaaa :1shok: şimdiden acıyoırmu canım yaaa allah korusun yaaa doktorunun telefonu yokmu arasan, inşallah öyle bişey olmazzz canım

bilmiyorum ki hamilelikten mi acıyo başka bişeyden mi...daha doktor da bulamadım ki kendime... şimdiye kadar gitiklerimi beğenmedim...inşallah açılmaz çok korkuyorum...senağlama

ay canım benım allah yardımcın olsun zor tabi bizimde öle alpberk ın üst dişleri çıkıyo çok zorluyo bu defa huysuz bi çocuk oldu bu ara

maibeyaz dikişlerin acıyorsa pazartesi bir doktora görün bakalım, allah korusun şimdi açılmaz daha ama bir kaç ay sonra açılabilir inşallah öyle bişey olmaz anacım allah korusun senide bebişinide...

Herkese selam..

Gül
bızım oncekı ıkametımız kagıthaneydı.. ama hep maslak ituye cıkıyordu sınav yerım..
Bu sefer anadolu yakasına aldım.. valla ıyı olurdu hee ama kopya cekmeye usenırdım o ayrı :))

Gulsum aman haa kontrollerını ıhmal etme en kısa zamanda bır doktor bul artık..
ist demıydın eger oyleyse kendı doktorumu gozum kapalı tavsıye ederım sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…